img

Lainaa 40000 – Suuri laina tilille jopa saman päivän aikana

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Pohjoismaiden parhaat lainantarjoajat
Nopea vertailu
Edulliset ja joustavat lainaehdot

Raha ei ratkaise kaikkea, mutta se tekee asiat paljon helpommaksi. Mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä useammin sitä huomaa, että kaikki maksaa. Joskus sitä huomaa olevansa epämiellyttävässä kierteessä ja tilanteessa, jossa rahanpuute estää omien haaveiden toteuttamisen.

Haluaisitko muutosta työelämääsi? Ehkä uuden työpaikan tai vaikkapa kokonaan jatkokouluttautua uuteen ammattiin? Kaikki tämä vaatii rahaa ja omaa pääomaa. Vaikka opiskelu tai työpaikan vaihtaminen itsessään ei maksa mitään, tulee niihin liittyen aina joitain sivukuluja. Uudelle paikkakunnalle muuttaminen on hyvä esimerkki yllättävän kalliista kuluerästä.

Lue tämä artikkeli ja opit mitä kaikkea voi tehdä, jos nostat lainaa 40000 euroa!

Miksi ottaa 40000 lainaa?

Mutta miksi pitäisi ottaa 40 000 lainaa? Eikö lainan ottaminen ole aika riskialtista? Etenkin jos puhutaan näin suuresta rahasummasta?

Toki fakta on se, että vakuudettomalla luotolla voi saada itsensä pulaan, mikäli lainaa ei hoida kunnolla. Jos lainan suuruuden ja takaisinmaksun aikataulun neuvottelee järkeväksi ja sitoutuu lyhennyksiin, ei ongelmia kuitenkaan pitäisi tulla.

Suomessa on nykyään nimelliskorkoa rajoittava korkokatto, joka mahdollistaa sen, että entisaikojen hulluun pikavippikierteeseen ei kenenkään pitäisi enää joutua. Ainakaan suomalaisia lainoja otettaessa.

40000 euron laina on hyvä apu vaikkapa elämäntilanteen muutokseen, mutta se kannattaa ottaa vain silloin, kun tietää, että lainan pystyy myös maksamaan takaisin melko nopealla aikataululla. Näin ollen ehkä järkevin tapa käyttää 40 000 €, on käyttää sitä niin sanottua yhdistelylainana.

Yhdistelylainan avulla voit säästää rahaa! Lue seuraavasta kappaleesta kuinka se käy!

Ottamalla lainaa 40000 voi säästää rahaa

Yhdistelylaina auttaa säästämään rahaa. Se on uusi laina, joka otetaan kattamaan kaikkien vanhojen lainojen pääoma, korot, ja mahdolliset muut kulut. Vanhat lainat maksetaan pois ja tilalle otetaan yksi uusi, edullisempi laina.

Yhdistelylainan ottaminen on järkevää silloin, kun sen korko on pienempi, kuin vanhojen lainojen korot yhteensä. Tässä tulee tietenkin ottaa huomioon myös lainojen kulut eli puhutaan niin sanotusti todellisesta vuosikorosta.

Yhdistelmälainan myötä sinulle jää vain yksi velkoja ja vain yksi lyhennys per kuukausi. Talouden hallinta helpottuu ja yhdistely säästää sinulle rahaa!

Kuinka hakea 40000 lainaa netistä Samblan kautta?

Lainaa 40 000 euroa voi hakea Samblan kautta kuka vaan! Tarkemmat kriteerit tulevat myöhemmin tässä artikkelissa.

Tässä kappaleessa perehdymme siihen, kuinka lainan hakeminen netistä käy erittäin yksinkertaisesti. Mene Samblan etusivulle ja aseta lainalaskuriin haluamasi takaisinmaksuaika ja lainan summa. Laskuri laskee sinulle laskennallisen kuukausierän.

Anna hakemukseen vaadittavat tiedot, kuten esimerkiksi henkilötietosi ja tulotietosi ja odota vuorokausi. Sambla ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset. Voit valita niistä itsellesi mieluisan tai edullisimman tai voit jättää lainan valitsematta, sillä kilpailutus ei sido sinua mihinkään!

Kuka voi saada netistä 40000 euroa lainaa?

Lainaa voi saada netistä kuka vain. Peruskriteerejä lainan saantiin ovat yleensä se, että lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen ja sellainen, kenellä on puhtaat luottotiedot. Pankki tai rahoituslaitos vaatii yleensä vähintään sen, että lainanhakija asuu Suomessa. Tarkemmat tiedot ja hakukriteerit löydät aina kyseisen pankin tai rahoituslaitoksen sivulta.

Mikäli täytät yllä mainitut kriteerit ja sinulla on riittävän suuret ja säännölliset tulot, voit saada lainaa 40000. Mikäli et ole oikeutettu lainaan, sinulle ilmoitetaan siitä. Voit hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa parantaen mahdollisuuksiasi. Seuraavassa kappaleessa kerromme vinkit lainan kilpailutukseen!

Vinkit 40000 euron lainan kilpailutukseen

Mitä suurempi laina, sitä suuremman edun kilpailutuksesta saa. Mikäli haet lainaa 40000 euroa, on etu merkittävä!

Sambla auttaa kilpailutuksessa eikä sinulle jää oikeastaan mitään muuta tekemistä, kuin lainatarjousten läpikäyminen. Kilpailutus kuulostaa ehkä pelottavalta ja vaikealta, mutta todellisuudessa se ei sitä ole!

Saat Samblalta tarjoukset. Kun saat useamman erilaisen lainatarjouksen, sinun tulee katsoa niistä, minkä lainan todellinen vuosikorko on kaikista pienin. Todellinen vuosikorko sisältää koron lisäksi kaikki muut lainan kulut. Voit verrata Samblan lainojen todellisia vuosikorkoja myös oman pankkisi tarjoukseen. Löydät näin sen lainan, jonka ottaminen on sinulle halvinta. Onnea matkaan!

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Voinko minä saada lainaa 40000 euroa?
Mikäli olet kirjoilla Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot, voit todennäköisesti saada vakuudettoman lainan. Se, saatko lainaa 40000, riippuu siitä kuinka suuret ja säännölliset tulot sinulla on ja onko sinulla muita lainoja.
Mistä lainaa 40000 euroa?
Lainan haku kannattaa aloittaa esimerkiksi Samblasta. Jätä Samblan oma hakemus ja saat yhteistyökumppaneiden lainatarjoukset vuorokauden sisällä.
Miksi ottaa lainaa 40000 €?
Lainan voi käyttää haluamaansa kohteeseen, mutta yksi rahaa säästävä käyttötarkoitus on lainan käyttö yhdistelmälainana. Maksa vanhat, kalliit lainat pois ja säästä rahaa.
Kuinka saada nopeasti lainaa 40000 euroa?
Hakemalla lainaa Samblan kautta, voit saada lainarahat tilillesi jo samana päivänä. Myös 40 000 euron lainan voi saada nopeasti.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää