Kilpailuta lainat Samblalla

Syötä lainasumma.
Arvioitu hinta  5 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

15000

           
Laina-aika

5 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni Tietosuojakäytännöt

Esimerkkikorko Lainan ollessa {totalAmount} €, {repaymentTimeYears}v. laina-ajalle, on kuukausierä {monthlyCost} €. Tällöin lainan kokonaiskulut ovat {totalCost} €, nimelliskorko 8 % ja todellinen vuosikorko {interestRate} % (sis. laskutuslisä 0 € ja 0 €). ja laina-aika 1-20v. Välillä

Kilpailuta lainat
23 lainantarjoajan lainat
Laina edullisesti netistä

Osamaksut, luottokortit ja pienlainat ovat osa yhä useamman suomalaisen arkea. Ostosten pilkkominen pienempiin maksueriin mahdollistaa monen tarpeellisen hankinnan rahoituksen. Kiireellisyys saa yhä monen ottamaan liian kallista lainaa, vaikka lainan kilpailuttaminen onnistuu nykyään nopeasti.

Lainan kilpailutus löytää edullisen lainan

Usein kuulee sanottavan, ettei suuria hankintoja tule tehdä vaihtoehtoja vertaamatta. Sääntö pätee etenkin lainoihin. Kun kyse on henkilökohtaisesta taloudesta, ei päätöksiä tule tehdä hutiloiden.

Lainan kilpailutus tarkoittaa käytännössä sitä, että lainaa hakee monelta eri rahoituslaitokselta, valiten saamiensa tietojen perusteella juuri itselle edullisimman vaihtoehdon. Ensikuulemalta saattaisi luulla, että lainan hakeminen ja kilpailutus monelta eri tarjoajalta olisi aikaa vievää, mutta tätä sen ei enää nykyisin tarvitse olla.

Netin lainavertailusivut auttavat hakijaa vertaamaan useiden pankkien laitokset yhdellä hakemuksella. Tätä toimintaa harjoitamme myös me Samblalla. Täysin maksuton palvelumme on auttanut useita satoja hakijoita löytämään halvinta mahdollisinta lainaa.

Miten lainan kilpailutus Samblalla toimii?

Lainan kilpailuttaminen on Samblan ansiosta mahdollista tehdä ilman aikaa vieviä lisävaiheita. Meillä täytät saman hakemuksen, kuin yleensäkin lainaa hakiessa. Erona on, että lomakkeen lähetyksen jälkeen saamasi vertailu säästää helposti useita satoja euroja pienenkin lainan kokonaiskuluista.

Kilpailuta laina Samblalla näin:

 1. Täytä ja lähetä sähköinen hakemus. Tietojen syöttö vie yleensä vain muutaman minuutin.
 2. Vertaile lainatarjoukset. Tiedon lainatarjouksista saat 24 tunnin kuluessa.
 3. Valitse sopivin laina. Rahat siirretään tilillesi 1-3 päivän sisällä.

Näin helppoa ja nopeaa on lainan kilpailuttaminen Samblalla. Ei palvelumaksuja, pitkiä jonotusaikoja tai pieniä printtejä – kilpailuta lainat luotettavasti Samblalla silloin, kun se sinulle sopii.

Lainan kilpailuttaminen tuo monia etuja

Miksi lainan kilpailutus sitten oikein on niin kannattavaa? Ensimmäinen hyöty on luotettavuus. Netti on pullollaan eri maista käsin toimivia rahoituslaitoksia, joilta lainan hakeminen voi olla monin tavoin ongelmallista.

Valitettavan moni havaitsee vasta lainaa haettuaan, että kyseessä onkin ulkomailta käsin toimiva taho, jonka asiakaspalvelua on hankalaa tavoittaa. Liikaa löytyy myös huijauksia, jotka naamioivat itsensä luotettavaksi pankiksi tai rahoituslaitokseksi, vieden vain asiakkaan henkilötiedot mennessään.

Lainan hakeminen luotettavan lainavertailun kautta varmistaa sen, että luottoa saa luotettavalta, suomalaista lainsäädäntöä noudattavalta toimijalta. Kilpailutus tapahtuu aina ennalta valikoitujen pankkien kesken, ja esimerkiksi Samblan yhteistyöpankkeihin kuuluu iso osa Suomen rahoitusmarkkinoiden tunnetuista nimistä.

Toinen etu on ajansäästö. Sen sijaan että kallisarvoista vapaa-aikaa käyttää useiden eri lainasopimusten lukuun, tuo lainan kilpailuttaminen useiden eri pankkien lainatarjoukset suoraan vertailtavaksi. Tarjousten erikoisuutena on, että ne on suhteutettu lomakkeen perusteella juuri omaan talouteesi.

Kaikkein ilmeisin etu on kuitenkin rahansäästö. Lainan kilpailuttaminen mahdollistaa sen, että voit valita juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Sen sijaan että itse anelet yhdeltä pankilta lainaa, saa kilpailutus pankit kisaamaan sinun huomiostasi toinen toistaan edullisimmin lainoin.

Mitä tietoja kilpailutus vaatii?

Lainan kilpailuttaminen tapahtuu samalla sähköisellä lomakkeella, kuin netistä saatavan lainan hakeminen yleensäkin. Kysyttyjä tietoja ovat taloustilanteeseen kytkeytyvät seikat, joskaan yhteys ei aina ole ilmeinen.

Työ- ja tulotietojen ohella lomakkeessa pyydetään selvennystä moniin riskitasoon vaikuttaviin asioihin. Esimerkiksi armeijan käynti, perheellisyys, asumismuoto sekä koulutustausta nähdään lainanmaksun tunnollisuutta enteilevinä asioina.

On ehdottoman tärkeää, ettei hakija kilpailuta lainoja väärin tiedoin. Tämä johtaa pahimmillaan kalliiseen lainaan tai hakemuksen hylkäykseen – pyritäänhän annetut tiedot aina tarkistamaan.

Pankkitunnuksilla vahvistamisen sekä tietojen syötön voit tehdä Samblalla rauhallisin mielin, sillä yhteytemme on suojattu luotetulla SSL-salausprotokollalla. Näin varmistamme, että kilpailutus erillisine tietoineen pysyy sinun ja rahoituslaitosten välisenä prosessina.

Mikäli jokin lainanhaun vaihe askarruttaa, lue lisää tietoa Samblan eri välilehdillä annetuista UKK-osioista!

Kuka voi saada lainaa?

Kilpailutus sekä lainan hakeminen on Samblan kautta mahdollista kenelle tahansa sähköisen lomakkeemme täyttöön kykenevälle henkilölle. Eri asia on, miten helposti myönteisen lainapäätöksen voi saada.

Yhteistyöpankkiemme edellyttämiä minimikriteerejä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Suomalainen pankkitili ja kotiosoite
 • Vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot
 • Ainakin vuoden pysyvä asuminen Suomessa

Aivan hakemuksen täytön alussa pyydetään myös hakijan henkilötunnusta, ja tietojen vahvistus tehdään lopulta verkkopankkitunnuksilla.

Huomaa myös, että kriteerit vaihtelevat eri rahoituslaitosten sekä lainasummien välillä. Verkossa haettavien vakuudettomien luottojen lainapäätös laaditaan hakijan maksukyvyn perusteella, ja siksi etenkin suurten lainojen myöntämiseen sovelletaan tiukempaa ikä- ja tulokriteeristöä.

Pienempää ja keskisuurta lainaa voi kuitenkin saada myös työtön tai eläkkeellä oleva hakija, kunhan säännölliset kuukausitulot vain ylittävät 1000 euron alarajan.

Lainan hintaan vaikuttaa moni seikka

Lainan kilpailuttaminen edistää lainan edullisuutta yhdellä osa-alueella. Edullista lainaa metsästävän kannattaa kuitenkin muistaa, että kokonaishintaan vaikuttaa lainantarjoajan ohella muun muassa:

 • Laina-aika: Mitä pidempi lainan maksuaika, sitä useammalta kuukaudelta veloitetaan myös korkoa. Paremman käsityksen laina-ajan vaikutuksesta kuukausierän suuruuteen saat Samblan lainalaskurilla.
 • Riskiarvio: Vakuudettoman luoton myöntöpäätös sekä korko kytkeytyvät vahvasti hakijan arvioituun riskitasoon. Jos siis taloutesi on vakaalla pohjalla, saat useimmilta toimijoilta luottoa edullisemmin.
 • Lisämaksut: Nimelliskoron ohella lainan kokonaishinnan muodostavat erilaiset lisäkulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Vaikka nämä ovat yleensä suuruudeltaan varsin pieniä, voivat ne muodostaa pienikokoisesta lainasta suuren osan.
 • Lainsäädäntö: Erilaiset väliaikaiset tai pysyvät, valtiotasolla säädetyt korkokatot voivat vaikuttaa lainojen hintoihin suuresti. Kun voimassaoloaika sitten on päättynyt, on moni saattanut huomata, ettei edullinen laina enää olekaan tätä.

Useimpiin näistä tekijöistä on hankalaa vaikuttaa lainan hakuhetkellä. Koska nämä kuitenkin ovat kaikki alttiita elämän eri muutoksille, on etenkin pitkillä lainoilla todennäköistä, että kilpailutus tulee tarpeen myös tulevaisuudessa.

Jos siis kesken lainan takaisinmaksun huomaat, että tulotilanteesi on parantunut ja haluat ottaa kontolle suuremman kuukausierän, kilpailuta laina uudelleen. Näin saat suhteutettua lainan ehdot juuri silloiseen maksukykyysi.

Kilpailuta yhdistelylaina Samblalla

Jos sinulta löytyy ennestään useita voimassa olevia osamaksu-, luottokortti- tai lainasopimuksia, voit saada luottojen kokonaiskuluista useiden satojen ellei tuhansien eurojen säästöt hakemalla yhdistelylainaa Samblalta.

Muista vain seuraavat lisävaiheet:

 1. Laske jäljellä olevien velkojesi kokonaissumma sekä kuukausittaiset lainakustannukset.
 2. Kerro lainalaskurissa, että haet yhdistelylainaa.
 3. Ilmoita, kuinka suuri osa hakemastasi yhdistelylainasta menee entisten luottojen poismaksuun.

Näin helposti onnistuu myös yhdistelylainan kilpailutus Samblalla.

Miksi kilpailuttaa yhdistelylaina?

Osamaksusopimuksia, luottokorttivelkaa sekä pienlainoja kertyy helposti huomaamatta aina hankintojen teon yhteydessä. Ani harva ehtii kilpailuttamaan lainat tässä hetken huumassa, jonka uuden hankinnan suunnittelu saa aikaan.

Kun lainaa ei kilpailuta, päätyy sitä yleensä ottamaan liian korkealla korolla. Jos sopimuksia on useita, käy lainan takaisinmaksu helposti hankalaksi, mikä puolestaan kerryttää viivästyskorkoja ja muita lisäkuluja jo ennestään kalliin luoton päälle.

Yhdistelylainan kilpailutus ja haku:

 • Selkeyttää lainojen takaisinmaksua, mikä auttaa välttämään tulevia viivästysmaksuja ja budjetoimaan taloutta paremmin.
 • Jouduttaa maksamista, sillä yhtä lainaa on helpompaa maksaa takaisin myös suunniteltua enemmän, kun tilanne tämän sallii.
 • Säästää rahaa, koska lainaa voi saada alemmalla koroilla ja yksi laina karsii pois useista sopimuksista kertyvät, ylimääräiset lisämaksut.
 • Tuo talouden takaisin hallintaan, koska velan takaisinmaksu on selkeää ja velallinen tietää tarkalleen, kuinka paljon lainaa on kunakin hetkenä vielä maksettavana.

Mikäli koet, että yhdistelylainasta voisi olla sinulle hyötyä, lue lisää lainojen yhdistämisestä tälle tarkoitetusta osiosta sivuillamme.

Viisi syytä valita Sambla

 1. Nopeus – Vertailuun käyttämämme lainahakemus on yksinkertainen ja selkokielinen. Sähköisen lomakkeen täyttö vie sivuillamme useimmilta hakijoilta vain muutaman minuutin.
 2. Asiantuntemus – Sambla on auttanut jo useita satoja tuhansia pohjoismaisia asiakkaita löytämään edullisinta lainaa. Voit siis olla varmoin mielin palvelumme luotettavuudesta sekä hyödyllisyydestä.
 3. Neuvonta – Lainanhaku on etenkin ensikertalaiselle jännittävä prosessi. Jos sinulla ilmenee kysyttävää tai ongelmia jossakin haun vaiheessa, on suomenkielinen asiakasneuvontamme tavoitettavissa jokaisena arkipäivänä.
 4. Ilmainen – Samblan lainavertailun käyttö on hakijalle täysin ilmaista, eikä sido myöskään itse lainan ottoon.

Kilpailuta lainat jo tänään!

Mikäli tahdot saada edullista vakuudetonta lainaa luotettavalta rahoituslaitoksella, kilpailuta luotot Samblalla jo tänään! Palvelumme on auttanut jo useita satoja tuhansia kaltaisiasi lainanhakijoita löytämään juuri itselle sopivimman lainaratkaisun, ja auttaisimme myös sinua mielellämme.

Kilpailutus on kauttamme täysin maksutonta, eikä sido sinua hakijana myöskään lainan ottoon. Tämä tarkoittaa, että jos sopivaa lainaa ei löydykään, voit jättää sopimuksen allekirjoittamatta ja hakea lainaa huoletta jostain muualta.

Menetettävää ei siis ole. Kilpailuta luotot ilmaiseksi Samblalla vain muutamassa minuutissa omalta kotisohvalta, ja säästät helposti lainasi kuluissa jopa useita satoja euroja!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miten lainan kilpailuttaminen tapahtuu?
Lainan kilpailutus käy helpoiten automatisoidulla lainavertailupalvelulla, joihin myös Sambla kuuluu. On suositeltavaa, ettet kilpailuta lainoja itse, sillä tämä on aikaa vievää ja nostaa riskitasoasi pankkien silmissä.
Mitä lainojen kilpailutus tarkoittaa?
Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa sitä, että eri tarjoajien lainatarjoukset vertaa ennen itselle edullisimman lainan ottoa.
Onko lainan kilpailutus Samblalla ilmaista?
Kyllä! Samblan lainavertailu on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.
Voinko kilpailuttaa Samblalla yhdistelylainan?
Samblalla voit kilpailuttaa myös yhdistelylainan aina 60 000 euroon asti.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää