img

Yksityislaina – löydä itsellesi sopiva vaihtoehto

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Yksityislaina jopa 60 000 euroon asti
Yli 22 lainanmyöntäjää yhdellä hakemuksella
Lainhakemuksen tekeminen on ilmaista
Yksityislaina jopa 60 000 euroon asti
Yli 22 lainanmyöntäjää yhdellä hakemuksella
Lainhakemuksen tekeminen on ilmaista

Yksityislaina on yksityishenkilölle myönnettävä, yleensä keskikokoinen, laina, joka asettuu perinteisten pankkilainojen ja pikavippien välimaastoon. Yksityislainaa ei rajata vain tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Keräsimme tälle sivulle kattavan tietopaketin yksityislainan hakemisesta. Sambla auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset puolestasi – ilman vakuuksia tai turhaa säätöä.

 • Kilpailuta yksityislaina jopa 60 000 euroon asti
 • Yli 20 lainanmyöntäjää yhdellä hakemuksella
 • Lainhakemuksen tekeminen on ilmaista

Miksi valita juuri yksityislaina?

Yksityislaina on tavallista pankkilainaa helpompi vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta uuteen projektiin tai ennakoimattomiin kuluihin. Se ei vaadi samanlaista paperinpyörittelyä kuin tavanomainen laina, ja usein voit saada siihen paremmat ehdot.

Klassiseen pikavippiin verrattuna yksityislaina on usein hieman suurempi ja paremmin ehdoin varustettu.

Yksityislaina on nimenomaan yksityishenkilöille suunnattu laina, ja sen kriteerit eivät ole niin tarkat kuin esimerkiksi asuntolainoissa.

 • Helppo vaihtoehto. Yksityislainan hakeminen onnistuu kätevästi suoraan netistä ilman turhaa byrokratiaa.
 • Hae lainaa ilman vakuuksia. Et tarvitse yksityislainan hakemiseen vakuuksia, eikä sinun tarvitse pantata lainan käyttökohdetta pankille. Mutkaton vaihtoehto sopii moneen tilanteeseen.
 • Rahat nopeasti tilille. Voit saada lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi hetkessä.
 • Joustava vaihtoehto. Hae juuri itsellesi sopivan kokoista lainaa ja räätälöi lainalaskurillamme maksuaika sinulle sopivaksi. Yksityislaina on käyttäjänsä näköinen laina.

Mihin kaikkeen yksityislainaa voi käyttää?

Yksityislainan käyttöä ei varsinaisesti rajata mihinkään vaihtoehtoon, vaan sitä voi käyttää juuri haluamallaan tavalla. Lainahakemuksessa ei tarvitse perustella, mihin käyttöön lainaa haetaan, vaan sen voi käyttää juuri haluamallaan tavalla.

Tässä muutamia esimerkkejä, mihin voit käyttää lainan:

 • Kodin tai kesämökin remontit
 • Uudet isommat hankinnat, veneet, autot, tietokoneet
 • Lomamatkat
 • Yllättävät kulut

Yksityislaina on suunniteltu kaikkiin arjen rahatarpeisiin. Se sopii niin yllättäviin tilanteisiin kuin ennalta mietittyyn rahoitustarpeeseen.

Voit hakea lainaa ja saada päätöksen myös nopealla aikataululla. Hakemus on helppo tehdä ilman vakuuksia, joten laina sopii moneen tilanteeseen.

Yksityislainan hakeminen netissä – Sambla on apunasi

Yksityislainan hakeminen onnistuu kätevästi suoraan netissä Samblan kautta. Me kilpailutamme puolestasi yli 20 eri pankkia ja rahoituslaitosta ja keräämme parhaat diilit sinulle. Voit itse valita, minkä lainan otat, ja saat rahat suoraan lainanmyöntäjältä.

Näin yksityislainaa haetaan netistä:

1. Täytä Samblan sivuilla lainahakemus

Täytä lainahakemus Samblan sivuilta. Kerro, paljonko tarvitset lainaa ja millaista maksuaikaa toivot lainalle. Näet jo laskurista arvioidut kustannukset lainallesi. Syötä myös henkilötietosi, tietoa tuloistasi, asuinmuodostasi sekä yhteystietosi.

2. Odottele hetki, kun keräämme juuri sinulle sopivat tarjoukset

Ole hetken rennosti. Me kilpailutamme eri yksityislainat puolestasi. Yhteistyöverkostoomme kuuluu tällä hetkellä jo yli 20 pankkia ja lainantarjoajaa. Keräämme parhaat tarjoukset hakemuksesi perusteella.

3. Valitse haluamasi lainatarjous

Saat lainatarjoukset Samblan kautta jopa alle 24 tunnissa. Pääset itse vertailemaan lainojen korkoja ja kokonaiskustannuksia – löydä lainaa pienellä korolla ja hyväksy tai hylkää vapaasti lainatarjoukset.

Samblan käyttö ei sido sinua ikinä mihinkään, vaan voit itse päättää, haluatko allekirjoittaa lainatarjouksen vai et.

Kuka voi hakea yksityislainaa?

Yksityislaina on tarkoitettu yksityishenkilön käyttöön ja sitä haetaan aina henkilökohtaisesti. Lainan voi kuitenkin käyttää haluamallaan tavalla.

Yksityislainan hakeminen on varsin yksinkertainen prosessi, mutta myös siihen liittyy tiettyjä vaatimuksia. Samblan vaatimukset lainan hakemiseen ovat seuraavat:

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias
 • Olet asunut ja ollut rekisteröityneenä Suomessa vähintään vuoden ajan
 • Kuukausittaiset säännölliset tulosi ovat vähintään 1 000 euroa
 • Lisäksi lainan saamista helpottaa merkittävästi, jos luottotietosi ovat kunnossa

Paljonko yksityislainaa voi saada?

Yksityislaina sopii myös hieman isompiin lainatarpeisiin. Sambla-palvelun kautta voit kilpailuttaa ja hakea lainaa jopa 60 000 euron edestä.

Lainan kustannukset riippuvat antamistasi tiedoista, halutusta maksuajasta sekä lainantarjoajasta. Jo ennen lainahakemuksen lähettämistä näytämme lainalaskurissa esimerkin mahdollisista kustannuksista.

Milloin yksityislaina ei ole hyvä vaihtoehto?

Yksityislainaa ei kannata ottaa hetken mielijohteesta, tai jos et usko pystyväsi maksamaan lainaa takaisin. Lainaa hakiessa on tärkeää tutustua myös kaikkiin lainaehtoihin ja erityisesti todellisiin lainan korkokustannuksiin.

Jos hyväksyt ja allekirjoitat lainatarjouksen, sitoudut myös maksamaan sen takaisin. Maksamatta jäänyt laina voi aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän, joka hankaloittaa monia asioita. Korot myös juoksevat, jos jätät maksueriä maksamatta.

Yksityislainan hakeminen on aina tehtävä henkilökohtaisesti. Sitä ei voi siis ottaa esimerkiksi yrityksen nimiin, vaan kyseessä on nimenomaan yksityishenkilöille suunnatta lainaratkaisu.

Yksityislaina luottotiedottomalle

Yksityislaina luottotiedottomalle on mahdollinen, mutta selvästi vaikeammin saatava. Eri lainantarjoajat tarkistavat aina lainanhakijan luottotiedot, eikä asiaa ole mahdollista ”piilottaa” hakemuksista.

Jos haet yksityislainaa luottotiedottomana, ole erityisen tarkkana ehtojen kanssa. Maksuhäiriömerkinnän saaneelle hakijalle ei myönnetä lainaa yhtä helposti tai yhtä hyvin ehdoin – varmista siis, että korot ja lainan ehdot ovat järkevät.

Lainanvertailupalvelu, kuten Sambla, voi auttaa hakijaa etsimään lainaa useasta paikasta kerralla. Voit täyttää hakemuksemme ja otamme puolestasi yhteyttä yli 20 eri lainanmyöntäjään.

Yhteenveto – Hae yksityislainaa Samblan avulla

Yksityislaina on helppo ja vaivaton vaihtoehto moneen tilanteeseen. Eri lainantarjoajilla on hyvin erilaisia ehtoja yksityislainoihin ja niiden takaisinmaksuun – siksi lainat kannattaa aina kilpailuttaa.

Sambla-lainanvertailupalvelun avulla lainan voi kilpailuttaa todella helposti. Samalla lainahakemuksella saat useita tarjouksia, sillä teemme yhteistyötä kymmenien eri lainanmyöntäjien kanssa.

Kokeile siis lainalaskuriamme ja kilpailuta lainat helposti muutamassa vaiheessa.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Voiko yksityislainan saada ilman luottotietoja?
Yksityislainan saaminen ilman luottotietoja on hankalaa. Useimmat lainanmyöntäjät eivät myönnä maksuhäiriömerkinnän saaneille lainaa. Samblan lainavertailulla voit kuitenkin kilpailuttaa useita lainanmyöntäjiä ja joissain tapauksissa saada lainaa myös ilman luottotietoja.
Miten haen yksityislainaa?
Voit hakea lainaa Sambla-palvelun kautta haluamasi määrän ja haluamallasi maksuajalla. Kokeile lainalaskuriamme, täytä lainahakemus ja kilpailutamme puolestasi kymmenien lainanmyöntäjien tarjouksia – ilman sitoumuksia. Voit itse valita sinulle parhaan vaihtoehdon.
Mikä on edullisin yksityislaina?
Edullisin yksityislaina löytyy vertailemalla lainoja. Käytä hyväksesi lainoja vertailevaa palvelua, kuten Samblaa, joka vertailee lainat aina 22 pankin kesken ja kilpailuttaa ne puolestasi.
Mistä saa nopeasti yksityislainaa tilille?
Nopeimmin yksityislainan saa tilille, kun alustavan lainapäätöksen jälkeen toimitat tarvittavat dokumentit pankille heti ja allekirjoitat lainasopimuksen saman tien. Näin nopeutat prosessia ja varmistat, että saat rahat tilille nopeasti.

Tässä valikoima 22 yhteistyöpankeista

Näytä lisää