img

Venelaina 60 000€ asti

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Venelainaa jopa 60 000 €
Vertaile venelainat ilmaiseksi netissä
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu
Venelainaa jopa 60 000 €
Vertaile venelainat ilmaiseksi netissä
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu

Jos olet haaveillut veneen hankkimisesta, venelaina on täydellinen ratkaisu! Sambla voi auttaa sinua löytämään edullisen venerahoituksen jopa 60 000€ asti. Samblalla voit vertailla jopa 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainoja löytääksesi edullisimman venelainan. Tee ilmainen vertailu jo tänään ja jätä hakemus – teemme loput puolestasi!

Miksi valita venelaina?

Edullinen venelaina onkin todellinen mahdollisuus toteuttaa haave ja ostaa pienempi tai isompi vene kotilaituriin tai vaikkapa mökille. Hyödynnä alhaista venelainan korkoa ja osta tuunattava vene talviprojektiksi tai varaa vaikkapa veneuutuus ennakkomyynnistä.

Veneily on kiva harrastus, johon ei ole pakkoa upottaa kovin paljon rahaa ensisijoituksen jälkeen. Vakuudeton venerahoitus mahdollistaa harrastuksen aloittamisen omalla kalustolla vaikka saman tien.

Veneillä voi soutuveneellä mökkijärvellä tai suurella jahdilla avomerellä. Veneilyssä parasta on se, että sitä voi tehdä suuremmalla tai pienemmällä porukalla ja siinä arjen murheet unohtuvat tehokkaasti.

Sambla venelaina laskuri on loistava tapa löytää paras venelaina edullisimpaan hintaan. Tee haaveistasi totta ja seilaa auringonlaskuun omistusveneellä!

Mikä on venelaina?

Venelaina on käytännössä vakuudeton luotto, joka myönnetään lainanhakijan maksukyvyn perusteella. Samoin kuin muut lainat ilman vakuuksia, kuten vakuudeton mökkilaina tai reissuluotto, venelaina ei vaadi vakuuksia kuten vaikkapa autoa, asuntoa tai muuta pantattavaa omaisuutta.

Venelainan korko

Koska vakuudettoman luoton saa ilman takaajaa, voi lainaa hakea yksin. Lainan myöntämiseen vaikuttavat puhtaasti tulot, lainakuorma ja pankin arvio asiakkaan luotettavuudesta.

Vakuudettoman lainan korko riippuu siitä, kuinka luotettavana pankki tai rahoituslaitos pitää asiakasta. Mikäli kaikki on kunnossa, voi asiakas saada hyvinkin suuren vakuudettoman luoton pitkällä maksuajalla.

Edullisempi venelaina rinnakkaishakijan kanssa

Venelainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin molemmat ovat vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta. Rinnakkaishakijan käyttäminen laskee pankin riskiä ja mahdollistaa näin suuremman ja paremman lainan saamisen, kuin mitä yksin saisi.

Kuka voi hakea vakuudetonta venelainaa?

Vakuudetonta luottoa saadakseen luottotietojen täytyy olla puhtaat, sillä Suomen laki ei salli lainan antamista niille asiakkaille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Osa ulkomaalaisista rahoituslaitoksista kiertää lakia myöntämällä lainaa rinnakkaishakijan nimellä tämän tilille.

Voit saada venelainan, jos:

  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Olet täysi-ikinen
  • Sinulla on riittäviä säännöllisiä tuloja
  • Sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä

Vakuudeton luotto on pankin riskituote, sillä se voi laittaa maksamattomat luotot perintään, mutta mitään takeita rahojen takaisin saamiselle ei ole. Riski nostaa hintaa ja näin ollen vakuudettomista luotoista, kuten venelainasta on tullut pankkien parhaiten tuottava instrumentti ja luottojen tarjoajia on paljon.

Suuri tarjonta ei ole ajanut hintoja alas vaan vakuudettomien lainatuotteiden maailma on ollut melko sekava ja korot korkeita. Nykyään Suomen valtio määrittelee vakuudettomien lainojen korkokaton, joka rajoittaa nimelliskoron tavallisessa tilanteessa 20% tasolle.

Vakuudettomat lainat ja muut vipit tulee kuitenkin aina kilpailuttaa, jotta löytää sen lainan, joka on itselle edullisin ja muutenkin tilanteeseen sopivin. Vertaile vakuudettomat luotot aina todellisen vuosikoron mukaan!

Miksi ottaa venelaina?

Suomi on tuhansien järvien maa. Samblan venelainan avulla pääset hyödyntämään suomalaista järvimaisemaa täydestä sydämestäsi silloin kun itse sitä haluat.

Mikä olisi parempaa kuin tyyni öinen järvi ja sen yllä hiljalleen liukuva purjevene tai pieni paatti ja kahisevat airot. Järvet, joet ja meri ovat tärkeä osa suomalaista sielunmaisemaa ja veden päällä sielu lepää.

Venelaina sopii monille ihmisille

Olitpa satunnainen kalamies, todellinen harrastusveneilijä tai vaikkapa maailmanympärysmatkasta haaveileva purjehtija, on vastaus kaikkiin kysymyksiin vene.

Veneilyä on monenlaista, sillä veneitä, vesistöjä ja ihmisiä on joka lähtöön. Yhdellä venelainalla voitkin sijoittaa juuri sellaiseen veneilyyn, joka tuntuu sinusta omalta.

Meillä jokaisella on unelmia ja aika monella ne ovat veneunelmia. Usein oma vene siintää osana kaukaisia eläkehaaveita tai unelmointi päättyy lauseeseen ”sitten joskus”.

Tee unelmastasi totta venelainan avulla

Elämä on kuitenkin tehty elämistä varten, emmekä lopulta kadu mitään muuta, kuin niitä asioita, jotka jätimme elämässämme tekemättä. Älä siis anna veneunelman lipua kaukaisuuteen vaan tee siitä totta jo nyt.

Venelainan ottaminen kannattaa siksi, koska sen avulla voit alkaa elää unelmaelämääsi jo ensi kesänä tai vaikkapa talvella mikäli suunnittelet veneilyä ulkomailla. Venelaina on pikareitti unelmiesi toteuttamiseen.

Huomioi tämä ennen venelainan ottamista

Venelainaan liittyy riskejä, mikäli et aio maksaa sitä takaisin. Jos sinulla on kuitenkin säännölliset tulot ja olet sitoutunut lainanmaksuun, voi vakuudettomalla venelainalla ottaa kiitotien unelmiin.

Työnteko lainan maksamiseksi tuntuu paljon mukavammalta, kun voit nauttia olennaisesta, eli kotona odottavasta veneestä. Veneily on niin paljon muutakin kuin vain kulkuväline. Se on elämäntapa!

Mistä venelainaa saa?

Kuten jo edellä kerroimme, venelaina on yleensä aina vakuudeton. Poikkeuksen tähän tekee tilanne, jossa veneen saa lainalle vakuudeksi ja vakuudellinen laina on mahdollinen.

Vakuudellinen venelaina koskee kuitenkin yleensä aina vain uusimpia premium-veneitä, joten suurin osa tavallisista veneunelmista täytetään vakuudettomia rahoitusmuotoja käyttäen.

Venelainaa saa vakuudellisina ja vakuudettomina lainoina

Venelainaa saa suomalaisista pankeista, jotka tarjoavat poikkeuksetta kaikki jotain tai joitain vakuudettoman rahoituksen muotoja. Lisäksi lainaa saa pienemmistä, usein online-pohjaisista, rahoitusyhtiöistä, jotka tarjoavat lainoja Suomessa.

Venelainan saamisessa lainanantajan löytäminen ei siis ole vaikeaa, sillä tarjontaa on paljon. Lainaa ei kannata kuitenkaan automaattisesti ottaa esimerkiksi omasta pankista tai ensimmäisestä vastaantulevasta rahoituslaitoksesta.

Venerahoituksen saaminen ei ole vaikeaa

Fakta on se, että mikäli täyttää yhden lainanantajan vaatimukset lainanmyöntöä varten, on hyvin todennäköistä, että täyttää myös muiden vaatimukset. Se, kuinka paljon ja millä ehdoin lainaa saa on toinen kysymys, johon saa vastauksen ainoastaan pyytämällä lainatarjouksen.

Venelainoja on tarjolla hyvin paljon, sillä veneen voi ostaa käytännössä millä vain vakuudettomalla luotolla, eikä lainanantaja ole lähtökohtaisesti kiinnostunut kuulemaan lainantarpeen syytä, kunhan takaisinmaksu hoituu ajallaan.

Kuinka venelainat kilpailutetaan?

Venelainoja on saatavilla erilaisia, joten ongelmana lainanotossa ei ole se, etteikö tarjontaa olisi, vaan se, että sitä on liikaa. Lainat kannattaakin aina kilpailuttaa, jotta löytää sen venelainan, joka on itselle edullisin.

Kuten edellä kerroimme, lainanantaja määrittää lainan koron aina asiakkaan antamien tietojen mukaan. Mitä suurempi laina tai pidempi maksuaika, sitä suurempi on myös riski ja siten myös korko.

Venelainojen kilpailuttaminen

Venelainojen kilpailutuksessa pyritäänkin pääsemään tilanteeseen, jossa asiakkaalla on useampi personoitu lainatarjous samoilla ehdoilla eli samalla summalla ja takaisinmaksuajalla. Näistä tarjouksista voi valita parhaan vertaamalla nimelliskorot ja varmistamalla, että muut ehdot, kuten maksuvapaat kuukaudet ovat samat.

Kilpailutus on helppoa tehdä netissä, sillä lainanvertailusivustoja on paljon. Sambla ja muut sivustot pyytävät tarjoukset asiakkaan puolesta ja asiakkaalle jää ainoastaan lainojen vertailu omien kriteeriensä mukaan.

Samblan käyttäminen ei maksa mitään, sillä sen liikevaihto syntyy pankkien ja rahoitusyhtiöiden maksamista komissioista, joita se saa onnistuneiden kilpailutusten jälkeen. Tämä perustuu siihen, että pankit hyödyntävät Samblaa asiakashankinnassa ja maksavat kulun itse.

Lainojen kilpailutus onnistuukin muutamalla klikkauksella ja saat lainatarjoukset nopeasti. Kun olet löytänyt itsellesi parhaan lainan, voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Lainojen kilpailutus netin kautta on siis paitsi helppoa, myös erittäin nopeaa. Kilpailutus auttaa säästämään rahaa ja tekee veneunelmien täyttämisestä helppoa!

Säästä rahaa venelainan avulla

Venelaina eli vakuudeton luotto on lainatuote, joka ei ole ikinä yhtä edullinen kuin vakuudellinen laina, mutta jota on helppoa ja nopeaa saada. Älä siis osta venettä vakuudettomalla venerahoituksella, mikäli voit saada vakuudellista rahaa.

Vakuudettomat lainat ovat hieman huonomaineisia, sillä aiemmin Suomessa nähtiin pikavippibuumi, joka johti ylilyönteihin ja ylivelkaantumiseen. Suomen valtio otti kuitenkin ohjat käsiinsä ja asetti korkokaton, jota myös venelainojen tulee noudattaa.

Mikäli sinulla on kuitenkin vanhempi venelaina tai vaikkapa jokin autolaina tai muu vakuudeton rahoitus, jonka laina on korkea, voit säästää rahaa venelainan avulla. Voit nimittäin ottaa kerralla isomman, nykyaikaisen luoton ja yhdistää kaikki vanhat lainasi pois.

Yhdistä lainat ja säästä rahaa!

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että vanhat lainat maksetaan pois uudella lainalla. Koska uusi laina on halvempi, on tuleva kuukausierä pienempi tai lainan kokonaislaina-aika lyhenee.

Lainojen yhdistely voi säästää jopa satoja euroja vuodessa, sillä kuten jo edellä mainitsimme, osa vakuudettomista luotoista tai esimerkiksi luottokorttiluotoista on erittäin kalliita. Yhdistely ei maksa mitään, mutta saat siitä paljon hyötyä ja jatkossa taloutesi hoito helpottuu.

Yhdistelyssä on myös se hyvä puoli, että jatkossa sinulle jää vain yksi velka ja vain yksi lainanlyhennys kuussa ja muutoksista on helppoa sopia lainanantajan kanssa. Huonoja puolia on vaikea löytää.

Mikäli sinulla on edullisia vakuudellisia luottoja, kuten asuntolaina, opintolaina tai ASP-laina, ei niitä kannata yhdistää vakuudettomien kanssa. Kuten kerroimme, vakuudeton luotto on aina kalliimpi.

Mikäli sinulla on kuitenkin joitain vakuudettomia luottoja ja harkitset joka tapauksessa veneen ostamista lainalla, voi lainojen yhdistelystä samalla olla paljonkin hyötyä. Voit käyttää vapautuvan rahan vaikkapa veneunelmiesi toteuttamiseen ja piknik-korin täyttämiseen parhailla veneilyherkuilla.

Sambla on palveluntarjoaja, jolta saat paitsi venelainan, myös muut arjen lainatuotteet. Harkitse siis lainojen yhdistelyä ja Samblan venelainaa ja teet järkevän taloudellisen päätöksen.

Miksi valita Samblan venelaina?

Samblan venelaina on hyvä ratkaisu paitsi täysin uuden, myös käytetyn veneen ostamiseen. Uuden veneen voi ostaa toisinaan myös vakuudellisella lainalla, mikäli veneen saa kiinnitettyä lainan vakuudeksi.

Vakuudellisella venelainalla et saa ikinä täyttä lainamäärää, sillä vakuus riittää kattamaan vain osan lainasta. Vakuudellinen luotto vaatiikin aina lisävakuuksia eli olemassa olevaa vapaata omaisuutta tai esimerkiksi täytepantin, kuten henkilötakauksen.

Käytettyjen veneiden kohdalla vakuudellinen luotto ei ole useinkaan vaihtoehto, mutta Samblan venelainalla voit saada pienemmän tai isomman käytetyn veneen omaksesi! Samblan laina on siis monipuolinen ja sen saa nopeasti tilille.

Sambla lainan ottaminen on täysin turvallista, sillä Sambla ei saa tietoja lainastasi tai muista raha-asioistasi, vaan sopimus tehdään aina lopulta suoraan pankin kanssa. Sambla toimii ainoastaan välittäjänä, mutta pankit tekevät tarjoukset itse ja Sambla ohjaa neuvottelemaan pankin kanssa kaikista lainaan liittyvistä asioista.

Edullinen venelaina löytyy Samblalta!

Samblan venelaina on aina edullisin, sillä Samblan yhteistyöverkosto on laaja ja pystyy tarjoamaan markkinoiden edullisimmat lainat juuri sinulle räätälöityyn hintaan. Lainoja saa perinteisten pankkien lisäksi myös pienemmiltä pankeilta ja Sambla saa yhteyden näihin kumppaneihin helposti ja nopeasti tehden kilpailutuksesta helppoa.

Samblan käyttö ei sido mihinkään, sillä mikäli et haluakaan venelainaa tai et ole tyytyväinen kilpailutuksessa saamiisi tarjouksiin, voit jättää pelin kesken, milloin vain. Tarjouksen pyytäminen ei siis tarkoita sitä, että sinun tulee ottaa vastaan tarjottu laina.

Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta, helppoa ja nopeaa ja Samblan ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään, mikäli haluat. Mikäli hoidat kilpailutuksen mieluummin yksin, voit asioida täysin sähköisesti, eikä kukaan häiritse sinua.

Veneen ostaminen saattaa olla unelma, mutta unelmat on tehty toteutettaviksi! Aloita venehaaveen toteuttaminen valitsemalla Samblan venelaina!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mistä saa edullista venelainaa?
Edullista venelainaa voi saada suomalaisista ja ulkomaalaisista pankeista ja rahoituslaitoksista. Venelaina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta löydät sen hetken halvimman ja juuri sinulle sopivimman venelainan. Venelainojen vertailu Samblalla on ilmaista, nyt ja aina.
Millainen on venelainan korko?
Venelainan korko vaihtelee paljon. Siihen vaikuttaa muun muassa lainanhakijan takaisinmaksukyky ja tulot. Samblan avulla saat aina edullisimman koron venerahoituksellesi.
Kuinka löytää halvin venelaina?
Halvimman venelainan löytää kilpailuttamalla lainat netissä esimerkiksi jotain netin lainanvertailusivustoa käyttämällä. Pyydä useampi tarjous ja valitse niistä se, joka tarjoaa parhaan todellisen vuosikoron.
Kuka voi saada venelainaa?
Venelainaa voi saada käytännössä kuka vain täysi-ikäinen suomalainen, jolla on puhtaat maksutiedot ja riittävän hyvä takaisinmaksukyky. Lainanmyöntäjä päättää aina viime kädessä sen, kenelle ja millaisin ehdoin se lainaa myöntää.

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää