img

Lainaa 30000 – ison lainan saaminen on helppoa

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Helppokäyttöinen palvelu
Luotettavat lainantarjoajat
Lainaa jopa 30 000€

Suomalainen ei lainaa rahaa mielellään. Moni suomalainen kokee, että rahan lainaaminen on negatiivinen asia, ja että sitä pitäisi välttää viimeiseen asti.

Todellisuudessa rahan lainaaminen on kuitenkin yksi järkevä tapa hoitaa omaa taloutta. Ei voida olettaa, että elämän suurimmat hankinnat onnistuisivat pelkällä omalla pääomalla.

Laina onkin hyvä keino elämän hankintojen rahoituksen, mikäli lainoihin suhtautuu riittävällä vakavuudella ja hoitaa ne kunnolla. Joskus laina saattaa jopa auttaa tienaamaan rahaa!

Lue tämä artikkeli ja opit, kuinka säästää selvää rahaa ottamalla lainaa 30000 euroa.

Kuinka hyödyntää 30000 laina?

30 000 € on erittäin paljon rahaa ja sen voi hyödyntää hyvinkin järkevästi. Rahalla voi ostaa vaikkapa pienen kesämökin, uuden auton tai suhteellisen hienon veneen. Se, mihin rahan käyttää, on toki ihmisen oma valinta.

Vakuudeton laina ei vaadi erityisen hyvää rahan käyttötarkoituksen perustelua. Itse asiassa rahoituslaitokset eivät yleensä edes kysy mihin tarkoitukseen raha menee. Se, kannattaako ottaa lainaa 30000 euroa ja ostaa sillä autoa jää kunkin itse harkittavaksi.

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit hyödyntää 30 000:n euron lainan niin että, kuukausittain käytettävissäsi olevan rahan määrä kasvaa. Lue seuraava kappale ja opi!

30000 lainaa ilman vakuuksia auttaa säästämään rahaa

Esimerkiksi hakemalla lainaa 30000, voi osan lainasta tai osan siitä käyttää yhdistelylainana. Yhdistelylainalla tarkoitetaan lainaa, joka otetaan kattamaa vanhojen, jo olemassa olevien lainojen takaisinmaksua.

Vanhat lainat, osamaksut, luottokorttilaskut ja muut velat ovat usein korkeakorkoisempia, kuin uudet, vakuudettomat lainat. Näin ollen vanhat lainat kannattaa maksaa kerralla pois. Lainojen yhdistely helpottaa talouden hallintaa, sillä tällöin velkojia on vain yksi. Lisäksi lainoja yhdistelemällä voit tiputtaa kuukausilyhennyksen määrää lyhentää todellista laina-aikaa.

Ottamalla pienempikorkoisen uuden lainan, voit säästää korkokuluissa ja todellisissa vuosikuluissa. Näin saat rahaa säästöön! Nykyään vakuudettomissa lainoissa on korkokatto, joka mahdollistaa sen että, uudet lainat ovat lähestulkoon aina vanhoja parempia.

30000 laina kannattaa kilpailuttaa

Mitä suurempi laina on, sitä tärkeämpää kilpailuttaminen on. Jos lainaa 30000 euroa, kannattaa lainat ehdottomasti kilpailuttaa. Kilpailutuksella voit säästää rahaa!

Kilpailutus on helppo tehdä esimerkiksi Samblan sivustolla ja sitä varten sinun tulee vain antaa haluttu lainamäärä, laina-aika ja muut perustiedot. Samblan avulla saat suoraan sähköpostiisi rahoituslaitosten ja pankkien tarjoukset ja näin lainan kilpailuttaminen ja ottaminen on todella helppoa.

Kilpailuttamalla 30 000 € lainan, voit säästää jopa tuhansia euroja. Muista aina vertailla todelliset vuosikulut, äläkä katso ainoastaan nimelliskorkoa. Nimelliskorko laitetaan usein näyttämään mahdollisimman pieneltä, jotta saataisiin houkuteltua asiakkaita. Todellinen vuosikorko sisältää kuitenkin myös muut vuosikulut, ja on näin järkevämpi vertailun kohde.

Miten saada 30000 laina Samblan kautta?

Samblan kautta on helppo saada lainaa 30000 euroa! Mene Samblan etusivulle ja anna haluttu laina-aika ja lainan määrä. Sambla laskee sinulle arvioidun kuukausilyhennyksen määrän. Tämän jälkeen saat pankin tarjoukset ja voit jatkaa lainaneuvotteluja suoraan pankin kanssa.

Lainatarjousten saaminen Samblasta on todella helppoa ja voit saada lainaa 30000 € tilillesi vaikka jo saman päivän aikana. Vakuudettoman lainan maksimimäärään vaikuttaa ihmisen riskiarvio. Lue seuraavasta kappaleesta, kuinka riskiarvio muodostuu ja kuka voi saada netistä lainaa 30000 euroa!

Kuka voi hakea netistä lainaa 30000?

Netistä voi hakea lainaa oikeastaan kuka vain. Se, kenelle lainaa myönnetään, riippuu ihan pankin tai rahoituslaitoksen omista säännöistä. Samblalla on kuitenkin muutamia yleisohjeita siihen, miten lainansaajaan maksukykyä arvioidaan ja mitkä lainan saamisen perusehdot ovat.

Mikäli haettu laina on vakuudeton, katsotaan ainoastaan lainanhakijan maksukykyä. Mikäli olet suomalainen töissä käyvä tai eläkeläinen ja puhtaat luottotiedot omistava henkilö, voit saada vakuudetonta luottoa.

Lainan maksimisummaan vaikuttaa lainan hakijan omien tulojen määrä ja muun muassa muut velat. Mikäli pankki ei anna sinulle 30000 euron lainaa, voit hakea sitä uudelleen rinnakkaishakijan kanssa. Näin teillä on yhdessä suurempi mahdollisuus saada isompi laina, pidempi maksuaika tai alempi korko. Lainan hakeminen netistä on helppoa. Lainojen kilpailutus ja yhdistäminen kannattaa aina. Hae yhdistelmälainaa jo tänään!

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa 30000 euroa?
Lainaa voi saada heti Samblalta. Saat lainan tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.
Kuinka kilpailuttaa 30000 laina?
Lainojen kilpailutus on helppoa Samblan avulla. Täytä lainahakemus Samblan sivulla ja vertaile saapuvien lainatarjousten todelliset vuosikulut. Valitse halvin laina!
Miksi hankkia lainaa 30000 €?
Lainan voi käyttää johonkin tarvittavaan hankintaan, kuten auton ostoon. Lainalla kannattaa usein myös maksaa muut, kalliimmat lainat pois, sillä näin säästät rahaa.
Kuka voi saada lainaa 30000 euroa?
Vakuudetonta luottoa voi saada suomalainen, joka on täysi-ikäinen ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Se, saatko sinä lainaa 30000 euroa, riippuu kuukausittaisista tuloistasi ja muista mahdollisista veloistasi.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää