img

Mökkilaina

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Edullinen mökkilaina
Kilpailuta lainat minuuteissa
Laina tilille jopa 10 minuutissa
Edullinen mökkilaina
Kilpailuta lainat minuuteissa
Laina tilille jopa 10 minuutissa

Haaveiletko oman mökin ostosta tai remontoinnista? Apu voi löytyä mökkilainasta. Samblan avulla löydät itsellesi edullisimman mökkilainan – vieläpä täysin maksutta.

Kesämökkien kysyntä on ollut kuluneina vuosina poikkeuksellisen vilkasta. Maailman tapahtumat ovat saaneet yhä useamman haaveilemaan omasta mökistä luonnon rauhassa. Hankinnan rahoittamisessa apuna on mökkilaina, joka on tärkeää kilpailuttaa edullisimman vaihtoehdon löytämiseksi.

Mökkilaina tuo kesäunelmat toteen

Suomalaiset ovat mökkeilykansaa. Meistä monelle mieleisin kesäloma vietetään läheisten kanssa luonnon helmassa, kaukana kaupungin melusta ja kiireestä. Omassa rauhassa aikaa voi keskittää pieniin puuhasteluihin ja rauhoittumiseen ilman jatkuvaa ikävien uutisten ja sähköpostiviestien tulvaa.

Mökin hankinta tai remontointi kuitenkin edellyttää rahaa siinä, missä mikä tahansa muukin asia. Kun ostokset koittaa rahoittaa säästämällä, pitää hankinnan tekoa usein lykätä monilla vuosia eteenpäin.

Jos laatuaikaa tahtoo viettää juuri itselle mieleisen mökin järven rannalla jo ensi kesänä, voi tavoitteen saavuttamisessa auttaa mökkilaina. Siitä hyötyä on niin mökin remontoinnissa kuin myös täysin uuden mökin ostossa.

Mökkilaina kesämökin omarahoitusosuuteen

Uuden mökin osto edellyttää yleensä suuremman, vakuudellisen lainan ottoa. Tähän kytkeytyy olennaisena osana niin sanottu omarahoitusosuus eli rahasumma, joka hakijalta on löydyttävä lainaa haettaessa.

Omarahoitusosuuden suuruus kattaa useita kymmeniä prosentteja mökin ostohinnasta. Yleensä summa on 20-50% välillä.

Meistä harvalla on tarpeeksi säästöjä omarahoitusosuuden kattamiseen itse. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mökkihaaveesta tarvitsisi luopua, sillä mökkilainaa voi hakea halutessaan juuri tuon omarahoitusosuuden verran.

Kun tämän vakuudettoman lainan vielä kilpailuttaa Samblan lainavertailupalvelun avulla, on mökkilaina mahdollisimman edullinen. Näin voit kattaa suuremman lainan omarahoitusosuuden ja päästä viettämään laatuaikaa omalla mökillä jo seuraavana kesänä!

Mökkilaina ilman vakuuksia remonttia varten

Yhä useampi kaipaa mökissään tasapainoa luonnonläheisyyden ja nykyaikaisuuden välillä. Järven ja metsän vierellä lomaa halutaan viettää nykyaikaisten mukavuuksien, kuten sähkön, juoksevan veden sekä sisävessan kera.

Jos sijainnilta ja muilta ominaisuuksilta mieleinen mökki on jo löytynyt, mutta jokin mukavuuksista puuttuu, voi lomapaikkaan tehdä hienosäätöjä remonttilainalla. Sähkö- ja vesiyhteys nostaa tilan arvoa huimasti, samalla tehden lomien vietosta mielekkäämpää.

Pienillä hienosäädöillä muokata voi myös ulkoisia seikkoja. Mikäli mökin ulko- tai sisäseinien väri ei miellytä tai terassi kaipaa uusimista, voi myös tähän apuna olla mökkilaina. Ekologisuuden huomioida puolestaan voi esimerkiksi aurinkopaneelien asennuksella.

Jos mielessäsi on jokin kesäasumukseen liittyvä projekti, hae mökkilainaa edullisesti Samblalta!

Edullisin mökkilaina löytyy kilpailuttamalla

Mökkilaina erilaisten hankintojen rahoittamiseen kannattaa ottaa mahdollisimman alhaisin kuluin. Kun lainan korko sekä sivukulut ovat alhaiset, voi säästetyn rahan käyttää mökkiajasta nauttimiseen.

Tuntuvimmat säästöt löytyvät lainoja vertaamalla. Samblan avulla voit hakea sekä verrata mökkilainat yhdellä lomakkeella.

Näin vertaat lainat Samblalla:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika. Voit säätää maksuaikaa tarvittaessa pidemmäksi, jos tahdot pienentää yksittäisen kuukausierän suuruutta.
 2. Täytä hakemus. Pääset syöttämään tietoja suoraan lainalaskurista ilman turhia välilehtien vaihtoja. Muista täyttää kentät huolella.
 3. Lähetä lomake. Tiedon lainatarjouksista saat puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostin kautta 24 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.
 4. Valitse itsellesi paras tarjoaja. Jos sopivaa lainatarjousta ei löytynyt tai et enää tahdokaan ottaa lainaa, ei syytä huoleen – Samblan käyttö ei sido sinua lainan ottoon.
 5. Allekirjoita sopimus! Rahat saat tilille 1-3 päivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta.

Täysin sähköisen hakuprosessin ansiosta voit verrata ja ottaa lainaa ilman tarvetta ajanvaraamisille tai jonottamiselle. Samblan avulla haet itsellesi edullisinta lainaa vaikkapa remontoitavan mökin rannasta käsin!

Kuka voi saada mökkilainaa?

Mökkilainaa tai mitä tahansa muuta vakuudetonta lainaa 500 ja 60 000 euron väliltä voivat hakea Samblan kautta alan peruskriteeristön täyttävät henkilöt. Näitä kriteerejä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Yli vuoden pysyvä asuminen Suomessa
 • Suomalainen pankkitili ja kotiosoite
 • Vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot

Kriteeristö kuitenkin vaihtelee rahoituslaitosten ja eri lainasummien välillä. Suurempiin lainasummiin saatetaan edellyttää esimerkiksi yli 21 vuoden ikää tai vakaan talouden omaavaa rinnakkaishakijaa.

Mökkilaina myönnetään riskitason perusteella

Verkon kautta haettavien vakuudettomien lainojen myöntöpäätös tehdään aina hakijan arvioidun riskitason perusteella. Jos rahoituslaitos näkee, että hakija todennäköisesti tulee törmäämään ongelmiin lainan takaisinmaksussa, ei sitä myönnetä.

Koska riskiarviota hyödynnetään myös lainan koron säätämiseen, on ehdottoman tärkeää, että täytät hakemuksessa pyydetyt tiedot huolella. Näin voit varmistua siitä, että saamasi mökkilaina on suhteutettu juuri omaan taloustilanteeseesi.

Hakijan muistilista

 1. Arvioi lainan tarpeellisuus

Nostaako harkitsemasi remontti mökillä olon mielekkyyttä tai mökin arvoa? Jos vastaus on kyllä, voi mökkilaina olla kannattava valinta. Mikäli harkitset täysin uuden mökin ostoa, voit tässä vaiheessa pyrkiä määrittämään, olisiko omarahoitusosuus mahdollista kattaa säästöillä.

 1. Määritä taloustilanne

Oli sitten kyseessä kulutus- tai mökkilaina, kuuluu vastuulliseen luoton ottoon aina olennaisena osana oman maksukyvyn arviointi. Kuinka suuret ovat tulot ja säännölliset menot? Kuinka suuri kuukausierä lainalle on mahdollista ottaa?

 1. Huomioi lisäkulut

Pidempi laina-aika pienentää yksittäisen kuukausierän suuruutta, mutta samalla nostaa lainan kokonaiskuluja. Tämä on seurausta siitä, että korkoa pääsee kertymään useammalta kuukaudelta. Pyri siis määrittämään kuukausierä sopivan tiukaksi niin, ettei maksuviivästyksiä kuitenkaan kertyisi liikaa.

 1. Tarkista luottotiedot

Samblan yhteistyöpankit eivät myönnä uutta lainaa, jos hakijalta löytyy voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. Suomessa luottotietoja ylläpitävät Suomen Asiakastieto sekä Bisnode. Omat luottotiedot voi tarkistaa näiden kautta kerran vuodessa ilmaiseksi – muutoin tarkistus maksaa noin 20€/kerta.

Miksi valita Sambla?

On monta syytä valita Sambla. Näistä ensimmäinen on, että yhteistyöpankkimme suhteuttavat lainan ehdot aina yksittäisen hakijan senhetkiseen taloustilanteeseen. Kilpailuttamalla ja hakemalla lainaa kauttamme voit siis varmistua siitä, että saat lainaa juuri itsellesi edullisimmin ehdoin.

Luotettavuuden varmistaa osaltaan se, että vertaamiimme rahoituslaitoksiin kuuluvat suomalaisten rahoitusmarkkinoiden tunnetut nimet. Omasta asiantuntevuudestamme taas viestivät sadat tuhannet tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat löytäneet palvelumme kautta itselleen edullista lainaa.

Samblan lainavertailu on prosessina täysin sähköinen, minkä ansiosta vaihtoehtoja vertailla voi koska tahansa ja mistä vain käsin. Vaikka hakijana täytät lomakkeen itse, et kuitenkaan ole prosessin kanssa täysin yksin. Jos kysyttävää ilmenee, voit aina ottaa yhteyttä arkipäivisin palvelevaan asiakasneuvontaamme.

Kaiken kaikkiaan lainanhaku Samblalla on helppoa, nopeaa ja täysin ilmaista. Sambla kannattaa siis valita, koska siitä voi olla vain hyötyä!

Kilpailuta mökkilaina Samblalla!

Jos mökkilaina vaikuttaa sinulle sopivalta vaihtoehdolta, hae lainaa Samblan kautta! Kauttamme tehty lainavertailu on täysin ilmaista, mutta voi säästää lainan kuluissa useita satoja, ellei jopa tuhansia euroja. Samalla voit olla varmoilla mielin valitsemasi luotonmyöntäjän turvallisuudesta, sillä kaikki vertailumme pankit on valittu ennakkoon.

Vertailun tekemiseksi sinun on täytettävä vain yksi sähköinen hakemus, jonka löydät Samblan lainalaskurin kautta. Tämän selkokielisen lomakkeen täyttö vie vain muutaman minuutin, ja tiedon lainatarjouksista saat yleensä heti saman päivän sisällä.

Valitsemastasi pankista riippuen rahat siirretään tilillesi 1-3 arkipäivän kuluessa. Kauttamme haettu laina voi siis todella toimia kuin oikotienä omien mökkihaaveiden toteutukseen. Hae siis edullista lainaa haluamasi rahasumman edestä vaikka heti!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on mökkilaina?
Mökkilaina on yleisnimitys sellaiselle vakuudettomalle lainalle, jonka hakija aikoo käyttää mökkiin liittyviin asioihin.
Millainen on Samblan välittämä mökkilaina?
Samblan kautta voit hakea mökkilainaa 500 ja 60 000 euron edestä jopa 15 vuoden maksuajalla.
Kuka voi saada mökkilainaa?
Yhteistyöpankeiltamme voit saada lainaa, jos olet vähintään 18-vuotias, asunut Suomessa pysyvästi yli vuoden, omistat suomalaisen pankkitilin sekä saat säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1000 euron edestä.
Edellyttääkö Samblan mökkilaina käsirahaa tai vakuuksia?
Ei! Samblan kautta saadulla lainalla voitkin rahoittaa koko mökin remontoinnin tai hankinnan ilman käsirahaa tai vakuuksia.

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää