Lainaa rahaa matalalla korolla

Ilmainen ja ilman määräaikaisuutta

Vuodesta 2014 alkaen olemme auttaneet yli 390 000 tyytyväistä asiakasta lainaamaan rahaa alhaisilla koroilla.   tick Luottavaisesti, nopeasti ja helposti tick Rahat tilille jo samana päivänä tick Kilpailuta 22 eri pankkia tick Ilmainen lainahakemus


 €

v. 
500
25000
60000
Haluan yhdistää lainoja
     
Arvioitu kuukausierä:
271 €
lue lisää
Esimerkkikorko Lainan ollessa 25 000 €, 12v. laina-ajalle, on kuukausierä 271 €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat 38 968 €, nimelliskorko 8% ja todellinen vuosikorko 8.30% (sis. laskutuslisä 0 € ja avausmaksu 0 €). Nimelliskorko vaihtelee 4,9-20% (todellinen vuosikorko 4,9-38%) ja laina-aika 1-15v. välillä


trustedTurvallinen

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää

Oletko paremman lainan tarpeessa? Lainaa nopeasti ja helposti Samblan kautta

Sambla hoitaa pankkien ja luotonantajien kilpailuttamisen puolestasi. Vertailemalla lainatarjouksia voit olla varma, että valitset taloudellisesti järkevimmän lainan. Hae lainaa helposti ja nopeasti Samblan kautta. Palvelumme on täysin maksuton.

Näin toimii palvelumme

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

8%
Pankki A
12%
Pankki B
6%
Pankki C

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

8%
Pankki A
12%
Pankki B
6%
Pankki C

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.

Usein kysytyt kysymykset