img

Tee lainahakemus verkossa

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Nauti nopeasta, ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta
Voit löytää netin parhaimmat lainantarjoajat vain muutamassa sekunnissa
Hae monta lainaa samalla hakemuksella
Nauti nopeasta, ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta
Voit löytää netin parhaimmat lainantarjoajat vain muutamassa sekunnissa
Hae monta lainaa samalla hakemuksella

Tarvitsetko rahaa nyt etkä viikon päästä? Tee lainahakemus Samblalla – välitämme pohjoismaiden luotettavimpien ja nopeimpien pankkien ja rahoituslaitosten lainoja palvelumme käyttäjille. Täysin ilmaisen digitaalisen palvelumme avulla voit löytää parhaimmat lainat helposti ja nopeasti netistä. Lainan hakeminen Samblan kautta on aina helppoa ja vaivatonta!

Näin lainan hakeminen Samblalla toimii:

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä lainahakemus. Kerro kuinka paljon rahaa haluat lainata ja miten pitkäksi aikaa. Lainahakemuksen täyttäminen Samblalla kestää vain pari minuuttia!

2. Valitse paras tarjous

Hakemuksesi lähetetään kymmenille eri lainantarjoajille. Ne luotonmyöntäjät, jotka haluavat tarjota sinulle lainaa antavat sinulle sitten henkilökohtaisia lainatarjouksia. Yleensä ensimmäiset lainatarjoukset lähetetään sinulle vain muutaman minuutin sisällä.

3. Allekirjoita sopimus.

Kun olet valinnut lainanantajan, sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sopimus saadaksesi lainan. Voit allekirjoittaa sopimuksen helposti netissä verkkopankkitunnuksiesi avulla. Saat sitten rahat pankkitilillesi joko heti tai muutaman päivän sisällä lainantarjoajasta riippuen.

Hae lainaa Samblan kautta

Voit hakea lainaa helposti Samblan kautta kaikenlaisia tarpeita varten. Voit halutessasi myös yhdistää aiemmin ottamasi lainat palvelussamme ja saada paremmat lainaehdot lainallesi. Oli rahoitustarpeesi sitten mikä tahansa, Sambla voi auttaa sinua säästämään selvää rahaa.

Voit aloittaa luoton hakemisen Samballa täyttämällä lainahakemuksen verkkosivustollamme. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmaista.

Lainasta tulee sitova vasta sitten, kun olet alekirjoittanut lainasopimuksen jonkin lainanantajan kanssa. Teemme yhteistyötä jopa kymmenien luotonantajien ja pankkien kanssa ja lähetämme tekemäsi lainahakemuksen suoraan heille.

Lähetettyämme lainahakemuksesi eteenpäin, yhteistyökumppanimme lähettävät sinulle myöhemmin henkilökohtaisia lainatarjouksia tekemänsä luottoarvion perusteella. Yleensä ensimmäiset tarjoukset lähetään palvelumme käyttäjillemme vain muutaman minuutin kuluessa.

Halutessaan lainanhakija voi myös soittaa asiakaspalveluumme saadakseen saman palvelun puhelimitse.

Vertaa pankkeja ja luotonantajia netissä

Harva ihminen haluaa maksaa liikaa lainastaan ja siksi pankkien ja lainantarjoajien vertaileminen ja kilpailuttaminen on todella tärkeää. Vain kilpailuttamalla eri lainantarjoajien lainat keskenään voit saada edullisimman lainan.

Mutta miten lainoja voi vertailla ja kilpailuttaa? Eikö se vaadi paljon aikaa?

Voit kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti Samblalla. Näin vältyt pankkien konttoreissa ravaamiselta ja tarpeettomalta verkkosurffailulta. Voit sitten päättää kaikessa rauhassa minkä lainan haluat valita, koska hakemuksesi on voimassa 30 päivää.

Kaikki luotonantajat, jotka ovat lukeneet hakemuksesi, lähettävät sinulle sitten myöhemmin erillisen kyselylomakkeen. Osa luotonantajista saattaa myös pyytää sinulta joitain lisätietoja ennen kyselylomakkeen ja lainatarjouksen lähettämistä.

Kuka voi hakea lainaa Samblan kautta?

Voit hakea Samblan kautta lainaa 500–60,000 euron edestä 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Voidaksesi hakea lainaa Samblan kautta sinun tulee kuitenkin olla:

 • Vähintään 18-vuotias
 • Suomessa asuva henkilö
 • Taloudellisesti riittävän hyvin toimeentuleva henkilö (sinulla tulee olla vähintään 1000e/kk tulot)

Lisäksi sinun tulee antaa meille joitain perustietoja itsestäsi, kuten:

 • Nimesi, osoitteesi ja yhteystietosi
 • Palkkatietosi viimeisen kolmen kuukauden ajalta
 • Eläkeläiseltä tarvitaan eläkepäätös
 • Yrittäjältä tarvitaan henkilökohtainen verotuspäätös ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös
 • Tiedot perheestä, erityisesti elätettävien määrä
 • Tiedot työsuhteesta
 • Tietoja nykyisistä lainoistasi ja velvoitteistasi

Joskus lainan saaminen voi olla vaikeaa, jos sinulla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä tai olet pitkäaikaisella sairauslomalla. Osa lainantarjoajista lainaa kuitenkin rahaa nykyisin myös luottotiedottomille henkilöille.

Samblan lainan hakemisen edut:

 • Teemme yhteistyötä lukuisien pohjoismaalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa
 • Voit hakea lainaa jopa 60 000 euron edestä
 • Luotonantajat kilpailevat sinusta ja pyrkivät tarjoamaan sinulle mahdollisimman edullisen lainan
 • Täysin ilmainen palvelu
 • Saat henkilökohtaista palvelua
 • Lainan hakeminen Samballa on turvallista, helppoa ja nopeaa

Tee lainahakemus Samblalla – kilpailutamme hakemuksesi kymmenien lainantarjoajien kanssa

Teemme Samblalla yhteistyötä yksien rahoitusalan luotettavimpien ja tunnetuimpien lainanantajien kanssa. Joten riippumatta siitä minkä lainantarjoajan valitset, voit olla varma, että saat lainallesi kilpailukykyiset ehdot.

Ei ole kuitenkaan mikään salaisuus, että eri lainanantajien tarjoamien lainojen koroissa ja muissa kustannuksissa voi olla suuria eroja. Tämän takia kannustammekin suomalaisia vertailemaan useita lainoja toisiinsa ennen varsinaisen lainatarjouksen valitsemista. Voit nimittäin säästää tuntuvasti rahaa valitsemalla edullisimman lainatarjouksen Samblalla.

Mitä tapahtuu lainahakemuksen lähettämisen jälkeen?

Kun olet valinnut sinua miellyttävän lainanantajan ja lainan, voit allekirjoittaa sopimuksesi verkkopankkitunnuksiesi avulla. Lainanantaja maksaa sitten rahat tilillesi ja saat rahat pankkitilillesi joko heti tai muutaman pankkipäivän kuluessa luotonantajastasi riippuen.

Voit myös aina maksaa lainasi etukäteen ilman ylimääräisiä kustannuksia, kunhan lainallasi on vaihteleva korko. Suurimmalla osalla luotonantajista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, on vaihteleva korko.

Ilmoitamme myös aina hyvin selkeästi mitkä luotonantajat tarjoavat kiinteän ja vaihtelevan koron lainoja. Sinun on myös mahdollista neuvotella uudelleen aiemmin nostamasi lainan korko ja sen ehdot, mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu sopimuskauden aikana.

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Samblan ystävälliset ja ammattitaitoiset asiakaspalvelijat auttavat lainanhakijoita kaikissa ongelmatilanteissa.

Vertaile lainat ennen lainahakemuksen tekoa

Netistä voi hakea luottoa tänä päivänä lähes mitä tahansa tarkoitusta varten. Lainaa voi hakea verkosta esimerkiksi auton hankintaa, remonttia, lomamatkaa tai moottoripyörää varten.

Suomen lainamarkkinoilla on nykyisin useita eri toimijoita, jotka tarjoavat lainoja monia tarkoituksia varten. Vaihtoehtojen runsauden takia lainanhakija ei kuitenkaan aina pysty löytämään itselleen edullisinta lainaa helposti. Kun erilaisia lainoja on niin paljon, miten lainanhakija voi tietää mikä laina sopii hänelle parhaiten?

Ratkaistaksemme tämän ongelman olemme luoneet Sambla lainavertailupalvelun. Samblalla voit vertailla useita eri lainoja toisiinsa, jotta olisi helpompi löytää sinulle parhaiten sopivan lainan. Samblan avulla voit löytää netin edullisimmat lainat vain muutamassa minuutissa.

Onko rahan tarpeesi kiireellinen? Tee lainahakemus heti!

Kiireelliselle rahan tarpeelle ei ole olemassa yhtä ainoaa määritelmää. Akuutti rahan tarve on kullekin lainanhakijalle yksilöllinen. Luotonhaku tarkoituksia on useita, mutta niitä yleensä yhdistää kiireellisyys.

Alla on joitain esimerkkejä yleisistä lainanhaku tarkoituksista:

 • Auton korjaus
 • Kodinkoneiden korjaaminen
 • Hammashoito
 • Tietokoneen korjaus

Mitä lainahakemus maksaa?

Jos sinulla ei ole rahaa käytössäsi saatat tuntea houkutusta tai jopa pakottavaa tarvetta hakea lainaa välittömästi. Ennen lainahakemuksen tekoa, sinun kannattaa kuitenkin tutkia mitä rahan lainaaminen maksaa. Lainakulut koostuvat seuraavista asioista:

 • Korko (vaihtuva korko tai kiinteä korko)
 • Lainan avaus- ja palvelumaksut
 • Muut palkkiot (tilinhoitomaksut ja muut kulut)

Yleensä joudut maksamaan sekä korkoa että tilinhoitomaksuja lainatessasi rahaa netistä. Näistä maksuista määräytyy kuukausittainen lainaeräsi.

Pienempi kuukausimaksu on tietysti parempi, mutta lainoissa kannattaa kiinnittää huomiota myös lainaehtoihin.  Mitä matalampi korko lainalla on, sitä nopeammin joudut yleensä maksamaan sen takaisin.

Voit kuitenkin pyytää luotonantajaasi pidentämään laina-aikaasi, jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainasi takaisin ajoissa. Lainantarjoaja voi kuitenkin kieltäytyä pidentämästä ennalta sopimaasi laina-aikaasi.

Jos haluat vertailla eri lainojen kuluja toisiinsa, Samblan lainalaskuri auttaa sinua siinä. Lainalaskurimme avulla voit selvittää mikä laina on sinulle edullisin yhteistyökumppaneidemme väliltä, oli kyseessä sitten pikavippi, kulutusluotto tai mikä tahansa muu laina.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Maksaako lainahakemuksen tekeminen?
Lainahakemusten tekeminen Samblalla on ilmaista, nyt ja aina.
Mitä tietoja lainahakemukseen tulee lisätä?
Lainahakemukseen tulee lisätä ikä, tulot ja osoite. Jotkut lainantarjoajat ovat myös kiinnostuneita lainanhakijoiden luottotiedoista.
Onko lainahakemusten tekeminen turvallista?
Samblalla teemme yhteistyötä vain luotettavien ja hyvämaineisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Täten palvelumme käyttö on aina turvallista.
Millaisia kuluja lainat voivat aiheuttaa?
Joissain lainoissa kaikki kulut sisältyvät korkoon, toisissa ei. Jotkut lainantarjoajat perivät korkojen lisäksi myös muita maksuja, kuten tilinavausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Siksi lainasopimus kannattaa aina lukea huolellisesti läpi.

Yhteistyöpankit

Näytä lisää