Löydä sopiva autorahoitus

Oletko hankkimassa tai vaihtamassa autoa? Auton rahoittamiseen on useita vaihtoehtoja. Auton voi toki aina maksaa käteisellä. Voit myös valita vakuudellisen autolainan, jonka pantiksi uusi auto asetetaan. Auton voi hankkia myös leasingilla, mikä käytännössä tarkoittaa pitkäaikaista autonvuokrausta. Neljäs mahdollisuus on valita vakuudeton kulutusluotto.

Billån

Tarkastelussa autorahoitus

Autotalot ja autovälittäjät tarjoavat yleensä auton hankkijalle autorahoitusta eli osamaksusopimusta. Aurorahoituksessa auton käytöstä maksetaan kuukausittain. Kuukausierän kokoon vaikuttavat ajoneuvon hinta ja mahdollisen käsirahan suuruus. Lisäksi kuluja tulee koroista ja kuluista. Autotalot nimeävät niitä joko käsittelykuluiksi, aloitusmaksuiksi tai lainanhoitokuluiksi.

Autorahoituksen haittapuoli on vakuus eli auton ostajan on laitettava hankkimansa auto lainan vakuudeksi. Jos autoilijan taloudellinen tilanne myöhemmin heikkenee, lainanantaja voi ulosmitata hänen autonsa. Omistusoikeus siirtyy auton ostajalle vasta, kun viimeinen rahoituserä on maksettu.

Vakuudettoman autolainan hyödyt ja puutteet

Vakuudeton autolaina on tavallinen kulutusluotto, joka otetaan auton hankintaa varten. Vakuudettomia autolainoja on tarjolla monenlaisia. Mikä niistä on kaikkein edullisin juuri sinun tarpeisiisi, selviää ainoastaan kilpailuttamalla pankkeja ja lainanantajia.

Sambla on uuden sukupolven lainanvertailija, joka kilpailuttaa ja vertailee lainaehdot puolestasi. Palvelu on nopeaa ja maksutonta. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset 24 tunnin sisällä ja rahat tilillesi muutamassa päivässä. Samblan kautta voit saada vakuudetonta kulutusluottoa 60 000 euroon asti. Et sitoudu mihinkään ja voit lopettaa vertailupalvelun missä vaiheessa tahansa.

Vakuudeton autolaina tarjoaa sinulle joustavan takaisinmaksun, koska voit itse päättää sopivan laina-ajan ja näin suunnitella kuukausierän suuruuden. Jos taloudellinen tilanteesi paranee, voit tehdä suunniteltua suurempia lainanlyhennyksiä tai maksaa lainan pois kokonaan. Vakuudeton laina ei nimensä mukaisesti vaadi vakuuksia eikä takaajia. Hankkimasi auto on sinun ensimmäisestä ostopäivästä lähtien.

Kenelle vakuudeton autolaina sopii?

Autolaina eli vakuudeton kulutusluotto on helppo tapa saada rahoitusta autollesi, oletpa sitten hankkimassa uutta tai käytettyä autoa. Sinä päätät, millaista lainasummaa haet ja me Samblassa autamme sinua henkilökohtaisesti koko lainanhaun ajan. Palvelumme on aina maksutonta ja henkilökohtaista.

Luotonmyöntäjille on tärkeää, että asiakkaan henkilökohtainen talous on kunnossa. Lainarahoituksen myöntäminen edellyttää aina myönteistä luottopäätöstä. Samblan yhteistyöpankit ja rahoituslaitokset eivät rahoita henkilöitä, joilla on maksuhäiriöitä. Käytännössä lainanhakijalta edellytetään myös vakituista työpaikkaa.

Arvioi vakuuden tarpeellisuus

Vakuudeton autolaina voi tietyissä tapauksissa olla hieman autoliikkeiden tarjoamaa autorahoitusta kalliimpi rahoitusvaihtoehto. Autoliikkeet voivat tarjota hieman alempaa korkoa kahdesta syystä. Yleensä ne edellyttävät asiakkaaltaan 10 – 20 prosentin käsimaksurahaa ja sitovat hänen lainansa ostettavaan autoon. Hankittu auto toimii osamaksusopimuksen vakuutena, minkä vuoksi maksuvaikeuksien sattuessa lainanantaja voi lunastaa auton itselleen.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.