img

Lainatarjous parhaimmalla korolla vain Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Saat monta tarjousta yhdellä lainahakemuksella
Ystävällinen, ammattitaitoinen ja ilmainen palvelu
Rahat tilille jopa 5 minuutissa!
Saat monta tarjousta yhdellä lainahakemuksella
Ystävällinen, ammattitaitoinen ja ilmainen palvelu
Rahat tilille jopa 5 minuutissa!

Tarvitsetko rahaa heti etkä viikon päästä? Vertaile lainoja ja löydä edullisin lainatarjous Samblalla – välitämme pohjoismaiden luotettavimpien ja nopeimpien pankkien ja rahoituslaitosten lainoja. Täysin ilmaisen lainavertailupalvelumme avulla voit löytää parhaimmat lainat salamannopeasti netistä. Tehtyäsi lainahakemuksen Samblalla voit saada lainatarjoukset sähköpostiisi jopa saman päivän aikana.

Lainatarjoukset turvallisesti ilman vakuuksia Samblalta

Vaikka sinulla olisi terve ja hyvin toimiva talous, saatat tarvita lainaa. Erityisesti odottamattomat menot voivat johtaa tarpeeseen lainata rahaa.

Ehkä pesukoneesi moottori menee rikki, hammastasi alkaa särkeä äkillisesti tai auton vaihteistosi menee rikki. Kaikissa näissä tapauksissa lainan nostaminen voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla ei ole entuudestaan minkäänlaista taloudellista puskuria.

Taloudellisen avun saaminen voi myös olla tervetullutta, jos tarvitset rahaa talletukselle, lentolipuille, uusia huonekaluja tai remonttia varten.

Mutta mistä lainanhakija voi lainata rahaa? Kuinka paljon rahan lainaaminen maksaa? Mitä tarkoituksia varten lainaa voi hakea? Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin tällä sivulla.

Mikä on lainatarjous

Pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainatarjouksia, kun niiltä haetaan lainaa. Lainatarjous on lainanhakijalle annettu tarjous.

Lainatarjouksessa kerrotaan lainaehdot ja korko, sekä tietenkin itse lainasumma. Lainatarjous ei sido lainanhakijaa lainan ottoon, joten lainatarjouksia voi, ja kannattaa, pyytää useammasta eri pankista edullisimman lainan löytämiseksi. Löydät parhaat tarjoukset vertailemalla lainoja toisiinsa Samblalla.

Paras lainatarjous yli 20 eri lainantarjoajalta – Hanki lainatarjoukset yhdellä lainahakemuksella!

Vaikka lainatarjousten saaminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan aiemmin, eivät lainantarjoajat suinkaan myönnä lainoja kaikille hakijoille.

Samblan kanssa yhteistyötä tekevät lainatarjoajat edellyttävät hakijoiltaan yleensä seuraavia asioita:

 • Olet yli 18-vuotias
 • Bruttotulosi ovat yli 1000 €/kk
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja
 • Luottotietosi ovat kunnossa

Mikäli täytät nämä vaatimukset, voit hakea lainaa johtavilta kotimaisilta ja pohjoismaalaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta Samblan kautta. Lainan hakeminen Samblan kautta kestää vain muutamia minuutteja ja saat rahat pankkitilillesi usein jo saman päivän aikana.

Näin voit hakea lainaa Samblalta:

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä lainahakemus. Kerro kuinka paljon rahaa haluat lainata ja kuinka pitkäksi aikaa. Lainahakemuksen täyttäminen Samblalla kestää vain pari minuuttia!

2. Valitse paras lainatarjous

Hakemuksesi lähetetään kymmenille eri luotonmyöntäjille. Sitten ne lainantarjoajat, jotka haluavat tarjota sinulle lainaa antavat sinulle lainatarjouksia. Yleensä ensimmäiset tarjoukset lähetetään lainanhakijoille vain muutaman minuutin sisällä.

3. Allekirjoita sopimus

Kun olet valinnut lainanantajan, sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sopimus saadaksesi lainan. Voit allekirjoittaa sopimuksen helposti netissä verkkopankkitunnuksiesi avulla. Saat sitten rahat pankkitilillesi joko heti tai muutaman päivän sisällä lainantarjoajasta riippuen.

Vertaile pankit ja luotonantajat netissä – Saa paras lainatarjous!

Harva ihminen haluaa maksaa liikaa lainastaan. Jos olet kuten muut ihmiset, ja haluat säästää rahaa, pankkien ja lainantarjoajien vertaileminen ja kilpailuttaminen voi auttaa sinua siinä. Vain kilpailuttamalla eri luotontarjoajien lainat keskenään voit saada halvimman lainan.

Mutta miten pankkilainoja voi vertailla ja kilpailuttaa? Eikö se vie paljon aikaa?

Voit kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti Samblalla. Näin vältyt tarpeettomalta konttorirallilta ja verkkosurffailulta.

Hakiessasi lainaa Samblan kautta voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo lainanhakupäivänä. Voit sitten päättää kaikessa rauhassa minkä lainan haluat valita, koska tehtyäsi lainahakemuksen Samblalla hakemuksesi on voimassa 30 päivää.

Kaikki hakemuksesi lukeneet lainantarjoajat, lähettävät sinulle sitten myöhemmin erillisen kyselylomakkeen tehdäkseen luottoarvion sinusta. Jotkut lainantarjoajat saattavat myös pyytää sinulta joitain lisätietoja ennen kyselylomakkeen ja lainatarjouksen lähettämistä.

Miksi lainaa kannattaa hakea Samblalta?

 • Yhteistyökumppaneihimme kuuluu yli 20 pohjoismaalaista pankkia ja rahoituslaitosta
 • Lainaa voi hakea jopa 60 000 euron edestä Samblalta
 • Samblan lainantarjoajat kilpailevat asiakkaista ja pyrkivät tarjoamaan lainanhakijoille mahdollisimman edullisen lainan
 • Palvelumme on täysin ilmainen
 • Tarjoamme henkilökohtaista palvelua
 • Lainan hakeminen Samban kautta on aina turvallista, helppoa ja nopeaa

Laske sopiva lyhennyserä ennen lainatarjouksien pyytämistä

Henkilökohtaista taloutta kannattaa budjetoida ennen lainahakemuksen täyttämistä ja lainatarjouksien pyytämistä. Täten voit varmistaa, että lainasi kuukausierät pysyvät talouteesi nähden sopivalla tasolla.

Lyhennyserän arvioiminen auttaa sinua myös varmistamaan, että lainasi takaisinmaksaminen ei tule tuottamaan sinulle ongelmia. Koska vaikka saamasi lainatarjous olisikin todella edullinen, tulee nostettu laina aina maksaa takaisin sopimuksen mukaisella tavalla.

Sopivaa lainaerää arvioidessa kannattaa tutkia omia tuloja ja menoja. Näin voit helposti selvittää, kuinka paljon voit lyhentää lainaa ilman, että lainasi takaisinmaksamisesta tulee hankalaa.

Mikäli tarvitsemasi laina on suurempi, kuin mihin rahasi realistisesti riittävät, tulisi haettavaa lainamäärää tällöin laskea tai lainan hakemista lykätä. Huomaathan kuitenkin, että myös pienellä lainalla voi kuitata yllättäviä menoja, jos olet valmis käyttämään omia säästöjäsi tai lykkäämään lainatarjousten pyytämistä sen verran, että hankintaan käytettävien säästöjesi määrä ehtii kasvaa ajan myötä.

Kenen kannattaa hankkia lainatarjous Samblalta?

Jos olet esimerkiksi haaveillut matkustamisesta tai kotisi remontoimisesta, lainatarjous voi olla ratkaisu ongelmiisi. Lainan avulla voit toteuttaa niin isoja kuin pieniäkin unelmia. Laina voi myös tarjota taloudellista joustoa erilaisten arjen äkillisten menojen kuittaamisen.

Sinun kannattaa pyytää lainatarjous Samblalta, jos:

 • Tarvitset rahaa heti
 • Rahan tarpeesi on todellinen
 • Hakemasi laina on korkeintaan 60 000 euron suuruinen
 • Pystyt maksamaan nostamasi lainan takaisin sopimuksen mukaisesti

Lainatarjous kannattaa pyytää siis silloin, kun tarvitset rahaa kiireellisesti. Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea, jos sinulla on paljon muita lainoja tai velkoja maksettavana etkä usko pystyväsi maksamaan nostamaasi lainaa takaisin ajoissa.

Mitä lainatarjous maksaa?

Jos rahasi ovat tiukilla, saatat tuntea houkutusta tai kenties jopa pakottavaa tarvetta hakea lainaa välittömästi. Mutta ennen lainatarjouksen hyväksymistä, sinun kannattaa kuitenkin tutkia mitä rahan lainaaminen maksaa. Lainojen kulut koostuvat seuraavista menoista:

 • Korko (vaihtuva korko tai kiinteä korko)
 • Lainan avaus- ja palvelumaksut
 • Muut palkkiot (tilinhoitomaksut ja muut kulut)

Yleensä joudut maksamaan sekä korkoa että tilinhoitomaksuja lainatessasi rahaa netistä. Näistä kuuluista määräytyy kuukausittainen lainanlyhennyseräsi.

Mitä pienempi kuukausieräsi on sitä helpommin voit selvitä lainasi takaisinmaksamisesta. Mutta kuukausierien lisäksi, kannattaa kiinnittää huomiota myös lainaehtoihin. Koska mitä alhaisempi korko lainallasi on, sitä nopeammin joudut yleensä maksamaan sen takaisin.

Voit kuitenkin pyytää luotonantajaasi pidentämään laina-aikaasi, jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainasi takaisin ajoissa. Luotonmyöntäjä voi kuitenkin kieltäytyä pidentämästä ennalta sovittua takaisinmaksuaikaa.

Jos haluat vertailla eri lainojen kokonaiskuluja toisiinsa tarkemmin, Samblan lainalaskuri) auttaa sinua siinä. Lainalaskurimme avulla voit selvittää mikä laina on sinulle edullisin, oli kyseessä sitten remonttilaina, autolaina tai mikä tahansa muu laina.

Kilpailuta lainat ennen lainatarjouksen hyväksymistä

Lainanhakijan ei yleensä kannata hyväksyä ensimmäistä saamaansa tarjousta, sillä ensimmäinen lainatarjous on harvemmin tarjouksista edullisin. Siksi lainanhakijan kannattaa aina kilpailuttaa lainat ennen lainatarjouksen hyväksyntää.

Mutta miten lainat voi kilpailuttaa? Eikö se vaadi paljon aikaa?

Ei enää! Lainat voi kilpailuttaa helposti ja nopeasti verkossa toimivassa Sambla lainavertailupalvelussa.

Samblalla voit kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 60,000 € asti ilman vakuuksia tai takaajaa. Löydä edullinen laina luotettavalta lainantarjoajalta jo tänään – Samblalta!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti rahat siirretään tilille lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen?
Parhaimmillaan rahat voi saada pankkitilille heti lainanhakupäivänä, mutta toisinaan rahojen saamisessa voi kestää useita päiviä. Tähän vaikuttavat muun muassa, mihin vuorokaudenaikaan lainahakemus on jätetty ja minkä lainantarjoajan lainatarjouksen hakija on hyväksynyt.
Miksi lainatarjouksia kannattaa vertailla?
Jos haluat saada parhaimman lainatarjouksen, tulee sinun kilpailuttaa lainatarjoukset eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.
Kuinka pitkään lainatarjoukset ovat voimassa?
Lainatarjoukset ovat yleensä voimassa ainakin viikon ajan.
Millainen on paras lainatarjous?
Paras lainatarjous on sellainen, joka sopii parhaiten lainanhakijalle. Osa lainanhakijoista arvostaa matalia korkoja eniten, kun taas toiset pitävät pidempiä takaisinmaksuaikoja tärkeimpinä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää