img

Lainaa 12000 euroa Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Ilmainen ja ystävällinen palvelu
Edulliset lainat
Joustavat lainaehdot

Toisinaan elämässä ilmenee tarve isommille rahasummille. Auton päivitys, kodin äkillinen remontti tai häät ovat kaikki hankintoja, joilla on taatusti kauaskantoiset vaikutukset omaan arkeen. Tällaisiin investointeihin sopii erityisen hyvin 12000 laina.

Lainaa 12000 euron verran kannattaa ottaa esimerkiksi silloin, kun jonkin asteittain toteutettavan hankinnan budjetiksi on asetettu 10000 euroa. Yllätyksiä ja esteitä ilmenee aika ajoin myös ammattilaisilla teetetyille projekteille, ja näille on hyvä jättää liikkumavaraa. Parempi on toki myös toteuttaa projekti ensimmäisellä yrityksellä kunnolla liikaa kitsastelematta, jottei virheitä tarvitse myöhemmin paikkailla.

Oli sitten rahojen käyttökohde mikä tahansa, voit Samblan ilmaisella lainalaskurilla ja -hakemuksella verrata eri rahoituslaitosten tarjoukset ja ottaa lainaa 12000 euroa juuri siltä tarjoajalta, joka myöntää sitä sinulle kaikkein edullisimmin.

Kuka voi saada 12000 euron lainaa netistä?

Samblan yhteistyöpankit noudattavat myönteisten lainapäätösten antamisessa alan standardeja. Lainaa 12000 euroa saadaksesi sinun on siis oltava maksuhäiriömerkitön, Suomessa vähintään vuoden kirjoilla ollut täysi-ikäinen henkilö, jonka kuukausittaiset tulot ovat vähintään 1000 euroa.

Rahoituslaitosten kriteerit myönteiseen lainapäätökseen kuitenkin vaihtelevat, ja siksi sen saanti voi joidenkin pankkien kohdalla edellyttää esimerkiksi 21 vuoden ikää tai korkeampia kuukausituloja.

Lainaa 12000 euroa Samblalta hakiessa on tärkeää muistaa, että lainan korko ja sivukulut määritetään taloustilanteesi perusteella. Tärkeää onkin olla hakemusta laatiessa täysin rehellinen, sillä näin saat juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan päätöksen.

Miten voin hakea 12000 euron lainaa Samblalta?

Lainanhaku Samblan kautta onnistuu samoin, kuin minkä tahansa netissä toimivan rahoituslaitoksen sivuilla Ainoana erona on, että yhdellä hakemuksella pystyt vertaamaan useiden rahoituslaitosten tarjontaa, valiten näistä juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

12000 laina tulee laittaa vertailuun vasta, kun olet määrittänyt tämän omaan taloustilanteeseesi sopivaksi. Kun budjetoinnit ja mahdollisten vanhojen lainojen kartoitukset on tehty, voit syöttää Samblan lainalaskuriin haluamasi lainasumman ja -ajan, saaden näin nopean ensiarvion kuukausierästä.

Kuukausierän suuruus, korko sekä sivukulut vaihtelevat pankeittain, eli kyseessä on vain ensiarvio. Mikäli arvio vaikuttaa hyvältä, voit siirtyä hakemuksen täyttöön.

Hakemuksen lähetettyäsi saat Samblaan tarjoukset luottoa sinulle mahdollisesti antavilta rahoituslaitoksilta. Jos jokin tietty 12000 laina näyttää näistä hyvältä, lähetetään tarjous sähköpostiisi. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta.

Sambla on sivustona erittäin vahvasti suojattu, eli henkilökohtaiset tietosi ovat hyvässä turvassa hakiessasi meiltä lainaa 12000 euroa.

Miksi kilpailuttaa 12000 euron laina?

Syitä kilpailuttaa 12000 laina on monia, ja ne pätevät aivan jokaiseen lainanhakua pohtivaan.

Ensiksi mainittakoon, että Samblan yhteistyöpankkeihin kuuluvat suomalaisten lainamarkkinoiden luotettavimmat toimijat. Hait sitten lainaa 12000 tai 500 euron verran, voit olla varma siitä, että palvelumme kautta lainaa saat luotettavalta toimijalta.

Luotettavuuden ohella kilpailutus varmistaa, että saat mahdollisimman edullista lainaa. Rahoitusalalta toimijoita löytyy pilvin pimein, ja lainaa 12000 euroa ottaessa ero halvimman ja kalleimman lainan kokonaiskuluissa on helposti parikin tuhatta euroa.

Samblan lainavertailu on täysin ilmaista etkä sido hakemuksen täytöllä itseäsi mihinkään. Siispä palvelun käytöllä ei ole oikeastaan mitään haittapuolia, vaikka edut ovatkin tuntuvat. Kilpailutus on siis sinulle hakijana pelkästään hyödyksi!

Mikä korko 12000 euron lainalle tulee?

Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Lainan tarkka hinta määräytyy valitsemasi lainantarjoajan ja taloudellisen tilanteesi perusteella. Hyvätuloisille, alhaisen riskin asiakkaille lainaa myönnetään usein edullisemmin.

Myöskään laina-ajan merkitystä ei tule aliarvioida. Mitä nopeammin lainan takaisinmaksun hoitaa, sitä vähemmän lainasta tarvitsee maksaa erilaisia kuukausittaisia sivukuluja.

On kuitenkin suositeltavaa arvioida kuukausierät mieluummin alakanttiin kuin liian tiukoiksi, sillä viivästysmaksut syövät nopeasti lyhyestä laina-ajasta saatavia säästöjä.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko takaajaa tai vakuuksia hakeakseni 12000 euron lainaa?
Samblan kautta hakea voit vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa. Voit siis hakea lainaa 12000 euroa ilman vakuuksia tai takaajaa, joskin rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin.
Voinko saada lainaa 12000 euroa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
Yhteistyöpankkimme eivät myönnä uutta lainaa, jos sinulta löytyy voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. Mikäli 12000 laina tulisi äkilliseen tarpeeseen, muttet tiedä luottotietojesi nykytilaa, voit tarkistaa tämän kerran vuodessa maksutta asiakastietorekisteristä.
Miten lainavertailu Samblan kautta voi olla ilmaista?
Sambla saa korvauksen pankilta, joka lopulta myöntää sinulle valitsemasi lainan. Näin prosessista ei koidu sinulle minkäänlaisia lisäkuluja tai maksuja.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää