img

Lainaa 15000 heti tilille Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Nopea sähköinen hakemus
Markkinoiden edullisimmat lainat
Rahat tilille jopa 15 minuutissa

Lainaa voidaan ottaa elämän yllätyksiin vastaamiseksi tai niiden luomiseksi. Yleensä 15000 euron laina käytetään tästä jälkimmäiseen. Tällaista hieman isomman suuruusluokan lainaa harkitaan tavallisesti sellaisiin ostoksiin, joita on suunniteltu jo pidemmän aikaa.

Yhdelle tämä hankinta voi olla yrityksen kaluston uusiminen, kun taas toiselle laina mahdollistaa elämään jännitystä tuovan Karibian-matkan. Impulsiiviseen shoppailuun 15000 laina ei sovellu, mutta oikein suunniteltuna ja harkittuna sen voi käyttää myös ihan vain jännitystä tuoviin ostoksiin ilman omantunnon tuskia.

Suurempaa lainaa hakevan on tavallistakin tärkeämpää kilpailuttaa laina ennen sopimuksen solmintaa. Samblan kautta vertaat lainat nopeasti ja maksutta, saaden lainapäätöksen mahdollisesti jo saman vuorokauden sisällä!

Miten voin hakea lainaa 15000 euroa?

Lainanhaku on netin ansiosta nykyään todella helppoa silloinkin, kun tähtäimessä on tuntuvampi 15000 euron laina. Suorita vain seuraavat vaiheet:

  1. Hahmottele oma budjetti. Onko 15000 laina juuri sinun taloudellesi sopiva summa? Miten suuret ovat kuukausittaiset tulosi? Entäpä menot? Sopivaa kuukausierää arvioidessa kannattaa huomioida, että lyhyempi laina-aika vähentää lainan kokonaiskuluja. Takaisinmaksua ei kuitenkaan kannata suunnitella tavalla, joka on omaan tilanteeseen liian vaativa.
  2. Syötä tiedot Samblan lainalaskuriin. Valitse vain haluamasi laina-aika ja -summa, ja saat alkuarvion kuukausierän suuruudesta. Lopullinen kuukausierä määritetään toki vasta varsinaisessa lainasopimuksessa.
  3. Täytä hakemus. Lainalaskurista sinut ohjataan täyttämään lainahakemusta. Voit vielä tässä vaiheessa valita, tahdotko hakea lainaa 15000 euron vaiko jonkin muun summan edestä.
  4. Odota lainatarjousten saapumista. Saat rahoituslaitosten lainatarjoukset Samblaan jopa vuorokauden sisällä.
  5. Tutustu tarjouksiin ja vertaile ehtoja. Löysitkö tarjoajan, jolta 15000 euron laina tulisi edullisesti ja itsellesi sopivilla ehdoilla? Hyväksy tarjous ja odota rahojen saapumista! Tavallisesti tämä vie 1-3 vuorokautta sopimuksen allekirjoittamishetkestä.

Mikäli tulit toisiin aatoksiin tai et vain löytänyt lainanmyöntäjää, jolta haluaisit ottaa lainaa 15000 euroa, voit jättää tarjoukset huoletta huomiotta. Hakemuksen teko ei sido sinua mihinkään!

Kuka voi hakea lainaa netistä 15000 euroa?

Kriteerit lainanhaulle Samblan kautta ovat alalle varsin tyypilliset. Positiivisen lainapäätöksen saanti sen yhteistyöpankeilta edellyttää ainakin 18 vuoden ikää sekä yli 1000 euron kuukausittaisia tuloja. Hakijalla ei myöskään saa olla aktiivisia maksuhäiriömerkintöjä, ja hänen on täytynyt asua Suomessa pysyvästi ainakin vuoden ajan.

On muistettava, että Sambla on juurikin lainojen välittäjä – ei myöntäjä. Siispä yksittäisillä rahoituslaitoksilla voi olla omanlaiset, aiemmin listaamiamme ominaisuuksia tiukemmat kriteerit. Harvinaista ei ole esimerkiksi se, että myönteisen lainapäätöksen saanti edellyttää pelkän täysi-ikäisyyden sijaan yli 20 vuoden ikää.

Näistä erityiskriteereistä sinun ei kuitenkaan hakijana tarvitse huolehtia. Varmista vain, että täytät nämä perusehdot, ja saat tarjouksia niiltä pankeilta, joilla on 15000 laina sinulle tarjottavana.

Miksi 15000 euron laina on syytä kilpailuttaa?

Lainojen vertailu on suositeltavaa kaikessa lainanotossa, oli sitten kyseessä 15000 euron laina taikka vain 500 euron kulutusluotto. Isomman lainan kohdalla kilpailuttamisella mahdollisesti säästettävät summat kuitenkin ovat tavallistakin tuntuvampia.

Kun kyseessä on 15000 euron laina, voi ero kalleimman ja edullisimman lainan välillä olla useita tuhansia euroja. On muistettava, että nimelliskoron ohella lainan kustannuksia ovat erilaiset sivukulut, ja siksi vertailussa tärkeää on kiinnittää huomio molemmat sisältävään todelliseen vuosikorkoon.

Rahallisten säästöjen ohella Samblan kaltaisen lainavertailupalvelun käytöllä säästät myös aikaa. Sen sijaan, että sinun täytyisi itse etsiä luotettava toimija, jolta ottaa lainaa 15000 euroa, voit lähettää yhden hakemuksen ja saada listan alan luotettavista palveluntarjoajista, jotka ovat valmiit antamaan sinulle juuri haluamasi kaltaista lainaa.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin saada lainaa 15000 euroa?
Kun haussa on 15000 laina, löytyy se helpoiten Samblan kautta. Ilmaisella lainavertailullamme seulot markkinoiden tarjonnasta juuri ne luotettavat lainanmyöntäjät, jotka ovat valmiit antamaan sinulle lainaa 15000 euroa omat ehtosi ja tilanteesi huomioiden.
Milloin 15000 euron laina tulee tarpeeseen?
On selvää, että 15000 euron laina ei ole aivan pieni kulutusluotto. Sitä ei tulisikaan siis ottaa heiveröisin perustein. Laina ilman vakuuksia 15000 euron suuruisena kuulostaa monen korvaan mahtavalta, ja sitä se voikin olla, kunhan takaisinmaksun suunnittelee huolellisesti. Summan voit käyttää näin halutessasi vaikkapa lomamatkaan, olohuoneen remonttiin tai pienen spa-osaston luontiin omaa kylpyhuonetta varten!
Miten Sambla pystyy tarjoamaan lainavertailun maksutta?
Kun kyseessä on laina ilman vakuuksia 15000 euron tai minkä tahansa muun summan suuruisena, on tärkeää muistaa, että Sambla toimii vain välittäjänä. Mikäli päädyt vertailumme seurauksena ottamaan lainaa 15000 euroa, saamme tästä maksun valitsemaltasi rahoituslaitokselta. Näin sinun ei tarvitse huolehtia lisäkuluista, vaan voit verrata luotettavia toimijoita maksutta – sitoutumatta mihinkään.
Kuka voi saada lainaa 15000 euroa?
Samblan yhteistyöpankkien minimivaatimus lainaa 15000 euron tai minkä tahansa muun summan suuruisena haluavalle on, että kyseessä on yli 18-vuotias, maksuhäiriötön, Suomessa vähintään vuoden asunut henkilö, joka saa kuukausittain säännöllisiä tuloja vähintään 1000 euroa. Joillain rahoituslaitoksilla vaatimukset voivat toki olla tätä tiukemmat.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää