img

Lainaa 4000 – mistä saada lainaa nopeasti 4000 euroa?

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Nopea ja helppo lainahakemus
Tarjouksia kymmeniltä lainantarjoajilta
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu

Oletko kyllästynyt elämääsi? Haluaisitko muutosta tai ehkä vaikkapa pienen irtioton? Elämässä kaikki maksaa ja niin surullista kuin se onkin, myös lomailu, elämän suunnan muuttaminen ja oman hyvinvoinnin parantaminen maksavat rahaa.

Vaikka sanotaan, ettei onnea saa rahalla, joskus raha auttaa tavoitteeseen pääsemisessä. Olipa tavoitteesi mikä hyvänsä, kuten esimerkiksi unelmiesi täyttäminen tai sisäisen äänesi seuraaminen, rahoitus auttaa vähintäänkin pääsemään eteenpäin.

Mutta mistä rahaa saa, mikäli se on loppu ja tarve on akuutti? Lue tämä artikkeli ja opit vinkit siihen, kuinka voit saada lainaa 4000 euroa.

Miksi hakea 4000 laina?

Laina on hyvä pesämuna vaikkapa tiellä kohti omien tavoitteiden täyttymistä. Ottamalla lainaa 4000 voi pakata muuttoauton ja suunnata uudelle paikkakunnalle tai rakentaa vaikkapa keittiön uusiksi. Myös veneen tai jonkin muun ajoneuvon saa hyvinkin hankittua 4 000 eurolla.

Jokaisella ihmisellä on omia tarpeita ja omia haaveita. 4000 euron laina mahdollistaa äkillisen kassavajeen paikkaamiseen ja sopii hyvin akuuttien rahareikien paikkaamiseen. Parasta vakuudettomassa luotossa on se, että esimerkiksi Samblan avulla on mahdollista saada lainaa nopeasti 4000.

Hakemalla netistä lainaa 4000 et ole velvoitettu kertomaan mihin tarkoitukseen lainaa tarvitset. Näin ollen voit käyttää sadun rahaa johonkin hyödylliseen tai mukavaan, etkä ole tilivelvollinen kenellekään.

Lue seuraavasta kappaleesta, kuinka voit hakea lainan netistä.

Miten hakea 4000 laina netistä?

Sambla on hyvä apuväline, kun haet lainaa 4000 euron edestä. Palvelu auttaa sinua kilpailuttamaan ja vertaamaan lainat helposti. Lainanhaku alkaa sillä, että sinun tulee ilmoittaa haluamasi lainan summa ja takaisinmaksuaika.

On tärkeää, että tiedät itse, kuinka paljon lainaa haluat ja tarvitset. Vakuudettomia kulutusluottojen kulut voivat nousta korkeaksikin, mikäli lainaa ei maksa nopeasti pois. Kartoitan siis ensiksi oma tarpeesi ja oman maksukykysi.

Kun tiedät paljonko rahaa tarvitset, ja paljonko haluat lainaa kuukaudessa lyhentää, anna haluttu lainasumma Samblan etusivun laskimeen. Valitse sopiva laina-aika 1-15 vuoden väliltä. Samblan laskuri ilmoittaa sinulle arvioidun kuukausierän suuruuden. Kyseessä on kuitenkin vain arvio ja todellinen kuukausierä, korko ja kaikki muut kulut selviävät vasta myöhemmässä vaiheessa.

Tämän jälkeen sinut ohjataan lainahakemukseen, joka kysyy sinulta tietoja kuten tuloja, asumismuotoa, työtilannetta ja henkilötietoja. Kun lomake on täytetty, tulee 4000 laina -hakemus lähettää.

Sambla ottaa sinun yhteyden 24 tunnin sisällä ja toimittaa sinulle rahoituslaitosten ja pankkien tarjoukset, joiden perusteella voit tehdä lainapäätökseen. Lainaa ei kannata ottaa hätiköiden vaan huolella tarjouksia vertaillen.

Lainat kannattaa aina ehdottomasti kilpailuttaa, sillä kilpailutus voi säästää sinulle pitkän pennin. Lainan kilpailutus Samblan avulla ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. Sinun ei siis tarvitse ottaa yhtäkään tarjotuista lainoista, mikäli et halua.

Vakuudeton kulutusluotto on helppoa saada ilman reaalivakuutta. Lue seuraavasta kappaleesta kuka voi saada lainan.

Kuka voi saada netistä 4000 euroa lainaa?

Sambla on ainoastaan välittäjä, joten lainan saamiseen ehdot sen sivustolla ovat ainoastaan yleisiä ehtoja. Jokaisella lainan antajalla on omat ehtonsa, sille kuka voi saada esimerkiksi 4000 euroa lainaa.

Jokainen pankki määrittää sen, kenelle he antavat lainaa 4000 €. Joitain perusehtoja kuitenkin on. Lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen suomalainen, jolla on puhtaat luottotiedot eli maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lainanhakijan tulee nauttia säännöllisiä tuloja eli palkkaa tai esimerkiksi eläkettä. Mikäli täytät nämä ehdot, on hyvin todennäköistä että tulet saamaan lainaa 4000 €. Mikäli riskitasosi on liian korkea, voit yrittää lainan hakemista rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli sinulla on mahdollista saada rinnakkaishakija, kannattaa laina kilpailuttaa sekä yksin, että yhdessä hakien. Lue lisää lainan kilpailutuksesta seuraavasta kappaleesta

Kuinka kilpailuttaa 4000 euroa lainaa?

Lainan kilpailutus saattaa kuulostaa hieman pelottavalta tai hankalalta. Kilpailutus on varmasti vähintäänkin aikaa vievää, eikö vain? Ei, asia ehkä olikin niin ennen kuin teknologia mahdollisti kilpailutuksen netissä. Nykyään lainan kilpailutus käy kuitenkin muutamalla klikkauksella esimerkiksi Samblan palvelulla.

Rahoitusalalla kilpailu on kovaa ja vakuudettomat kulutusluotot ovat kilpailun keskiössä. Vertaile siis lainat aina huolella ja kiinnitä huomiota etenkin todellisiin vuosikorkoihin. Valitsemalla edullisemman vaihtoehdon vaikkapa lainaa 4000 euroa hakiessa, voit säästää satoja euroja. Tutustu siis tarjontaan ja kilpailuta!

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä saada 4000 euroa lainaa?
Samblan sivustolta voi kilpailuttaa lainat hakemalla vaikkapa lainaa 4000 euroa. Lainatarjouksen tekee aina pankki tai rahoituslaitos ja sopimus tehdään suoraan pankin ja asiakkaan välillä.
Voinko saada lainaa?
Mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännölliset tulot, voit todennäköisesti saada lainaa.
Mihin 4000 laina sopii?
Hakemalla lainaa 4000 euroa voit käyttää sen haluamaasi tarkoitukseen. Lainalla voi ostaa vaikkapa auton tai veneen tai sen voi käyttää matkan tai remontin rahoittamiseen.
Kuinka saada lainaa nopeasti 4000 €?
Hakemalla lainaa Samblan kautta, voit parhaimmillaan saada lainan pankkitilillesi jo saman päivän aikana.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää