img

Häälaina – lainaa häitä varten

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Häälaina tarpeidesi mukaan
Nopea kilpailutus
Lainaa 500 € - 60 000 €

Häälainan avulla voit jaotella unelmiesi häiden kustannukset maksettavaksi pidemmälle aikavälille. Samblan avulla voit kilpailuttaa häälainan ilman vakuuksia aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

Maksuton häälainahakemus ei sido sinua mihinkään, ja saat kerralla kilpailutettua yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää parhaan mahdollisen koron löytämiseksi.

Me teemme kilpailutuksen puolestasi, ja sinä voit valita halvimman koron.

Kilpailuta häälaina omien tarpeidesi mukaan meillä, ja voit saada tarjouksia jopa saman päivän aikana.

Häälaina on vakuudeton luotto

Samblan kautta voit hakea lainaa häiden järjestämiseen ilman vakuuksia. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa, ja saat valittua sinulle sopivan maksuajan vapaasti.

Jos haet häälainaa mieluummin yhdessä puolison kanssa, voit ottaa hänet mukaan rinnakkaishakijana. Näin lainalle voi saada vieläkin paremman koron joissain tapauksissa.

 • Häälaina on 500 euron – 60 000 euron laina
 • Laina-aika valittavissa 1 vuoden ja 15 vuoden väliltä
 • Lainaa varten ei tarvita vakuuksia
 • Yhdellä hakemuksella kilpailutat yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää
 • Lainaa voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa

Vakuudeton laina on yksinkertainen vaihtoehto, kun haluat hakea lainaa suoraan netistä ilman ylimääräistä säätöä. Sambla vertailee ja kilpailuttaa puolestasi häälainat, jotta saisit parhaan mahdollisen koron.

Vakuudettoman luoton hakemiseen ei tarvita yhtä monimutkaisia lainamenettelyitä kuin vakuudellista lainaa hakiessa. Korko perustuu aina puhtaasti henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen ja antamiisi tietoihin.

Miksi häälaina kannattaa kilpailuttaa Samblalla?

Kallis häälaina voi saada häät muistumaan mieleen vain hintavana kulueränä. Hae sen sijaan edullisempaa häälainaa kilpailuttamalla korot Samblalla.

Samblan lainakilpailutuksessa on mukana yli 20 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, joten pääset helposti vertaamaan sinulle edullisimman lainan.

Valitsemalla edullisimman häälainan voit säästää lainakuluissa joka kuukausi. Alhaisempi korko ja edullisemmat lainanhoitokustannukset ovat pelkkää voittoa.

Älä siis turhaan maksa häälainastasi liikaa, vaan kilpailuta se Samblalla.

Hae häälainaa kolmessa vaiheessa:

 1. Täytä lainahakemuksesi parissa minuutissa
 2. Me välitämme hakemuksesi eteenpäin yli 20 luotonmyöntäjälle
 3. Keräämme tarjoukset yhteen ja pääset valitsemaan halvimman vaihtoehdon

Unelmien häät vaativat suunnittelua

Unelmien häät eivät aina ole ihan ilmaiset. Jos vieraita on paljon ja kustannukset korkeat, voi häiden järjestämiseen tarvita lainaa.

Kulupuolen suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa ja pohtia, millaiset häät omaan budjettiin ylipäätänsä sopivat. Lainalla häistä aiheutuvia kuluja voi jaotella joustavasti maksettavaksi pidemmälle aikavälille.

On normaalia, että toinen ottaa hieman isompaa roolia häiden suunnittelussa. Ottakaa kuitenkin molempien toiveet huomioon häitä suunnitellessa.

Suunnitelkaa budjetti kuntoon

Laske, paljonko häiden järjestämiseen menee rahaa yhteensä. Ota huomioon kaikki kulut aina tapahtumapaikasta tarjoiluihin.

Kannattaa myös pohtia mahdollisen häämatkan kulut jo tässä vaiheessa: Miten ne sopivat omaan budjettiin?

Kun tarkan budjetin tietää, on häälainaakin tarvittaessa helpompi hakea.

Häät ovat vain kerran elämässä

Häiden ei aina tarvitse olla kalleimmat mahdolliset. Yksinkertainenkin on joskus kaunista, eikä aina tarvitse olla kaikkein hulppeimmat häät.

Tehkää kuitenkin omannäköisenne häät. Muistakaa, että häät ovat vain kerran elämässä – parhaimmilleen ne jäävät mieleen yhtenä elämän kohokohtana.

Hae lainaa häitä varten yhdessä puolisosi kanssa

Samblan lainakilpailutuksessa voit valita hakevasi lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Kun tarvitset lainaa häitä varten, on tämä looginen vaihtoehto.

Rinnakkaishakijan kanssa lainaa on joskus helpompi saada. Lisäksi lainalle voi saada potentiaalisesti paremman koron kuin yksin hakiessa.

Kun lainaa hakee yhdessä, ovat molemmat yhtä lailla vastuusta sen takaisinmaksusta. Tällöin kummankin taloudellinen tilanne vaikuttaa mahdollisuuksiin saada lainaa.

Toki laina on mahdollista ottaa myös vain toisen nimiin. Tämäkin onnistuu ihan yhtä helposti.

Miten löytyy edullisin häälaina?

Edullisin häälaina on mahdollista löytää kilpailuttamalla. Kun lainan kilpailuttaa, eli hakee sitä useasta paikasta kerralla, on mahdollista saada edullisempi korko.

Häälainassa on kyse tavallisesta vakuudettomasta lainasta, josta peritään kuluja nimelliskorkona sekä mahdollisina muina lainakuluina kuten tilinhoitomaksuina.

Kun kilpailutat meidän kauttamme lainan häiden järjestämiseen, saat kaikki lainatarjoukset kätevästi koron mukaan järjesteltynä.

Näin tulkitset lainahinnastoja:

 • Nimelliskorko: Lainalle määritetty henkilökohtainen korko.
 • Perustamismaksu: Kertaluonteinen maksu lainan ottamisesta.
 • Tilinhoitomaksu: Kuukausittain perittävä lainanhoitomaksu.
 • Todellinen vuosikorko: Kaikki lainakustannukset yhdessä kertova vuosittainen kuluprosentti.

Hakiessasi lainaa Samblalta me kokoamme lainatarjoukset yhteen. Voit itse verrata lainoja niiden todellisen vuosikoron perusteella ja valita edullisimman vaihtoehdon.

Huomaa, että lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa todellisen vuosikoron ohella myös laina-ajan pituus. Mitä pidemmän laina-ajan otat, sitä isommaksi kokonaiskustannukset kasvavat.

Voit hakea vakuudetonta lainaa myös useaan käyttötarkoitukseen

Samblalta voit hakea joustavaa lainaa usealta lainanmyöntäjältä. Koko lainaa ei ole pakko käyttää häiden järjestämiseen, vaan voit käyttää sen haluamallasi tavalla.

Osa lainasta voi mennä vaikka vanhojen lainojen yhdistämiseen, osa häiden järjestämiseen ja loput häämatkalle. Meillä voit itse päättää, miten käytät hakemaasi lainaa.

Vakuudeton laina on helppo lainatuote, joka ei vaadi samanlaista lainamenettelyä kuin perinteinen vakuudellinen pankkilaina.

Vakuudetonta lainaa myönnetään puhtaasti lainanhakijan tietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella. Ennen kaikkea tulot ja velat ovat keskiössä lainakelpoisuutta määrittäessä.

Millaista häälainaa Samblalta voi hakea?

Sambla kilpailuttaa yli 20 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, joten lainaa voi hakea täysin omien tarpeiden mukaan.

Lainasumma voi olla 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Luottokelpoisuus määritetään aina kuhunkin lainaan eri lainantarjoajien omien menetelmien mukaisesti.

Laina-aika voi olla 1 vuodesta jopa 15 vuoteen saakka. Ja muistathan, että lainan voi aina maksaa myös etuajassa pois.

Lainaa hakiessa voi myös yhdistää vanhoja lainoja. Jos haluat siis maksaa samalla vanhoja pikavippejä tai luottokorttilaskuja pois, onnistuu se vaivattomasti.

Samblalla voit räätälöidä omanlaisesi lainahakemuksen, jonka välitämme puolestasi kymmenille eri luotonmyöntäjille.

Kun lainaa hakee kerralla useasta paikasta, on sinulla paremmat mahdollisuudet saada lainaa ja paremmat mahdollisuudet saada sitä edullisemmalla korolla.

Lainan takaisinmaksu onnistuu suoraan lainanmyöntäjälle

Sambla ei ole lainanmyöntäjä, vaan me ainoastaan kilpailutamme lainan puolestasi. Teet siis lainasopimuksen aina suoraan lainayhtiön kanssa kilpailutuksen jälkeen.

Näin ollen myös lainan takaisinmaksu tapahtuu ilman välikäsiä. Voit tehdä lyhennyksiä sovitun takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti.

Laina on myös mahdollista lyhentää sovittua nopeammin. Ylimääräisten lyhennysten tekeminen onnistuu usein esimerkiksi lainanmyöntäjän sovelluksen tai verkkoportaalin kautta.

Samblalta lainaa voi hakea 1-15 vuoden laina-ajalla. Lopullinen sopimus takaisinmaksuajasta ja kuukausierästä tehdään kuitenkin suoraan luotonmyöntäjän kanssa.

Lainaa häihin oman talouden ehdoilla

Häälaina on tärkeää mitoittaa oman taloudellisen tilanteen mukaisesti. Lainaa hakiessa kolme asiaa vaikuttavat tähän: lainan summa, lainan takaisinmaksuaika sekä lainan korko.

Lainan summa on mitoitettava sekä hääbudjetin että oman taloudellisen tilanteen mukaiseksi. On turha ottaa liikaa lainaa, jos sitä ei tarvitse tai siihen ei ole varaa.

Lainasumma voi olla Samblalla lainan kilpailuttaessa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kaikki lainat voidaan myöntää ilman vakuuksia, ja lainaprosessi perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta.

Lainan takaisinmaksuaika on määritettävä lainan kuukausierän perusteella. Kun haet lainaa, näet laskurista heti alustavan kuukausisumman.

Kuukausisumman on tärkeää soveltua omaan budjettiin siten, että rahaa jää käytettäväksi myös muuhun.

Lainan korko määritetään aina henkilökohtaisesti eri lainanmyöntäjien toimesta. Samblalla voit kilpailuttaa lainan koron helposti, jotta et maksaisi turhaan liikaa.

Vinkit häälainan hakemiseen

Häiden järjestäminen voi olla stressaavaa, ja rahoitus voi aiheuttaa vielä lisämurheita. Keräsimmekin kasaan vinkkejä häälainan hakemiseen ja häiden järjestämiseen liittyen.

 • Laskekaa budjetti tarkoin, mutta varautukaa yllätyksiin: Sopivan häälainan hakeminen lähtee budjetin määrittämisestä. Suunnitelkaa budjetti hyvin, mutta varautukaa myös muutoksiin ja lisäyllätyksiin.
 • Päättäkää, haetteko lainaa yhdessä vai yksin: Samblan lainahakemuksella voitte valita, haetaanko lainaa vain toisen nimiin vai rinnakkaishakijan kanssa.
 • Ottakaa taloustilanteenne huomioon: Lainan hakemisessa oma taloudellinen tilanne on tärkeässä asemassa. Se vaikuttaa paitsi siihen, paljonko lainaa on järkevää ottaa, myös siihen, paljonko lainaa on mahdollista saada.
 • Älkää maksako liikaa korkoa: Laina kannattaa kilpailuttaa, jotta sille saa varmasti parhaan mahdollisen koron. On suositeltavaa päättää jo etukäteen, paljonko on valmis maksamaan korkoa lainasta.
 • Hoitakaa rahoitus kuntoon ajoissa: Ennen kuin häitä rupeaa kunnolla järjestämään, on rahoituksen hyvä olla jo suunniteltu. Hakekaa siis rahoitusta mieluummin etukäteen kuin viime hetkillä.

Samblalla häälainan hakeminen on helppoa, ja hakemus on mahdollista räätälöidä täysin itsensä näköiseksi.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Paljonko häälainaa voi hakea?
Samblalla voit kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 60 000 euroon saakka. Haettava lainasumma on itse valittavissa lainahakemuksella.
Kuka voi hakea häälainaa?
Häälainan voi kilpailuttaa Samblalla, jos täyttää seuraavat ehdot:
 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Rekisteröityneenä Suomessa vähintään vuoden ajan
 • Vähintään 1 000 euron säännölliset kuukausitulot
 • Luottotietojen hyvä olla kunnossa
Voiko häitä varten hakea lainaa yhdessä?
Lainaa häitä varten voi hakea joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mahdollisuudet saada lainaa voivat olla paremmat, kun lainaa haetaan yhdessä.
Miten löytyy edullisin laina häihin?
Edullisin häälaina löytyy usein kilpailuttamalla. Kun kilpailutat lainan Samblan kautta, me haemme puolestasi lainaa sinulle yli 20 eri pankista ja luotonmyöntäjältä. Voit itse valita edullisimman vaihtoehdon kilpailutuksen päätteeksi.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää