img

Lainaa 50000 euroa heti tilille

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Nopea ja helppo palvelu
Lainaa ilman vakuuksia
Lainatarjoukset kymmeniltä lainantarjoajilta

Suomessa kulutusluottoja otetaan tavallisesti pienten ja keskisuurten arjen yllätysten kattamiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö lainaa voisi saada myös isompiin hankintoihin. Kun haussa on 50000 laina, on kilpailutus tavallistakin tärkeämpää. Edullista lainaa 50000 euron edestä löydät helpoiten Samblan kautta.

Mihin 50000 euron lainaa voi tarvita?

Aivan keskisuuriin hankintoihin tai satunnaiseen huvitteluun 50000 laina ei sovi. Kunnollisen budjetoinnin ja harkinnan jälkeen lainaa 50000 euroa voi ottaa erilaisiin isompiin elämän mullistuksiin, kuten asunnon käsirahaan, putkiremonttiin tai isompaan kodin remonttiin.

Alhaisella korolla otettuna 50000 laina mahdollistaa kannattavat investoinnit omaan elämään. Remontti ei pelkästään vaikuta arjen yleiseen mielekkyyteen, vaan myös nostaa kodin jälleenmyyntiarvoa. Jos uuden asunnon käsirahan hoitaa ottamalla lainaa 50000, voi tulevaisuudessa asunnosta saatu vuokra hyvinkin kattaa lainan kokonaiskulut.

Joskus elämässä tulee vastaan mahdollisuuksia, joihin vastata voi vain kerran. Kun edessä on tällainen, isompaa rahasummaa edellyttävä hankinta, kannattaa edullista lainaa 50000 euroa hakea Samblan kautta.

Suuria säästöjä lainojen yhdistämisellä

Niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin, voi rahaa toisinaan säästää ottamalla uutta lainaa. Kun entiset lainat yhdistää yhden uuden lainan alle, tarvitsee tästä maksaa vain yhtä korkoa sekä sivukuluja.

Mitä enemmän luottoja on ehtinyt kertyä, sitä isommat ovat myös yhdistelylainalla saatavat säästöt. 50000 laina yhdistää monet keskisuuret kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat, tehden taakasta kevyemmän ja helpommin maksettavan.

Suorien säästöjen ohella 50000 laina yhdistelyyn käytettynä tuo tuntuvia hyötyjä helppoudellaan. Kun kuukausittain tarvitsee varautua vain yhden lainan takaisinmaksuun, voi ajan käyttää muuhun kuin laskujen kanssa jonglööraamiseen.

Koska yhden lainan maksaminen ja seuraaminen on helppoa, auttaa yhdistelylaina myös välttämään ikävät maksuviivästykset. Mitä enemmän laskuja on, sitä hankalammaksi niiden muistaminen käy. Viivästyskorot johtavat helposti ikävään kierteeseen, joka syö lainoista saatavaa hyötyä suuresti.

Jos luottoja on siis ehtinyt kertyä vuosien varrella jo useampi, ei syytä huoleen – lainaa 50000 euroa yhdistelyyn Samblan avulla sieltä, mistä saat rahan kaikkein edullisimmin!

Miten haen 50000 euron lainaa Samblalta?

Olit sitten hakemassa lainaa 50000 tai vain 500 euroa, käy tämä kätevästi Samblan kautta. Isompien rahasummien lainaamisessa on tavallistakin tärkeämpää tehdä hakua edeltävät vaiheet huolellisesti.

1. Kartoita oma taloustilanne. Paljonko saat kuukausittaisia tuloja? Kuinka iso osa tästä menee aiempien luottojen maksuun? Muista jättää kuukausierän arvioinnissa tilaa myös yllätyksille. On suositeltavaa, että lainaa 50000 euroa ottaa pidemmällä takaisinmaksuajalla, kuin että joutuu maksamaan toistuvia viivästyskorkoja.

2. Syötä tiedot lainalaskuriin. Lisää Samblan etusivulta löytyvään lainalaskuriin itseäsi miellyttävä laina-aika ja -summa. Vastaako kuukausierä itsellesi sopivaa takaisinmaksuerää? Jos ei, voit kokeilla laina-ajan pidentämistä tai lyhentämistä.

3. Täytä hakemus. Löysit siis itsellesi sopivat lainaehdot. Nyt sinun on vain täytettävä hakemus, jolla lopulta saat tarjoukset lainaa 50000 euroa sinulle mahdollisesti myöntäviltä rahoituslaitoksilta. Tähän vaiheeseen tarvitset muun muassa henkilötunnusta sekä tietoja asumis- ja työmuotoon liittyen.

4. Tutustu lainatarjouksiin. Tavallisesti saat Samblalta tarjoukset alle vuorokauden sisällä. Varmista, että luet valitsemasi lainan ehdot huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista. Näin tiedät, mihin oikein sitoudut.

5. Ota lainaa! Nyt olet valmis allekirjoittamaan sopimuksen ja ottamaan lainaa 50000 euroa. Ei konttorikäyntejä, turhaa jaarittelua tai odottamista – näin helppoa kilpailutus Samblalla on!

Kuka voi saada lainaa 50000 euroa?

Samblan yhteistyöpankkien välillä on vaihtelua kriteereissä, joiden täyttymistä tiettyjen lainojen saanti edellyttää. Yleisesti lainaa voivat kuitenkin saada yli 18-vuotiaat, Suomessa vähintään vuoden asuneet henkilöt, jotka saavat säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1000 euron edestä.

Lainaa 50000 euroa hakevan kannattaa kuitenkin varautua tavallista tiukempiin kriteereihin. Suurempia lainasummia hakevilta edellytetään usein esimerkiksi 20 vuoden ikää ja suurempaa varallisuutta, kuin pienillä kulutusluotoilla.

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa 50000 euroa hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Tämä vähentää lainanmyöntäjään kohdistuvaa riskiä, minkä ansiosta se pystyy myöntämään lainaa enemmän ja edullisemmin.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mitä lainojen kilpailutus tarkoittaa?
Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa sitä, että eri tarjoajien lainatarjoukset vertaa ennen itselle edullisimman lainan ottoa.
Onko Samblan lainavertailu todella ilmainen?
Kyllä! Mikäli lopulta päädyt valitsemaan jonkin vertailuumme osallistuneista rahoituslaitoksista, saamme heiltä palkkion. Näin sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään.
Mikä korko ottamalleni 50000 euron lainalle tulee?
Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko on 4,9% ja 50% välillä, ja se määrittyy asiakkaan oman taloudellisen tilanteen mukaan. Pankeilla ja rahoituslaitoksilla on koron määritykseen omat mekanisminsa, ja siksi on viisasta verrata useita lainantarjoajia parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytämiseksi.
Milloin 50000 euron laina maksetaan tililleni?
Tämä riippuu rahoituslaitoksesta, jolta lainan lopulta otat. Normaalisti lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamishetkestä. Jos hait yhdistelylainaa, menee uusi laina suoraan vanhojen velkojen maksuun.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää