Joustoluotto – Arjen tervetullut turvapuskuri

Rahantarvetta ei ole aina helppo ennustaa. Oletko lähdössä matkalle, suunnitteletko remonttia tai vaikkapa uuden auton hankintaa? Etukäteen sovittu joustoluotto tekee lainan saamisen helpoksi. Joustoluoton voit nostaa silloin, kun sitä itse tarvitset, joko osissa tai koko rahasumman kerralla.

Billån

Joustoluottoa helpottamaan arjen menoissa

Joustoluotto on pienlaina, jonka voit nostaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Jos arvelet, että yllättävä rahantarve saattaa yllättää kuukauden tai kahden kuluttua, sinun kannattaa varautua tilanteeseen jo nyt hakemalla itsellesi räätälöity joustoluotto. Valmis joustoluottopäätös onkin eräänlainen turvapuskuri huonon –tai hyvän –päivän varalle.

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota varten et tarvitse takaajia. Sambla etsii, vertaa ja tarjoaa sinulle yhteistyöpankkien kautta parhaat joustoluottotarjoukset. Sinun ei tarvitse asioida pankissa eikä hoitaa paperiasioita.

Samblan avulla saat lainatarjoukset 24 tunnin sisällä ja pääset valitsemaan ja vertailemaan juuri sinulle parasta lainaa. Samblan avulla säästät aikaa, vaivaa sekä rahaa. Palvelumme on sinulle täysin maksuton eikä sinun tarvitse sitoutua mihinkään.

Joustoluoton tarkoitus

Joustoluotto on fiksu tapa valmistautua äkillisiin ja yllättäviin kuluihin. Nostat lainaa vain sen verrran, kun kerralla tarvitset. Maksat korkoa ainoastaan käyttämästäsi lainaosuudesta.

Joustoluotoissa, kuten monissa muissa pienlainoissa, saattaa olla korkeat korot. Suosittelemme, että vertaat pelkän koron sijaan todellista vuosikorkoa eli vertaat myös muita lainastasi syntyviä kuluja. Ethän koskaan tyydy ensimmäiseen lainatarjoukseen? Kilpailuta joustolainatarjoukset Samblan avulla, ja me autamme vertailemaan sinulle henkilökohtaisesti tehtyjä tarjouksia. Näin löydät joustoluotollesi paremmat lainaehdot.

Yhdistä lainoja ja vertaile joustoluottoja

Onko sinulla kalliita lainoja, pikavippejä ja muita luottoja, joista haluat päästä eroon? Lainojen yhdistäminen on hyödyllistä, koska valitsemalla matalakorkoisen lainan säästät rahaa joka kuukausi. Samblan kautta voit yhdistää myös joustoluottoja. Anna meidän vertailla lainojasi ja löytää sinulle kaikkein paras lainatarjous. Lainaa rahaa Samblan kautta ja pääse eroon kalliista luotoista jo tänään.

Parempaa lainaa

Samblan tavoite on tarjota asiakkailleen aina parempaa lainaa. Me laitamme yhteistyöpankkimme ja lainanantajat kilpailemaan asiakkuudestasi. Jokainen pankki tekee sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, ja vertailemalla niitä löydät sen kaikkein parhaan lainan. Samblassa voit yhdistää vanhoja lainoja tai hakea uutta lainaa. Me teemme lainavertailun puolestasi. Palvelumme on helppo, vaivaton ja maksuton.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.