img

Luottotili

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Luottotili on joustava rahoitusmuoto
Selvitä mikä on jatkuva tililuotto
Hae edullista lainaa Samblalta
Luottotili on joustava rahoitusmuoto
Selvitä mikä on jatkuva tililuotto
Hae edullista lainaa Samblalta

Luottotili on joustava rahoitusratkaisu, joka sopii äkillisten pienien menojen rahoittamiseen. Luottotililtä voit nostaa rahaa juuri silloin, kun itse haluat.

Luottotili on eräänlainen virtuaalinen lompakko, jonka avulla saat joustoa talouteesi. Lue tämä teksti selvittääksesi mikä on tililuotto ja miksi luottotili kannattaa avata.

Tililuotto tuo joustoa elämään

Luottotili on lainamuoto, jossa sinulle myönnetään luottotili, josta voit nostaa rahaa omalle tilille, milloin haluat. Tililuotto on siis eräänlainen jatkuva luotto.

Tililuoton enimmäisraja on tyypillisesti vähän päälle 2000 euroa. Tililuotto on yleistynyt Suomen luottolakien kiristyessä ja 50%:in korkokaton synnyttyä vuonna 2013.

Vaikka tililuoton kohdalla korkoa maksetaan vain ulos nostetusta luotosta, voi todellinen vuosikorko nousta jopa yli 400%:iin. Tililuotto ei ole siis erityisen edullinen rahoitusmuoto minkä vuoksi kannattaa harkita edullisemman lainan hakemista Samblan kautta.

Korvaa luottotili edullisella lainalla

Sambla ei tarjoa luottotilejä, mutta palvelumme kautta sinun on mahdollista hakea edullista lainaa ilman vakuuksia. Voit aloittaa lainojen vertailun täyttämällä vaaditut kentät lainahakemuksessa. Tämän jälkeen saat pankkien tarjoukset sähköpostiisi viimeistään vuorokauden sisällä.

Hae lainaa netistä Samblan kautta ja selvitä, kuinka pienen koron voit saada lainallesi. Saat samalla selville muut lainaehdot. Hakemuksen tekeminen on ilmaista palvelussamme, etkä sitoudu sillä vielä mihinkään.

Luottotilejä tarjoaa useat luotonmyöntäjät

Luottotilejä voi hakea monilta eri luotonmyöntäjiltä. Samblan lainavertailu mahdollistaa kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten tarjousten saamisen samalla hakemuksella.

Ilmainen luottojen vertailu säästää aikaa ja rahaa, koska vertailun avulla saat monta tarjousta samalla kerralla. Vertailun jälkeen voit valita sinulle sopivimman tarjouksen.

5 faktaa luottotilistä

 • Tililuotto on vakuudeton luotto, josta voit rahaa koska tahansa
 • Luottotilin raja on yleensä vähintään 2000 euroa
 • Luottotili sopii parhaiten yllättävien menojen kustantamiseen
 • Perinteinen laina on yleensä tililuottoa edullisempi rahoitustapa
 • Tililuottoa voi käyttää yrityksen kassavirran tasapainottamiseen

Tililimiitti ja luottotili erilaisiin tarpeisiin

Luottotili on paras ratkaisu silloin, kun tarvitset joustavaa rahoitusta yllättävien menojen rahoittamiseen. Esimerkiksi loman alkaessa tililimiitti voi olla hyvä ratkaisu, jos lomarahat maksetaan tilille vasta loman loputtua.

Tässä joitain tapauksia, joihin tililuotto sopii hyvin:

 1. Aiot vaihtaa autosi tai muuta arvokasta omaisuutta ja haluat ostaa uuden ennen kuin vanha autosi on mennyt kaupan.
 2. Olet freelanceri ja sinulle maksetaan vasta projektin jälkeen.
 3. Olet saamassa veronpalautusta, mutta tarvitset rahat etukäteen.
 4. Tarvitset rahaa ennen kuin lomarahat maksetaan tilillesi.
 5. Tarvitset rahaa vuokravakuuden kattamiseen.

Miten luottotili eroaa luottokortista?

Luottotili ja luottokortti toimii samalla periaatteella. Molemmat niistä toimivat ikään kuin vararahastoina, josta voit nostaa käyttörahaa itsellesi milloin tahansa. Maksat molempien kohdalla korkoja vain nostamistasi rahoista.

Luoton lyhennykset tapahtuvat molempien kohdalla yleensä kuukausittain, mutta ylimääräisiä lyhennyksiäkin on mahdollista tehdä.

Kun hankit luottotilin et saa fyysistä korttia, vaan luottotili toimii ikään kuin sähköisenä luottokorttina. Luottotili mahdollistaa rahan nostamisen omalle tilillesi luottorajan sisällä ympärivuorokautisesti. Sen sijaan luottokortti on maksukortti, jolla voit maksaa ostokesi kaupassa tai netissä.

Tililuottojen ja luottokorttien hinnoissa on kuitenkin eroja. Eri rahoitusyhtiöt tarjoavat molemmille eri korkoa.

Luottokortit ja luottotilit kannattaakin siksi aina vertailla. Etsimällä aina itsellesi edullisimmat vaihtoehdot pystyt säästämään paljon rahaa.

Miten luottotilin saa käyttöön?

Verratessa pikalainaa Samblalla voit asettaa hakuehdot juuri omiin rahatarpeisiisi sopiviksi. Lainasumma on valittavissa 500 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Näin saat heti tilille mahdollisimman edullisen ja sopivan lainan.

Miten kilpailuttaa pikalaina Samblalla?

 1. Aseta toivomasi ehdot lainalaskuriin. Voit hakea lainaa 500 ja 60 000 euron välillä jopa 15 vuoden maksuajalla.
 2. Täytä ja lähetä sähköinen hakemus. Sinulta saatetaan pyytää erilaisia maksukyvyn arviointiin tarvittavia tietoja.
 3. Hyväksy edullisin lainatarjous. Saat sopimuksesi tiedot sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse 3 tunnin sisällä hakemuksen lähetyksestä.
 4. Saat rahat tilillesi 1-3 päivän kuluessa! Rahojen siirtymiseen menevä aika riippuu käyttämästäsi pankista.

Hae pikalainaa selkokielisellä hakemuksella

Toisinaan lainaa voi olla hankalaa hakea lomakkeessa käytetyn kapulakielen ja pienten printtien takia. Samblan verkkohakemus on muotoiltu selkokieliseksi ja nopeaksi, jotta voit verrata lainat ilman ylimääräistä päänsärkyä.

Samblan lainahakemuksen täyttö on helppoa myös heille, joille kyseessä on ensimmäinen netin kautta haettu laina.

Kuka voi avata luottotilin?

Avataksesi luottotilin, sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla luottotiedot. Jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, voit avata luottotilin. Et tarvitse takaajaa tai vakuuksia luottotilin avaamiseen.

Joskus voi käydä niin, että et saa lainatarjouksia lainkaan. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä tai esimerkiksi liian pienet tai epäsäännölliset tulot. Lainan saaminen voi olla myös vaikeaa, jos hakija ei ole vielä maksanut edellisiä lainojaan takaisin.

Voit aina hakea lainaa Samblan verkkosivuilla, myös silloinkin, jos et ole aivan varma luottotietojesi tilasta tai tulojesi riittävyydestä. Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten vertaileminen ei vielä sido sinua mihinkään ja se on täysin ilmaista ja riskitöntä.

Voit huoletta laittaa hakemuksen vireille ja selvittää millaisia tarjouksia saat pankeilta ja rahoitusyrityksiltä.

Mitä lainanhakuun tarvitaan Samblalla?

Hakemukseen tarvitset

 • Henkilötunnuksen
 • Nykyisen työsuhteen tiedot
 • Tulotiedot
 • Asumistiedot
 • Puolison tiedot

Mikäli löydät saamistasi tarjouksista itsellesi mieleisen vaihtoehdon, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankin kautta.

Yhteenveto

Luottotili toimii kuin laina, jolta voit nostaa rahaa erilaisia maksuja varten. Luottotilin raja voi olla esimerkiksi 2 000 euroa, ja voit halutessasi nostaa minkä summan tahansa, vaikkapa vain 100 euroa halutessasi.

Halutessasi voit myös lyhentää lainaa suuremmissa erissä, jolloin voit nostaa rahaa luotoltasi myöhemmin uudelleen ilman uuden sopimuksen tekemistä. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoasi, vaan voit nostaa juuri haluamasi summan rahaa.

Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on syytä kuitenkin tarkistaa kulut ja korot kahteen kertaan. Samblan lainavertailu auttaa tässä maksutta, ja näet palvelussamme aina kaikki kulut ja maksut selkeästi.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Onko luottotili halvempi kuin laina?
Luottotilit hinnoitellaan asiakaskohtaisesti ja niiden korot vaihtelevat eri luotonmyöntäjien välillä. Selvittääksesi tililuoton hinnan, kannattaa luotto kilpailuttaa ilmaiseksi Samblalla.
Kuinka paljon tililuotto maksaa?
Luottotilin avaaminen on yleensä ilmaista. Tilin avaamisen jälkeen voit tehdä nostoja luotonantajan verkkosivustoilla.
Onko tililuotto otettava omasta pankista?
Luottotiliä ei ole pakko ottaa omasta pankista, vaikka monet perinteiset pankit myöntävätkin niitä. Myös luottotilien myöntäjät on viisasta kilpailuttaa säästääksesi rahaa.
Kuka voi saada lainaa?
Voit hakea lainaa, jos: Olet yli 18-vuotias, sinulla on säännöllisiä palkka- tai eläketuloja & sinulla on puhtaat luottotiedot.
Kuinka pitkä lainan takaisinmaksuaika on?
Takaisinmaksuaika on valittavana aina 1-15 vuoden väliltä. Halutessasi voit myös maksaa luottosi takaisin sovittua aiemmin tai lyhentää sitä suuremmilla erillä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää