img

Lainapalvelu etsii edullisimman lainan sinulle

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Luotettava lainapalvelu
Vertaa jopa 23 pankin tarjoukset
Laina tilille jopa 15 minuutissa

Pankkien ja rahoitusyhtiöiden määrä on kasvanut todella paljon lainavertailusivustojen lisääntyneen suosion myötä. Uusia lainapalveluita ilmestyy markkinoille jatkuvasti, mutta mikä lainapalvelu on ylipäätänsä ja mikä niistä on paras?

Mikä on lainapalvelu?

Lainapalvelulla viitataan yleensä, joko yksittäiseen lainantarjoajaan tai lainavertailusivustoon.

Samblan lainapalvelu on lainavertailu, jossa voit kilpailuttaa lainasi jopa 23 pankissa ja rahoituslaitoksessa.

Sambla vertailee 500-60 000 euron vakuudettomia lainoja, joiden takaisinmaksuaika on 1-15 vuoden välillä. Saamme korvauksemme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, joten vertailumme käyttäminen on sinulle täysin ilmaista.

Miten lainapalvelut toimi?

Lainapalvelut kilpailuttavat lainasi, jotta löydät edullisimman koron lainallesi. Verkossa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden ehdoissa voi olla todella suuria eroja ja lainapalvelun avulla voit löytää helposti ja nopeasti parhaan tarjouksen.

Suurempien lainasummien kohdalla jo vain pienet erot koroissa voi tarkoittaa todella suurta summaa euroissa.

Lainapalvelumme avulla paras lainatarjous löytyy onneksi helposti ja nopeasti. Kun teet hakemuksen palvelussamme, saat lähes välittömästi sähköpostiisi kymmeniä tarjouksia.

Näin säästät myös tuntikaupalla aikaasi, kun sinun ei täydy pyytää tarjouksia erikseen useista eri paikoista.

Luonnollisesti saat myös lainan helpommin, kun hyödynnät lainapalveluamme vertailussa.

Huomaa kuitenkin, että ehdot lainan saamiseen vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, ja kaikki pankit eivät välttämättä jätä sinulle tarjousta. Suuresta joukosta löydät onneksi todennäköisemmin sellaisen lainaajan, joka on valmis lainaamaan myös sinulle rahaa.

Sambla on paras lainapalvelu lainan kilpailutukseen

Suomessa lainoja tarjotaan valitettavan korkeilla koroilla ainoastaan siksi, etteivät hakijat muista verrata korkoja ennen lainan nostamista.

Korkeat korot oikeutetaan sillä, että asiakas ei kiireellisen rahantarpeen edessä halua käyttää aikaa halvimman lainan etsintään.

Sambla on uusi lainapalvelu, joka ratkaisee tämän ikävän ongelman. Teemme yhteistyötä yli 23 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa tarjotaksemme edullisimmat lainat suomalaisille.

Välitämme lainatarjoukset itse hakijalle, jotta juuri sinä voit valita itsellesi sopivimman lainasopimuksen.

Tiedon lainatarjouksista saat yleensä vain muutaman tunnin sisällä. Näin lainojen kilpailutus ei vie tavattoman paljoa aikaa, vaan voit saada avun akuuttiin rahan tarpeeseen maksamatta maltaita.

Tässä muutama syy valita Sambla:

Maksuton: Lainavertailumme käyttäminen on ilmaista, nyt ja aina. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido sinua mihinkään, eli jos lainatarpeesi muuttuu tai löydät edullisempaa lainaa muualta, voit lopettaa hakemisen.

Ketterä: Saat kauttamme lainan tilillesi vain parin päivän sisällä – usein vain 15 minuutissa!

Mukautuva: Voit hakea lainaa palvelustamme niin pieniä kuin suuria tarpeita varten.

Kattava: Sambla tekee yhteistyötä yli 23 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten palvelumme kautta voit saada kattavasti tarjouksia.

Samblalla on jo yli 390 000 tyytyväistä lainanhakijaa, joten kokemuksemme alalla on vertaansa vailla.

Muita hyviä suomalaisia lainapalveluita

Samblan lisäksi Suomessa toimii muita hyviä ja luotettavia lainapalveluita. Omalaina ja Rahalaitos ovat hyvin tunnettuja lainapalveluita, jotka kilpailuttavat lainat jopa 70 000 € asti.

Teemme yhteistyötä näiden palveluiden kanssa ja voimme siksi suositella niitä lämpimästi.

Lainapalvelu kilpailuttaa pankit puolestasi

Säästä aikaa ja vaivaa käyttämällä lainapalvelua lainojen vertailuun. Samblan kautta haet lainaa yhdellä hakemuksella kymmenistä eri pankeista ja rahayhtiöistä.

Palvelumme avulla saat lainatarjouksia jo muutamissa minuuteissa ympäri vuorokauden. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi, jonka jälkeen voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Lainatarjouksiin kannattaa tutustua huolella, sillä korko voi olla erilainen eri pankkien tarjoamissa lainoissa.

Onneksi lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia Samblan lainapalvelussa. Et sitoudu lainan hakemisessa mihinkään ja tietosi ovat aina turvassa.

Säästä rahaa lainapalvelun avulla

Samblan lainapalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi ja asettaa sinulle selkeästi lainat hintajärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan.

Voit säästää tuntuvasti rahaa ja aikaa käyttämällä apunasi lainapalvelua. Voit lisäksi vielä halutessasi kilpailuttaa lainat uudestaan, jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin.

Lainaa hyvällä korolla

Lainapalvelumme kilpailuttaa suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien tarjoukset puolestasi. Samblan lainapalvelu auttaa sinua löytämään lainan parhaalla korolla.

Hae lainaa Samblan kautta

Lainan hakeminen Samblan kautta on todella helppoa ja suoraviivaista. Emme ikinä kysy mihin aiot käyttää lainasi, autamme sinua vain löytämään parhaan tarjouksen lainallesi.

Samblan palvelussa voit myös yhdistää kalliit aiemmin nostamasi lainat ja velat saadaksesi paremmat ehdot niille yhdistelylainan kautta.

Voit aloittaa luoton hakemisen Samballa täyttämällä lainahakemuksen verkkosivustollamme. Itse lainahakemus ei ole sitova eikä sen tekeminen maksa sinulle mitään.

Sitoudut lainaasi vasta allekirjoitettuasi sopimuksen suosimasi lainanantajan kanssa. Yhteistyökumppaneinamme on kymmeniä luotonantajia ja pankkeja ja lähetämme hakemuksesi suoraan heille.

Kun hakemuksesi on välitetty eteenpäin, yhteistyökumppanimme lähettävät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset tekemiensä luottoarvioiden mukaan.

Useimmiten ensimmäiset tarjoukset lähetetään vertailumme käyttäjille vain minuuteissa.

Ongelmatilanteissa lainanhakija voi myös soittaa Samblan asiakaspalveluun saadakseen apua puhelimitse.

3 vaihetta lainan hakemiseen

Alla kerromme kuinka voit hakea lainaa Samblan kautta, helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.

  1. Tee hakemus

Lainanhaku alkaa aina lainahakemuksella. Kerro meille ensiksi toivomasi lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Täytä sitten lainahakemus – se vie vain minuutin!

  1. Valitse edullisin tarjous

Seuraavaksi hakemuksesi lähetetään 23 pankille ja rahoituslaitokselle. Sitten hakemuksestasi kiinnostuneet rahoitusyhtiöt lähettävät sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Saat usein ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi vain muutamassa minuutissa.

  1. Allekirjoita sopimuksesi

Valittuasi lainantarjoajan, sinun pitää vain allekirjoittaa sopimus ja rahat maksetaan tilillesi. Sopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti netissä verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

Rahat siirretään sitten tilillesi joko heti tai 1-3 päivän sisällä luotonmyöntäjästä riippuen.

Ketkä voivat hakea lainaa Samblalla?

Voit kilpailuttaa lainat Samblalla jopa 60 000 euroon asti ja 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Hakeaksesi lainaa Samblan kautta sinulta vaaditaan kuitenkin:

• 18 vuoden ikää

• Vakituista osoitetta Suomesta

• Riittävän suuria tuloja (vähintään 1000€/kk säännöllisesti)

Sinulta saatetaan pyytää myös joitain lisätietoja, kuten:

• Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostisi

• Tiedot palkoistasi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta

• Jos olet eläkeläinen, sinulta pyydetään eläkepäätös

• Yrittäjältä pyydetään henkilökohtainen veropäätös ja edellisvuoden tilinpäätös

• Tietoja perheestäsi, kuten elätettävien määrä

• Tietoja taloudellisista velvoitteistasi, kuten lainoista

Joskus lainan saaminen voi vaikeutua, jos olet esimerkiksi menettänyt luottotietosi tai olet jäänyt sairauslomalle pitkäksi aikaa.

Jotkut lainantarjoajat saattavat kuitenkin lainata sinulle rahaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Hakemus kannattaa siis ehdottomasti silti jättää.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi vertailla lainoja Samblalla?
Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen, jolla on säännöllisiä tuloja ja luottotiedot tallessa.
Kuinka paljon lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia?
Lainapalvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euron edestä.
Mitä hyötyä lainapalvelun käytöstä on?
Lainapalvelu voi auttaa sinua säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat säännöllisesti varmistaaksesi, ettet koskaan maksa liikaa!
Kuinka nopeasti saan lainan tilille?
Vakuudeton laina maksetaan usein lähes heti pankkitilille. Yleensä saat rahat tilillesi vain yhden päivän sisällä siitä, kun olet allekirjoittanut sopimuksen.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää