img

Lainaa helposti Samblan avulla

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Lainaa jopa 60 000€ (euroa)
Luotettavasti, nopeasti ja helposti
Rahat tilille jopa samana päivänä

Lainaa rahaa pienellä korolla

Laina, luotto tai velka on tilanne, jossa lainanantaja ja lainanottaja ovat tehneet lainasopimuksen. Sopimus sisältää ehdot maksuajasta, korosta ja mahdollisista muista kustannuksista. Sambla on kerännyt lainantarjoajat kätevästi yhteen paikkaan ja auttaa sinua löytämään itsellesi lainaa pienellä korolla, jotta sinä saisit mahdollisimman edullisen lainan.

Lainan haku on helppoa – voit ensin vertailla tarpeisiisi parhaiten sopivia lainoja, ja jättää sitten hakemuksen yksinkertaisen lomakkeemme kautta. Rahat on mahdollista saada tilille nopeasti; parhaimmillaan jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Markkinoilla on nykyään paljon erilaisia lainoja, joihin kuuluvat muun muassa kulutusluotot, yksityislainat, joustoluotot, pikalainat, pienlainat, yhdistelylainat, autolainat ja asuntolainat. Samblan kautta voit hakea lainaa 60 000 euroon saakka jopa 15 vuoden maksuajalla.

Hae lainaa Samblan avulla

Lainan tarve voi yllättää kenet vain: remontti, ulkomaanmatka, auton hankinta ja monet muut asiat elämässämme vaativat hieman suurempia summia kerrallaan. Sambla auttaa asiakkaitaan lainanhakuprosessin läpikäymisessä. Teemme yhteistyötä yli 20 pankin kanssa, joten meiltä voit saada lainatarjouksen useasta eri paikasta yhdellä hakemuksella nopealla aikataululla.

Monelle tulee varmasti mieleen lainaprosessin alkutekijöissä kysymys: ”Paljonko saan lainaa?”. Samblan kautta lainaa on mahdollista saada aina 60 000 euroon saakka. Rahan lainaaminen ja sen summa määräytyvät hakemussumman, hakijan tietojen ja pankin myöntämän lainamäärän perusteella.

Lainan haku on helppoa

Samblan kautta lainanhakuprosessi on helppoa. Halutessasi voit aluksi kokeilla laskurilla, kuinka lainaehdot määräytyisivät tarvitsemallesi summalle. Aloita lainojen vertailu täyttämällä kentät lainahakemuksessa. Tämän jälkeen saat pankkien tarjoukset tietoosi vuorokauden sisällä.

Voit tutustua kanssamme tarjouksiin ja päättää, mikä tarjous olisi itsellesi mieluisin tai lopettaa lainanhakuprosessin halutessasi tähän vaiheeseen. Jos olet löytänyt lainatarpeisiisi oikean vaihtoehdon, saat tehtyä lainasopimuksen sähköisesti, ja rahat ilmestyvät tilillesi muutaman päivän kuluessa.

Lainaa jokaiselle

Tarjoamme pankkien myöntämää lainaa jokaiselle tietyin ehdoin. Yhteistyöpankkimme myöntävät lainaa kaikille 18 vuotta täyttäneille Suomessa vähintään vuoden kirjoilla olleille asiakkaille, joiden luottotiedot ovat lainanhakuhetkellä kunnossa. Lainanhakuprosessi on sama vaikka hakisit kauttamme lainaa ulkomaiselta pankilta, kuten norjalaiselta Komplett Bankilta tai ruotsalaiselta Resurs Bankilta.

Sambla tarkistaa luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n kautta, ja pankit saattavat tämän lisäksi tehdä omat tarkistuksensa. Lisäksi lainanottajalla tulee olla vähintään tuhannen euron säännölliset kuukausitulot.

Hakemuksen perusteella lainaa tarjoavat rahoituslaitokset arvioivat lainan ottajan maksukyvyn. Puntarissa on erityisesti se, kuinka paljon asiakkaalle jää käyttöön rahaa kiinteiden kuukausimenojen jälkeen. Sambla tekee yhteistyötä vastuullisten toimijoiden kanssa, mutta aina ennen lainasopimuksen kirjoittamista tulee olla tarkoin selvillä lainan yksityiskohdat.

Valitse oikea lainasopimus

Lainaa voidaan hakea monesta paikkaa, mutta kustannuksissa saattaa olla suuriakin eroja. Kun pohdit lainan ottamista, kannattaakin pitää huolta siitä, että sinulle tarjottu lainasopimus on ehdoiltaan juuri omiin tarkoituksiisi sopiva.

Parhaat lainat tyydyttävät lainaajan tarpeet, mutta niiden tulee olla myös järkeviä vaihtoehtoja, ettei lainaaja joudu myöhemmässä vaiheessa vaikeuksiin ottamansa takaisinmaksujen kanssa. Edullinen laina pitää sisällään matalat todelliset vuosikorot, ja sopiikin näin kaikille.

Lainaa pienellä korolla

Lainan edullisuus määräytyy aina sen mukaan, kuinka suureksi todellinen vuosikorko muodostuu. Pankin asettaman tarjouksen korko määräytyy rahanlainaajan taloudellisen tilanteen mukaan. Samblalla me vertailemme sinulle yli 20 lainanantajaa jotta sinä voisit löytää halpakorkoisen lainan sopivilla ehdoilla.

Hae lainaa netistä Samblan kautta ja selvitä, kuinka pienen koron voit saada lainallesi. Saat samalla selville, millaiset ovat muut lainan ehdot – hakemuksen teko on ilmaista, etkä sitoudu sillä vielä mihinkään.

Henkilökohtainen lainatarjous

Kaikki yhteistyöpankkimme valmistelevat jokaiselle hakijalle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen, ja lopulliseen arviointiin he käyttävät aina omia menetelmiään. Koron määrä voi siis vaihdella samalle lainasummalle eri pankkien välillä.

Sambla toimii apurina juuri tällaisissa tilanteissa tarjoten työkalun useamman lainatarjouksen vertailuun samanaikaisesti. Kuluttajan on paljon helpompi valita itselleen sopiva laina, kun lainatarjoukset ovat palvelun avulla vertailtavissa keskenään.

Uusi laina

Samblan kautta voit saada itsellesi uuden pankkilainan, oli käyttötarkoituksesi mikä tahansa. Yhteistyökumppanimme tekevät lainatarjouksen aina vakuudettomille lainoille, eikä lainatarjous sanele sitä, mihin rahat on suunnattu.

Samblan kautta hankittava uusi laina on kulutusluotto, jota voit käyttää vaikkapa auton hankintaan, pikavippien maksamiseen tai lainojen yhdistämiseen.

Vanhat lainat yhteen

Oletko ottanut aiemmin pikavippejä ja rasittavatko ne nyt kukkaroasi liikaa? Kun otat uuden lainan Samblalta, voit kattaa kaikki pikavippikulusi. Tämän jälkeen voit hoitaa yhtä lainaa kerrallaan, ja näin säästät myös ylimääräisissä tilinhoitokuluissa ja muissa lainanhoitokuluissa.

Samblan neuvonnan avulla saat valittua uuden lainan paremmalla korolla, matalammilla kuukausimaksuilla ja pidemmällä maksuajalla. Nämä kaikki yksityiskohdat pätevät myös muiden lainojen yhdistämiseen. Voit miettiä, mikä on paras laina itsellesi, ja yhdistää vanhat pikavipit, kulutusluotot sekä muut korkean koron lainat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Laina Samblasta ilmaisella hakemuksella

Samblan avulla saat hankittua lainatarjoukset ja lainan luotettavasti, nopeasti ja helposti. Täytä vain lainahakemus ja pääset 24 tunnin sisällä siitä valitsemaan itsellesi sopivinta lainatarjousta.

Kun otat lainaa Samblan kautta, et joudu koskaan panttaamaan hankintaasi vakuudeksi, sillä Samblan lainat myönnetään aina ilman vakuuksia. Tämän ansiosta voit käyttää saamasi lainasumman juuri haluamallasi tavalla. Lainasumma myönnetään aina vastuullisesti eri pankkien harkintakykyä käyttäen, jotta lainanottaja ei joudu lainan takaisinmaksun kanssa myöhemmin vaikeuksiin.

Tavoitteenamme on aina löytää sinulle lainaa pienellä korolla, jonka avulla pystyt esimerkiksi kattamaan jo olemassa olevat lainat ja maksamaan näin kätevästi yhtä lainaa pois kuluineen. Lue lisää eri lainavaihtoehdoista sivuiltamme, täytä hakemus heti palvelussamme tai ota yhteyttä puhelimitse numeroon 09 424 560 00 –autamme mielellämme kaikissa uuteen lainaan liittyvissä asioissa.

Suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miksi ottaa laina?
Lainan tarve voi olla vaikka uuden auton ostaminen, joskus sinun on lainattava vähän ylimääräistä rahaa lomalle, tai ehkä on odottamattomia kustannuksia, jotka on katettava jatkuvasti.
Millaisen lainan kanssa Sambla voi minua auttaa?
Lainoja on paljon, ja mikä toimii parhaiten, riippuu useista tekijöistä. Me Samblassa autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan lainan riippumatta siitä, mihin tarvitset rahaa. Vertailemme kulutuslainoja, autolainaa, MC-lainaa, venelainaa, kodinhoitolainaa, vakuudettomia uudelleenrahoituksia, uudelleenrahoitusta asuntoturvaan.
Mitä lainan ottaminen todella maksaa?
Kun aiot laskea lainan kustannukset, sinun on ensin tarkasteltava lainan takaisinmaksuaikaa. Mitä nopeammin voit maksaa lainan, sitä vähemmän maksat kustannuksia. käytä lainalaskuria ja laske mitä voit odottaa maksavasi lainastasi.
Mikä laina sopii minulle?
Lainoja on paljon, ja mikä toimii parhaiten, riippuu useista tekijöistä. Me Samblassa autamme sinua löytämään sinulle parhaiten sopivan lainan riippumatta siitä, mihin tarvitset rahaa.
Mitä lainan ottaminen Samblan kautta maksaa?
Lainan hakeminen Samblan kautta on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Se mistä maksat on lainassa oleva korko ja lyhennys, tämän maksat lainanantajalle jonka kanssa päätät tehdä lainasopimuksen.
Sitoudunko johonkin täyttämällä hakemuksen Samblalle?
Et! Hakemus on täysin ilmainen ja ilman sitoutumista. Vaikka et löytäisi lainatarjousta lainojen yhdistämiseen, se ei maksa sinulle mitään. Laina tulee sitovaksi vasta, kun olet valinnut ehdotuksen ja jatkanut asianomaisen pankin kanssa.
Jos minulla on jo olemassa kallis laina?
Me Samblassa autamme sinua yhdistämään kaikki pienet ja kalliit lainat yhteen paikkaan. Annamme sinulle yleiskuvan kokonaisuudessa taloudestasi ja näin tiedät tarkalleen kuinka paljon sinulla on käytettävissä.
Mitkä ovat vaatimukset lainan ottamiseksi Samblan kautta?
Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta ja kuukausitulosi tulee olla vähintään 1000€. Sinulla tulee olla rekisteröitynä Suomessa vähintään vuoden ajan. Lisäksi on hyvä, mutta ei välttämätöntä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
Mihin voin saada lainaa?
Uusi laina myönnetään aina vakuudettomana, eikä sen käyttötarkoitusta määritellä ehdoissa. Käytät aina yhtä ja samaa lainahakemusta, ja saamasi lainan voit käyttää mihin tarkoitukseen hyvänsä; lomamatkaan, talon remonttiin, uuteen autoon, jne. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta, eikä se velvoita lainatarjousten hyväksymiseen.
Miten haen lainaa?
Samblan avulla lainan hakeminen on tehty todella helpoksi. Aluksi voit saada arvion kuukausieristä, laina-ajasta ja koroista lainalaskurimme avulla. Kun teet ilmaisen lainahakemuksemme, lähettävät yhteistyöpankkimme omat tarjouksensa sinulle katsastettavaksi 24 tunnin kuluessa hakemuksesi jättämisestä. Pankkien lainatarjousten joukosta pääset valitsemaan itsellesi parhaimman lainan ja hyväksyä sen sähköisesti tai paperiversiona.
Paljonko saan lainaa?
Samblan kautta voit hakea lainaa 500 – 60 000 euroa. Lainan lopullinen summa määräytyy monen tekijän mukaan. Ensinnäkin summaan vaikuttaa se, paljonko lainan hakija toivoo saavansa lainaa. Tämä summa tulee ilmoittaa hakemuksessa. Hakemukseen annetaan myös muita tietoja, joiden perusteella pankit pystyvät omien valintakriteeriensä mukaan päättämään tarjoamansa lainan summan ja lainalle asetettavan koron määrän.

Yhteistyössä kanssamme:

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää