img

Luotto

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Hyvät luottoehdot
Edulliset korot
Luottoa ilman vakuuksia
Hyvät luottoehdot
Edulliset korot
Luottoa ilman vakuuksia

Rahantarpeen yllättäessä aikaa säästöjen kerryttämiseen ei aina ole. Tällaisissa tilanteissa apuna ovat netistä saatavat vakuudettomat luotot, jotka saapuvat tilille jo vain muutamien päivien tai mahdollisesti tuntien sisällä.

Rahoitusmarkkinat ovat erittäin korkean kilpailun alaa, ja vakuudettomia luottoja tarjoavia rahoituslaitoksia löytyykin verkosta nykypäivänä pilvin pimein. Miten tarjonnasta voi löytää juuri itselle sopivimman vaihtoehdon? Entä kenelle luottoa oikein myönnetään?

Luottotyyppi omaan tarpeeseen

Markkinoilla luottoja on saatavilla tällä hetkellä kahta eri tyyppiä, jotka ovat jousto- ja kertaluotto. Kertaluotto on ”tavallinen” pikalaina, joka nostetaan tilille kerralla kokonaisuudessaan ja maksetaan takaisin ennalta sovituissa, kiinteissä kuukausierissä.

Tällainen luotto sopii etenkin sellaiseen elämäntilanteeseen, jossa rahantarve on selkeä ja kertaluontoinen. Voit hakea luottoa kertaluontoisena esimerkiksi auton, kodinkoneen, tietokoneen tai remontin rahoittamiseen. Luottoa voi hakea suuremman summan edestä jopa 60 000 € saakka, tai pienemmän lainamäärän pikavipin tyyppisesti.

Joustoluottoa puolestaan voit hakea silloin, kun taloudellisen puskurin tarve on kestoltaan pidempi ja suuruudeltaan epäselvempi. Tätä luottoa nostetaan tavallisesti tarpeen mukaan lisärahoitusta edellyttävien menoerien ilmetessä ja hintojen selventyessä.

Joustava vakuudeton luotto sopii näin erityisen hyvin esimerkiksi muuttoon, asteittaiseen pintaremonttiin tai muihin elämän mullistuksiin, joiden kestoa ja kokonaishintaa on hankalaa arvioida. Näin et ota vahingossa liikaa lainaa heti, vaan voit ajoittaa luoton nostot menoihin sopiviksi.

Miten haen luottoa netistä?

Luotto kannattaa hakea netin välityksellä etenkin silloin, kun tarve on akuutti. Pankkivierailut vievät aikaa, jonka voisit käyttää jo erilaisten hankintojen tekoon netistä heti saamallasi lainalla.

Kaikkein nopeimpiin lainoihin kuuluu vakuudeton luotto, jota voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia, saaden rahat tilille mahdollisesti jo vain päivän tai parin sisällä. Samblan kautta voit hakea luottoa useilta tunnetuilta rahoituslaitoksilta, valiten näistä juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Voit toki tutustua itsekin yksittäisten pankkien sivuihin, mutta lainojen vertailu itse on pitkäveteinen ja aikaa vievä prosessi. Ongelmaksi saattaa muodostua sekin, että moni pankki näkee liiallisen hakuaktiivisuuden varoittavana merkkinä, eikä siksi välttämättä anna luottoa muutoin kelvolle hakijalle.

Tältä vaivalta ja ajanhukalta voit säästyä, kun et hae luottoa erikseen useilta toimijoilta, vaan yhdellä hakemuksella Samblan yli 20 yhteistyöpankilta.

Luoton vertailu Samblalla

Samblan avulla voit hakea luottoa nopeasti ja vaivattomasti. Suuntaa vain lainalaskuriin ja täytä hakemus tiedoillasi. Henkilökohtaisilta vaikuttavia tietoja, kuten asumismuotoa ja tulotasoa, käytetään maksukykysi kattavaan arviointiin.

Kun olet täyttänyt hakemuksen huolella, lähetä se. Tiedon lainatarjouksista saat hakijana tavallisesti lähes heti, mutta viimeistään 24 tunnin sisällä. Nämä saatuasi voit ottaa luottoa juuri siltä toimijalta, jolta saat sitä itse kaikkein edullisimmin.

Rahojen siirtymiseen tilille vaikuttaa se, miltä pankilta luoton on ottanut. Yleensä voit odottaa saavasi maksun tilille 1-3 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

Mitä hyötyä on luottojen vertailusta?

  • Ajansäästö: Ei ole taattua, että minkään tietyn rahoituslaitoksen luotto myönnettäisiin sinulle positiivisella lainapäätöksellä. Hakemalla luottoa useista rahoituslaitoksista parannat mahdollisuuksiasi lainansaantiin – silti täyttämällä vain yhden hakemuksen. Näin säästät aikaa myönteisen luottopäätöksen metsästyksestä.
  • Luotettavuus: Rehtien toimijoiden seulonta kilpailua täynnä olevilta rahoitusmarkkinoilta on vaivalloista. Hae luottoa Samblalta, ja voit varmistua siitä, että kaikki kilpailutukseen otetut toimijat ovat luotettavia lainanmyöntäjiä.
  • Rahalliset säästöt: Lainan ehdot suhteutetaan aina hakijan arvioituun maksukykyyn. Jollekin toiselle henkilölle edullinen vakuudeton luotto ei välttämättä ole tätä sinulle. Samblalla voit valita itse lainatarjousten joukosta ilman vakuuksia sen luoton, joka todella on omaan tilanteeseesi suhteutettuna kaikkein edullisin.
  • Vältä varoitusmerkit: Moni pankki näkee varoittavana merkkinä sen, jos hakija on lähiaikoina hakenut luottoa aktiivisesti useilta eri sivustoilla. Hae luottoa Samblan kautta, ja saat käsityksen pankkien tarjonnasta ilman useiden hakemusten lähettelyä.

Miksi juuri Sambla?

Luotto kannattaa hakea juuri Samblan kautta monista syistä. Näistä ensimmäinen on palvelun ilmaisuus; kauttamme voit hakea luottoa täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Yleensä rahat saat tilille heti, mahdollisesti jo saman vuorokauden sisällä.

Toinen seikka on palvelun tekemän yhteistyön laajuus. Palvelumme kautta vertaat luoton yli 20 eri pankilla, mikä kasvattaa mahdollisuuksiasi luoton sekä nimenomaan edullisen sellaisen saantiin.

Kolmas on palvelumme maine. Sambla on auttanut jo useita satoja tuhansia asiakkaita edullisimman mahdollisen luoton löytämisessä, eli meidät valitsemalla saat mielenrauhan vertailun tulosten laadusta.

Neljäs etu on sivustomme asiakaspalvelu. Erilaisten ongelmien ja kysymysten ratkontaan saat apua suomenkielisestä asiakaspalvelusta soittamalla numeroon +358(0)942456000 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sambla.fi.

Syyt luottohakemuksen hylkäykseen

Luottoa ilman vakuuksia tai takaajia voi saada netistä nopeasti, mutta positiivinen lainapäätös on tällöin tiukemmin kytköksissä arvioon senhetkisestä maksukyvystäsi. Rahoituslaitokset ovat erilaisten tilastointien avulla saaneet selville tekijät, jotka auttavat luoton takaisinmaksun ennakoinnissa.

Hakijoissa välteltyjä ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Epävakaa elämäntilanne: Yrittäjyys, työttömyys sekä vastikään alkanut työsuhde viestivät rahoituslaitokselle, että ilman vakuuksia luottoa hakeva on epävakaassa elämäntilanteessa. Myös perheellisyys nähdään, korkeammista menoista huolimatta, tasapainottavana ja vastuullisuuteen viittaavana merkkinä.
  • Alhaiset kuukausitulot: Samblan kautta voit hakea luottoa, kun säännölliset kuukausitulosi ovat vähintään 1000 euroa. Suurempi luotto voi edellyttää tätäkin korkeampaa tulotasoa. Pankeille tärkeintä on, että saat pakollisten kuukausimenojesi jälkeen luoton maksuerät tehtyä heti ilman viiveitä.
  • Luottojen puute tai liiallisuus: Jos olet hakenut luottoa jo aiemmin, kertoo tämä rahoituslaitoksille, että taidat takaisinmaksuun liittyvät käytännöt. Jos taas luottoa on tullut otettua liikaa, on huolena, ettet saa tehtyä kaikkia maksueriä ilman viivästyksiä.
  • Maksuhäiriömerkintä: Useimmat luotonantajat eivät myönnä uutta luottoa ilman vakuuksia tai takaajia hakijalle, jolta löytyy ennestään voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. Käytäntö on täysin ymmärrettävä, sillä ikävä maksukierre ei ole sinun eikä tuottoa tavoittelevan pankin etu.

Yksi epäkohta ei yleensä johda lainahakemusten hylkäämiseen. Jos et kuitenkaan saanut toivomaasi lainasummaa, voit kokeilla hakea luottoa pienemmän summan edestä tai rinnakkaishakijan kanssa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytyy halvin luotto?
Edullisimman luoton voit löytää Samblan lainavertailulla. Täyttämällä yhden hakemuksen saat heti tarjoukset yli 22 yhteistyöpankiltamme, ja voit ottaa luottoa juuri sieltä, mistä saat sitä itsellesi sopivimmilla ehdoilla.
Mitä on joustoluotto?
Joustoluotto on lainatyyppi, joka on tarkoitettu satunnaiseen rahantarpeeseen. Yleensä tämä luotto on hyödyksi silloin, kun et heti lainaa hakiessa tiedä, kuinka paljon tai milloin tulet rahaa tarvitsemaan. Joustoluottoa voit nostaa tilille osissa silloin, kun rahantarve ilmenee.
Kuka voi saada luottoa Samblalta?
Samblan yhteistyöpankeilta luottoa voit tyypillisesti saada silloin, kun olet yli 18-vuotias, asunut Suomessa vähintään vuoden ja saat yli 1000 euron edestä säännöllisiä kuukausituloja. Ehdot voivat olla tiukemmat esimerkiksi silloin, kun haun kohteena on suurempi summa. Huomaa myös, että maksuhäiriömerkintä estää lainan saannin useimmilta yhteistyökumppaneiltamme.
Mikä korko luotolle tulee?
Vakuudettoman lainan korko määräytyy hakuhetkellä vallitsevan taloudellisen tilanteesi mukaan. Lopullisen koron näet siis vasta itse lainatarjouksista tai -sopimuksesta, joskin osviittaa kuukausierän ja kokonaiskulujen suuruuteen saada voit Samblan lainalaskurista.
Onko Samblan käyttö ilmaista?
On! Samblan lainavertailu ei myöskään sido sinua mihinkään. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos et löydä lainatarjouksista mieleistäsi vaihtoehtoa, voit jättää ne suosiolla huomiotta ilman seuraamuksia.
Milloin luotto maksetaan tililleni?
Tavallisesti lainanmaksu vie 1-3 päivää siitä, kun valitset mieleisesi lainatarjouksen ja allekirjoitat sopimuksen. Tarkka toimitusaika kuitenkin vaihtelee eri rahoituslaitosten välillä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää