img

Autolaina - Löydä paras vaihtoehto

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Kilpailuta autolainat
Löydä halvin autolaina
Hae lainaa autoon

Onko tullut aika vaihtaa auto tai ostaa kokonaan uusi? Vai onko sinulla jo auto, mutta olet tyytymätön autolainasi turhan korkeaan korkoon?

Me Samblalla autamme sinua löytämään järkevän autolainan. Vertailemme lainoja puolestasi, jotta saat mahdollisimman alhaisen koron sekä sinun taloudellesi sopivan kuukausimaksun. Sinä päättät laina-ajan pituuden. Jos taloudellinen tilanteesi paranee, voit koska tahansa maksaa lainan nopeammin takaisin.

Vertaile lainoja heti ja tarkista, miten paljon voit säästää rahaa joka kuukausi. Pian jo istut unelma-autosi ratissa.

Lainaa rahaa auton ostoon

Samblan kautta voit hakea lainaa 60 000 euroon asti. Rahat voit käyttää juuri kuten itse näet parhaaksi, esimerkiksi auton hankintaan.

Sambla on uuden ajan lainanvälittäjä. Maksuton palvelumme säästää sinulta rahaa, aikaa sekä vaivaa. Lainojen kilpailuttaminen on yksityishenkilölle työlästä, koska joutuisit pyytämään tarjouksen jokaiselta pankilta erikseen. Me Samblalla teemme sen puolestasi.

Pyydämme yhteistyöpankeiltamme sekä lainanantajilta sinulle aina henkilökohtaiset lainatarjoukset. Etukäteen onkin mahdotonta arvioida, mikä pankki tarjoaa juuri sinulle parhaan lainan.

Oletko hakemassa autolainaa ensimmäistä kertaa?

Oletko vasta hankkimassa autoa ja onko tuleva autolainasi ensimmäinen laina sinulle? Ensimmäisen lainan ottamista saatetaan usein jännittää, mutta aivan turhaan. Auton oston yhteydessä tarjotaan usein lainaa, mutta ensimmäinen sinulle tarjottu laina on harvoin edullisin.

Ennen lainan ottamista kannattaa katsoa kuinka suuren lainan oikeasti tarvitset. Jos sinulla on mahdollisuus maksaa osa auton hinnasta säästöilläsi, kannattaa harkita tämän mahdollisuuden käyttämistä. Näin sinun tarvitsee hankkia pienempi laina ja säästät korko- ja lainanhoitokustannuksissasi.

Hae autolainaa yksinkertaisesti Samblan kautta ja saat useita eri lainatarjouksia. lainatarjoukset eivät sido sinua mihinkään ja päätät itse, kuinka paljon lainaa auton hankintaan tarvitset. Näin voit helposti vertailla erilaisia mahdollisuuksia, laina-aikoja ja autoja, joihin sinulla on mahdollisuus.

Autolainan hakeminen on siis helppoa ja vertailemalla löytyy juuri sinulle paras autolaina. Samblan sivuilta löytyvä autolainan kilpailuttamiseen tarkoitettu lomake on helppokäyttöinen ja nopea täyttää muutamassa minuutissa.

Sinua opastetaan vaihe vaiheelta ja lisätietoja on helposti saatavilla. Jos kuitenkin sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka mielellään vastaa kysymyksiisi.

7 syytä ottaa autolaina Samblan kautta

 • maksuton palvelu löytää parhaan autolainan
 • matalat korkokulut
 • auton rahoitus kokonaan ilman käsirahaa
 • tarjouksia useilta pankeilta
 • henkilökohtaista lainaneuvontaa
 • palvelu ei vaadi sitoutumaan mihinkään
 • tarjouksia useilta pankeilta
 • lainaa helposti ja nopeasti

Sambla auttaa vankalla kokemuksella

Me Samblalla olemme auttaneet tuhansia asiakkaita parantamaan autolainojaan. Ota meihin yhteyttä heti tänään, niin sinäkin saat autolainallesi paremmat lainaehdot. Me kilpailutamme lainanantajia ja pankkeja puolestasi.

Sinulla ei ole mitään hävittävää. Samblan lainavertailupalvelu on sinulle maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit pelkästään parantaa lainaehtojasi, kun löydämme lainallesi matalan korkoprosentin ja erinomaiset lyhennysehdot. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit keskeyttää palvelun koska tahansa.

Matala korkoprosentti tarkoittaa säästöjä joka kuukausi. Ajan mittaan kuukausittain säästetystä summasta kasvaa huomattava etu. Samblan asiakkaat säästävät korkokuluissaan keskimäärin 1700 euroa. Rahasummalla voi ostaa vaikkapa 1300 litraa bensiiniä. Mitä sinä tuolla rahalla tekisit?

Vertaile lainoja tänään ja selvitä, kuinka paljon sinä voit säästää.

Miksi autolaina kannattaa kilpailuttaa?

Autolainan kilpailuttaminen kannattaa monen eri syyn takia. Voit saada paremmat lainaehdot, pienemmän kuukausierän ja paremman koron. Paras autolaina ei ole aina sama, vaan vaihtelee yksilöllisesti, sekä yleisen taloustilanteen mukaan.

Esimerkiksi oman taloustilanteen muuttuessa voit kilpailuttaa paremmat lainaehdot ja pienemmän kuukausierän. Näin laina-aika pitenee, mutta saat enemmän joustovaraa talouden hallintaan.

Pienempi kuukausierä pidemmän laina-ajan kanssa taas puolestaan tarkoittaa suurempia kokonaiskustannuksia, mutta halutessasi voit aina maksaa lainaa nopeammin tai jopa mahdollisuuksien mukaan kokonaan pois, jolloin säästät korko- ja lainanhoitokustannuksissa.

Autolaina kannattaa kilpailuttaa myös auton vaihdon yhteydessä. Näin voit saada korotettua olemassa olevan lainan pääomaa, tai hankittua uuden, suuremman lainan, jolla hankit auton, sekä maksat edellisen lainan pois.

Mikä parasta, sinun ei tarvitse pitää rinnalla toista lainaa, vaan voit maksaa olemassa olevaa lainaa samalla tavalla takaisin. Voit siis saada pienemmällä kuukausierällä ja halvemmilla lainanhoitokuluilla esimerkiksi paremman auton tai vaikka paremmat lisävarusteet autoosi.

Mitä tarvitset saadaksesi autolainan?

Samblan kanssa yhteistyössä toimivat pankit antavat autolainan saamista varten omat kriteerinsä. Hae autolainaa ja pankit päättävät omien prosessiensa kautta myöntävätkö he sinulle autolainan. Samblan kautta haettavat lainat kuitenkin edellyttävät:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on suomalainen kotiosoite
 • Sinulla on pankkitili suomalaisessa pankissa
 • Sinulla on vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot
 • Olet asunut Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään vuoden
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Kannattaa myös huomioida, että muiden lainojen ja luottokorttien olemassaolo voi vaikuttaa lainan saantiin ja korkoon. Pankit hinnoittelevat lainaan sisältyvän riskin maksuihin ja korkoihin, jolloin maksat enemmän kuluja, jos pankki on epävarma maksukyvystäsi.

4 hyvää syytä miksi autolaina kannattaa kilpailuttaa

 1. Säästät selvää rahaa. Todennäköisesti sinulla on mahdollisuus saada halvempi korko ja paremmat lainaehdot, kuin nykyisessä lainassasi on.
  Kilpailuta autolaina saadaksesi halvin autolaina ja säästä rahaa. Sambla kilpailuttaa sinulle 22 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka kilpailevat saadakseen sinut asiakkaakseen. Näin sinulle pyritään tarjoamaan aina halvin mahdollinen lainatarjous.
 2. Pienennä kuukausierää. Pienennä lainasi kuukausierää tarpeen vaatiessa. Voit saada talouteesi enemmän joustovaraa esimerkiksi tilanteessa, jossa käytettävissä olevat tulosi laskevat tai menosi kasvavat.
  Samblan avulla voit yrittää neuvotella edullisemman kuukausierän tai pidemmän laina-ajan, jonka ansiosta kuukausittaiset menosi tippuvat ja saat enemmän joustovaraa talouteesi.
 3. Voit saada paremman auton paremmalla autorahoituksella. Halvemmalla korolla ja pienemmällä kuukausierällä sinulla on mahdollisuus panostaa parempaan autoon.
 4. Et tarvitse vakuuksia. Voit hakea autolainaa ilman vakuuksia, joten autolainan hakeminen on helpompaa ja yksinkertaisempaa, kuin pankin kanssa neuvottelu.

Miksi kulutusluotto on järkevämpi autolaina kuin leasing, pankkilaina tai ja autoliikkeen rahoitus?

Leasingin plussat ja miinukset

Yksi tapa rahoittaa autoilunsa on leasing. Autoilija ei tällöin lunasta autoa omakseen vaan maksaa ainoastaan sen käytöstä. Leasingia voikin verrata pitkäaikaiseen autonvuokraamiseen. Leasingia käyttävän autoilijan ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvon heikentymisestä, koska hän ei omista autoaan. Merkittävin leasing-mallin miinus on autoilun korkea hinta. Leasing-asiakas voi myös joutua maksamaan suuren korvauksen, jos ajaa enemmän kuin sopimus sallii tai autolle käy jotakin.

Autorahoituksen edut ja haitat

Autokauppiaat tarjoavat autonostajalle omaa rahoitusmalliaan, joka tavallisesti tarkoittaa autolainaa jälleenmyyntiarvolla. Autokauppias arvioi, miten auton arvo tulee laskemaan ostajan määrittämässä ajassa. Asiakkaan lainanlyhennysohjelma rakentuu siten, että lainanmaksun päättyessä auton jälleenmyyntiarvo on samankokoinen kuin jäljellä oleva laina.

Tavallisesti tällaisen laina saaminen edellyttää, että ostaja maksaa auton hinnasta 10–20 prosenttia käteisrahana. Jos autoilijan taloudellinen tilanne myöhemmin heikkenee, lainanantaja voi ulosmitata hänen autonsa, koska lainan vakuutena on hänen autonsa.

Pankkilainan edut ja haitat

Monet isot pankit kuten Santander, Danske Bank ja OP tarjoavat autolainaa, mutta vaativat usein vakuudeksi lainanottajan auton. Pankeissa harvemmin tulee puheeksi, että auton voi rahoittaa myös pankkilainaa edullisemmalla kulutusluotolla, täysin ilman vakuuksia.

Helppo ja nopea vakuudeton kulutusluotto autolainana

Samblan avulla saat kulutusluottojen parhaat lainatarjoukset 24 tunnissa. Tämän jälkeen soitamme sinulle ja tarkistelemme tarjouksia yhdessä. Kun sopiva lainatarjous löytyy, hyväksyt sopimuksen sähköisellä allekirjoituksella. Rahat saapuvat tilillesi muutaman päivän kuluttua. Voit laskea arvion autolainan kuluista lainalaskurillamme.

Miten mitoitan lainan oikein?

Lainat kannattaa aina mitoittaa oikein. Liian suuri laina tuo liikaa kustannuksia ja voi rasittaa taloutta aivan liikaa. Liian pieni laina taas ei välttämättä riitäkään siihen mitä haluat rahoilla ostaa.

Samblan autolainalaskuri auttaa sinua mitoittamaan lainan oikein. Kun olet päättänyt millaisen auton haluat voit laskea, onko sinulla varaa hankkia juuri unelmiesi auto.

Laskurin avulla saat mitoitettua lainan juuri oikean kokoiseksi. Lainan kuukausierän olisi hyvä olla tarpeeksi pieni, jotta taloudessa jäisi tarpeeksi rahaa muihin menoihin, sekä odottamattomiin kuluihin lainan maksamisen jälkeen.

Miksi laina kannattaa mitoittaa huolella?

Pienempi kuukausierä tarkoittaa korkeampia laina-, ja korkokustannuksia, mutta toisaalta taloudelle jää kuukausittain enemmän rahaa käytettäväksi.

Liian suureksi mitoitettu kuukausierä taas vie talouden tuloista liian suuren osan ja odottamattomien menojen kohdatessa ei välttämättä ole mahdollisuutta maksaa niitä eräpäivään mennessä tai niitä varten joutuu ottamaan erillisen lainan.

Mitoita siis lainasi niin että kaikkien lainojesi kuukausittaiset lyhennykset ovat yhteensä maksimissaan noin kolmannes käytettävissä olevista tuloistasi. Näin rahaa jää elämiseen, eikä taloudellinen tilanteesi mene liian tiukille.

Lainaa hakiessa on myös hyvä huomioida, onko järkevää maksaa osa auton hankintahinnasta olemassa olevilla säästöillä. Näin voit mahdollisesti säästää lainanhoitokustannuksissa isojakin summia, kun tarvitset lainata pienemmän summan.

Muista myös, että voit aina maksaa lainaa nopeammin pois. Lain mukaan sinulla on mahdollisuus maksaa lainasi aikaisemmin pois, kuin mitä alkuperäisessä sopimuksessa on kirjattu. Maksamalla lainan nopeammin pois voit säästää korko-, ja lainanhoitokustannuksissa huomattavan summan rahaa ja lyhentää laina-aikaasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on edullisin autolaina?
Valitessasi autolainaa, kiinnitä huomiota lainan kokonaiskuluihin. Lainaan liittyy aina muitakin kustannuksia kuin pelkkä korko tai perustamismaksu.
Mitkä asiat vaikuttavat autolainan hintaan?
Autolainan lopulliseen hintaan vaikuttaa lainasi koko ja se, käytätkö vakuuksia tai takaajia. Vakuudellinen autolaina on aina edullisempi kuin vakuudeton laina.
Voiko autolainan maksaa takaisin sovittua aiemmin?
Kyllä. Yhteistyökumppanimme sallivat autolainan nopeamman takaisinmaksamisen.
Maksaako autolainojen kilpailuttaminen?
Lainojen kilpailuttaminen on palvelussamme ilmaista nyt ja aina.
Mikä on autolainan korko?
Samblan yhteistyökumppaneina toimivat pankit ja rahoituslaitokset määräävät itse lainojen korot. Tarjottu nimelliskorko voi vaihdella 4,65% - 20% välillä.
Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainaa varten?
Autolainan voi saada ilman vakuuksia, mutta yleensä lainantarjoajat edellyttävät jonkinlaisia vakuuksia autolainalle.
Kuka voi saada autolainaa?
Pääsääntöisesti kuka tahansa vähintään 18-vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jolla on säännöllisiä tuloja voi saada lainaa palvelumme kautta. Yhteistyökumppanimme kuitenkin arvioivat jokaisen lainanhakijan takaisinmaksukyvyn erikseen.
Voiko opiskelija saada lainaa autoon?
Kyllä voi. Opiskelija voi saada lainaa mikäli hänellä on riittävän suuria säännöllisiä tuloja.
Kannattaako autolainat kilpailuttaa?
Kyllä! Vaikka ensi alkuun kilpailuttaminen saattaa kuulostaa vaivalloiselta, on se todellisuudessa verrattain helppoa. Voit parhaimmillaan säästää jopa satoja euroja lainamenoissasi kilpailuttamalla lainasi.
Miten nopeasti saan rahat tililleni?
Käsiteltyämme lainahakemuksesi saat rahat tilillesi viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa mikäli hakemuksesi hyväksytään.

Yhteistyössä kanssamme:

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää