Autolaina - Löydä paras vaihtoehto

Onko tullut aika vaihtaa auto tai ostaa kokonaan uusi? Vai onko sinulla jo auto, mutta olet tyytymätön autolainasi turhan korkeaan korkoon?

Billån

Me Samblassa autamme sinua löytämään järkevän autolainan. Vertailemme lainoja puolestasi, jotta saat mahdollisimman alhaisen koron sekä sinun taloudellesi sopivan kuukausimaksun. Sinä päättät laina-ajan pituuden. Jos taloudellinen tilanteesi paranee, voit koska tahansa maksaa lainan nopeammin takaisin.

Vertaile lainoja heti ja tarkista, miten paljon voit säästää rahaa joka kuukausi. Pian jo istut unelma-autosi ratissa.

Lainaa rahaa auton ostoon

Samblan kautta voit hakea lainaa 60 000 euroon asti. Rahat voit käyttää juuri kuten itse näet parhaaksi, esimerkiksi auton hankintaan.

Sambla on uuden ajan lainanvälittäjä. Maksuton palvelumme säästää sinulta rahaa, aikaa sekä vaivaa. Lainojen kilpailuttaminen on yksityishenkilölle työlästä, koska joutuisit pyytämään tarjouksen jokaiselta pankilta erikseen. Me Samblassa teemme sen puolestasi.

Pyydämme yhteistyöpankeiltamme sekä lainanantajilta sinulle aina henkilökohtaiset lainatarjoukset. Etukäteen onkin mahdotonta arvioida, mikä pankki tarjoaa juuri sinulle parhaan lainan.

7 syytä ottaa autolaina Samblan kautta

  • maksuton palvelu löytää parhaan autolainan
  • matalat korkokulut
  • auton rahoitus kokonaan ilman käsirahaa
  • tarjouksia useilta pankeilta
  • henkilökohtaista lainaneuvontaa
  • palvelu ei vaadi sitoutumaan mihinkään
  • tarjouksia useilta pankeilta
  • lainaa helposti ja nopeasti

Sambla auttaa vankalla kokemuksella

Me Samblassa olemme auttaneet tuhansia asiakkaita parantamaan autolainojaan. Ota meihin yhteyttä heti tänään, niin sinäkin saat autolainallesi paremmat lainaehdot. Me kilpailutamme lainanantajia ja pankkeja puolestasi.

Sinulla ei ole mitään hävittävää. Samblan lainavertailupalvelu on sinulle maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit pelkästään parantaa lainaehtojasi, kun löydämme lainallesi matalan korkoprosentin ja erinomaiset lyhennysehdot. Jos et ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit keskeyttää palvelun koska tahansa.

Matala korkoprosentti tarkoittaa säästöjä joka kuukausi. Ajan mittaan kuukausittain säästetystä summasta kasvaa huomattava etu. Samblan asiakkaat säästävät korkokuluissaan keskimäärin 1700 euroa. Rahasummalla voi ostaa vaikkapa 1300 litraa bensiiniä. Mitä sinä tuolla rahalla tekisit?

Vertaile lainoja tänään ja selvitä, kuinka paljon sinä voit säästää.

Miksi kulutusluotto on järkevämpi autolaina kuin leasing, pankkilaina tai ja autoliikkeen rahoitus?

Leasingin plussat ja miinukset

Yksi tapa rahoittaa autoilunsa on leasing. Autoilija ei tällöin lunasta autoa omakseen vaan maksaa ainoastaan sen käytöstä. Leasingia voikin verrata pitkäaikaiseen autonvuokraamiseen. Leasingia käyttävän autoilijan ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvon heikentymisestä, koska hän ei omista autoaan. Merkittävin leasing-mallin miinus on autoilun korkea hinta. Leasing-asiakas voi myös joutua maksamaan suuren korvauksen, jos ajaa enemmän kuin sopimus sallii tai autolle käy jotakin.

Autorahoituksen edut ja haitat

Autokauppiaat tarjoavat autonostajalle omaa rahoitusmalliaan, joka tavallisesti tarkoittaa on autolainaa jälleenmyyntiarvolla. Autokauppias arvioi, miten auton arvo tulee laskemaan ostajan määrittämässä ajassa. Asiakkaan lainanlyhennysohjelma rakentuu siten, että lainanmaksun päättyessä auton jälleenmyyntiarvo on samankokoinen jäljellä oleva laina.

Tavallisesti tällaisen laina saaminen edellyttää, että ostaja maksaa auton hinnasta 10–20 prosenttia käteisrahana. Jos autoilijan taloudellinen tilanne myöhemmin heikkenee, lainanantaja voi ulosmitata hänen autonsa, koska lainan vakuutena on hänen autonsa.

Pankkilainan edut ja haitat

Monet isot pankit kuten Santander, Danske Bank ja OP tarjoavat autolainaa, mutta vaativat usein vakuudeksi lainanottajan auton. Pankeissa harvemmin tulee puheeksi, että auton voi rahoittaa myös pankkilainaa edullisemmalla kulutusluotolla, täysin ilman vakuuksia.

Helppo ja nopea vakuudeton kulutusluotto autolainana

Samblan avulla saat kulutusluottojen parhaat lainatarjoukset 24 tunnissa. Tämän jälkeen soitamme sinulle ja tarkistelemme tarjouksia yhdessä. Kun sopiva lainatarjous löytyy, hyväksyt sopimuksen sähköisellä allekirjoituksella. Rahat saapuvat tilillesi muutaman päivän kuluttua. Voit laskea arvion autolainan kuluista lainalaskurillamme.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.