img

Lainaa 60000 euroa Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Luotettava ja turvallinen palvelu
Lainaa ilman takaajia
Edulliset ja joustavat lainaehdot
Luotettava ja turvallinen palvelu
Lainaa ilman takaajia
Edulliset ja joustavat lainaehdot

Kun elämässä ilmenee tarve isommille rahasummille, on netin kautta mahdollista hakea lainaa 60000 euroa. Tällä hetkellä tämä on suurin mahdollinen Samblalta saatava lainasumma. Näin suurta lainaa ei kannata hakea kevyin perustein, mutta oikein suunniteltuna se voi todella muuttaa elämää.

Milloin 60000 euron laina kannattaa?

Erityisen suositeltavaa 60000 euron laina on silloin, kun sinulta löytyy jo ennestään useita keskikokoisia tai suuriakin velkoja. Yhdistelylaina auttaa tuomaan henkilökohtaisen talouden takaisin hallintaan, helpottaen maksuerien muistamista, alentaen samalla luottojen kokonaiskuluja.

Lainaa 60000 euroa voi ottaa myös elämän suuria mullistuksia varten. Se kattaa sopivasti isommat remontti- tai terveyskustannukset tai asunnon käsirahan ja huonekaluostot uudelle paikkakunnalle muutettaessa.

Samblan kautta saamasi 60000 euron lainan voit käyttää mihin ikinä haluatkaan. Kunhan lainanoton suunnittelee vastuullisesti ja maksuerät hoitaa ajallaan, voi 60000 euron lainalla olla elämään huomattava positiivinen vaikutus.

Näin haet 60000 euron lainaa Samblalta

Ennen kuin varsinaisesti haet lainaa 60000 euron edestä, tulee sinun saada käsitys omasta taloustilanteestasi. Paljonko rahaa sinulle jää käytettäväksi kuukausittaisten menojen jälkeen? Onko mahdollista, että tulosi muuttuvat lähitulevaisuudessa?

Jos tiedät esimerkiksi, että nykyinen työsopimuksesi loppuu muutaman kuukauden kuluttua, ei sinun kannata ottaa lainaa 60000 euroa. Kyseessä on iso sitoumus, jonka takaisinmaksua ei tule pitkittää.

Kun olet saanut oman tilanteesi arvioitua, on seuraavaksi etsittävä paikka, mistä lainaa 60000 euroa voit saada. Helpoiten tämä löytyy syöttämällä halutun laina-ajan ja summan Samblan lainalaskuriin. Näin voit verrata yhdellä lainahakemuksella useiden luotettujen rahoituslaitosten tarjoukset ja ottaa lainaa sieltä, mistä saat lainaa 60000 kaikkein edullisimmin.

Hakemuksen täyttö on helppoa. Syötä vain lainalaskuriin haluamasi laina-aika ja -summa sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Seuraavaksi sinut ohjataan täyttämään itse hakemuksen tietoja – yhä samassa, simppelissä näkymässä.

Kysyttyjä tietoja ovat muun muassa asumismuoto, henkilötunnus, perheen tiedot sekä aiemmat velat. Näillä pyritään määrittämään mahdollisimman tarkasti henkilökohtainen taloustilanteesi ja se, millä korolla lainaa 60000 euroa voit saada.

60000 euron lainan kilpailutus kannattaa

Kullakin yhteistyöpankillamme on lainan kokonaishinnan muodostamiseen omat mekanisminsa. Lainaa 60000 euroa ottavan kannalta ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä voi olla kymmeniä tuhansia euroja.

Ero on siis merkittävä jo koko laina-ajalla tarkasteltuna, mutta sitä se on myös kuukausitasolla. Otetaan tarkasteluun käytännön esimerkki kahdesta lainatarjouksesta (esimerkit ovat suuntaa-antavia eivätkä vastaa lopullisia lainatarjouksia):

Pankki 1

 • Lainasumma 60000 euroa
 • Laina-aika 12 vuotta
 • Kuukausierä 555 euroa
 • Kokonaiskulut 79911 euroa

Pankki 2

 • Lainasumma 60000 euroa
 • Laina-aika 12 vuotta
 • Kuukausierä 810 euroa
 • Kokonaiskulut 116639 euroa

Kuten esimerkistä saatetaan nähdä, voi kahden rahoituslaitoksen lainatarjousten välillä olla huimiakin eroja. Lainaa 60000 euroa saa pankista 1 reilusti yli 30 tuhatta euroa halvemmalla, ja tämä näkyy myös kuukausittaisessa takaisinmaksuerässä.

Samblalla voit siis säästää selvää rahaa! Saattaa olla, että näin saat käyttöösi lähes 300 euroa lisää rahaa kuukausittain – saaden lainaa 60000 euroa silti alun perin haluamallasi laina-ajalla!

Merkittäviä säästöjä 60000 euron yhdistelylainalla

Yhdistelylainalla tarkoitetaan uutta lainaa, jota käytetään aiempien luottojen pois maksuun. Voit säästää kuukausittaisissa menoissasi huomattavasti ottamalla lainaa 60000 euroa lainojen yhdistelyyn, sillä näin sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhden lainan korkoa ja kuluja.

Etkö muistanut kilpailuttaa aiemmin ottamaasi kulutusluottoa tai osamaksusopimusta? Tämä tarkoittaa, että uusi laina voi tuoda sinulle vieläkin tuntuvampia säästöjä. Kilpailuttamalla lainatarjoukset Samblalla voit ottaa lainaa 60000 juuri siltä rahoituslaitokselta, jolta saat sitä halvimmalla. Isoissa lainoissa ero yltää helposti kymmeniin tuhansiin euroihin.

Jos sinulta löytyy useita pienlainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia, maksat näistä jokaisesta koron lisäksi hallinnointiin liittyviä kuluja, kuten tilinhoitomaksua. Vaikka nämä kulut ovat tavallisesti pieniä, kertyy niistä koko laina-aikana tarkasteltuna huomattava summa, kun lainoja on useita.

Kilpailutettu yhdistelylaina voi siis tuoda säästöjä niin korko- kuin hallinnointikuluissakin. Samalla voit hienosäätää maksueriä nykytilanteeseen sopiviksi. Jos esimerkiksi velkojen takaisinmaksu on nykytahdilla hankalaa, voit ottaa lainaa 60000 euroa pidemmällä takaisinmaksuajalla, jolloin kuukausittaisen lyhennyserän määrä pienenee.

Kuka voi hakea 60000 euron lainaa?

Positiiviseen lainapäätökseen vaadittavat kriteerit vaihtelevat rahoituslaitosten välillä toisinaan suurestikin. Huomattavaa vaihtelua ilmenee etenkin suuremmista lainasummista puhuttaessa.

Yleisesti lainaa netistä voit saada, jos…

 • Olet yli 18-vuotias
 • Saat säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1000 euron edestä
 • Olet asunut suomessa vähintään vuoden ajan

Voit parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin hakemalla lainaa 60000 euroa rinnakkaishakijan kanssa. Tämä alentaa luotonmyöntäjään kohdistuvaa riskiä, minkä ansiosta lainaa saa tavallisesti myös edullisemmin.

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Millainen kuukausimaksu lainalleni tulee?
Kuukausierän sekä koron suuruus määräytyy asiakkaan taloudellisen tilanteen sekä rahoituslaitosten omien menettelytapojen mukaan. Suuntaa antavan ensiarvion voit kuitenkin saada Samblan lainalaskurilla laina-ajan ja -summan valitsemalla.
Miten voin parantaa mahdollisuuksiani lainansaantiin?
Mikäli tahdot lainaa mahdollisimman edullisesti ja varmasti, voit tehdä hakea luottoa rinnakkaishakijan kanssa.
Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?
Saat tarjoukset kaikista pankeista 24 tunnin sisällä hakemuksen lähetyksestä.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.

Kanssamme toimivat yhteistyöpankit

Näytä lisää