img

Lainaa 25000 euroa

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Turvallinen palvelu
Suomen parhaat lainantarjoajat
Kattavin lainavertailu

Onko edessä jokin isompi hankinta, kuten kodin remontti tai auton osto? Aina säästäminen ei ole järkevää tai mahdollista, ja tällöin apuna on 25000 euron laina. Netin kautta voit saada lainaa 25000 euroa ilman turhia konttorikäyntejä ja ajanhukkaa.

Ennen papereiden allekirjoittamista lainat kuitenkin kannattaa verrata Samblalla, jotta tiedät, mistä lainaa 25000 euroa saa kaikkein edullisimmin. Lainalaskurin ja hakemuksen täyttö onnistuu muutamassa minuutissa, ja rahat voit saada tilille jo saman vuorokauden sisällä!

Suuria säästöjä 250000 euron yhdistelylainalla

Oletko ottanut lainaa jo aiemmin? Vastuullisin teko tässä tapauksessa on yhdistää nykyiset lainat. 25000 laina yhdistää kätevästi useat pienemmät ja keskikokoiset kulutusluotot sekä osamaksusopimukset yhdeksi.

Ottamalla lainaa 25000 yhdistämistä varten voit säästää merkittävästi rahaa. Jokaisesta yksittäisestä lainasta maksetaan omaa korkoa ja sivukuluja, ja siksi yksi laina vähentää kuluja huimasti. Jos lainoja on kertynyt isompien rahasummien edestä, voivat säästöt olla laina-aikana tuhansia euroja.

Useiden eräpäivien muistaminen ja maksujen kanssa kamppailu on ymmärrettävästi hankalaa. Ottamalla yhdistelyyn lainaa 25000 euroa mielessä tarvitsee pitää kuukausittain vain yhden laskun eräpäivä ja suuruus. Näin vältyt viivästysmaksuilta ja muilta ikävyyksiltä, mitä lainan maksamatta jääntiaiheuttaa.

Miten 25000 euron laina kilpailutetaan?

Lainojen kilpailutuksella tarkoitetaan eri lainatarjousten vertaamista. Tämä kannattaa siksi, että kukin rahoituslaitos tarjoaa hakijalle oman korkonsa ja laina-aikansa. Lainaa 25000 euroa ottaessa ero kalleimman ja halvimman vaihtoehdon välillä on helposti tuhansiakin euroja.

Kun olet selvittänyt, paljonko sinulla jää kuukausittaisten menojen jälkeen käytettäväksi lainan takaisinmaksuun, voit hyödyntää tätä Samblan lainalaskurissa. Jos vaikkapa olet päättänyt ottaa lainaa 25000 edestä, voit syöttää laskuriin tämän ja vaihdella laina-aikaa, kunnes se vastaa määrittämääsi maksukykyä.

Laskurista sinut ohjataan täyttämään hakemusta, jonka perusteella 25000 euron laina mahdollisesti myönnetään. Tällä suojatulla välilehdellä kysytään muun muassa asuinmuotoon, tuloihin sekä perhestatukseen liittyviä tietoja. Näiden perusteella rahoituslaitokset voivat arvioida yksilöllisen maksukykysi ja koron lainalle.

Samblan vertailulla voit nopeasti löytää edullisimman vaihtoehdon 22 yhteistyöpankista. Hakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin, on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Koska palvelumme toimii netin kautta, voit verrata lainatarjoukset rauhassa ilman painostusta, ja ottaa lainaa 25000 euroa juuri haluamaltasi myöntäjältä.

Mihin 25000 euron lainan voi käyttää?

Samblan kautta myönnetty 25000 laina on käytettävissä juuri siihen, mihin itse haluat. Suomalaisille hakijoille yleisimpien syiden listalta löytyvät esimerkiksi auton hankinta, kodin isommat remontit sekä asunnon käteismaksu.

Oikein käytettynä 25000 laina voi mullistaa elämää. Sillä hoitaa voi esimerkiksi pitkään vaivanneet terveysongelmat, joita julkisella puolella ei ole syystä tai toisesta saanut raiteilleen. Uusi auto voi mullistaa katu-uskottavuuden uuden työn asiakkaita tavatessa, ja kodin remontti taas parantaa elämän yleistä mielekkyyttä.

Lainanottoa ei kannata stressata liikaa. Samblan kautta voit saada lainaa 25000 euroa ilman turhia tapaamisia ja tivailua. Kunhan oman maksukyvyn arvioi ennen hakemista, voi 25000 euron laina olla yksi elämän parhaista päätöksistä.

25000 euroa lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla

Tarvitsetko heti lainaa 25000 euroa, muttet voi sitoa itseäsi suuriin kuukausieriin? Ei hätää! Samblan kautta voit saada lainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Näin varmistat, että maksuerät tulevat tehdyiksi ajallaan ilman viivästyskorkoja.

Jos kykenet sittenkin takaisinmaksuun tätä tiukemmalla laina-ajalla, kannattaa mieluummin valita lyhyempi laina-aika. Tällöin myös maksat korkoa lyhyemmältä ajanjaksolta. Kun ottanut on lainaa 25000 euroa, voi tästä koituva säästö yltää tuhansiin euroihin.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada 25000 euroa lainaa?
Luottoehdot vaihtelevat eri rahoituslaitosten välillä, mutta yleisesti Samblan kautta myönnetyille lainoille edellytetään täysi-ikäisyyttä sekä vähintään 1000 euron säännöllisiä kuukausituloja. Hakijan on myös täytynyt asua Suomessa vähintään vuoden ajan, eikä tältä saa löytyä voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.
Voiko 25000 euroa lainaa saada ilman säästöjä?
Samblan yhteistyökumppanit eivät vaadi lainan saantiin säästöjä tai muita vakuuksia. Voit siis saada lainaa 25000 euroa, vaikkei sinulla olisi säästöjä lainkaan. Vakuus tai rinnakkaishakija kuitenkin lisää myönteisen päätöksen todennäköisyyttä.
Mikä korko 25000 euron lainalle tulee?
Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9 ja 50% välillä, ja määräytyy tarkemmin asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Koska kaikki lainanantajat käyttävät tähän eri arviointimekanismeja, kannattaa lainaa 25000 euroa haluavan verrata useat lainantarjoajat parhaan tarjouksen löytämiseksi.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää