img

Lainaa 3000 euroa heti tilille Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Laina heti tilille
Ilmainen palvelu
Kilpailukykyiset lainat
Laina heti tilille
Ilmainen palvelu
Kilpailukykyiset lainat

Ilmenikö rahantarve? 3000 euroa lainaa kattaa sopivasti pienet ja keskisuuret arjen yllätysmenot. Samblan kautta hakemalla löydät edullisimman lainan juuri itsellesi sopivilla lainaehdoilla – ilman vakuuksia!

3000 euron laina heti tilille ilman vakuuksia

Kun haussa on 3000e laina heti tilille, voi tätä saada Samblalta. Yhteistyöpankkiemme lainat eivät edellytä vakuuksia tai takaajaa, eli voit siirtyä budjetoinnista suoraan lainanhakuun. Nopeimmillaan rahat saapuvat tilille jo samana päivänä!

Halutessasi voit parantaa mahdollisuuksiasi positiivisen lainapäätöksen saantiin hakemalla 3000 euroa lainaa rinnakkaishakijan tai vakuuden kera. Välttämätöntä tämä ei kuitenkaan ole.

Mihin käyttää 3000 euron laina?

Samblalta mahdollisesti saamasi 3000 laina on käytettävissä mihin sitten ikinä tahdotkaan. Suomalaisten keskuudessa yleisimpiä syitä hakea lainaa 3000 euroa ovat muun muassa remontit, terveydenhuollon tarpeet sekä hajonneiden elektroniikkalaitteiden korvaaminen.

Usein itse omistamiansa laitteita oppii arvostamaan vasta, kun niitä ei pysty käyttämään. Esimerkkinä voidaan pitää tietokonetta tai älypuhelinta, joiden laadulla on suuri vaikutus omaan etätyöinnokkuuteen tai vain työnhaun mielekkyyteen. Tällaisiin hankintoihin käytettynä 3000 laina on erityisen kannattava investointi.

Miksi kilpailuttaa 3000 euron lainan Samblalla?

Luotettavan toimijan löytäminen on tärkeää etenkin silloin, kun kyseessä on henkilökohtainen talous. Samblan yhteistyöpankit ovat oman alansa luotettavia toimijoita, eli palvelua käyttämällä sinun ei tarvitse itse metsästää lainanmyöntäjiä netin uumenista.

Vaikkei 3000 laina ole Samblan lainaskaalan suurimmasta päästä, voi myös sen kuluissa säästää laina-aikana parikin sataa euroa. Lainavertailulla löydät edullisinta korkoa tarjoavan toimijan, samalla nähden, millaista muiden rahoituslaitosten lainavalikoima on.

Muista lainapalveluista Samblan erottaa kokemus. Suomessa se on toiminut jo useiden vuosien ajan, auttaen lähes 400 000 asiakasta lainaamaan rahaa alhaisilla koroilla. Oli siis haussa 3000 laina tai 60 000 isompi luotto, voit taatusti löytää etsimäsi Samblan ilmaisella lainalaskurilla!

Miten haen 3000 euron lainaa Samblan kautta?

Samblan kautta lainaa 3000 euroa hakiessa etuna on heti etusivulta löytyvä lainalaskuri. Lisäämällä tähän lainasumman sekä -ajan saat välittömän ensiarvion luoton kuukausierän suuruudesta. Näin voit säätää haluttua laina-aikaa sen mukaan, kuinka paljon kuukausittainen budjettisi antaa varaa lainan takaisinmaksulle.

Laskurista ohjaudut täyttämään varsinaista hakemusta, jossa sinulta pyydetään muun muassa tulo-, asuin- ja henkilötietoja. Lainaa 3000 euroa hakiessasi rahoituslaitokset käyttävät näitä tietoja taloustilanteesi kokonaisvaltaiseen arviointiin. Arvion perusteella suhteutetaan muun muassa se, millainen korko lainalle tulee.

Kun hakemus on lähetetty, pitäisi sinun saada tarjoukset pankeilta vuorokauden sisällä. Näin voit valita itse, löytyykö joukosta juuri omiin kriteereihisi sopiva 3000 laina vai ei.

Jos sopivan koron ja maksuajan omaava laina löytyy, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Samblan valinta kannattaa etenkin silloin, kun on tarve saada 3000e laina heti tilille – rahat kun voivat saapua perille jo vain vuorokauden sisällä!

Miten saan 3000 euron lainan halvalla?

Jos luet tätä, on sinulla varmaankin tarve saada 3000e laina heti tilille. On kuitenkin muutama seikka, joka tulee huomioida hakiessa lainaa 3000 euron edestä.

Ensimmäinen näistä on, että lainan kokonaiskustannukset vaihtelevat tyypillisesti hakijan taloustilanteen sekä laina-ajan mukaan. Mitä pidempi lainan takaisinmaksuaika, sitä pidempään luotosta on maksettava korkoa sekä mahdollisia sivukuluja.

Kun siis aiot hakea lainaa 3000 euroa, pyri valitsemaan laina-aika niin, että luotto tulee maksetuksi mahdollisimman pian. Älä kuitenkaan arvioi kuukausieriä liian yläkanttiin, sillä 3000 laina muuttuu nopeasti stressaavaksi rasitteeksi, jos maksuerät jättää tekemättä. Samblalta lainaa 3000 euroa voi saada tarvittaessa pitkälläkin maksuajalla.

3000e laina heti tilille irtoaa helpommin, jos lainaa hakee rinnakkaishakijan tai vakuuden kera, sillä tämä vähentää lainanmyöntäjään kohdistuvaa riskiä. Samblan kautta lainaa 3000 euroa voi kuitenkin saada myös näitä ilman.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä Sambla oikein on?
Sambla on vuonna 2014 perustettu lainanvälittäjä, jonka ilmaisella lainavertailupalvelulla voit kilpailuttaa eri rahoituslaitosten lainat. Näin voit vaikkapa saada lainaa 3000 euroa mahdollisimman alhaisilla kuluilla ja koroilla. Asiakkaita on vuosien varrella kertynyt jo 400 tuhatta.
Miten lainavertailu oikein on ilmainen?
Sambla saa palkkion siltä lainanmyöntäjältä, jonka vertailumme tuloksena hyväksyt. Minkään tarjouksen hyväksyntä ei silti ole pakollista, eli jos haluatkin ottaa lainaa 3000 euroa jostakin muualta, voit jättää vertailun täysin huomiotta.
Kuka voi saada 3000 euron lainan?
Lainaa 3000 euroa Samblan kautta voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, Suomessa vähintään vuoden pysyvästi asunut henkilö, jonka kuukausittaiset tulot ovat vähintään 1000 euroa.
Voinko hakea lainaa enemmän kuin 3000 euroa?
Samblalta lainaa voi hakea ilman vakuuksia 200 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden maksuajalla. Lainansaantiin ei tarvita vakuuksia tai takaajia, joskin tämä lisää positiivisen päätöksen mahdollisuutta etenkin suurilla summilla.

Yhteistyöpankit

Näytä lisää