img

Järjestelylaina – Alenna lainakustannuksia

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Järjestelylaina kulujen pienentämiseksi
Helppo lainan kilpailutus
Lainaa 500 € - 60 000 €
Järjestelylaina kulujen pienentämiseksi
Helppo lainan kilpailutus
Lainaa 500 € - 60 000 €

Järjestelylaina voi auttaa alentamaan lainakustannuksia, jos sinulla on useita pienempiä lainoja jo entuudestaan.

Järjestelylainan avulla voit yhdistää vanhat lainat yhdeksi isommaksi, ja usein edullisemmaksi, luotoksi. Samalla lainan hoitaminen muuttuu helpommaksi.

Sambla auttaa löytämään sinulle sopivan järjestelylainan lukuisan eri pankin ja luotonmyöntäjän valikoimista. Täytä yksi hakemus, ja me välitämme tarjoukset suoraan sinulle!

Jos etsit järjestelylainaa rahoitusmarkkinoilta, täällä voit kilpailuttaa tarjoukset. Lainaa voi hakea 500 eurosta 60 000 euroon saakka.

Järjestelylaina ilman vakuuksia meiltä

Samblalta voit hakea tarpeisiisi sopivaa järjestelylainaa kätevän kilpailutuksen kautta. Kilpailutamme hakemuksen puolestasi eri pankkien ja lainanmyöntäjien kesken.

Järjestelylainaa voi hakea seuraavin ehdoin:

 • Lainasumma 500 eurosta 60 000 euroon
 • Laina-aika 1 vuodesta 15 vuoteen
 • Ei vakuuksia
 • Yhteishakijalla tai ilman

Järjestelylainan hakeminen on nopea prosessi, ja lainatarjouksia voi saada jo minuuteissa. Kilpailutus ei siis juuri tuo lisävaivaa, mutta voit saada selvästi halvemman lainatarjouksen.

Kaikki kilpailuttamamme lainat ovat vakuudettomia lainoja. Sinun ei siis tarvitse laittaa omaisuutta lainan pantiksi.

On hyvä huomioida, että järjestelylaina ei vähennä velkojen määrää, mutta voi alentaa niiden kustannuksia. Usean pienen velan sijaan maksat yhtä lainaa.

Järjestelylaina ei ole yksinään ratkaisu velkaongelmiin, ja se kannattaa vain, jos saat edullisemman tarjouksen.

Näin haet järjestelylainaa

Järjestelylainan hakeminen Samblan lainakilpailutuksella on helppoa. Hakemuksen täyttäminen ei myöskään sido mihinkään, joten voit vain kokeilla, saisitko alennettua lainakustannuksia.

Lainan hakeminen onnistuu kolmessa vaiheessa:

1. Täytä lainahakemuksesi Samblan sivulla

Valitse aluksi hakemasi lainasumma, laina-aika sekä paljonko summasta käytetään lainojen yhdistämiseen. Järjestelylainaa kannattaa ottaa vain vanhojen velkojen verran.

Pyydämme myös henkilötietojasi ja tietoja taloudestasi, jotta voimme välittää parhaat mahdolliset henkilökohtaiset tarjoukset.

2. Keräämme tarjoukset yhteen puolestasi

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi, me keräämme lainatarjoukset yhteen kaikilta niiltä pankeilta, jotka tekevät tarjouksen.

Ensimmäiset tarjoukset saadaan yleensä jo minuuteissa hakemuksen täyttämisestä.

3. Valitse paras lainavaihtoehto

Otamme seuraavaksi sinuun yhteyttä ja esittelemme eri vaihtoehdot. Voit itse valita parhaan ja halvimman järjestelylainan tarpeisiisi.

Tämän jälkeen voit tehdä lainasopimuksen suoraan luotonmyöntäjän kanssa ja maksaa vanhat lainat pois. Järjestelylainaa lyhennät suoraan uudelle pankille tai luotonmyöntäjälle.

Järjestelylaina pankista tai luotonmyöntäjältä

Järjestelylaina pankista tai luotonmyöntäjältä on yksinkertainen vaihtoehto, kun haluat hakea edullisempaa tarjousta vanhoille pienemmille veloille.

Samblan kilpailutuksessa on mukana useita eri pankkeja ja luotonmyöntäjiä. Vertailemme sekä suomalaisia että ulkomaisia lainapalveluita etsiäksemme parhaita tarjouksia lainanhakijalle.

Samblan kautta kilpailutettaviin lainatarjouksiin ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Niitä haetaan puhtaasti omien tietojen perusteella.

Eniten apua järjestelylainasta on, jos vanhat lainasi ovat korkeakorkoisia pikavippejä, kulutusluottoja tai muita kalliita lainoja. Tällöin säästöt voivat olla isoja.

Lainojen korot ovat myös laskeneet vuosien varrella, ja vakuudettomien lainojen korkokattoa on hilattu alaspäin.

Miksi järjestelylaina kannattaa kilpailuttaa?

Järjestelylainan kilpailutus voi auttaa löytämään halvimman vaihtoehdon. Sen sijaan, että hakisit lainaa vain yhdestä pankista, voit kerralla tehdä hakemuksen usealle eri luotonmyöntäjälle.

Kilpailutuksen tärkeimpiä etuja:

 • Mahdollisuutesi saada lainaa paranevat, kun tarjousta haetaan useammalta toimijalta.
 • Saat lainalle todennäköisemmin halvemman koron.
 • Laitat pankit ja luotonmyöntäjät kilpailemaan sinusta asiakkaana.
 • Voit helposti vertailla eri tarjouksia.

Kilpailutuksen voi periaatteessa tehdä myös itse, mutta tämä vaatisi kymmenien eri lainahakemusten täyttämistä.

Samblalla yksi hakemus riittää, ja sen perusteella voit saada tarjouksia useilta eri pankeilta ja luotonmyöntäjiltä.

Varma järjestelylaina – onko sellaista?

Varmaa järjestelylainaa ei ole valitettavasti olemassa. Jos olet kuitenkin hoitanut talousasiasi hyvin, sinulla on vakituinen työpaikka eikä maksuhäiriömerkintöjä, voi järjestelylainaa usein saada.

Kilpailutuksen avulla voi parantaa mahdollisuuksia saada järjestelylainaa. Kun lainatarjouksen hakee kerralla useasta paikasta, on todennäköisempää, että joku niistä tarjoaa edullista järjestelylainaa.

Samblan avulla on helppo vertailla kerralla useita pankkeja ja muita luotonmyöntäjiä. Hakemuksesi välitetään automaattisesti lukuisalle lainanmyöntäjälle, joten halvimman lainan poimiminen yhteistyökumppaneidemme kesken on helppoa.

Varma järjestelylaina Samblankaan kilpailutus ei kuitenkaan ole. Emme voi luvata, että lainanmyöntäjät tarjoavat lainaa, vaan ainoastaan välitämme tarjouksia.

Mitä muita vaihtoehtoja velkojen järjestelyyn on?

Pankin tai luotonmyöntäjän järjestelylaina on tavallinen laina, jota käytetään velkojen järjestelyyn. Lainamäärä ei pienene, mutta kuluja ja korkoja voi saada alemmaksi.

Sen ohella on olemassa myös kunnallisia ja valtakunnallisia vaihtoehtoja. Ne vaativat aina tarkemman hakemuksen ja ovat yleensä tarjolla vasta, kun muut vaihtoehdot eivät toimi.

Jos lainoille ei saa halvempaa tarjousta Samblan kilpailutuksesta, kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin tilanteen helpottamiseksi.

Velkojen järjestelyyn tarkoitettuja vaihtoehtoja:

 • Takuusäätiön takaama laina: Takuusäätiö voi myöntää takauksen yksityishenkilön järjestelylainalle.
 • Kunnan sosiaalinen luotto: Voidaan tarjota kunnan puolesta henkilölle, jolla ei ole mahdollisuutta saada muualta lainaa esimerkiksi luottotietomerkinnän takia.
 • Yksityishenkilön velkajärjestely: Viimesijainen vaihtoehto velkojen järjestelyyn. Tarjolla vasta, kun velat ovat ulosotossa.

Yksi vaihtoehto on myös toisen henkilön takaama laina. Sambalalta voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuudet saada lainaa saattavat parantua.

Järjestelylaina luottotiedottomalle

Sambla toimii lainanvälittäjänä, eikä suoraan itse tee lainatarjouksia. Harva pankki tai luotonmyöntäjä kuitenkaan antaa järjestelylainaa luottotiedottomille.

Järjestelylaina luottotiedottomalle on aina vaikeampi vaihtoehto. Jos luottotiedot ovat jo menneet, voi apua saada Takuusäätiön takaamasta järjestelylainasta tai kunnan sosiaalisesta luotosta.

Ulosottoon menneille veloille voi hakea yksityishenkilön velkajärjestelyä, joka vaatii käräjäoikeuden ratkaisun. Ulosotossa oleva järjestelylaina on viimesijainen ratkaisu, ja siinä osan veloista voi saada anteeksi.

Näin lainojen yhdistäminen järjestelylainalla toimii

Pankin tai luotonmyöntäjän järjestelylaina on lainojen yhdistämiseen tarkoitettu laina. Sillä voi maksaa valitsemansa velat pois, ja jättää esimerkiksi matalakorkoiset vakuudelliset lainat, kuten asuntolainan tai opintolainan yhdistämättä.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu yleensä niin, että uuden lainanmyöntäjä maksaa vanhat luotot pois antamiesi maksutietojen perusteella.

Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa vanhojen lainayhtiöiden kanssa asioimiseen ja maksujärjestelyihin.

Uusi isompi järjestelylaina on helpommin hoidettava kuin useat pienemmät. Saat samalla lainalle uuden maksuajan.

Jos tarvitsisit esimerkiksi lyhennysvapaata kuukautta tai lisää maksuaikaa lyhennykselle, onnistuu sen hakeminen yhdelle lainalle paljon helpommin.

Hae järjestelylainaa Samblalta

Jos haluat hakea järjestelylainaa rahoitusmarkkinoilta, kannattaa hakemus kilpailuttaa parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Samblan avulla tämä käy vaivatta, sillä vertaamme puolestasi lukuisia eri pankkeja ja luotonmyöntäjiää. Lähetä vain yksi hakemus, ja me poimimme halvimman todellisen vuosikoron mahdollisista tarjouksista.

Täytä hakemuksesi kolmessa vaiheessa:

 1. Täytä haettava lainasumma ja laina-aika
 2. Valitse järjestelylainaan haettavien vanhojen lainojen summa
 3. Täytä tiedot taloudestasi
img
J.Suutarinen
Päivitetty: 2022-06-08

Janne on sisällöntuottajana Samblalla, ja hän on erikoistunut sekä yksityishenkilöiden että pienyritysten rahoitustarpeisiin liittyviin aiheisiin Suomen markkinoilla. Tekstin on tarkastanut ja hyväksynyt Marcus Sätherström – Head of Content Suomi.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on järjestelylaina?
Järjestelylaina tarkoittaa lainaa, jolla maksetaan vanhat lainat pois. Ideana on, että yhden isomman lainan kulut ja korko ovat alhaisempia. Järjestelylainaa voi hakea pankeilta, luotonmyöntäjiltä tai joissain tapauksissa kunnalta.
Mistä saa helpoiten järjestelylainan?
Varmaa järjestelylainaa ei ole olemassa. Rahoitusmarkkinoilla lainan saaminen perustuu luottokelpoisuuteen, ja tämän määrittely vaihtelee pankeittain. Kilpailuttamalla lainan usean luotonmyöntäjän kesken voi joissain tapauksissa parantaa mahdollisuuksia saada järjestelylainaa.
Miten veloista voi päästä eroon?
Veloista eroon pääseminen vaatii oman talouden arviointia, säästösuunnitelmaa sekä suunnitelmaa lainojen poismaksamiseen. Edullisemman koron järjestelylaina voi auttaa tässä, mutta ei vielä suoraan poista velkoja.
Kuka voi saada järjestelylainan?
Samblalta järjestelylainaa voi hakea, jos täyttää seuraavat ehdot: Olet vähintään 18-vuotias. Säännölliset kuukausitulosi ovat vähintään 1 000 euroa. Luottotietojesi on hyvä olla kunnossa, ja sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään vuoden ajan

Yhteistyöpankit

Näytä lisää