img

Lainaa 10000 euroa Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Helppo ja yksinkertainen hakemus
Matalat korot
Laina heti tilille

Toisinaan rahaa tarvitsee keskimääräistä enemmän, eikä säästäminen ole aina varteenotettava vaihtoehto. 10000 laina mahdollistaa jo monen eri kuluerän tai pienemmän unelman toteuttamisen.

Vaikka myös kookkaan lainan haku onnistuu netissä nopeasti, ei luottoa kannata ottaa ensimmäisestä kohdalle osuvasta rahoituslaitoksesta. Lainan kilpailuttamalla sen kuluissa voi säästää tuntuvia summia, etenkin jos lainaa 10000 euroa tai enemmän.

Kulutusluotto 10000 euron suuruisena löytyy helpoiten Samblan lainalaskurilla. Sen avulla voit verrata useiden eri rahoituslaitosten lainatarjoukset, täyttämällä silti vain yhden hakemuksen!

Mihin 10000 euron lainaa voi tarvita?

Kuten kaikkien muidenkin lainojen tapauksessa, on 10000 laina juuri niin järkevä valinta kuin sen käyttökohdekin. Yleisesti tämän suuruusluokan lainoja ei oteta juhlintaan, vaan erilaisiin hyödyllisiin hankintoihin.

Näistä ehkäpä suositeltavin on yhdistelylainan otto vanhoja lainoja varten. 10000 euroa lainaa auttaa yhdistämään monet erilliset osamaksusopimukset ja pienemmät kulutusluotot yhdeksi, helpommin hallittavaksi lainaksi.

Yhdellä lainalla takaisinmaksun seuraamisesta ja kuukausieriin valmistautumisesta voi tehdä huomattavasti helpompaa. Viivästysmaksujen välttämisen ohella säästöjä tulee siitä, kun useiden sivukulujen sijaan esimerkiksi tilinhoitomaksu veloitetaan vain yhdestä luotosta.

Lainaa 10000 edestä voi tarvita myös vaikkapa asuntolainan vakuudeksi. Yleensä vakuutena toimii toki itse asunto, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista tai asunnon hankinta edellyttää lisävakuuksia, voi 10000 laina tulla tarpeeseen.

10000 euroa lainaa voi tarvita myös esimerkiksi uuden auton hankintaan, äkilliseen vesivahingon jälkeiseen keittiöremonttiin tai vaikkapa yritystoiminnan aloittamiseen.

Hae 10000 euron lainaa Samblalta

Lainanoton suosion kasvaessa myös lainantarjoajien määrä on suorastaan raketoinut. Erot näiden tarjoamien lainojen koroissa ja erilaisissa sivukuluissa ovat toisinaan merkittäviä – etenkin, kun kyseessä on kulutusluotto 10000 euron suuruisena.

Samblan lainalaskurilla vertaat lainatarjoukset 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Näin saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua jopa kymmenten rahoituslaitosten tarjoukset, vieläpä täysin maksutta.

Kuukausierä ja korko suhteutetaan tavallisesti hakemuksesi perusteella tehtyyn arvioon taloustilanteestasi. Mikäli löydät saamistasi tarjouksista edullisen ja ehdoiltaan sopivan lainan, voit ottaa juuri tältä rahoituslaitokselta lainaa 10000 euroa.

Jos mikään vaihtoehdoista ei vaikuta hyvältä tai tulit jostakin syystä toisiin aatoksiin lainanhausta, voit jättää tarjoukset huomiotta; Samblalla tehty lainahakemus kun ei sido sinua mihinkään.

Kilpailuttamalla lainat Samblalla voit säästää aikaa, rahaa sekä vaivannäköä. Lainan hakemisen kaikki vaiheet tehdään suojatusti netissä ilman turhia konttorikäyntejä, eli menetettävää ei ole. Hanki siis kulutusluotto 10000 suuruisena Samblalla sieltä, mistä saat sen halvimmalla!

Miksi kilpailuttaa 10000 euron laina?

Kilpailutus tuo helposti mieleen pitkäveteisen ja vaivalloisen prosessin. Tätä se ei kuitenkaan lainojen kohdalla enää ole – edes lainaa 10000 euron verran haettaessa. Samblan kaltaiset nettipalvelut pikemminkin säästävät hakijoita huomattavalta vaivannäöltä, sillä ne vertailevat yhdellä hakemuksella useiden lainanmyöntäjien tarjoukset.

Koska rahoitusala on korkean kilpailun alaa, on eri toimijoiden tarjoamien luottojen koroissa ja sivukuluissa huomattavia eroja. Lainaa 10000 euroa ottavalla ero kalleimman ja edullisimman lainan kokonaiskuluissa voi helposti yltää pariinkin tuhanteen euroon.

Lainojen vertailu ei vaadi merkittäviä lisäponnisteluja, vaan sitä varten täytettävä on täysin samanlainen lainahakemus, kuin miltä tahansa rahoituslaitokselta suoraan lainaa haettaessa. Mahdollisuus kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää aina kulutusluottoa haettaessa – oli sitten kyseessä kulutusluotto 10000 tai vain 500 euron edestä!

Kuka voi hakea 10000 euron lainaa netistä?

Netistä lainaa 10000 euroa voi hakea tyypillisesti kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö. Kullakin lainantarjoajalla on kuitenkin omat kriteerinsä sille, kenelle lainaa myönnetään.

Lainan ehdot ja kulut määritetään hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Hyvän maksukyvyn omaaville alhaisen riskin asiakkaille myös 10000 laina irtoaa muita hakijoita helpommin ja edullisemmin. Hakemuksessa täytyy kuitenkin aina olla ehdottoman rehellinen, sillä tiedot tarkistetaan kyllä.

Samblan yhteistyöpankeilta myönteisen lainapäätöksen saanti edellyttää sitä, ettei sinulta löydy voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä. Säännöllisten kuukausitulojesi on oltava vähintään 1000 euroa, ja sinun on täytynyt olla pysyvästi Suomessa kirjoilla vähintään vuoden ajan.

Mikäli tahdot parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa 10000 euroa, voit hakea luottoa rinnakkaishakijan kanssa. Takaaja vähentää lainanmyöntäjään kohdistuvaa riskiä, minkä ansiosta se voi myöntää lainaa kevyemmin perustein, vieläpä edullisemmilla kokonaiskuluilla.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin hakea lainaa 10000 euroa?
Lainaa 10000 euron edestä haet helposti Samblan kautta. Yhdellä hakemuksella voit löytää kymmenien pankkien tarjouksista kaikista halvimman ja omiin ehtoihisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
Kuka voi saada lainaa 10000 euroa?
Samblan kautta lainan saannin peruskriteerejä ovat, että olet täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi vähintään vuoden asunut, maksuhäiriömerkitön henkilö, jonka kuukausittaiset tulot ovat vähintään 1000 euroa. 10000 euroa lainaa voit saada, mikäli taloustilanteesi on vakaa ja kykenet kuukausierien maksuun ilman, että niistä koituu liiallista rasitetta.
Mikä on korko 10000 lainalle?
Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko on aina 4,9% ja 50% väliltä. Nimelliskorko sekä kuukausierän suuruus määritetään oman taloudellisen tilanteesi mukaan. Kullakin lainanantajalla on tähän omat mekanisminsa, joskin lainaa 10000 euroa hakevalle kriteerit ovat pienempiä lainoja tiukemmat.
Kuinka nopeasti voin saada lainaa 10000 euroa?
Koska Sambla on vain lainojen välittäjä, ei se valitettavasti voi suoranaisesti vaikuttaa siihen, miten nopeasti saat tilillesi lainaa 10000 euroa. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamishetkestä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää