img

Rahaa heti tilille Samblalta

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Nopea lainanhaku
Yli 22 lainantarjoajaa
Rahat heti tilille
Nopea lainanhaku
Yli 22 lainantarjoajaa
Rahat heti tilille

Meistä jokainen löytää joskus itsensä tilanteesta, jossa tarvitsemme rahaa heti. Arjen yllättävät hankinnat, terveyskulut tai vain unelmien pikatoteutus ovat esimerkkejä kohteista, joiden rahoittaminen voi edellyttää rahaa heti tilille.

Hankintoja varten säästäminen ei ole aina kannattavaa, saati sitten mahdollista. Kun ilmenee tarve saada rahaa heti, ei säästösuunnitelman laatiminen tai pankkikäyntien varaaminen kannata. Rahaa on tällöin paras hakea netistä.

Verkossa annettavaa luottoa on mahdollista hakea välittömästi ja mistä tahansa käsin. Haetut rahat tulevat tällöin myös perille nopeasti – mahdollisesti jo saman päivän aikana.

Milloin rahaa voi tarvita heti?

Rahaa heti tilille voi tarvita monia hankintoja ja elämän mullistuksia varten. Saattaa esimerkiksi olla, että pitkän haun jälkeen työpaikka löytyy toiselta puolen Suomea, ja uusi huonekaluhankinta tai asunnon käsiraha edellyttää rahaa heti.

Myös terveyskustannukset ovat sellaisia käyttökohteita, joiden kattamiseen tarvitaan rahaa heti tilille. Ihmiskehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja siksi yhden ongelman hoidon viivyttely voi johtaa uusien haittojen puhkeamiseen, heikentäen yleistä elämänlaatua entisestään.

Kannattavia investointeja ovat toki myös unelmien toteuttamiset. Vaikkei näitä usein nähdä akuutteina kohteina, voivat ne toisinaan olla tätäkin. Arjessa ei välttämättä jaksa puurtaa eteenpäin, jos haaveet tuntuvat aina vain kauemmas lipuvilta ajatuksilta.

Jos siis vene, uusi auto, tietokone tai lomamatka ovat olleet tähtäimessä jo kauan, muttei edistystä tunnu tapahtuvan, löytyy edullisin pikavippi ja luotto Samblan avulla.

Hae rahaa heti Samblalta

Kun tarkoituksena on saada rahaa heti, on paras suunnata nettiin. Verkossa toimivia rahoituslaitoksia löytyy kuitenkin pilvin pimein, eikä näiden seulonta itse ole mahdollista tai edes yrittämisen arvoista. Markkinoille on onneksi muodostunut toimijoita, jotka tekevät halutessasi vertailun puolestasi.

Tällainen on suomalaisten lainanhakijoiden suosima Sambla. Lainavertailumme toimii käytännössä samalla tavalla, kuin lainanhaku minkä tahansa yksittäisen pankin verkkosivuilla. Täytä vain hakemus, lähetä, ja valitse sitten saamistasi lainatarjouksista itsellesi sopivin vaihtoehto!

Näin lainanhaku Samblalla toimii

Voit hakea rahaa heti Samblan kautta yhtä helposti, kuin minkä tahansa yksittäisen rahoituslaitoksen sivuilla. Hakemuksemme on selkokielinen ja poikkeuksellisen helppo täyttää, eikä lainojen vertailu myöskään ole sitovaa tai maksa mitään!

Näin haet lainaa Samblalta:

 1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika: Samblan kautta voit hakea pikalainaa 500 ja 60 000 euron väliltä jopa 15 vuoden maksuajalla. Mikäli tämänhetkinen tulotilanteesi on tiukka, voit pienentää kuukausierän suuruutta hakemalla luottoa pidemmällä laina-ajalla.
 2. Täytä tiedot: Hakemuksessa kysytään puhelinnumerosi ohella muun muassa henkilötunnusta, tulotietoja, asumismuotoa sekä siviilisäätyä. Yhteytemme on salattu, eli voit antaa tietosi hakemukseen huoletta.
 3. Yhteishakijan tiedot (valinnainen): Jos päätät hakea lainaa yhteishakijan kanssa, muista pyytää myös hänen tietonsa hakemusta varten.
 4. Lähetä hakemus: Kun hakemus on valmis ja lähetetty, saat tiedon lainatarjouksista sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse viimeistään 24 tunnin sisällä.
 5. Valitse sopivin vaihtoehto: Voit valita lainatarjouksista juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Edullisuuden ohella tärkeä tekijä voi olla pankki, lainan kokonaishinnan jakautuminen eri maksuihin tai se, miten nopeasti kyseinen pankki kykenee siirron tekemään.
 6. Allekirjoita sopimus: Muista lukea sopimuksen ehdot tarkoin ennen allekirjoittamista, jotta tiedät tarkoin, mihin sitoudut rahaa ottamalla.
 7. Saa rahat tilille: Rahojen siirtoaika riippuu valitsemastasi pankista, mutta vie yleensä 1-3 arkipäivää. Kun sitten lopulta saat hakemaasi rahaa, olet valmis käyttämään tämän mihin ikinä haluatkaan!

Mikäli et sittenkään löytänyt lainavertailun tuloksista itsellesi sopivaa lainantarjoajaa, ei syytä huoleen! Sinun ei ole mikään pakko ottaa rahaa vertailumme tuloksena, saati edes maksaa sen käytöstä. Vertailumme jälkeen ainakin tiedät, millaista lainaa pyytämilläsi ehdoilla sekä omilla tiedoillasi pystyt yhteistyöpankeiltamme saamaan.

Rahaa ilman piilomaksuja

Itseään ilmaisina mainostavat verkkopalvelut usein piilottavat toiminnan pyörittämisen mahdollistavat maksut pieniin printteihin ja piilotettuihin lisämaksuihin. Kun me taas sanomme, että Samblan käyttö on ilmaista, tarkoitamme todella sitä!

Toimintaamme rahoittaa vertailumme tuloksena mahdollisesti valitsemasi pankki tai rahoituslaitos. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse itse maksaa vertailusta senttiäkään. Voit siis verrata vaivatta ja välittömästi, mistä saat rahaa heti kaikkein edullisimmilla ehdoilla – sitoutumatta mihinkään.

Rahaa heti tilille myös suuriin hankintoihin

Samblan kautta voit hakea lainaa 500 ja 60 000 euron väliltä. Yhteistyöpankkimme keskittyvät etenkin vakuudettomien luottojen tarjontaan, eli rahaa saadaksesi sinulta ei tarvitse löytyä pantattavaa omaisuutta tai takaajaa.

Lainanhakuun edellytetään vain henkilökohtaisen maksukykysi arviointiin tarvittavat tiedot. Mikäli arvioitu luottokelpoisuutesi on hyvä, voit saada rahaa heti tilille suurenkin summan edestä.

Tarvitsen rahaa heti – Voinko saada lainaa Samblalta?

Siihen voitko saada rahaa heti vaikuttaa monta eri tekijää. Samblan yhteistyöpankeilta löytyvät kultakin omat kriteerinsä sille, minkä suuruisia lainoja erilaisissa taloustilanteissa oleville hakijoille voidaan myöntää.

Yleisiä kriteerejä ovat:

 • Yli 18 vuoden ikä
 • Asunut Suomessa vähintään vuoden
 • Omistaa suomalaisen pankkitilin
 • Saa säännöllisiä kuukausituloja yli 1000 euroa

Etenkin ikää ja kuukausituloja koskevat kriteerit saattavat vaihdella pankin sekä haettavan lainasumman mukaan. Rahaa heti tilille luottotiedottomalle myönnetään harvoin, muttei tämä myöskään ole täysin mahdotonta.

Maksuhäiriömerkinnän omaava voi parantaa mahdollisuuksiaan saada rahaa heti tilille hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa tai pienentämällä haettavaa lainasummaa.

Mitkä tekijät vaikuttavan lainansaantiin?

Vaikka vakuudettomien lainojen saantiin edellytettävät perustason kriteerit ovat varsin yksinkertaisia, vaikuttaa arvioituun maksukykyyn myös moni muu seikka. Myönteisen tai kielteisen lainapäätöksen ohella nämä saattavat määrittää, miten edullisilla ehdoilla rahaa voi saada.

Positiivisia seikkoja ovat muun muassa:

 • Perheellisyys/aviokumppani
 • Pitkäaikainen ja vakaa työsuhde
 • Pieni määrä entisiä lainoja
 • Omistukseen perustuva asumismuoto

Lainoja hakiessa kannattaa myös muistaa, että liian innokas lainojen kilpailutus nähdään riskitasoa nostavana tekijänä. Samblan lainavertailulla vältyt lähettämästä liian monia hakemuksia kunkin rahoituslaitoksen omilla sivuilla, parantaen mahdollisuuksiasi saada rahaa heti tilille.

Mikäli rahaa lopulta saa, kannattaa lainasopimus oman tilanteen muuttuessa kilpailuttaa uudelleen. Palkankorotus tai parempipalkkaisemman työn löytäminen ovat osa elämää, ja parempi taloustilanne tarkoittaa edullisempia lainaehtoja.

Lainanmyöntäjään kohdistuvaa taloudellista riskiä vähentää toki sekin, jos rahaa päättää hakea rinnakkaishakijan kanssa. Yleisesti voidaan todeta, että mitä alempi pankkiin kohdistuva riski, sitä helpommin ja edullisemmin lainaa voi saada.

Lainavertailulla saat rahaa heti – ja edullisesti!

Rahaa heti tilille tarjoaa netissä lukemattoman moni rahoituslaitos. Vaikka lainan tarve olisi akuutti, ei sinun silti ole pakko tyytyä korkeakorkoiseen tai huonoilla ehdoilla saatavaan lainaan.

Samblan lainavertailussa täytät saman lainahakemuksen, kuin minkä tekisit joka tapauksessa hakiessasi lainaa mistä tahansa rahoituslaitoksesta. Erona on, että hakemuksella ei pelkästään haeta, vaan myös verrataan yli 20 eri pankin tarjoamia lainoja.

Vertailun avulla voit valita näiden tarjonnasta sen vaihtoehdon, jolta saat rahaa heti kaikkein edullisimmin. Näin saat siis lainaa luotettavalta toimijalta edullisesti, käyttämällä hakuun silti saman verran aikaa ja vaivaa, kuin hakiessa lainaa suoraan miltä tahansa toimijalta.

Muista huolellisuus

Vaikka tarvitsisit rahaa heti, ei lainahakemusta tule silti tehdä hutiloiden. Muista siis arvioida ennen hakemuksen täyttöä, miten suuret ovat kuukausittaiset menosi, ja kuinka paljon pystyt lainaa kuukausittain maksamaan takaisin.

Muista jättää kuukausierään hieman liikkumavaraa. Äkilliset muutokset menoissa ovat osa elämää, ja näiden ei tulisi kaataa koko henkilökohtaista taloutta. Lainaa kannattaa ottaa mieluummin pidemmällä maksuajalla ja pienemmillä kuukausierillä, jotteivat maksuviivästykset turhaan syö luotosta saatavaa hyötyä.

Maksuaikaa ei kuitenkaan tule myöskään venyttää liian pitkäksi, sillä tämä lisää lainan kokonaiskuluja. Jos tarvitset neuvoa lainaan liittyvissä asioissa, on apunasi Samblan maksuton, suomenkielinen neuvonta.

Kun hakemus tulee täytetyksi huolella ja rehellisesti, suhteutetaan myös lainan ehdot juuri omaan tilanteeseesi sopiviksi. Vaikka hakemuksen täyttö vie vain muutaman minuutin, varmista silti, että arviot tuloista sekä edellisistä lainoista tulevat täytetyiksi kunnolla.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsen rahaa heti – mistä voin saada sitä?
Verkon kautta haettava luotto on ehkäpä yksi nopeimmista tavoista saada rahaa heti tilille akuutteja hankintoja varten.
Mikä Sambla on?
Sambla on lainoja välittävä vertailupalvelu, joka keskittyy pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjousten kilpailuttamiseen lainanhakijoiden puolesta.
Tarjoaako Sambla lainoja itse?
Samblan kautta tarjotut lainat ovat peräisin yhteistyöpankeiltamme, ei meiltä. Toimimme vain välittäjänä, jonka avulla voit löytää pankkien tarjonnasta itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon.
Kuka voi saada rahaa Samblan kautta?
Samblan yhteistyöpankit voivat myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneille, Suomessa vähintään vuoden kirjoilla olleille henkilöille, joilta löytyy suomalainen pankkitili sekä vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot.
Milloin rahat tulevat tililleni?
Rahan siirtoaika tilillesi riippuu valitsemastasi pankista. Yleensä rahaa voi odottaa tilille 1-3 päivän kuluttua lainasopimuksen allekirjoittamishetkestä.
Voinko saada lainaa, jos minulta löytyy maksuhäiriömerkintä?
On suositeltavaa, joskaan ei pakollista, ettei sinulta löydy maksuhäiriömerkintää. Voit parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin hakemalla luottoa yhteishakijan kanssa.
Onko minun kerrottava rahan käyttökohde?
Ei! Kun valitsemasi yhteistyöpankkimme on siirtänyt hakemasi luoton tilillesi, ovat rahat sinun ja näin ollen käytettävissä mihin ikinä haluatkaan – ilman tarvetta käyttökohteen kertomiselle.
Miksi en saanut lainaa?
Tarkat kriteerit lainan myönnölle vaihtelevat pankin, lainan suuruuden sekä yleisen taloustilanteen mukaan. Voit silti kokeilla hakea lainaa pienemmän summan edestä tai yhteishakijan kanssa.

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää