img

Lainaa 500 – Näin saat pienlainan nopeasti

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Ilmainen palvelu
Nopea lainojen vertailu
Rahat tilille nopeasti

Raha ei ratkaise, mutta paljon iloa siitä on. Onko sinulla jokin yllättävä rahantarve? Ehkä yllättävä autoremontti, tarpeellinen kodinostos tai vaikka tarve pienelle kotimaan matkalle? Vaikka kuinka suunnittelisimme taloutemme hallintaa ja rahan käyttöä, ei kaikki aina mene niin kuin suunnitelmissa.

Yllättäviä rahan tarpeita syntyy ja niinä hetkinä keräämämme puskurirahasto on kovilla. Toisinaan raha auttaa meitä elämässämme eteenpäin. Erääntyvät luotot ja kasvavat laskupinot nopeuttavat talouden syöksykierrettä, joka saattaa syntyä helpostikin. Talouden hallinnan ongelmiin kannattaa puuttua heti.

Onko sinulla jokin akuutti rahantarve? Olisiko pikalaina 500 € tarpeen? Kuinka saat lainaa 500 heti tilille? Nappaa vinkit talteen!

Mihin 500 euron laina käy?

500e laina mahdollistaa paljon erilaisia asioita. Vaikka se ei ole rahana kovinkaan suuri, sillä voi pysäyttää talouden syöksykierteen nopeasti.

Saamalla lainaa 500 euroa voi maksaa vaikkapa erääntyvät luottokorttilaskut ja ikään kuin vaihtaa ne parempikorkoiseen lainaan. Ongelmatilanteiden hallinnassa on ensisijaisen tärkeää saada lainaa 500 heti tilille.

Vakuudettomissa luotoissa on se hyvä puoli, että ne eivät nimensä mukaisesti vaadi vakuutta. Ainoa asia, mikä vakuudettoman lainan saamiseen vaikuttaa, on ihmisen henkilökohtainen riskiarviointi.

Hakemalla lainaa 500 euroa netistä, voit hyödyntää saadun rahan parhaaksi näkemälläsi tavalla, eikä pankki tai rahoituslaitos todennäköisesti edes kysy sinulta rahantarpeen syytä. Mutta kuinka saada 500 euron laina netistä? Jatka lukemista ja selvitä!

Miten saada 500e laina netistä?

Nykyään lainaa on erittäin helppoa hakea suoraan netistä! Muun muassa Sambla toimii loistavana apuvälineenä, silloin kun haluat hakea lainaa 500 €. Samblan avulla voit kilpailuttaa lainat ja saat samalla henkilökohtaiset tarjoukset pankeista ja rahoituslaitoksista.

Haettaessa pikalaina 500 € prosessi alkaa sillä, että sinun tulee selvittää itsellesi lainan todellinen tarve. Hakemalla lainaa 500 € voit tehdä taloudellesi ja elämällesi paljon hyvää, mutta turhaan 500 euroa ei kannata lainata, sillä vakuudettomat luotot ovat suhteellisen kalliita.

Suhteuta haluttu lainasumma ja tuleva kuukausilyhennys tuloihisi ja laske haluamasi lainamäärä ja takaisinmaksuaika. Lainan lyhennys voi kestää 1-15 vuotta. Samblasta saat haluttuun lainamäärän ja lainan takaisinmaksuaikaan suhteutettuna laskennallisen lainan kuukausilyhennyksen määrän. Lainan ehdot ja lopullinen kuukausierä määräytyvät kuitenkin pankin kanssa tehdyssä sopimuksessa.

Täytä Samblan lainahakemus, anna tiedot työtilanteestasi ja muut vaaditut tiedot, kuten henkilötietosi. Odota 24 tuntia ja saat pankkien tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Kilpailuta tarjoukset ja vertaile todellisia vuosikuluja. Voit käyttää Sambla vertailusivustoa ilmaiseksi eikä palvelun käyttäminen sido sinua mihinkään.

Vakuudeton kulutusluotto on helppo saada ja oikein hoidettuna se on oiva tapa auttaa äkillisissä talouden ongelmissa. Mutta kenelle se sopii? Lue seuraava kappale ja opi!

Kenelle 500 euron laina netistä sopii?

Laina sopii ihmiselle, jolla on äkillinen, mutta lyhytaikainen rahan tarve. Saamalla lainaa 500 euroa ihminen voi tehdä suurenkin muutoksen taloudelliseen tilanteeseensa. Lainojen ehdot vaihtelevat palveluntarjoajien välillä mutta Sambla on antanut joitain perusehtoja, joiden avulla voit selvittää saisitko sinä lainaa 500 heti tilille.

Lainaa voi saada suomalainen tai Suomessa kirjoilla oleva ihminen, joka on täysi-ikäinen ja jolla on säännölliset tulot. Hyväksytyn lainapäätöksen saamiseksi lainanhakijalla ei saa kuitenkaan olla maksuhäiriömerkintöjä.

Mikäli täytät edellä mainitut ehdot, on hyvin todennäköistä että voit saada lainaa 500 €. Mikäli tulosi eivät riitä tai et muuten täytä ehtoja, voit yrittää hakea lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on yhteisvelvollinen lainan takaisinmaksussa, mutta yhdessä hakeminen mahdollistaa suuremman lainan, pidemmän maksuajan ja lainan saamisen joskus myös silloin, vaikka kaikki ehdot eivät täyttyisi.

Miksi kilpailuttaa 500 e laina?

Olipa lainaa 500 € tai enemmän, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Sambla on yksi kilpailutussivusto, jolla lainojen haku ja kilpailutus sujuvat samalla vaivalla. Voit siis tehdä parhaan mahdollisen valinnan ja saada silti lainaa 500 heti tilille.

Vakuudettomat kulutusluotot, jollainen pikalaina 500 niin ikään on, ovat erittäin kilpailtuja. Näin ollen kuluttaja löytääkin usein halvemman lainan, kun hän vain jaksaa etsiä.

Sambla tuo sinulle lainatarjoukset helposti muutamalla klikkauksella, jolloin vältyt turhalta lainanhakuun liittyvältä vaivalta! Vertaile todellisia vuosikuluja eli ota huomioon nimelliskoron lisäksi myös muut kulut. Valitse edullisin laina ja säästä jopa kymmeniä euroja!

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miksi ottaa 500e laina?
Pikalaina 500 auttaa talouden yllättävien menojen paikkaamiseen. Sen voi ottaa myös vaikkapa lomamatkaa tai autoremonttia varten.
Miten 500 laina kannattaa maksaa takaisin?
Lainaa 500 kannattaa maksaa takaisin säännöllisin kuukausierin ja mahdollisimman nopeasti, jotta korkoa ei ehdi kertymään liikaa.
Voinko saada lainaa 500 e?
500 laina on mahdollista saada ilman vakuuksia mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännölliset tulot.
Kuinka nopeasti on mahdollista saada pikavippi 500 €?
Pikavippi 500 on mahdollista saada tilillesi jo samana päivänä kun teet hakemuksen.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää