img

20000 euron laina heti Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Turvallinen palvelu
Nopea lainavertailu
Joustavat lainaehdot
Turvallinen palvelu
Nopea lainavertailu
Joustavat lainaehdot

Elämä on mahdollisuuksia täynnä. Joskus taitoa ja rohkeutta riittää, mutta ongelmien ratkaisu tai uusien asioiden kokeilu edellyttää rahallista apua. Molempiin tarkoituksiin sopii erityisen hyvin 20000 laina.

20000 euron laina ei ole pienimmästä päästä, eli sen ottoon ei kannata lähteä kevyin perustein. Jos 20000 laina kuitenkin tulee tarpeeseen ja oma tilanne mahdollistaa lainan takaisinmaksun ilman viivästyksiä, löytyy halvin laina 20000 euron suuruisena kätevästi Samblalta.

Mihin 20000 euron lainaa voi tarvita?

Suurena summana 20000 euron laina mahdollistaa monen ongelman ratkaisun tai unelman toteutuksen. Lainaa 20000 euroa saattaa ottaa esimerkiksi silloin, kun omaan koti kaipaa remonttia tai maalämpöpumpun asennusta.

Vakuudeton laina 20000 euron suuruisena tulee tarpeeseen myös omaa terveyttä koskevissa akuuteissa vioissa. Esimerkiksi suun terveydellä on kauaskantoisia vaikutuksia myös muuhun yleisterveyteen, ja 20000 euron laina kattaa kalliitkin implantti- ja hammassiltahoidot.

Oman elämän voi uusille raiteille saada toki myös irtiotolla tai aiempien lainojen yhdistämisellä. Samblalta voit saada lainaa 20000 nopeasti myös aiempien luottojen yhdistämistä varten. Hakemuksessa sinun on vain arvioitava, miten iso osa summasta menisi entisten lainojen poismaksuun.

Miten kilpailutan 20000 euron lainan?

Kilpailutus tarkoittaa käytännössä vain eri rahoituslaitosten lainatarjousten vertailua. Samblan kautta voit verrata 20000 lainaa ilman vakuuksia tarjoavat, luotettavat pankit. Näin sinun ei tarvitse itse käyttää aikaa rehellisten toimijoiden metsästykseen tai tarjousten vertailuun.

Hakemukseen pääset lainalaskurin kautta. Syötettyäsi laskuriin halutun lainasumman ja -ajan, saat ensiarvion luoton kuukausierästä. Itse hakemuksessa kysytäänkin sitten tietoja, jotka lainanhakuun yleensäkin tarvitaan.

Vaikka Samblan kautta mahdollista on saada myös vakuudeton laina 20000 euron suuruisena, kasvattaa vakuus myönteisen lainapäätöksen todennäköisyyttä. Mahdollisuuksiaan saada lainaa 20000 euroa voi parantaa myös hakemalla luottoa rinnakkaishakijan kanssa.

Samblan kautta lainojen vertailu on ilmaista eikä sido sinua hakijana mihinkään, eli menetettävää ei ole.

Hae lainaa 20000 euroa lainojen yhdistämiseen

Voimassa olevien lainojen yhdistämisen positiivisia vaikutuksia ei tule aliarvioida. Vaikka 20000 laina voi kuulostaa alkuun hyvinkin suurelta, kattaa se sopivasti useat pienet ja keskisuuret lainat, vähentäen talouteesi kohdistuvia kokonaiskustannuksia.

20000 laina yhdistelyyn otettuna vähentää kuluja, koska useasta yksittäisestä lainasta pitää myös maksaa erillisiä sivukuluja. Vanhoissa lainoissa korotkin saattavat olla korkeat, kun taas lainaa 20000 Samblan kautta hakemalla voit valita kaikista edullisimman lainan kilpailutuksessamme mukana olevien yhteistyökumppaneiden väliltä.

Myös unohtumisten mahdollisuus vähenee, kun vanhat lainat yhdistää ja tilalla on yksi 20000 euron laina. Tämä siksi, että erillisten osamaksusopimusten ja luottojen eräpäivien muistaminen käy helposti hankalaksi, johtaen viivästysmaksuihin.

Kuka voi saada Samblan kautta lainaa 20000 euroa?

Samblan yhteistyöpankit edellyttävät myönteiseen lainapäätökseen alalle tavallisten kriteerien täyttymistä. Yleisesti lainaa voivat saada Suomessa vähintään vuoden kirjoilla olleet täysi-ikäiset henkilöt, joiden kuukausittaiset tulot ovat vähintään 1000 euroa.

20000 laina on toki tavallista pikaluottoa suurempi, ja siksi jotkin pankit saattavat edellyttää esimerkiksi 24 vuoden ikää. Lainaa 20000 hakevan taloustilanne otetaan huomioon päätöksessä niin, että lainanmaksun jälkeen rahaa jää myös muuhun elämiseen.

On suositeltavaa, ettei lainaa 20000 euroa hakevalta löydy aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Omia mahdollisuuksia saada 20000 euron laina parantaa myös vakuuden tai rinnakkaishakijan lisääminen.

Näiden virallisten kriteerien täyttymisen ohella sinun on ehdottoman tärkeää harkita, sopiiko 20000 laina omaan elämäntilanteeseesi. Pystytkö maksamaan lainan ajallaan takaisin? Entä miten tilanne saattaa muuttua vaikkapa 5 vuoden kuluessa?

Ennen lainanhakua on erittäin suositeltavaa laatia oma budjetti. Jos aikaa ei ole seurata omia menoja ja tuloja kuukauden ajan, voit koittaa saada käsityksen kokonaiskulutuksesta edellisen kuun laskuihin katsomalla. Jättävätkö säännölliset menot tarpeeksi liikkumavaraa maksaa 20000 laina takaisin?

Onko Samblan lainavertailu todella ilmainen?

Kyllä! Sambla voi tarjota ilmaisia vertailupalveluja myös lainaa 20000 euron edestä hakevalle, koska se saa lopulta palkkion valitsemaltasi pankilta. Näin sinun ei asiakkaana tarvitse maksaa lainojen vertailusta mitään.

Palvelumme ei myöskään ole sitova. Jos siis tuletkin lainanhausta toisiin aatoksiin tai et löydä yhteistyöpankkiemme tarjouksista itsellesi sopivaa vaihtoehtoa, voit jättää tarjoukset täysin huomiotta!

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä hakea lainaa 20000 euroa?
Lainaa 20000 euroa kannattaa hakea ehdottomasti Samblan kautta. Ilmaisella lainavertailulla löydät luotettavista vaihtoehdoista kaikkein edullisimman – ja voit näin ottaa lainaa 20000 euron edestä sieltä, mistä tätä saa halvimmalla.
Kuka voi saada lainaa 20000 euroa?
Voit tyypillisesti saada lainaa Samblan yhteistyöpankeilta, kun olet vähintään 18-vuotias, asunut pysyvästi Suomessa vähintään vuoden. Tämän lisäksi sinut tulee saada säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1000 euroa. Joillakin pankeilla saattaa myös olla esimerkiksi 24 vuoden ikäraja tai ylempi tuloraja isompien lainojen hakijoille.
Miten nopeasti voin saada rahan tilille?
Parhaimmillaan voit saada Samblalta haetun lainan tilille jo samana päivänä. Tämä toki vasta lainasopimuksen lukemisen ja allekirjoittamisen jälkeen.
Voinko yhdistää vanhat lainat?
Kyllä! Kilpailuttamalla yhdistelylainan Samblalla voit varmistua siitä, että saat yhdistettyä vanhat lainat mahdollisimman alhaisella korolla.

Yhteistyössä kanssamme

Näytä lisää