Kulutusluotto - Hae kulutusluottoa heti

Hae lainaa unelmasi toteuttamiseen, oli se sitten pieni tai suuri. Kulutusluoton avulla varmistat, että suunnitelmasi toteutuu. Samblan kulutusluotto on laina ilman vakuuksia. Meidän yhteistyöpankkimme eivät koskaan vaadi sinua panttaamaan lainalla tekemääsi hankintaa luoton vakuudeksi, kuten tapahtuu vakuudellista lainaa käytettäessä. Voit aina käyttää lainarahan kuten itse haluat.

Samblan kautta voit hakea yhteistyöpankeiltamme kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Asiakkaanamme et sitoudu mihinkään, sillä vertailupalvelumme on maksutonta.

Billån

Miten saan edullista kulutusluottoa?

Sambla on uuden ajan lainanvälittäjä. Me autamme asiakastamme vertailemaan kulutusluoton tarjoajia. Kilpailuttamalla pankkeja puolestasi löydämme sinulle halvimman kulutusluottotarjouksen.

Kun suunnittelet kulutusluoton hakemista, on tärkeää keskittyä kahteen asiaan, vuosikorkoon ja kuukausimaksuun. Ennen kuin sitoudut luottoon, tarkistathan kuinka paljon maksat siitä vuodessa korkoa ja mahdollisesti muita maksuja ja kuluja. Selvitä myös, minkä kokoiseksi luoton kuukausimaksut muodostuvat.

Me Samblassa autamme sinua löytämään omalle taloudellesi sopivan lainan. Lainaneuvojiemme henkilökohtainen neuvonta on sinulle aina maksutonta.

Mitä tarkoittaa “lainaa ilman vakuuksia”?

Lainoja on kahdenlaisia eli vakuudellisia lainoja sekä lainoja ilman vakuuksia. Samblan lainat ovat aina vakuudettomia.

Vakuudellinen laina tarkoittaa, että pankki edellyttää lainan antamista varten pantin tai vakuuden. Tavallisesti se on juuri lainalla ostettava asunto, auto tai vene. Jos lainanottajan taloudellinen tilanne heikkenee myöhemmin, pankki voi vaatia myymään vakuuden saadakseen rahansa takaisin. Vakuudeton laina on vapaa sitoumuksista. Voit tehdä lainarahoilla mitä haluat. Sovitamme vakuudettoman lainan vastaamaan tämänhetkistä maksukykyäsi.

Lainojen korot vaihtelevat pankeittain. Vertailemalla lainanantajia autamme asiakastamme löytämään lainan, jossa on matalin korko ja edullisimmat kuukausimaksut. Samblan avulla vertailet tarjolla olevia lainamahdollisuuksia vaivattomasti ja ilman kuluja. Säästät huomattavasti myös aikaasi, kun sinun ei tarvitse pyytää tarjousta erikseen jokaiselta lainanantajalta.

Miten haen kulutusluottoa?

Kulutusluoton hakeminen on yksinkertaista. Ensin sinä päätät, minkälaista rahasummaa haet. Samblan kautta voit hakea lainaa 200 eurosta aina 60 000 euroon. Lainasumman valitsemisen jälkeen toivomme, että kerrot, minkäpituinen laina-aika sopii sinulle parhaiten. Lopuksi täytät verkkolomakkeeseen henkilökohtaiset tietosi sekä tämänhetkiset tulosi. Lainavertailu alkaa välittömästi tämän jälkeen.

Pankit ja lainanantajat tekevät tarjouksensa 24 tunnin sisällä. Tarjousten valmistuttua otamme sinuun puhelimitse yhteyttä ja valitsemme yhdessä sinulle parhaan lainatarjouksen. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti, mikä säästää sinulta paperityön vaivan.

Lainanottajana hyödyt pankkien ja lainanantajien välisestä kilpailusta. Jokainen pankki laatii sinulle henkilökohtaisen tarjouksen, joten lainojen korkoprosentit voivat vaihdella merkittävästi. Etukäteen onkin mahdotonta arvioida, mikä pankki tarjoaa juuri sinulle parhaan lainan.

Vertaile lainalaskurilla erikokoisten kulutusluottojen korkoja ja maksu-aikoja. Palvelumme on maksuton eikä sido mihinkään.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.