img

Rahalaina jopa 60 000 euroon asti

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Rahalaina arjen tarpeisiin ilman vakuuksia
Lainaa 500 eurosta 60 000 euroon
Laina-aika valittavissa 1 vuodesta 15 vuoteen
Rahalaina arjen tarpeisiin ilman vakuuksia
Lainaa 500 eurosta 60 000 euroon
Laina-aika valittavissa 1 vuodesta 15 vuoteen

Rahalaina arjen tarpeisiin löytyy Samblan kautta. Kilpailutuksessamme on mukana yli 20 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, joten autamme löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen.

Samblan kilpailutuksesta rahalainaa voi hakea 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka – sinulle sopivalla maksuajalla.

Vain henkilökohtaisia lainatarjouksia vertaamalla on mahdollista löytää halvin rahalaina. Siksi Samblan palvelusta voikin olla merkittävää apua pienikorkoisen lainan löytämisessä.

Hae rahalainaa sinulle sopivalla summalla Samblan kautta!

Rahalaina erilaisiin tilanteisiin

Rahalainaa voi hakea monenlaisissa tilanteissa. Samblan kilpailutuksella on mahdollista hakea lainaa kaikkiin erilaisiin arjen rahoitustarpeisiin.

Vakuudettomassa rahalainassa lainan tarkalla käyttökohteella ei ole väliä samalla tavalla kuin vakuudellisissa lainoissa.

 • Arjen pientarpeisiin: Vakuudeton rahalaina on hyödyllinen vaihtoehto, jos tarvitset nopeaa lainaa väliaikaiseen rahantarpeeseen.
 • Remonttiin: Remonttilainaa voi hakea Samblan kilpailutuksesta ilman vakuuksia.
 • Autoon: Perinteisen autorahoituksen ohella myös vakuudeton rahalaina voi olla kätevä vaihtoehto autolainaksi. Tällainen laina sopii hyvin myös silloin, kun ostat autoa yksityiseltä myyjältä.
 • Lainojen yhdistäminen: Isompi rahalaina voi toimia myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Isommalle yhdistelylainalle voi usein saada edullisemman koron.
 • Lomalle: Lomalla rahaa kuluu usein tavallista enemmän. Rahalainan avulla on mahdollista tasoittaa loman kuluja pidemmälle ajalle.

Samblalta rahalainaa voi hakea kaikkiin tarpeisiin. Välitämme lainahakemuksesi suoraan useille luotonmyöntäjille parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pieni rahalaina tai isompi luotto

Rahalaina voi olla isompi tai pienempi. Samblan hakemuksella voit itse valita juuri sinulle sopivan summan: 500 euron ja 60 000 euron väliltä.

Pieni rahalaina sopii väliaikaiseen tarpeeseen, ja isompaa luottoa voidaan tarvita esimerkiksi yksittäiseen isompaan hankintaan.

Oli rahantarpeesi sitten minkälainen tahansa, kannattaa lainaa ottaa vain tarpeeksi pienellä, ja omaan talouteen sopivalla, korolla. Ennen lainan ottamista kannattaakin laskea, sopiiko tuleva kuukausierä omaan budjettiin.

Näin määrität sopivan kuukausierän ja laina-ajan rahalainalle:

 • Laske kaikki taloutesi tulot verojen jälkeen
 • Vähennä tuloista pakolliset menot, kuten ruoka ja asuminen
 • Varmista, että lainan kuukausierän jälkeen budjettiin jää vielä tarpeeksi liikkumavaraa

Jo ennen lainahakemuksen tekemistä on suositeltavaa pohtia, millaisella korolla lainaa on valmis ottamaan. Samblalla kilpailutus on aina ilman sitoumuksia, joten lainatarjouksia ei ole pakko hyväksyä.

Rahalainoja myöntävät pankit ja luotonmyöntäjät

Rahalainoja myöntävät sekä perinteiset pankit että luotonmyöntäjät. Kumpaakin koskee nykyään Suomessa sama 20 %:n korkokatto – tätä korkeammalla korolla lainaa ei saa tarjota.

Lisäksi rahalainaa voi hakea myös vertaislainana. Vertaislainapalveluita koskee samaan tapaan sama korkokatto, vaikka alun perin rahanlähteenä onkin yksityishenkilö.

Jokainen luotonmyöntäjä tekee luottokelpoisuusarvion aina erikseen. Ei olekaan olemassa yhtä kaikille halpaa luotonmyöntäjää.

Lainatarjouksen korko perustuu lopulta hakijasta tehtyyn taloudelliseen kokonaisarvioon. Joskus perinteinen pankki voi olla halvin, mutta joskus taas uudelta luotonmyöntäjältä voi saada lainaa edullisemmin.

Vain vertaamalla eri vaihtoehtoja henkilökohtaisesti voi oikeasti nähdä, mikä rahalaina on sillä kertaa kaikista halvin.

Kilpailuta rahalaina meillä

Rahalaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jos haluaa saada mahdollisimman edullisen koron. Lainojen korot ovat aina henkilökohtaisia, joten vain henkilökohtaisia tarjouksia pyytämällä voi tehdä päteviä vertailuja.

Sambla helpottaa lainojen vertailua merkittävästi, sillä useiden hakemusten sijaan voit täyttää vain yhden hakemuksen ja antaa meidän kilpailuttaa rahalainan puolestasi.

Rahalainahakemuksesi kilpailutetaan kerralla yli 20 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken. Luotonmyöntäjät tekevät itse oman luottokelpoisuusarviointinsa ja voivat tarjota tai olla tarjoamatta lainaa.

Kilpailutuksessa et vielä sitoudu mihinkään, ja voit halutessasi hylätä vaikka kaikki tarjoukset. Kilpailutus ei myöskään maksa sinulle mitään.

Kilpailuta rahalaina vain kolmessa vaiheessa:

 1. Täytä lainahakemuksesi Samblan sivuilla
 2. Me välitämme lainatarjouksesi yhteistyöpankeille ja -luotonmyöntäjille
 3. Esittelemme tarjoukset ja voit valita parhaan

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytyy halvin rahalaina?
Halvin rahalaina löytyy kilpailuttamalla. Hyvä apu on Samblan palvelu, jossa voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainan yli 20 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken.
Paljonko rahalainaa voi saada?
Samblalla voi hakea lainarahoitusta 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Pieni rahalaina voi olla helpompi saada, ja lainatarjoukset perustuvat aina luotonmyöntäjien omiin luottokelpoisuusarvioihin.
Kuka voi hakea rahalainaa Samblalta?
Rahalainaa voi hakea seuraavin minimiehdoin. Lisäksi kannattaa muistaa, että emme voi taata lainatarjouksia, vaan niistä vastaavat aina luotonmyöntäjät itse: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, tulojesi on oltava vähintään 1 000 euroa kuukaudessa & sinun on oltava asunut Suomessa vähintään vuoden ajan. Tarkastamme myös luottotietosi lainahakemuksen yhteydessä.
Mihin tarpeisiin rahalainaa voi hakea?
Samblalla voi kilpailuttaa vakuudettomat rahalainat. Niissä käyttökohdetta ei suoraan rajata mihinkään tiettyyn, vaan lainaa voi hakea monenlaisiin arjen tarpeisiin.

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää