img

Rahoitusta reiluilla koroilla – edullinen rahoitus kaikkiin tarpeisiin

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Edullinen rahoitus 60 000 € asti
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Nopea ja ilmainen hakemus
Edullinen rahoitus 60 000 € asti
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Nopea ja ilmainen hakemus

Sambla on ruotsalainen rahoituksen vertailupalvelu, jonka kautta pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan rahoitusta erilaisiin käyttökohteisiin. Sinun on mahdollista hakea rahoitusta niin henkilökohtaiseen kuluttajakäyttöön tai yritykselle.

Samblan kautta voit saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin aina 60 000 euroon asti. Rahoitusta voi hyödyntää erilaisiin kohteisiin, esimerkiksi häihin, autoon tai remontteihin. Tarjolla on kattavasti erilaisia rahoituspalveluita ja luotonmyöntäjiä, joiden tarjouksista pääset valitsemaan helposti parhaimmat.

Parhaimmillaan rahoituksen saa tililleen jo muutamassa tunnissa lainahakemuksen tekemisestä. Hitaimmiltakin pankeilta ja rahoituslaitoksilta saat rahat tilillesi muutaman arkipäivän sisällä lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Aina edullinen rahoitus

Toimimme puolueettomana vertailijana, eli me emme itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan vertailemme niitä löytääksemme sinulle aina parhaimman rahoitustuotteen.

Palvelussamme voit hakea edullista lainaa tarpeidesi mukaan. Etsimme sinulle parhaimman vaihtoehdon henkilökohtaisen hakemuksesi perusteella yli 23 eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella.

Palvelussamme voit myös valita ja allekirjoittaa valitsemasi rahoitussopimuksen, jonka jälkeen rahoitusyhtiö maksaa rahoituksen sinulle.

Etuja, joista hyödyt vertaillessasi rahoitustarjoukset Samblalla:

  • Rahoitusta 60 000 euroon saakka
  • Korko 4,9 % – 20 %
  • Laina-aika 1-15 vuotta
  • Käyttökohteita lukematon määrä
  • Vertailu ja kilpailutus on aina ilmainen

Sambla on kerännyt pankit ja rahoituspalvelut yhteen paikkaan ja auttaa sinua löytämään rahoituksen, joka sopii parhaiten juuri sinun tilanteeseesi. Tavoitteenamme on löytää yhdessä sinun kanssasi mahdollisimman edullinen rahoitus.

Mihin kaikkeen rahoitusta voi hakea?

Rahoituksen tarve voi yllättää kenet tahansa ja missä elämäntilanteessa tahansa. Remontti, auto tai monien muiden asioiden hankinta, voi tulla monen kukkarolle liian kalliiksi yhdellä kerralla ilman rahoitusta.

Monet hieman suuremmat hankinnat elämässämme voivat aiheuttaa haasteita, missä tahansa taloudellisessa tilanteessa. Sambla rahoitus on kuitenkin auttamassa asiakkaita yli 23 eri pankin ja rahoituslaitoksen avustuksella. Yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksen rahoituksesta kaikista yhteistyökumppanilaitoksistamme.

Mihin ikinä rahoitusta tarvitsetkaan, pystyy Sambla auttamaan sinua löytämään halvimman ja sinulle parhaimman vaihtoehdon rahoituslaitosten joukosta. Olipa kohteena auto, häät tai lomamatka, löydämme sinulle varmasti sinun tarkoitukseesi sopivan rahoituksen.

Rahoituslaskuri laskee kaikki lainan kulut selkeästi

Samblan kautta saamasi lainatarkoitukset ovat kaikki käyneet läpi palvelumme rahoituslaskurin. Laskuri kertoo sinulle rahoituksen kuukausierän suuruuden eri summilla ja takaisinmaksuajoilla.

Laskurin avulla voit nopeasti tarkastaa, millaisen kuukausierän voit saada. Se on saatavilla sivuillamme aina helposti ja nopeasti.

Rahoitushakemuksen tekeminen

Rahoitusten kilpailuttaminen ja vertaileminen on Samblan palvelun avustuksella todella helppoa ja sujuvaa. Sinun tulee vain täyttää lainahakemus Samblan sivuilla ja Samblan palvelu hoitaa kilpailutuksen sinun puolestasi.

Itse hakemuksen täyttäminen on erittäin nopeaa ja vaivatonta. Sinun tulee täyttää hakemukseen, ikäsi, henkilötietosi, henkilötunnuksesi sekä muut lainan saantiin vaikuttavat henkilötiedot.

Tämän jälkeen lähetämme täyttämäsi hakemuksen yhteistyökumppaneillemme, joita on tänä päivänä jo yli 23.

Itse lainahakemuksen jättäminen sivustollamme on kokonaan ilmaista etkä sitoudu vielä kilpailutusvaiheessa mihinkään lainaan. Maksuttoman hakemuksen lähettämisen jälkeen saat kaikki lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta itsellesi viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Palvelumme listaa saamasi tarjoukset hintajärjestykseen ja edullisin tarjous löytyy palvelustamme aina helposti. Rahoitusvaihtoehdot vertaillaan palvelussamme todellisen vuosikoron mukaan, joka takaa, että löydät halvimman rahoituksen aina helposti ja nopeasti.

Rahoituspäätöksen saaminen

Kun olet saanut pankeilta kaikki tarjouksemme, laina-asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi eri lainatarjoukset läpi. Yhteydenotto tapahtuu joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostin välityksellä.

Lopullisen valinnan lainasta ja sen ehdoista teet kuitenkin aina sinä. Voit valita itsellesi parhaimman rahoituksen sivustomme avulla, mutta muistathan, että hakemus ei vielä sido sinua mihinkään. Mikäli et löydä itsellesi mielekästä tarjousta, voit jättää tarjoukset käyttämättä.

Hyväksyttyäsi rahoitustarjouksen saat rahasi nopeasti tilillesi ja parhaimmassa tapauksessa vain muutaman minuutin kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Samblan avulla voi kilpailuttaa ja hakea rahoitusta helposti ja nopealla aikataululla. Hakemuksen täyttäminen on erittäin vaivatonta ja saat ensimmäiset vastaukset hakemuksiisi muutamissa minuuteissa hakemuksen jättämisen jälkeen.

Kaikkien pankkien tarjoamat rahoitustarjoukset saat aina 24 tunnin sisällä yli 23 pankista ja rahoituslaitoksesta. Yleensä päätökset ja tarjoukset valmistuvat kuitenkin tätä nopeammin ja pääset valitsemaan oman tarjouksesi jo saman päivän aikana.

Miksi rahoitus kannattaa kilpailuttaa

Rahoitus on aina kannattavaa kilpailuttaa, koska sen avulla on kaikista helpoin varmistua siitä, että et maksa liikaa omasta rahoituksestasi. Olipa kyseessä suurempi tai pienempi summa, on kilpailuttaminen järkevää, sillä eri rahoituslaitosten hinnat voivat vaihdella erittäin paljon toisistaan.

Käytännössä kilpailuttamisen avulla on siis mahdollista tuoda itselleen säästöä lainaan liittyvissä kuluissa ja koroissa. Samblan rahoitusvertailupalvelu vertailee eri vaihtoehtoja koron ja lainaan liittyvien kulujen kautta, eli niin kutsutun todellisen vuosikoron avulla.

Todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainan nimelliskoron lisäksi kaikki lainanhoitoon liittyvät kulut, joten se antaa todellisen näkymän siitä paljonko laina tulee maksamaan. Todellisen vuosikoron avulla sinun on helppo valita itsellesi halvin mahdollinen rahoitus sekä rahoitus, joka täyttää parhaiten juuri sinun tarpeesi.

Rahoitusta ilman reaalivakuuksia

Kaikki Samblan vertailupalvelun kautta saamasi rahoitustarjoukset on mahdollista saada kokonaan ilman takaajia tai vakuuksia. Tämä mahdollistaa nopeamman lainankäsittelyn ja maksamisen suoraan lainanhakijan tilille.

Suuremmille hankinnoille haettua rahoitusta varten, voi hakemukselle lisätä myös rinnakkaishakijan, joka mahdollistaa halvemman lainan hinnan. Rinnakkaishakijan kanssa yhteisellä lainalla on yleensä halvemmat kulut, sillä lainasta on vastuussa kaksi henkilöä, joiden molempien tulot vaikuttavat rahoituslaitosten ja pankkien luottolaskelmiin.

Rahoitus kokonaan ilman käsirahaa

Samblan kautta saat rahoituksen aina ilman käsirahaa. Koska et tarvitse vakuuksia, ei rahoitukseen tarvita myöskään käsirahaa. Olipa rahoituksen tarpeena sitten auto, lomamatka tai mikä tahansa muu, et tarvitse omaa rahoitusta ollenkaan.

Samblan kautta ainoat vaatimukset ovat, että olet vähintään 18-vuotias, sinulla on säännölliset, yli tuhannen euron kuukausitulot ja olet asunut Suomessa vähintään vuoden ajan. Myös hyvästä maksuhistoriasta on hyötyä rahoituksen saamisessa, mutta maksuhäiriömerkintä ei ole este rahoituksen hakemiselle Samblan kautta.

Miksi valita Sambla vertailupalvelu?

Samblan kanssa sinulla on mahdollisuus saada rahoitustarjous sekä itse rahoitus nopeasti, luotettavasti ja helposti. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on luoda rahoitushakemus palvelussamme ja viimeistään 24 tunnin kuluessa pääset valitsemaan itsellesi parhaimman mahdollisimman rahoituksen.

Samblan palvelua hyödyntäessäsi sinun ei koskaan tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia, sillä kaikki Samblan kautta saatavat rahoitukset ovat aina kokonaan ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka hakisitkin rahoitusta tiettyyn käyttötarkoitukseen, voit käyttää rahoituksen juuri itsesi haluamalla tavalla.

Samblan kautta saat lainatarjouksia aina vastuullisilta toimijoilta, jotka myöntävät lainaa omaa harkintakykyään käyttäen. Tämä takaa sen, että rahoituksenhakija ei joudu ongelmiin rahoituksen takaisinmaksun kanssa myöhemmin.

Samblan pyrkimyksenä on aina löytää rahoitus mahdollisimman pienellä todellisella vuosikorolla, jonka avulla voit toteuttaa haaveesi mahdollisimman laadukkaalla rahoituksella. Sambla tarjoaa rahoituksen lisäksi myös muunlaisia lainatuotteita, joihin voit tutustua Samblan sivuilla.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mitä on rahoitus?
Rahoituksella tarkoitetaan kaikessa yksinkertaisuudessaan varojen hankkimista jotain hankintaa tai menoa varten.
Mistä voin saada rahoitusta?
Rahoitusta voi hakea pankeista ja erilaisten rahoitusyhtiöiden sivuilta netistä. Samblalla voit vertailla yli 20 pankin ja rahoitusyhtiön tarjoukset samalla hakemuksella.
Miten voin saada rahoitusta?
Rahoituksen saaminen vaatii riittävää ikää, säännöllisiä tuloja sekä useimmin myös luottotietoja.
Kannattaako rahoitus?
Rahoitus kannattaa silloin, jos omat rahasi eivät riitä jonkun tärkeän hankinnan tai menoerän kattamiseen.

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää