img

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Kulutusluotto jopa 60 000 euroa
Saa kulutusluottosi maksettua nopeasti
Vertaile kulutusluottoja ilmaiseksi
Kulutusluotto jopa 60 000 euroa
Saa kulutusluottosi maksettua nopeasti
Vertaile kulutusluottoja ilmaiseksi

Kulutusluotto heti

Hae lainaa unelmasi toteuttamiseen, oli se sitten pieni tai suuri. Kulutusluoton avulla varmistat, että suunnitelmasi toteutuu. Samblan kulutusluotto on laina ilman vakuuksia. Meidän yhteistyöpankkimme eivät koskaan vaadi sinua panttaamaan lainalla tekemääsi hankintaa luoton vakuudeksi, kuten tapahtuu vakuudellista lainaa käytettäessä. Voit aina käyttää lainarahan kuten itse haluat.

Samblan kautta voit hakea yhteistyöpankeiltamme kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Asiakkaanamme et sitoudu mihinkään, sillä vertailupalvelumme on maksutonta.

Miten saan edullista kulutusluottoa?

Sambla on uuden ajan lainanvälittäjä. Me autamme asiakastamme vertailemaan kulutusluoton tarjoajia. Kilpailuttamalla pankkeja puolestasi löydämme sinulle halvimman kulutusluottotarjouksen yhteistypankkiemme välillä.

Kun suunnittelet kulutusluoton hakemista, on tärkeää keskittyä kahteen asiaan, vuosikorkoon ja kuukausimaksuun. Ennen kuin sitoudut luottoon, tarkistathan kuinka paljon maksat siitä vuodessa korkoa ja mahdollisesti muita maksuja ja kuluja. Selvitä myös, minkä kokoiseksi luoton kuukausimaksut muodostuvat.

Me Samblalla autamme sinua löytämään omalle taloudellesi sopivan lainan. Lainaneuvojiemme henkilökohtainen neuvonta on sinulle aina maksutonta.

Mitä tarkoittaa “lainaa ilman vakuuksia”?

Lainoja on kahdenlaisia eli vakuudellisia lainoja sekä lainoja ilman vakuuksia. Samblan lainat ovat aina vakuudettomia.

Vakuudellinen laina tarkoittaa, että pankki edellyttää lainan antamista varten pantin tai vakuuden. Tavallisesti se on juuri lainalla ostettava asunto, auto tai vene. Jos lainanottajan taloudellinen tilanne heikkenee myöhemmin, pankki voi vaatia myymään vakuuden saadakseen rahansa takaisin. Vakuudeton laina on vapaa sitoumuksista. Voit tehdä lainarahoilla mitä haluat. Sovitamme vakuudettoman lainan vastaamaan tämänhetkistä maksukykyäsi.

Lainojen korot vaihtelevat pankeittain. Vertailemalla lainanantajia autamme asiakastamme löytämään lainan, jossa on matalin korko ja edullisimmat kuukausimaksut. Samblan avulla vertailet tarjolla olevia lainamahdollisuuksia vaivattomasti ja ilman kuluja. Voit säästää huomattavasti myös aikaasi, kun sinun ei tarvitse pyytää tarjousta erikseen jokaiselta lainanantajalta.

Miten haen kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakeminen on yksinkertaista. Ensin sinä päätät, minkälaista rahasummaa haet. Samblan kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon. Lainasumman valitsemisen jälkeen toivomme, että kerrot, minkä pituinen laina-aika sopii sinulle parhaiten. Lopuksi täytät verkkolomakkeeseen henkilökohtaiset tietosi sekä tämänhetkiset tulosi. Lainavertailu alkaa välittömästi tämän jälkeen.

Pankit ja lainanantajat tekevät tarjouksensa 24 tunnin sisällä. Tarjousten valmistuttua otamme sinuun puhelimitse yhteyttä ja valitsemme yhdessä sinulle parhaan lainatarjouksen. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti, mikä säästää sinulta paperityön vaivan.

Lainanottajana hyödyt pankkien ja lainanantajien välisestä kilpailusta. Jokainen pankki laatii sinulle henkilökohtaisen tarjouksen, joten lainojen korkoprosentit voivat vaihdella merkittävästi. Etukäteen onkin mahdotonta arvioida, mikä pankki tarjoaa juuri sinulle parhaan lainan.

Vertaile lainalaskurilla erikokoisten kulutusluottojen korkoja ja maksu-aikoja. Palvelumme on maksuton eikä sido mihinkään.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?
Jotta voit saada lainan Samblan kautta, sinun tulee olla vähintään 18 vuotta ja kuukausitulosi ovat vähintään 1000€.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.
Voiko korko muuttua kulutusluotossa?
Löytyy kaksi erilaista lainatyyppiä - liikkuva ja kiinteä. Vakuudettomissa kulutuslainoissa on yleensä vaihtuva korko. Tämä tarkoittaa, että pankki voi säätää korkoa, jos markkinaolosuhteet muuttuvat. Korko voi siis nousta ja laskea.
Mikä korkoprosentti minulle tulee?
Todellinen vuosikorko on 4,9% ja 50% välillä ja se määrittyy asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Kaikkin pankit ja lainanantajat käyttävät eri arviointeja, joten on viisasta verrata useita lainantarjoajia saadaksesi parhaan lainatarjouksen.
Mitä kulutusluotto tarkoittaa?
Kulutusluotto on laina ilman vakuuksia. Ilman vakuuksia tarkoittaa että et tarvitse lainan saamiseksi takausta, ja voit käyttää lainan mihin haluat - kuin esim. terassin rakentamiseen tai olemassa olevien velkojen yhdistämiseen. Suurin summa kulutusluotolle on 60 000€.
Miten maksan pois kulutusluoton?
Kun vertailet kulutusluottoja Samblan kautta, vertailet yli 22 lainanantajaa mistä voit valita sinulle parhaan lainan . Maksukykyysi perustuen saat koron lainallesi, mitä maksat kuukausittain.
Kuinka monta pankkia ja luotonmyöntäjää vertaillaan kun haen kulutusluottoa?
Teemme yhteistyötä yli 22 lainanantajan kanssa jotta löydetään paras korko lainallesi.
Tarvitsenko kiinteän tulon jotta voin hakea kulutusluottoa?
Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta ja kuukausitulosi tulee olla vähintään 1000€. Sinulla tulee olla rekisteröitynä Suomessa vähintään vuoden ajan. Lisäksi on hyvä, mutta ei välttämätöntä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
Voinko maksaa lainan pois etujassa?
Kun otat vakuudettoman kulutusluoton Samblan kautta, sinulla on aina oikeus lyhentää lainaasi nopeammin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tehdä suurempia lyhennyksiä tai maksaa lainan pois etuajassa ilman kustannuksia.
Voinko käyttää kulutusluottoa mihin itse haluan?
Kyllä! Voit käyttää kulutusluottoa mihin haluat - kuten uuden auton ostamiseen, käteistalletukseen tai olemassa olevien lainojen maksamiseen.

Valikoima yhteistyöpankeista

Näytä lisää