img

Lainaa 5000 euroa edullisesti netistä

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Yksinkertainen lainahakemus
Tarjoukset kymmeniltä rahoituslaitoksilta
Rahat tilille jopa 5 minuutissa
Yksinkertainen lainahakemus
Tarjoukset kymmeniltä rahoituslaitoksilta
Rahat tilille jopa 5 minuutissa

Painaako mieltäsi jokin pakottava hankinta? Eikö aikaa riitä säästämiseen? Jotkin ostokset parantavat elämänlaatua niin paljon, ettei niiden toteutusta kannata pitkittää. Keskisuurten pakollisten tai vain itselle tärkeiden ostosten toteutusta helpottaa 5000 laina.

Milloin 5000 euron laina kannattaa?

5000 laina rahoittaa monen tärkeän ja halutun hankinnan. Kauan suunniteltu elämäntaparemontti helpottuu uusilla kodinkoneilla. Perheloma puolestaan lievittää stressiä ja auttaa luomaan muistoja silloin, kun lapset asuvat vielä kotona.

Lainaa 5000e voi ottaa toki myös suorien terveydellisten kustannusten rahoitukseen. Jos esimerkiksi lapsen oikaisuhoito ei julkisella puolella ole edistynyt, voi Samblan kautta saada lainaa 5000 heti tilille ja suunnata suosiolla yksityiselle.

Ehkäpä etsit lainaa netistä 5000 euroa uuden tietokoneen hankintaan, pintaremonttiin tai vain itsesi hemmotteluun? Samblan kautta saamasi lainan voit käyttää mihin sitten ikinä haluatkaan. Edullisin 5000 euron laina voi löytyä vertailullamme helposti ja nopeasti – vieläpä täysin maksutta.

Säästöjä 5000 euron yhdistelylainalla

Erilaisten hankintojen ohella voit ottaa lainaa netistä 5000 euroa omien raha-asioiden optimointiin. Tässä onnistut käyttämällä lainarahat olemassa olevien kulutusluottojen, luottokorttivelkojen ja osamaksusopimusten yhdistämiseen.

Yhdistämällä entiset luotot yhden lainan alle voit säästää takaisinmaksun kokonaiskuluissa jopa satoja euroja. Kilpailuttamalla yhdistelylainan voit saada sille alemman koron, kuin mitä olet aiemmista lainoista maksanut. Edullisin 5000 euron laina voi löytyä Samblan lainavertailussa.

Alhaisen koron ohella yhdistelylaina voi tuoda säästöjä myös sivukuluissa. Useista lainoista joutuu maksamaan erillisiä sivukuluja, kun taas yhdestä lainasta tarvitsee esimerkiksi maksaa vain yhtä tilinhoitomaksua. Mikäli oma taloustilanne on jo ehtinyt muuttua edellisen lainan otosta, voi lainaa 5000e yhdistelyyn ottaessaan myös hienosäätää kuukausierät nykytilanteeseen sopiviksi.

Yksi 5000 laina voi auttaa myös välttämään viivästysmaksut. Yhden lainan kuukausierään valmistautuminen on helpompaa – samoin kuin myös jo maksettujen erien muistaminen. Kaiken kaikkiaan on varsin suositeltavaa ottaa lainaa 5000 euroa yhdistelyyn, mikäli entisiä lainoja on monta.

Muita suosittuja lainamääriä

5000 euron laina ilman vakuuksia ja takaajia

Samblan kautta voit saada lainaa 5000 heti tilille – ilman tarvetta takaajalle tai vakuuksille. Yhteistyöpankkimme edellyttävät hakijoilta tyypillisesti vain muutaman kriteerin täyttymistä.

Voit saada Samblan kautta lainaa, jos…

  • Olet yli 18-vuotias
  • Saat säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1000 euron verran
  • Olet asunut Suomessa pysyvästi vähintään vuoden ajan
  • Sinulla ei ole voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä

Tärkeää on muistaa, että lainaa 5000 euroa ei myönnä Sambla itse. Toimimme vain vertailupalveluna, joka auttaa sinua saamaan 5000 laina mahdollisimman edullisesti. Yhteistyöpankkiemme kriteerit saattavat siis vaihdella lainasumman, rahamarkkinoiden tilanteen tai vain yrityksen sisäisten päätösten mukaan.

Näistä sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia. Vertailumme tuloksena saat selkeän koosteen niistä lainoista, jotka eri rahalaitokset ovat sinulle valmiit myöntämään.

Miten haen lainaa Samblalta?

Aioit sitten hakea lainaa 5000 euron tai jonkin muun summan edestä, alkaa Samblalla hakuprosessi kätevän lainalaskurin kautta. Kun tiedät, kuinka paljon rahaa sinulle jää kuukausittain pakollisten menojen sekä hätävaran jälkeen, voit arvioida laskurilla, kuinka pitkä lainan takaisinmaksuajan tulee olla.

Syötä siis vain laskuriin haluamasi lainasumma, ja vaihtele laina-aikaa yhden ja 15 vuoden välillä. Valitse, haluatko yhdistää lainoja vai et, anna sähköpostiosoite sekä puhelinnumero, ja sinut siirretään täyttämään itse hakemuksen tietoja!

Hakemuksen jatkamiseen tarvitaan muun muassa henkilötunnusta sekä tietoja siviilisäädystä, asumismuodosta, mahdollisista lapsista sekä koulutustaustasta. Samalla kysytään niin omia kuin puolisonkin tuloja sekä mahdollisia aiempia velkoja. Näiden tietojen perusteella arvioidaan taloustilanteesi, mikä puolestaan vaikuttaa korkoon, jolla lainaa 5000 euroa saat.

Kun siis haet Samblalta lainaa 5000e, on prosessi laajalti samanlainen, kuin mistä tahansa muualta netistä haettaessa. Ei konttorikäyntejä, utelevia pankkivirkailijoita tai turhaa odottelua – 5000 laina siirretään parhaimmassa tapauksessa tilillesi jo saman vuorokauden sisällä!

Lainan kilpailutus kannattaa!

Vertailu kannattaa aina. Internetin ansiosta kilpailu laina-alalla on nyt kovempaa kuin koskaan ennen, ja siksi lainaa 5000 euroa ottaessa ero halvimman ja kalleimman tarjouksen välillä on helposti yli sata euroa.

Samblan lainavertailulla lainan kilpailutus vie vain muutaman minuutin. Samalla säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse etsiä lainaa 5000e tarjoavista lainasivustoista itse luotettavia vaihtoehtoja. Samblan yhteistyöpankit ovat alansa tunnettuja nimiä, ja voitkin siis olla varma siitä, että saat lainaa 5000 euroa luotettavalta toimijalta.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä hakea lainaa 5000 euroa?
Lainaa 5000 euroa kannattaa hakea Samblalta. Se on nopeaa, helppoa ja saat lainan aina edullisesti kauttamme.
Mihin sitoudun Samblan lainavertailulla?
Et mihinkään! Samblan lainavertailu on sinulle lainaa 5000 euroa hakevana täysin ilmaista. Jos päätät, ettei tuomistamme tarjouksista löytynyt sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit jättää ne täysin huomiotta, sillä palvelumme ei sido sinua mihinkään.
Miten parannan mahdollisuuksiani lainansaantiin?
Samblan kautta voit saada lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Jos kuitenkin tahdot saada lainaa mahdollisimman helposti ja varmasti, voit lisätä hakemukseen rinnakkaishakijan.
Milloin 5000 euron laina maksetaan tililleni?
Tämä riippuu siitä, minkä rahoituslaitoksen tarjouksen lopulta hyväksyt. Tavallisesti lainanmaksu vie 1-3 päivää sopimuksen allekirjoittamisesta.

Kanssamme toimivat yhteistyöpankit

Näytä lisää