img

Lainaa 8000 euroa heti tilille Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Nopea lainojen vertailu
Edulliset lainat
Luotettava ja turvallinen palvelu

Omat säästöt ylittävä rahantarve voi ilmetä yllättäen tai harkitusti. Oli kyseessä sitten ennalta suunniteltu investointi tai arjen menojen yllättävä kasvu, pitää Sambla puoliasi. Ilmaisella lainalaskurillamme voit varmistua siitä, että saat lainaa 8000 euroa luotettavalta toimijalta – mahdollisimman halvalla.

Milloin 8000 euron laina kannattaa?

8000 euron laina on varsin yleinen lainasumma, sillä se kattaa kätevästi useimmat pienet kunnostus- ja rakennustyöt tai keskisuuret hankinnat. Lainaa 8000 euroa voi ottaa esimerkiksi kylpyhuoneremonttia tai katettua lasiterassia varten.

Kuluneina vuosina kasvanut on entisestään myös suomalaisten mökki-into. Kun mielessä on kesämökin pintaremontti tai laiturinvaihto, voi lainaa 8000 euroa ottamalla saada nämä kerralla kuntoon. Arkeen luksusta voi lisätä toki myös ulkoporeamme tai perinteisempi palju.

Halvin laina 8000 euron suuruisena tulee usein tarpeen uuden auton, ilmalämpöpumppujen tai putkiston uusimisen tapauksessa. Esineellisten hankintojen ohella lainaa 8000 euroa voi ottaa myös terveydellisiin tarkoituksiin, sillä se kattaa kätevästi esimerkiksi yksityisen oikomishoidon.

Inspiroiduitko näistä lainaideoista? Ehkäpä sinulla on jo mielessä tarkka käyttökohde, ja nyt etsinnässä on vain halvin laina 8000 euron suuruisena? Oli sitten tilanne miten tahansa, onnistuu lainojen vertailu ja edullisimman vaihtoehdon löytäminen Samblalla nopeasti – ja vieläpä täysin maksutta!

8000 euron laina Samblalta

Samblalta lainaa 8000 euroa haet yhtä helposti, kuin minkä tahansa yksittäisen rahoituslaitoksen sivuilta. Hakemuksen täyttö on nopea ja selkeä prosessi, joka vie vain muutaman minuutin. Tähän pääset lainalaskurilla, johon lainasumman ja -ajan syötettyäsi sinulle tuodaan täytettäväksi lainahakemukselle tyypilliset tiedot.

Mikäli haet lainaa ensimmäistä kertaa, saattavat hakemuksen kysymykset vaikuttaa hyvinkin henkilökohtaisilta. Henkilötunnus, asumismuoto sekä siviilisääty ovat kuitenkin vain joitakin esimerkkejä tiedoista, joita käytetään kokonaisvaltaiseen taloustilanteesi määritykseen.

Mitä vakaampi taloustilanteesi, sitä edullisemmin ehdoin lainaa 8000 euroa saat. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hakemuksessa on oltava ehdottoman rehellinen – tiedot tarkistetaan kyllä.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, voit odottaa saavasi eri rahoituslaitosten lainatarjoukset vuorokauden sisällä. Näistä voit verrata kätevästi, miltä tarjoajalta löytyy halvin laina 8000 euron suuruisena. Valitse vain mieleisesi tarjous, allekirjoita sopimus, ja 8000 laina tulee tilillesi noin 1-3 päivän kuluessa!

Kuka voi saada 8000 euron lainaa?

Vakuudetonta lainaa 8000 euroa voi Samblan kautta saada taloustilanteeltaan ja luottotiedoiltaan moitteeton hakija. Yhteistyöpankeillemme yhteisiä alimmaiskriteerejä ovat yli 18 vuoden ikä, vähintään 1000 euron kuukausitulot sekä se, että Suomessa on asunut pysyvästi ainakin vuoden ajan.

Joillakin pankeilla kriteerit voivat olla tätäkin tiukempia. Samblan kautta hakiessasi lainaa 8000 euroa sinun ei tarvitse välttämättä lisätä vakuuksia tai rinnakkaishakijaa. Vakaan taloustilanteen tavoin yhteishakijan lisäys parantaa mahdollisuuksiasi positiivisen lainapäätöksen saantiin. Alempi riskitaso myös tarkoittaa, että saat lainaa edullisimmin ehdoin.

Miksi kilpailuttaa 8000 euron laina?

Kilpailutuksen positiivisia seurauksia ei tule aliarvioida. Samblan lainavertailulla voit varmistua siitä, että ottamasi luotto on todella halvin laina 8000 euron suuruisena. Koska yhteistyöpankkimme ovat ennalta valikoituja, saat hyväksymäsi lainan taatusti luotettavalta, alan johtavalta toimijalta.

Samblan lainavertailua käyttämällä säästät siis ajan, jonka käyttäisit luotettavien lainanmyöntäjien metsästykseen. Samalla sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaa erillisten lainahakemusten täyttöön ja vertailuun, koska Sambla vertaa useat pankit yhdellä ja samalla hakemuksella.

Lainaa 8000 euroa ottaessa ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä on helposti satoja – ellei jopa tuhansia – euroja. Miksi siis käyttäisit rahat yhden ja saman lainan maksuun, kun voit säästää tämän tuleviin arjen yllätyksiin? Ota 8000 euron laina Samblan avulla sieltä, mistä saat sen halvimmalla!

Muita suosittuja lainamääriä

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä lainaa 8000 euroa?
8000 euron laina kannattaa ehdottomasti hakea Samblan kautta. Yhdellä hakemuksella saat verrattua automaattisesti jopa yli 22 yhteistyöpankkimme lainatarjoukset, hyväksyen lainaa 8000 euroa sieltä, mistä 8000 laina löytyy halvimmalla.
Mikä korko 8000 euron lainalleni tulee?
Sambla on vain lainojen välittäjä, eikä näin pysty määrittämään hakemasi lainan korkoa. Voimme kuitenkin kertoa, että välittämiemme lainojen todellinen vuosikorko on aina 4,9 ja 50% välillä.
Onko Samblan lainavertailu todella ilmaista?
Kyllä! Voimme tarjota kilpailutuksen sinulle ilmaiseksi, koska saamme lopulta valitsemaltasi rahoituslaitokselta palkkion, jos päädyt ottamaan heiltä lainaa. Näin sinun ei tarvitse hakijana huolehtia palvelumme rahallisesta tukemisesta.
Voinko saada lainaa enemmän, kuin 8000 euroa?
Samblan kautta lainaa voit hakea 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Suuremmissa summissa myönteisen lainapäätöksen saanti edellyttää tiukempien kriteerien täyttymistä. 8000 euron laina on vakuudettomien luottojen maailmassa varsin yleinen summa, eli sen saantiin riittää useimmissa tapauksissa yli 18 vuoden ikä, yli 1000 euron kuukausitulot, moitteettomat luottotiedot sekä se, että Suomessa on asunut vähintään vuoden ajan.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää