Lainalaskuri

 €
1 00060 000
 %
1%40%
 kk
 vuotta
1 vuosi15 vuotta

Annuiteettilaina

Tasalyhennys

 €
 €

Kuukausierä:

Todellinen vuosikorko:

Lainan korot ja kulut yhteensä:

Painamalla ylläolevaa nappia käytät summaa ja takaisinmaksuaikaa aloittaessasi lainavertailun.

Lainalaskuri

Kun lainaat rahaa pankista, sinun tulisi aina tehdä laskelmat siitä, kuinka laina tulee vaikuttamaan omaan talouteesi. Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan tarkalleen, kuinka paljon sinun tulee maksaa lainanlyhennystä ja korkoja kuukausittain ja kuinka kauan lainan pois maksamisessa kestää.

Tämä auttaa sinua suunnittelemaan kuukausibudjetin, josta on helppo pitää kiinni. Muista, että lainan pois maksamisen ei koskaan tulisi laittaa talouttasi liian tiukalle.

Mikä on lainalaskuri?

Lainalaskuri on digitaalinen laskuri, joka auttaa sinua laskemaan sen, kuinka paljon maksat lainaa pois kuukausittain ja kuinka pitkä laina-aikasi on. Lisäksi näet lainalaskurin avulla myös sen, paljonko laina tulee maksamaan sinulle kokonaisuudessaan.

Voit laittaa lainalaskuriin erilaisia lainasummia vertaillaksesi kuukausierien suuruuksia. Voit lisäksi myös säätää laina-aikaa, joka muuttaa kuukausimaksun ja korkojen määrää. Kokeilemalla erilaisia vaihtoehtoja huomaat, kuinka laina-aika, korot ja kulut muuttuvat - tämä auttaa sinua saamaan realistisen kuvan siitä, kuinka paljon laina tulee vaikuttamaan omaan kuukausittaiseen budjettiin.

Laskuri auttaa sinua sovittamaan lainan omaan kuukausittaiseen budjettiisi. Kannattaa ensin katsoa omaa budjettia ja laskea, kuinka paljon sinulla on varaa maksaa kuukausittain lainaa pois. Tämän jälkeen voit kokeilla, miltä lopputulos näyttää lainalaskuria käyttämällä.

Jos et käytä lainalaskuria apuna lainakulujen ja keston laskemisessa, on mahdollista, että hankit vahingossa liian suuren tai kalliin lainan. Laina on maksettava aina takaisin, joten on tärkeää, että sinulla on varaa maksaa pois laina kokonaisuudessaan tietyn ajan sisällä.

Samblan lainalaskuri voi auttaa sinuakin säästämään rahaa lainassasi. Lainalaskuri helpottaa lainan kokonaiskustannusten hahmottamista.

Mihin lainalaskuria voi käyttää?

Laskuri auttaa sinua laskemaan laina-ajan, kuukausittaiset kulut ja korot sekä lainanlyhennyksen kuukausittain mihin tahansa hakemaasi lainaan, oli se sitten remonttia, lomaa, autoa tai asuntoa varten. Esimerkiksi autolaina laskuri on erinomainen autolainan kulujen ja korkojen laskemista varten ja joustoluotto laskuri antaa kuvan siitä, paljonko joustoluotto tulee kustantamaan pitkällä juoksulla.

Korkolaskuri auttaa lainan korkojen ja kulujen laskemisessa - tämä on tärkeä osa lainan kokonaiskuluja, mikä tulee muistaa lainaa hakiessa. Korot saattavat nimittäin tehdä kuukausittaisesta maksusta paljon toivottua suuremman.

Mistä löydän lainalaskurin?

Lainoja myöntävät palvelut, kuten pankit ja yksityiset lainanmyöntäjät usein tarjoavat lainalaskurin sivuillaan. Voit löytää lainalaskurin esimerkiksi seuraavien pankkien sivuilta:

  • Osuuspankki
  • Nordea
  • S-Pankki
  • Danskebank
  • Handelsbanken

Esimerkiksi OP asiakkaat voivat klikata Osuuspankin sivuille ja kokeilla, millaista kuukausierää pankin oma laina laskuri tarjoaa sinulle ennen lainahakemuksen tekemistä.

Samblan lainalaskuri vertailee puolestasi 13 eri pankin lainoja jopa 60 000 euroon asti. Käyttämällä Samblan laskuria saat laskettua kuukausierät, kulut, korot ja laina-ajan helposti ja nopeasti ilman, että sinun tarvitsee vierailla pankkien sivuilla erikseen.

Vertaile lainoja lainalaskurilla

Laskuri antaa sinulle realistisen kuvan siitä, minkälaisia lainoja sinulle on tarjolla. Voit laskea esimerkiksi Nordean lainalaskurilla lainan hinnan tästä pankista haettavalle lainalle, ja verrata sitä esimerkiksi Danske Bankista saatavaan saman suuruiseen lainaan. Kokeile myös, millaisia säästöjä Samblan lainalaskuri voi tuoda sinulle pitkällä juoksulla.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.