img

Lainaa heti tilille ilman vakuuksia

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainaa heti jopa 60 000€ edestä
Luotettavasti, nopeasti ja helposti
Rahat heti tilille jo saman päivän aikana
Lainaa heti jopa 60 000€ edestä
Luotettavasti, nopeasti ja helposti
Rahat heti tilille jo saman päivän aikana

Onko sinulla haave, jonka toteuttamiseksi tarvitset rahallista tukea? Oletko kenties harkinnut remontin, lomamatkan, uusien huonekalujen tai uuden auton hankkimista?

Riippumatta siitä, tarvitsetko lainaa pienempiä tai suurempia hankintoja varten, voit hakea lainaa heti tilille helposti netin kautta – Samblalta!

Rahaa heti tilille – saat lainaa heti

Lainan hakeminen netin kautta on lähes täysin syrjäyttänyt perinteisen tavan hakea lainaa pankkien konttoreista. Ihmiset eivät enää hae lainaa pankista tai rahoituslaitoksista samalla tavalla kuin aiemmin. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että lainanhaku netin kautta on paljon helpompaa ja vaivattomampaa.

Verkossa toimivat lainapalvelut palvelevat lainaa hakevia ihmisiä juuri silloin, kun he tarvitsevat rahaa. Verkossa lainahakemuksen voi myös tehdä milloin tahansa ja missä tahansa. Lainapäätös usein myös myönnetään hakijalle vain muutaman minuutin kuluessa lainantarjoajan palveluaikoina.

Helppo ja nopea laina heti tilille

Sambla on lainanvälittäjä, joka tarjoaa lainoja jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta. Samblan lainalaskuri mahdollistaa lainojen helpon ja nopean vertailun ilmaiseksi.

Nopeus ei Samblan kohdalla tarkoita kuitenkaan hätäisyyttä ja siksi käsittelemme kaikki lainahakemukset huolellisesti. Samblan yhteistyökumppaneilla on kokemusta rahan lainaamisesta jo yli kolmenkymmenen vuoden ajalta ja luotettavuus onkin yksi toimintamme tärkeimmistä periaatteista.

Samblalla uskomme, että vastuullinen toiminta rahoitusalalla ei edellytä hitaita toimintatapoja ja uskommekin, että nopeus on sekä lainantarjoajan että asiakkaan etu.

Haluatko rahaa heti tilille? Toimi näin

Erilaisten kulutusluottojen ja lainojen koroissa on tunnetusti suuria eroja. Siksi ennen lainan hakemista sinun kannattaa vertailla erilaisia lainavaihtoehtoja tarkasti löytääksesi sinulle edullisimman lainan.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa myös perehtyä erilaisten lainojen ehtoihin, jotta voit välttyä ikävimmiltä sudenkuopilta ja turhilta hankaluuksilta hakuprosessisi aikana. Voidaksesi hakea lainaa, tarvitset kuitenkin verkkopankkitunnukset tai jonkin muun keinon tunnistautumiseen.

Samblan kautta voit hakea lainaa jopa kymmeniltä tunnetuilta ja luotettavilta lainantarjoajilta jopa 60 000 € edestä. Hakiessasi lainaa kauttamme et tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai edes takaajaa lainallesi.

Suosittelemme kuitenkin lainan hakemista rinnakkaishakijan kanssa, koska pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota sinulle parempia lainatarjouksia, jos haet lainaa yhteishakijan kanssa.

Mistä voin hakea lainaa heti?

Hakeaksesi lainaa verkosta, tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai jonkin muun tunnistautumiskeinon. Sambla laina vertailusivustolta voit löytää yli 30 luotettavaa nettilainan tarjoajaa ja välittäjää. Voit täyttää lainahakemuksesi helposti verkossa, etkä tarvitse lainallesi minkäänlaisia vakuuksia tai edes takaajaa.

Palvelussamme voit myös kätevästi vertailla kanssamme yhteistyössä toimivia luotonmyöntäjiä ja heidän tarjoamia lainoja. Samblan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euron edestä.

Miten saan lainaa heti?

Voit hakea lainaa kauttamme joko soittamalla meille tai tekemällä hakemuksen sivustollamme. Uutta lainaa varten tarvitsemme sinulta vain joitain henkilökohtaisia tietoja ja tietoja nykyisistä lainoistasi.

Jätettyäsi hakemuksen palveluumme, vertailemme yhteistyöpankkiemme tarjoamat lainat ja kerromme sinulle parhaista lainatarjouksista heti. Hyväksyttyäsi edullisimman lainan lainaehtoineen, lainantarjoajasi siirtää rahat tilillesi heti tai parin vuorokauden sisällä lainastasi riippuen.

Näin voit hakea lainaa heti Samblan kautta:

  • Saat lainaa heti tilille ilman vakuuksia jopa 60 000 € edestä
  • Valitse takaisinmaksuajaksi 1-15 vuotta
  • Vertaa lainatarjouksia
  • Korko alkaen 4,9 %

Lainaa verkosta edullisesti ja nopeasti

Vaikka tietynlaiset lainat ovat tunnetusti kalliimpia lainoja, kuten erilaiset pikavipit ja kulutusluotot, kaikki verkosta saatavat lainat eivät ole suinkaan kalliita. Siksi lainanhakijan kannattaa tutustua erilaisiin lainavaihtoehtoihin ennen lainapäätöksen tekemistä. Näin lainanhakija voi säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja kuukaudessa lainamenoissaan.

Hyvä esimerkki erittäin edullisesta lainasta on koroton laina. Monet lainantarjoajat nimittäin myöntävät korottomia lainoja uusille asiakkailleen tänä päivänä.

Nostaessasi korottoman lainan maksat takaisin vain lainaamasi rahamäärän – ilman korkokuluja tai muita kustannuksia. Yleisesti ottaen lainantarjoajat myöntävät kuitenkin vain pienempiä lainasummia korottomina lainoina.

Jos sinun täytyy kuitenkin nostaa suurempi lainasumma, sinun ei tarvitse pelätä kohtuuttoman suuria lainakustannuksia. Rahoitusalan koventunut kilpailu ja lainsäädäntö on nimittäin ajanut lainojen korkokulut todella matalille tasoille viime vuosina.

Lainaa verkosta – 4 vinkkiä lainanhakuun

Vaikka lainaa on todella helppoa hakea tänä päivänä, tiettyjen vaiheiden seuraaminen lainanhaun yhteydessä auttaa sinua välttymään ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Näin voit hakea lainaa nopeasti netistä:

1. Vertaile lainoja

Lainanhaku kannattaa aloittaa luottojen vertailulla ja kilpailuttamisella. Ensimmäinen saamasi lainatarjous on harvoin halvin vaihtoehto.

2. Luo budjetti

Ennen lainanhaun aloittamista kannattaa laatia budjetti. Budjetti auttaa sinua seuraamaan menojasi ja valitsemaan sinulle parhaiten sopivan laina-ajan.

3. Lue lainaehdot

Lainaehdot kannattaa aina lukea ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näin tiedät varmasti mihin tulet sitoutumaan allekirjoitettuasi lainasopimuksen.

4. Nosta laina

Valittuasi sopivan lainan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Rahat siirretään pankkitilillesi usein jo lainanhakupäivänä.

Kenen kannattaa hakea lainaa heti tilille?

Ennen lainasopimuksen tekoa kannattaa huomioida, että laina tulee aina maksaa takaisin, oli kyseessä sitten annuiteettilaina tai kulutusluotto. Vaikka rahantarve olisikin kiireinen, kannattaa silti pysähtyä miettimään hetkeksi lainasopimuksen allekirjoittamista.

Lopullisesti hyväksytty lainapäätös pysyy voimassa, vaikka sitä et heti allekirjoittaisikaan. Pieni harkinta ennen rahojen käyttämistä tekee yleensä hyvää. Lainaa ei ikinä kannata nostaa hetken mielijohteen takia.

Vaikka pikalaina voi helpottaa taloudellista tilannettasi, lainaa ei kannata nostaan turhaan tai seurauksia ajattelematta. Nykyisin on todella helppoa saada lainaa heti, mutta lainojen takaisinmaksuaikojen on syytä kiinnittää huomiota.

Kannattaa varautua maksamaan pikavippi tai muu yksityislaina takaisin ajallaan, jotta vältyt myöhästymismaksujen saamiselta. Lainaa ei myöskään kannata nostaa aiemmin otettujen lainojen maksamiseen, ellei kyseessä ole niin sanottu yhdistelylaina.

Pikalainat voivat helposti johtaa lainakierteeseen, mikäli lainaa haetaan lisää ennen aiempien lainojen takaisinmaksamista. Omasta taloudesta kannattaa pitää huolta ja lainaa kannattaa hakea vain, jos uskot pystyväsi maksamaan rahat takaisin ajoissa.

Mikä laina kannattaa valita – Pikavippi, kulutusluotto vai joustoluotto?

Erilaisia lainoja on nykyisin monia, mutta jos haluat saada lainaa heti tilille, pikalaina, joustoluotto tai kulutusluotto  voivat kiistatta olla toimivia vaihtoehtoja. Nämä ovat nopeimpia verkon välityksellä saatavia lainoja ja ne maksetaan usein tilille vain 10 minuutin kuluessa.

Mutta mitä eroa näillä lainamuodoilla on ja mikä laina sopii sinun tarpeisiisi parhaiten? Tähän perehdymme tarkemmin seuraavaksi.

Pikavippi heti tilille

Pikavippi, kuten sen nimestä voi päätellä, on pikalaina, jonka koko tyypillisesti vaihtelee 100–1000 euron välillä. Pikavipin takaisinmaksuaika on yleensä aina alle vuoden.

Pikavippi tunnetaan myös muun muassa nimillä pikalaina, pikaluotto ja pienlaina. Pikavippi on perinteisesti ollut helpoiten saatava laina, ja sen saa edelleen pankkitilille todella sujakasti.

Onko kulutusluotto parempi laina?

Kulutusluotto on yleensä pikavippiä suurempi, kertaluontoinen laina. Kulutusluottojen suuruus tyypillisesti vaihtelee 1000 eurosta jopa useisiin tuhansiin euroihin. Lainan suuruuden kasvaessa luonnollisesti myös lainan takaisinmaksuaika pitenee ja useimmille kulutusluotoille voikin saada laina-aikaa jopa useiden vuosien edestä.

Joustoluotto

Kulutusluoton ja pikavipin lisäksi rahoitusmarkkinoilta voi löytää kolmannen vaihtoehdon, joka tunnetaan nimellä joustoluotto tai käyttöluotto. Joustoluottoa haetaan yleensä 2000 – 10 000 euron edestä ja sitä voi nostaa omalle tilille tarpeen mukaan. Joustoluoton takaisinmaksuaika on yleensä myös joustava, sillä lainalle voi saada useiden vuosien edestä laina-aikaa.

Mikä on paras laina?

On syytä huomioida, että kulutusluottoa varten joutuu hakemaan suurempia lainasummia kuin esimerkiksi pikavippejä tai joustoluottoja varten. Ne eivät yleensä ole myöskään yhtä kalliita, mutta kulutusluottojen pidempien takaisinmaksuaikojen takia lainan korot voivat kasvaa suuriksi.

Kuukausitasolla kulutusluotto voi kuitenkin olla edullisempi vaihtoehto kuin muut lainat. Joustoluoton etuna taas on sen joustavuus ja se, että lainanhakija voi nostaa rahaa tililleen tarpeen vaatiessa.

Jos aiot hakea lainaa yli 1000 euron edestä, kehotamme sinua tutustumaan muihin vaihtoehtoihin kuin pikalainoihin. Pikavippi on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos olet hakemassa lainaa ensimmäistä kertaa.

Tämä johtuu siitä, että monet luotonmyöntäjät myöntävät korottomia pikavippejä uusille asiakkailleen. Oletko kiinnostunut pikalainan hakemisesta? Vertaa lainoja Samblalla nähdäksesi miltä yhteistyökumppaniltamme voisit saada lainaa nopeasti ja edullisesti!

Haluatko hakea lainaa heti? Sambla on lainanhakijan paras ystävä

Sambla on tunnettu pohjoismaalainen laina vertailusivusto. Löydät sivustoltamme tietoa lainoista ja luotoista ja voit vertailla palvelussamme Suomessa tunnettuja lainantarjoajia.

Vertailumme sopii parhaiten niille, jotka tarvitsevat lainaa heti pankkitilille, koska Sambla välittää vain luotettavien, tunnettujen ja nopeiden lainantarjoajien lainoja. Vertailumme lisäksi tarjoamme lainalaskurin, jonka avulla lainanhakijat voivat helposti laskea lainojensa kokonaiskulut ja nähdä lainansa takaisinmaksuajan.

Laina heti tilille – näin yhteishakija voi auttaa lainan saamisessa

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa, koska voit saada paremmat ehdot lainallesi rinnakkaishakijan kanssa. Lainantarjoajat ovat valmiimpia myöntämään suurempia lainasummia sekä yleisesti parempia lainaehtoja, kun lainahakijoita on kaksi.

Tämä johtuu siitä, että lainantarjoajat ottavat pienemmän riskin myöntäessään lainan useammalle ihmiselle, jolloin ne voivat tarjota paremmat lainaehdot. Lainanhaku yhteishakijan kanssa tarkoittaa, että molemmat hakijat ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksamisesta.

Laadi takaisinmaksusuunnitelma ennen kuin haet lainaa heti

Ennen lainanhakua kannattaa laatia takaisinmaksusuunnitelma, jotta saat varmasti maksettua lainasi takaisin. Mitä nopeammin pystyt maksamaan nostamasi lainan pois, sitä vähemmän maksat korkokuluja. Älä siis kasvata lainasi maksuaikaa tarpeettomasti.

Uutta lainaa hakiessa kannattaa myös kiinnittää huomiota kaikkiin lainaan liittyviin lisämaksuihin. Sambla ilmoittaa lainojen todelliset vuosikustannukset selkeästi ja tarjoaa nopean katsauksen lainojen kokonaiskuluihin esimerkkien kautta. Haluamme auttaa lainapäätöksen tekemisessä, ilmoittamalla lainanhakijoille selkeästi eri lainojen kokonaiskustannukset.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miten suuren lainan voin saada?
Yhteistyökumppanimme voivat myöntää jopa 60 000 euron suuruisia lainoja.
Kuinka nopeasti laina siirretään tililleni?
Useimmat Samblan välittämät lainat saapuvat lainanhakijan tilille 1-3 arkipäivän kuluessa allekirjoittamishetkestä. Tarkka aika riippuu valitsemastasi pankista.
Maksaako lainojen hakeminen ja vertaileminen Samblalla?
Ei! Palvelumme on täysin ilmainen etkä sitoudu mihinkään vertaillessasi lainoja palvelussamme. Vaikka et saisikaan yhteistyökumppaneiltamme sinua miellyttävää lainatarjousta, sinun ei tarvitse maksaa mitään palvelumme käyttämisestä.
Liittyykö lainanhakuun riskejä?
Ei. Samblan palvelu on täysin luotettava ja turvallinen. Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja turvallisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.
Voinko saada laina heti tilille?
Voit saada laina heti tilille, jos yhteistyökumppanimme arvioivat luottotietosi riittävän hyviksi.
Voiko lainaa saada ilman luottotietoja?
Sambla on vastuullinen lainanvälittäjä. Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, yhteistyökumppanimme eivät voi myöntää sinulle lainaa.
Voiko lainahakemuksen tehdä netissä?
Kyllä – kun aikasi on kortilla, voit saada lainan heti tilille verkosta. Tee lainavertailu Samblan palvelussa ja saat sinulle sopivimmat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti. Näytämme lainojen kokonaiskulut ja lainaehdot selkeästi.
Kuinka matalalla korolla lainan voi saada?
Lainan korko riippuu monista tekijöistä. Ikä, velat ja säännölliset tulot vaikuttavat lainojen korkoon. Selvitä kuinka pienellä korolla voit saada lainan palvelustamme.
Voinko hakea lainaa yhteishakijan kanssa?
Kyllä! Suosittelemmekin yhteishakijan käyttöä lainanhaussa, sillä voit saada paremmat ehdot lainallesi.

Kanssamme toimivat yhteistyöpankit

Näytä lisää