img

1000 euron laina heti tilille

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Ilmainen lainahakemus
Edullinen korko
Rahat tilille jopa heti
Ilmainen lainahakemus
Edullinen korko
Rahat tilille jopa heti

Hajosiko tietokone? Ehkäpä joulu tai synttärit kurittivat tiliä odotettua enemmän, ja nyt vuokralaskun eräpäivä häämöttää? Välillä elämä yllättää meistä jokaisen. Apuna tällöin ovat netin luotettavat lainapalvelut, joihin Samblakin kuuluu.

Moniin hankintoihin riittää juuri sopivasti laina 1000 euron edestä. Aivan mistä tahansa lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa. Lainanmyöntäjiä löytyy markkinoilta pilvin pimein, ja siksi oikein tehdyllä kilpailuttamisella lainansa kuluissa voi säästää huimasti.

Hyödynnä siis Samblan lainalaskuria ja ota lainaa heti tilille 1000€ sieltä, mistä sen saat halvimmalla!

Milloin 1000 euron lainaa kannattaa hakea?

On monia arjen tilanteita, jolloin tarpeen on saada lainaa heti tilille 1000€. Ottamalla lainaa 1000 euron verran voit kattaa juuri sopivasti esimerkiksi kuun vuokranmaksun ja ehkä muutamat ruokaostoksetkin. Monet nykyelämälle tärkeät sähkölaitteet liikkuvat joidenkin satojen eurojen hintaluokissa, eli niiden korvaaminen käy tonnin lainalla mutkitta.

Laina 1000 euron suuruisena mahdollistaa esimerkiksi töihin tarvittavan tietokoneen tai älypuhelimen hankinnan – vieläpä hieman tyyriimpänä ja laadukkaampana versiona. Harva asia on yhtä aikaa vievää ja hermostuttavaa, kuin teknologiaa vastaan kamppailu, ja siksi tällaiset hankinnat maksavat itsensä käytössä nopeasti takaisin.

Ehkäpä edessä on muutto toiselle paikkakunnalle? Takuuvuokran maksu sekä uusien kodinkoneiden hankinnat ovat täysin ymmärrettäviä syitä hakea lainaa 1000 euron verran. Uuden elämän aloittaminen edellyttää usein ponnisteluja, mutta tähän investointi maksaa taatusti itsensä takaisin moninkertaisesti.

Muita suosittuja lainamääriä

1000 euron laina heti tilille Samblalta

Netistä lainanmyöntäjiä löytyy uskomattoman paljon. Ei ole siis mikään ihme, että myös lainojen koroissa ja niiden sivukuluissa on suuria eroja.

Vaikka kyseessä olisikin vain laina 1000 euron edestä, voivat nämä erot olla myös keskituloiselle merkittäviä. Kuten luoton hakeminen, on myös eri toimijoiden tarjousten vertailu nyt helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen.

Samblan lainalaskurilla voit verrata lainatarjoukset 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Tarjousten vertailu on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Jos kuitenkin löydät vertailun tuloksista itsellesi sopivan vaihtoehdon, voit saada lainaa heti tilille 1000€ – jopa saman päivän aikana.

Lainahakemuksen täyttö on Samblalla nopeaa ja selkeää. Etuna on, että yhden hakemuksen tekemällä voit verrata kymmenten luotettujen lainanantajien tarjoukset. Ajan säästämisen ohella voit olla näin varma siitä, että saat lainaa 1000 euron verran mahdollisimman edullisesti.

Kuka voi hakea 1000€ lainaa netistä?

Samblan kautta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Jotta lainapäätös olisi myönteinen, on hakijan täytettävä tietyt alalle yleiset kriteerit.

Jotta saisit yhteistyöpankeiltamme lainaa 1000 euroa, on luottotietojesi oltava kunnossa. Hakemuksesi ohella myös tämä tarkistetaan. Mikäli tiedoistasi löytyy voimassa oleva maksuhäiriömerkintä, eivät yhteistyöpankkimme myönnä uutta lainaa.

Hakijoilta edellytetään tämän lisäksi vähintään 1000 euron säännöllisiä kuukausituloja. Lainan saamiseksi sinun on täytynyt olla Suomessa kirjoilla vähintään vuoden ajan.

Mikäli tahdot parantaa mahdollisuuksiasi saada 1000 euron laina heti tilille, voit hakea luottoa rinnakkaishakijan kanssa. Takaaja alentaa lainanmyöntäjään kohdistuvaa riskiä, minkä ansiosta rahoituslaitokset voivat tarjota sinulle parempia lainatarjouksia.

Miten haen 1000€ lainaa netistä?

Netistä lainan hakeminen onnistuu todella helposti. Kun hakea tahtoo lainaa 1000 euron edestä, on huomioitava joitakin seikkoja, joilla lainasta saa parhaan hyödyn irti.

1. Suhteuta tarpeeseen

Pohdi, miten suuri laina vastaa sopivasti juuri omiin tarpeisiisi. Yleiseen kulutukseen rahaa tarvitsevan on suositeltavaa harkita aluksi lainaa 1000 euron verran.

Arvioi tarkoin myös, millä aikavälillä pystyt maksamaan summan takaisin. Nopea takaisinmaksu alentaa lainan kokonaiskustannuksia, mutta maksamatta jääneet kuukausierät tuovat helposti turhia viivästysmaksuja ja stressiä.

2. Vertaile lainoja

Lainanhaku tulee aloittaa aina luotonantajien vertailulla ja tarjousten kilpailutuksella. Näin voit varmistua siitä, että saat lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Kilpailuttamalla voit säästää luoton kuluissa tuntuvasti myös silloin, kun haet lainaa 1000 euron verran.

3. Lue lainaehdot

Kun olet saanut lainavertailusta eri rahoituslaitosten tarjoukset, on aika valita niistä itsellesi sopivin. Muista tässä vaiheessa tutustua tarkoin lainaehtoihin. Vain näin tiedät varmasti, mihin tulet sitoutumaan lainasopimuksen allekirjoittamalla.

4. Hae lainaa

Kun olet löytänyt sopivan lainanmyöntäjän ja lukenut lainan ehdot, olet valmis allekirjoittamaan sopimuksen. Rahat saatat saada jo samana päivänä toimijasta riippuen. Näin helppoa on saada 1000 euron laina heti tilille!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada 1000€ lainan netistä?
Lainaa 1000 euron verran voi Samblan yhteistyöpankeilta saada yli 18-vuotias hakija, joka on asunut Suomessa pysyvästi vähintään vuoden ajan, ja jolta ei löydy voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta edellytetään myös vähintään 1000 euron säännöllisiä kuukausituloja.
Mikä korko ja kuukausimaksu 1000€ lainalle tulee?
Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko on 4,9% ja 50% välillä. Koron lisäksi myös kuukausimaksu määritetään oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Kaikilla lainanantajilla on tätä varten oma arviointimekanisminsa, ja siksi on viisasta verrata tarjoukset Samblalla ennen kuin hakee lainaa 1000 euron verran.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.
Mihin 1000€ lainan voi käyttää?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.

Yhteistyössä kanssamme

Näytä lisää