img

Lainaa ulkomailta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Lainaa rahaa Suomesta ulkomailta
Hae netissä mistä päin maailmaa tahansa
Lue lisää ja hae lainaa ulkomailta

Kun lainantarve osuu omalle kohdalle, netistä löytyy monia lainantarjoajia, jotka voivat auttaa paikkaamaan rahanreikiä. Tänä päivänä ei enää tarvitse lähteä hattu kourassa pankkiin lainaa hakemaan, nimittäin voit saada lainaa ilman vakuuksia netistä jo samana päivänä. Jopa lainaa ulkomailta on mahdollista hakea, minkä ansiosta voit kilpailuttaa yhä useampia lainoja ja valita mahdollisimman edulliset lainat.

Tällä sivulla katsomme, miten voit hakea lainaa ulkomailta ja kuinka se onnistuu.

Mitä ovat ulkomaiset lainat?

Ulkomaisen lainan hakeminen toimii ihan samalla tavalla kuin suomalaisenkin lainan hakeminen, silloin kuin lainaa haetaan netistä. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu samalla tavalla kuin suomalaisenkin pankin lainahakemuksen täyttäminen. Ulkomaiset lainat ovat haettavissa netissä Suomeen rekisteröidyn haarakonttorin kautta, vaikka niillä ei olekaan fyysistä lokaatiota Suomessa.

Suomalaiset voivat hakea helposti muun muassa norjalaisia, ruotsalaisia ja virolaisia lainoja netistä. Ulkomaisia lainoja hakiessa hakijan tulee edelleen täyttää kaikki hakijalle asetut perusvaatimukset, kuten esimerkiksi 18-vuoden ikä, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Norjalaiset lainat Suomessa

Monet norjalaiset pankit ovat tarjonneet lainoja suomalaisille jo vuosikausien ajan. Norjalaisia lainantarjoajia ovat muun muassa Instabank ja Komplett Bank, jotka tarjoavat kulutusluottoja jopa 60 000 euroon saakka. Samblan kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia ja yhteistyöpankkiemme joukossa ovat muun muassa nämä kaksi edellä mainittua laadukasta lainantarjoajaa.

Norjalaisilla lainoilla on samanlaiset vaatimukset kuin suomalaisillakin lainoilla: sinun tulee olla täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Norjalaiset lainat ovat saaneet kiitosta etenkin verrannollisesti alhaisista koroistaan.

Ruotsalaiset lainat Suomessa

Myös naapurimaamme Ruotsi on jo pitkään tarjonnut suomalaisille asiakkaille lainoja. Myös monet ruotsalaiset toimijat, kuten monelle tuttu Resurs Bank, tarjoavat suuria kulutusluottoja. Voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti luotettavalta ruotsalaiselta lainantarjoajalta meidän kauttamme. Sambla kilpailuttaa puolestasi myös ruotsalaiset lainat, jotta voit saada itsellesi mahdollisimman edullisen lainan.

Ruotsalaiset lainat eroavat norjalaisista lainoista siinä mielessä, että monet ruotsalaiset pankit antavat hakijoille mahdollisuuden hakea pienempiäkin lainoja.

Virolaiset lainat Suomessa

Naapurimaamme Viro on myös tuttu lainanhakijoiden keskuudessa. Virolaisiin lainoihin kuuluvat etenkin pienemmät pikalainat, jotka alkavat vain satojen eurojen summista. Lainantarpeen ei siis tarvitse olla kovin suuri hakeaksesi lainaa ulkomailta Virosta. Virolaiset pankit ovat luotettavia ja turvallisia ja voit hakea lainaa Virosta myös suomalaisella lainahakemuksella.

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja

Jos luottotiedot ovat menneet, monet miettivät, olisiko mahdollista hakea lainaa ulkomailta. Fakta on kuitenkin se, että myös ulkomaiset lainantarjoajat tarkistavat luottotiedot. Suomalaisille lainaa tarjoavat ulkomaiset pankit toimivat Suomeen rekisteröidyn haarakonttorin kautta, joten ne toimivat Suomen lainsäädännön puitteissa ja näin ollen niiden tulee tarkistaa jokaisen lainanhakijan luottotiedot ennen lainan myöntämistä.

Toisin sanoen, lainaa ulkomailta ilman luottotietoja ei ole mahdollista saada. Sinun tulee täyttää kaikki samat vaatimukset kuin silloin, jos hakisit lainaa suomalaiselta lainantarjoajalta.

Ovatko ulkomaiset lainantarjoajat luotettavia?

Suomessa haarakonttorin kautta toimivat lainantarjoajat ovat luotettavia ja niiden kautta voi huoletta hakea lainaa. Kaikki ulkomaiset pankit, joiden kanssa teemme yhteistyötä, huolehtivat turvallisuudesta ja luotettavuudesta sekä siitä, että ne toimivat Suomen lainsäädännön mukaan.

Kun tutkit ulkomaalaisia lainantarjoajia, kannattaa kuitenkin pitää silmällä varoitusmerkkejä. Lainaa ulkomailta ei kannata hakea, jos huomaat seuraavia asioita:

 • Sinulta pyydetään maksua ennen lainasopimuksen allekirjoittamista
 • Lainasopimus on kirjoitettu huonolla suomella
 • Yritys on hyvin nuori
 • Yrityksen mainokset on kirjoitettu huonolla suomella
 • Yritys lupaa olla tarkistamatta luottotietoja

Toimi siis aina vain sellaisten lainantarjoajien ja pankkien kanssa, jotka ovat luotettavia ja jotka hoitavat koko prosessin Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Kuinka voin hakea ulkomailta lainaa?

Lainanhakuprosessi toimii samalla tavalla kuin silloin, kun haet lainaa suomalaiselta pankilta. Sinun tulee ensin täyttää lainahakemus ja sen jälkeen toimittaa tositteet tuloistasi sekä allekirjoittaa lainasopimus ennen kuin laina voidaan maksaa tilillesi.

Kun haet lainaa Samblan kautta, se onnistuu seuraavalla tavalla:

 1. Valitse lainasumma ja -aika
 2. Täytä lainahakemukseen kaikki vaaditut tiedot
 3. Lähetä hakemus
 4. Vertaile lainatarjouksia

Vertailemalla tarjouksia saat edullisimman lainan

Edullisimman lainan saamiseksi sinun tulee vertailla ja kilpailuttaa lainat. Manuaalisesti tämän tekeminen on hyvin aikaa vievää ja työlästä, minkä takia me olemme Samblalla tehneet tämän sinulle helpommaksi. Meidän kauttamme voit täyttää ja lähettää vain yhden lainahakemuksen, jolla saat useita lainatarjouksia. Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita mihinkään, mutta saat mahdollisuuden vertailla lainatarjoukset nopeasti ja vaivattomasti.

Teemme yhteistyötä yli 20 pankin kanssa, jotta voimme tarjota hakijoille mahdollisuuden vertailla mahdollisimman monia tarjouksia. Kun lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi, muista kiinnittää huomiota lainojen todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo sinulle kaikki lainasta koituvat kulut.

Voit sitten valita haluamasi lainan – tai olla valitsematta. Kun sopiva on löytynyt, allekirjoita lainasopimus ja lähetä lainantarjoajalle tarvittavat dokumentit.

Millaista lainaa voin hakea?

Markkinoilla on nykyään paljon erilaisia lainoja, joihin kuuluvat muun muassa kulutusluotot, yksityislainat, joustoluotot, pikalainat, pienlainat, yhdistelylainat, autolainat ja asuntolainat. Samblan kautta voit hakea lainaa 60 000 euroon saakka jopa 15 vuoden maksuajalla. Hae lainaa aina tarpeeseesi sopivana – ei kannata hakea enempää lainaa kuin mille sinulla on tarve.

Vaatimukset hakijoille

Jotta lainaa ulkomailta on mahdollista hakea, sinun pitää täyttää tietyt vaatimukset.

 • Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias (joissakin tapauksissa vähintään 23-vuotias)
 • Sinulla tulee olla säännölliset tulot
 • Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot
 • Sinulla tulee olla osoite Suomessa

Huomaa, että vaatimukset voivat vaihdella riippuen lainantarjoajasta.

Lainan takaisinmaksu

Myös ulkomailta saatu laina tulee maksaa takaisin sovitulla aikataululla. Lainaa maksetaan takaisin joka kuukausi sovitun aikataulun puitteissa. Valitsemasi lainasumma ja -aika vaikuttavat siihen, minkä verran maksat lainaa takaisin per kuukausi. Tarkista kuukausittainen lyhennys ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen. Lainaa lyhennetään joka kuukausi, ellei sinulla ole maksuvapaita kuukausia, joista tulee sopia etukäteen.

Samblan kautta lainaa hakiessasi voit hakea lainaa 15 vuoden maksuajalla. Huomaa, että mitä pidempi laina-aika, sen vähemmän maksat lyhennystä per kuukausi, mutta sen kalliimmaksi laina tulee pitkällä juoksulla.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Voivatko suomalaiset hakea lainaa ulkomailta?
Suomalaiset voivat hakea lainaa ulkomailta samalla tavalla kuin he hakevat lainaa suomalaisilta pankeilta. Ulkomaiset lainantarjoajat antavat suomalaisille mahdollisuuden hakea lainaa Suomessa toimivan haarakonttorin kautta.
Voinko hakea lainaa Ruotsista?
Suomalaiset lainanhakijat voivat hakea lainaa Ruotsista. Samblan kautta voit hakea lainaa myös ruotsalaiselta lainantarjoajalta helposti ja nopeasti yhden ilmaisen lainahakemuksen täyttämällä.
Miten haen lainaa ulkomailta?
Lainaa ulkomailta on mahdollista hakea samalla tavalla kuin suomalaiseltakin lainantarjoajalta. Sinun tulee vain täyttää lainahakemus, jossa kysytään muun muassa lainasummaa, -aikaa ja omia henkilökohtaisia tietojasi. Hakemuksen täyttämisen jälkeen sinun tulee odottaa, että laina on käsitelty.
Millaista lainaa ulkomailta voi hakea?
Ulkomaiset lainantarjoajat tarjoavat niin pieniä kuin suuriakin lainoja. Voit hakea niin pienlainaa kuin kulutusluottoa ulkomaiselta lainantarjoajalta. Vertaile lainoja Samblan kautta löytääksesi parhaan lainatarjouksen.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää