img

Lainaa netistä – miten ja miksi?

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainaa netistä nopeasti
Turvallinen ja luotettava palvelu
Ilmainen lainavertailu
Lainaa netistä nopeasti
Turvallinen ja luotettava palvelu
Ilmainen lainavertailu

Ennen internettiä lainanhaku oli pitkäveteinen ja hankala prosessi, joka edellytti pankkikäyntejä ja virkailijoiden kanssa neuvottelua. Nykyaikana on mahdollista saada lainaa netistä heti tilille, eikä rahavajeessa kärvistelyä kannata turhaan pitkittää.

Netin kautta haettavien luottojen suosio on viime vuosina suorastaan räjähtänyt käsiin – eikä suotta. Korkokattojen ja kilpailutuspalveluiden ansiosta vakuudeton laina netistä voi nyt olla edullisempi vaihtoehto, kuin tavan pankista saatava laina.

Netistä lainaa voi hakea monilla eri lainasummilla ja mistä tahansa käsin. Sosiaalisesti ujolle huomattava lisäetu voi toki olla sekin, ettei hakuprosessi edellytä henkilökohtaista pankkivirkailijan tapaamista, sillä netistä voi saada lainaa heti tilille simppelin, sähköisen lomakkeen täytöllä.

Milloin kannattaa hakea lainaa netistä heti tilille?

Netistä saatavat vakuudettomat lainat sopivat moniin yllätyksiin ja mullistuksiin, joiden rahoitus on toteutettava nopeasti. Säästäminen ei ole aina vaihtoehto, tai vaivalla kerrytettyyn pesämunaan ei syystä tai toisesta tahdo kajota.

Oli tilanne mikä tahansa, nopea ja luotettava keino rahan saantiin on lainan haku netistä. Suomalaiset ottavat lainaa netistä muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Arjen välttämättömyydet: Auto, tietokone sekä älypuhelin ovat esimerkkejä tietotekniikasta, joita edellytetään jossain määrin melkeinpä kaikessa nykyaikaisessa elämässä. Lainaa heti tilille haetaan siksi usein uusien ja parempien laitteiden ostoihin tai vain hajonneiden välineiden korvaamisiin.
  • Koti: Työpaikan ohella vietämme suuren osan elämistämme kotona. Kodin pintaremontit, kodinkoneiden uusiminen sekä esimerkiksi maalämpöpumpun asennus ovat esimerkkejä elämänlaatua parantavista hankinnoista, jotka laina netistä mahdollistaa.
  • Unelmat: Unelmien toteutusta ei yleensä pidetä akuuttina rahankäytön kohteena, mutta loputtomiin hankintoja ei myöskään tule pitkittää. Unelman toteutuksen positiiviset vaikutukset säteilevät yleensä myös arkeen, ja siksi lainaa netistä otetaan tyypillisesti esimerkiksi veneen tai kaukomatkan hankintaan.
  • Terveyskulut: Julkisen terveydenhuollon osaaminen ja hoitojonot eivät aina vastaa meistä jokaisen tarpeeseen. Terveydestä ei tule tinkiä, ja siksi lainaa netistä voi ottaa myös erilaisten terveydenhoidon kulujen kattamiseen.

Ei ole suinkaan epätavallista hakea lainaa netistä jopa kymmenien tuhansien eurojen edestä, ja siksi käyttökohteissa on vain mielikuvitus rajana. Vastuullisesti otettuna nettiluotto voikin siis todella muuttaa elämää merkittävästi positiivisempaan suuntaan.

Nettilainan edut

Lainaa netistä hakiessa merkittävimpiä etuja ovat rahan ja ajan säästöt. Aikaa säästyy, kun sitä ei tarvitse varata konttoriin matkustamiseen ja virkailijan kanssa rupatteluun. Rahallisia säästöjä puolestaan voit tehdä, kun haet lainaa netistä lainavertailupalvelun kautta.

Painopiste onkin erilainen, kun hakee lainaa netistä tavan pankin sijaan. Tavan pankissa sinä pyrit vakuuttamaan yksittäiselle pankille, että tämän tulisi myöntää sinulle rahaa – pankin hinnoista riippumatta. Netistä hakiessa huomiostasi kilpailevat lukemattoman monet rahoituslaitokset, ja voit itse päättää jättäväsi sopimuksen allekirjoittamatta, mikäli saamasi hinta-arvio ei miellytä.

Verkossa lainatarjouksia verratessa etuna on sekin, että määräät itse etenemistahdin. Jos tarvitset pari tuntia miettimisaikaa siihen, miltä pankilta lainaa netistä haluat ottaa, onnistuu tämä taatusti. Allekirjoitat sopimuksen silloin kun se itsellesi sopii, ilman minkäänlaista sosiaalista painetta.

Jo aiemmin mainitut ajansäästöt toki vaikuttavat myös siihen, miten nopeasi rahat lopulta saa käyttöönsä. Netistä löytyy pilvin pimein rahoituslaitoksia, jotka keskittyvät myöntämään lainaa heti tilille – jopa vain tuntien sisällä. Näin säästät itsesi turhalta stressiltä sekä mahdollisilta lisäkuluilta, joita rahantarpeen pitkittymisestä voi seurata.

Kuka voi saada lainaa netistä?

Suomen laista johtuen voit hakea lainaa netistä vain ollessasi vähintään 18-vuotias ja määritetty maksukykyiseksi. Maksukykyisyyden määrittämiseen käytettävät kriteerit vaihtelevat rahoituslaitosten välillä, mutta on joitakin yleisiä seikkoja, joita hakijoilta edellytetään.

Yleensä pienikokoistakin lainaa netistä hakevan on saatava vähintään 1000 euron edestä säännöllisiä kuukausituloja. Suomalainen pankkitili sekä pysyvä osoite ovat nekin perustasoisia kriteerejä.

Suurempaa lainaa netistä saadakseen hakijan on saatava suurempia kuukausituloja ja yleensä oltava yli 21-vuotias, sillä nämä ovat lainanmyöntäjän näkökulmasta katsottuna vastuulliseen takaisinmaksuun viittaavia tekijöitä.

Myös perheellisyys, omistusasunto, pitkäaikainen työsuhde sekä pieni määrä aiempia lainoja ovat vakauttavia tekijöitä. Vaikka yrittäjän kyky hallita omaa tulovirtaansa on parempi, nähdään tämä netistä luottoa hakiessa taloudellisen epävakauden merkkinä.

Nettilainan kilpailutus kannattaa

Tavan pankissa käydessäsi valta on laajalti lainanmyöntäjän puolella. Hänen lainatarjouksensa on ainoa edessäsi oleva laina, ja päätös allekirjoittamisesta on yleensä tehtävä sillä hetkellä.

Lainaa netistä hakiessa tilanne on toinen. Kun haet lainaa netistä, voit hyödyntää tässä lainavertailupalveluja, jotka hakevat puolestasi vertailuun useiden rahoituslaitosten lainat. Näin rahoituslaitokset kilpailevat sinun huomiostasi, ja voit itse valita juuri sen tarjoajan, jolta saat lainaa netistä kaikkein edullisimmin.

Ero edullisimman ja kalleimman netistä saatavan lainan välillä on helposti useita satoja, ellei tuhansiakin, euroja. Koska kilpailutus tehdään lainavertailuissa yleensä yhdellä hakemuksella, voi säästöjä tehdä ilman erityistä vaivannäköä.

Miten Sambla toimii?

Samblan kautta haet lainaa yhdellä selkokielisellä hakemuksella, jonka löydät lainalaskurimme kautta. Halutun lainasumman ja -ajan syötettyäsi sinut ohjataan täyttämään itse hakemuksen tietoja – ilman turhia välilehtien vaihdoksia.

Kysyttyjä tietoja ovat muun muassa tulotiedot, asumismuoto, kotitalouden muut jäsenet sekä nykyisen työviran aloitusajankohta. Näitä tietoja hyödynnetään maksukykyisyytesi kattavaan arviointiin. Muista täyttää tiedot huolella, jotta voimme löytää juuri sinulle sopivimmat lainatarjoukset.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat tiedot sinulle netistä lainaa tarjoavista lainanmyöntäjistä jo vain 24 tunnin kuluessa. Voit valita tarjouksista täysin vapaasti juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Mikäli mieleistä tarjoajaa ei löydy tai et enää haluakaan ottaa lainaa netistä, voit jättää sopimuksen laatimatta.

Sambla ei sido sinua mihinkään, eikä sen käyttöön myöskään sisälly minkäänlaisia lisäkuluja. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat hakemasi rahat tilille 1-3 arkipäivän kuluessa valitsemastasi pankista riippuen.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Lainaa netistä saadakseen hakijalta on löydyttävä toimiva pankkitili ja tunnukset, joilla henkilöllisyys lopulta vahvistetaan. Sambla käyttää salattua yhteyttä, eli voit antaa tietosi hakemuksessa huoletta.

Pankkitunnuksilla vahvistamisen ansiosta voit saada nopeasti lainaa netistä ilman kasvottaista tapaamista rahoituslaitoksen työntekijän kanssa. Niiden avulla pankki voi varmistua siitä, että olet, kuka kerrot olevasi.

Kuka voi hakea lainaa Samblan kautta?

Samblan yhteistyöpankeilta lainaa voit saada, kun olet yli 18-vuotias, saat säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1000 euroa ja sinulta löytyy suomalainen kotiosoite sekä pankkitili. Kriteerit vaihtelevat kuitenkin pankeittain, ja niihin vaikuttaa esimerkiksi haetun lainan suuruus.

On hyvinkin yleistä, että suurempaa lainaa netistä hakevan on oltava vähintään 21-vuotias lainaa saadakseen. Myös vaadittu tulotaso on sitä isompi, mitä suurempaa lainaa ollaan hakemassa. Tällä pyritään varmistamaan se, että hakija pystyy maksamaan netistä hakemansa lainan sovitusti takaisin.

Lähes aina mahdollisuuksia lainansaantiin parantaa se, jos lainaa netistä hakee yhteishakijan kanssa. Kun rahoituslaitos tietää, että oman maksukykysi estyessä toinen henkilö on valmis ottamaan lainasta vastuun, pystyy se myöntämään tätä paremmin mielin.

Miten paljon laina netistä maksaa?

Lainoja vertaillessa nimelliskorkoakin tärkeämpi mittari on todellinen vuosikorko. Se kertoo lainan todellisen hinnan, johon mukaan on laskettu kuukausittaisen koron ohella erilaiset lisäkulut, kuten tilinhoitomaksut.

Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko on aina 4,9 ja 20 prosentin välillä. Suuri hintahaarukka on seurausta siitä, että lainaa netistä ottaessa kokonaishintaan vaikuttavat pankin ohella muun muassa lainan suuruus, mahdolliset väliaikaiset korkokatot sekä hakijan arvioitu maksukyky.

Luottoa hakiessa kannattaa pitää mielessä, että mitä pienempi arvioitu riskitasosi, sitä edullisemmilla ehdoilla rahoituslaitos voi lainaa myöntää. Koska talouteesi liittyviä tietoja ei missään nimessä saa kaunistella, voit parantaa halutessasi mahdollisuuksiasi saada edullista lainaa netistä rinnakkaishakijalla.

Edullista lainaa netistä – helposti!

Samblan lainavertailun käyttö on uskomattoman helppoa, nopeaa ja vieläpä täysin ilmaista! Hakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin, ja lainan suuruudesta riippuen vertailumme avulla saatat säästää lainan kuluissa jopa useita satoja euroja.

Vaikka hakemuksemme on erittäin selkokielinen, on ymmärrettävää sekin, että kysyttävää saattaa ilmetä. Mikäli näin käy, on apunasi suomenkielinen asiakasneuvonta, jonka ajankohtaiset yhteystiedot löydät sivuston alaosasta.

Mitä siis vielä odotat? Vertaa lainoja ja löydä itsellesi edullisimmat lainatarjoukset nopeimmillaan jo tänään!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa netistä saada edullisesti?
Voi! Verkossa toimivia rahoituslaitoksia on paljon, ja siksi myös kilpailu on ankaraa. Samblan lainavertailulla löydät juuri sinulle edullisimman nettilainan.
Mikä Sambla on?
Sambla on lainoja välittävä vertailupalvelu, joka keskittyy pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjousten kilpailuttamiseen lainanhakijoiden puolesta.
Onko Sambla luotettava?
Sambla on pohjoismainen lainavertailupalvelu, joka on auttanut jo monia tuhansia asiakkaita löytämään edullista lainaa.
Mikä korko hakemalleni lainalle tulee?
Samblan välittämien lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9 ja 20% välillä, mutta tarkat kulut määräytyvät useiden eri tekijöiden tuloksena. Lainat kannattaa verrata meillä, sillä näin löydät itsellesi kaikkein edullisimman vaihtoehdon.
Edellyttääkö Samblan käyttö vakuuksia tai takaajaa?
Samblan kautta lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajapakkoa.
Voinko hakea lainaa netistä, jos minulta löytyy maksuhäiriömerkintä?
Lainaa netistä luottotiedottomalle myönnetään harvoin. Samblaa käyttäessä on suositeltavaa – joskaan ei välttämätöntä – ettei sinulta löydy voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.
Miten voin parantaa mahdollisuuksiani lainansaantiin?
Mikäli tahdot lainaa mahdollisimman edullisesti ja varmasti, voit tehdä hakea luottoa rinnakkaishakijan kanssa.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.

Kanssamme toimivat yhteistyöpankit

Näytä lisää