img

Lainavertailu - Vertaile lainoja helposti verkossa

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Yhdistettävät lainat: 35 000

Jos sinulla on useampi kuin yksi lainan tarkoitus, mainitse päätarkoitus. "Palvelut" voivat olla esimerkiksi häitä, juhlia tai siivoustehtäviä varten.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Vertaile lainoja jopa 60 000 euroon asti
Vertaile ilmaiseksi yli 23 lainanantajaa
Säästä rahaa vertailemalla korkoja

Kukapa ei haluaisi lainaa, jonka korko on markkinoiden matalin ja kuukausimaksu sopivan pieni. Lainojen kuluja onkin syytä verrata, sillä eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla ne voivat olla hyvin erilaisia. Sambla on uuden sukupolven lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa ja vertailee lainoja asiakkaan puolesta.

Lainavertailu vertaa lainoja 60 000 euroon asti

Lainavertailu on kaikkiaan erittäin järkevä toimenpide, sillä jo pienemmissäkin lainoissa voi olla merkittäviä eroja lainojen hinnoittelussa. Lainatarjousten hinnat voivat vaihdella satoja tai jopa tuhansia euroja, mutta silti monet jättävät vertailun kokonaan tekemättä.

Järkevä lainanhakija pyytää tarjouksia useista pankeista ja rahoituslaitoksista. Lainavertailun teettäminen Samblassa säästää lainanhakijalta aikaa, vaivaa ja tietenkin myös rahaa, kun kilpailuttamalla löytyy se kaikkein edullisin laina.

Samblan lainavertailu vertaa hintoja useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja laittaa ne kilpailemaan sinun lainastasi. Lainavertailu säästää kuluttajalta huomattavasti aikaa ja hyvin todennäköisesti myös rahaa.

On myös syytä muistaa, että lainavertailun käyttäminen ei sido lainanhakijaa mihinkään, vaan hakemuksen jättäminen on täysin ilmaista. Voit myös jättää saamasi tarjoukset käyttämättä, mikäli ne eivät laske kulujasi tai eivät muuten vastaa odotuksiasi.

Mitä lainavertailu tarkoittaa?

Lainojen vertaileminen on fiksu ja tehokas keino saada pankit kilpailemaan uuden lainanottajan asiakkuudesta. Kuluttajan ei koskaan kannata tyytyä ensimmäiseen tai ainoaan kysymäänsä tarjoukseen.

Pankit ja lainanantajat ehdottavat kullekin asiakkaalle erilaisia lainaehtoja riippuen asiakkaan haluamasta lainasummasta, takaisinmaksuajan pituudesta ja aiemmasta lainatilanteesta. Lisäksi pankit ovat kiinnostuneita lainanhakijan luottokelpoisuuteen liittyvistä seikoista kuten työtilanteesta, asumismuodosta ja maksuhäiriömerkinnöistä.

Lainojen vertailusta voidaankin käyttää myös nimitystä lainojen kilpailutus. Tekemällä hakemuksen on lainojen vertailu yksinkertaista ja helppoa. Lainavertailun tekeminen on helppoa eikä sido asiakasta laisinkaan lainan ottamiseen.

Samblan avulla saat yhdellä lainahakemuksella 24 tunnissa useita lainatarjouksia, joita vertailet yhdessä Samblan lainaneuvojan kanssa. Tavallisesti olennaisinta on tarkastella tarjottujen lainojen kuukausimaksuja, korkoja ja takaisinmaksuaikaa. Oletko jo tarkistanut, millaisia lainatarjouksia sinä voisit saada? Tee hakemus nyt ja vertaa lainoja.

Miten vertailemme lainoja?

Lainavertailu voi olla työläs ja aikaa vievä tehtävä, jos sen joutuu tekemään yksin ja jokaista pankkia erikseen lähestyen. Sambla kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi. Me etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen useiden lainanantajien joukosta. Voit tehdä lainahakemuksen verkossa tai soittamalla numeroon +358(0)942456000.

Lainahakemuksen täyttäminen netissä on nopeaa ja yksinkertaista. Sambla, paras lainavertailu, tarvitsee sinulta vain muutamia tietoja hakemuksen tekemiseen. Sinun tarvitsee syöttää vanhojen lainojesi tilanne, henkilötietosi sekä omat yhteystietosi. Tämän jälkeen saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia eri pankeista ja rahoituslaitoksista.

Mistä asioista hakemuksen runko muodostuu?

Hakemusta täyttäessäsi meitä kiinnostaa, oletko yhdistämässä vanhoja lainojasi vai hakemassa uutta lainaa. Ilmoitathan hakemukseesi myös minkä kokoista summaa olet hakemassa. Täytä myös omat henkilötietosi. Lainahakemuksesi saatuamme etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen.

Nopean palvelumme ansiosta voit saada uuden lainan maksetuksi tilillesi jo muutamassa päivässä. Tarjoamme aina henkilökohtaista palvelua, jotta varmistumme että asiakkaan toiveet ovat kuultu ja että löydämme sinulle sopivimman lainan.

Miksi lainavertailu on kannattavaa?

Lainavertailu on jokaiselle lainanhakijalle erittäin kannattavaa. Lainojen kuluissa on suuria eroja ja niiden muodostuminen voi olla hieman haastavaa tulkita, kun saat useita erilaisia tarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Seuraavana on muutamia tärkeimpiä syitä, miksi lainoja kannattaa vertailla ja kilpailuttaa.

 1. Edullisuus. Pankkien ja luotonmyöntäjien verkkosivuilla ja muutenkin mainoksissa on monesti esimerkkejä, millaisia korkoja ja asiakkaille tarjotaan. Lainan kustannukset kuitenkin vaihtelevat paljon eri lainanhakijoiden välillä ja saadakseen selville oman lainan hinnan, on jätettävä erillinen hakemus. Tämän tekeminen useita kertoja on hidasta ja aikaa vievää puuhaa. Kun vertaat lainoja Samblan avulla, on sinun nopeaa tarkastaa, mikä useista lainatarjouksista on halvin ja sinulle paras vaihtoehto.
 2. Selkeys. Lainoja myöntäviä tahoja on kymmenittäin Suomenkin kokoisessa maassa ja jokainen niistä toimii omien tapojensa mukaisesti. Ne myös esittävät lainojen kulut ja korot aina omalla tavallaan. Tehdessäsi hakemukset jokaiseen paikkaan itse, saat jokaiselta pankilta erilaisen tarjouksen ja niiden järjestäminen voi olla erittäin haastavaa. Samblan palvelussa lainojen kriittiset kulut sekä esimerkiksi vuosikorot on osoitettu selkeästi. Sinun on helppo verrata eri pankkien myöntämiä lainoja, sillä ne on esitetty samalla tavalla.
 3. Lainan todennäköisyys. Pankit myöntävät lainoja hyvin erilaisilla ehdoilla. Osa pankeista ei täten myönnä lainaa asiakkaille, joille taas jokin toinen pankki myöntää lainan erittäin mielellään. Itse tehdyt vertailut voivat muodostua näin todella haastaviksi, jos epähuomiossa lähettää lainahakemuksen kaikista tiukimmille pankeille. Lainavertailu vertaa lainatarjouksia useista pankeista ja se nostaa todennäköisyyttä, että löydät rahoituslaitoksen tai pankin, joka myöntää lainan mielellään juuri sinulle.

Mitä lainoja voin vertailla?

Lainavertailu on kannattavaa missä tahansa lainahakemisen vaiheessa. Ei ole väliä, oliko sinulla jo aiemmin toisesta pankista haettua lainaa vai oletko hakemassa kokonaan uutta lainaa. Lainavertailu auttaa löytämään aina parhaan vaihtoehdon, missä tahansa tilanteessa tai tarpeessa.

Samblan avulla voit hakea aivan uutta lainaa tai yhdistää aikaisempia lainojasi. Vanhoja lainoja yhdistäessä voit ottaa mukaan kalliit kulutusluotot, pikalainat, osamaksut, luottovelat ja muut henkilökohtaiseen kulutukseen otetut lainat kuten autolainan.

Etsimme sinulle lainatarjouksen, jolla maksat vanhat velkasi ja otat itsellesi aiempaa edullisemman kulutusluoton. Aikaisempaa matalampi korko ja pienemmät kuukausimaksut säästävät rahojasi joka kuukausi. Samblan avulla voit saada lainaa aina 60 000 euroon asti.

Lainavertailumme perustana on asiakastyytyväisyys – saat valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Palvelumme on nopea, vaivaton ja maksuton. Lainavertailun ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa lähettäessäsi lainahakemuksia yksi kerrallaan useisiin pankkeihin, vaan palvelumme hoitaa sen aina sinun puolestasi.

Miten lainavertailu tapahtuu?

Lainavertailu on helppo aloittaa suoraan sivuillamme Sambla.fi. Alkuun pääsemiseen riittää, että laitat haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan hakemukseen. Pankkien ja rahoituslaitosten määrittämien henkilötietojen ja muiden tietojen jälkeen palvelu ilmoittaa ensimmäisen kerran, mikäli sinulle voidaan myöntää lainaa. Saat siis tiedon, voidaanko sinulle myöntää lainaa, eli saat lainapäätöksen. Mikäli lainapäätös on kielteinen, et saa tarjouksia pankeilta tai rahoituslaitoksilta.

Palvelussa saamasi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen alat saada tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Voit vertailla luotonmyöntäjien tarjouksia, joka sähköpostiin saapuvien tarjousten perusteella tai suoraan palvelussa.

Sinun on myös mahdollista olla valitsematta mitään lainaa vielä tässä vaiheessa ja voit palata hakemuksellesi myöhemmin uudelleen sivujemme kautta.

Vertaa lainat ennen tarjouksen hyväksymistä

Kun saat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta, pääset vertailemaan ja arvioimaan niitä heti. Saat avuksesi myös Samblan laina-asiantuntijan, joka osaa kertoa sinulle tarkemmin erilaisista tarjouksista. Voitte yhdessä etsiä sinulle sopivimman lainan niin kuukausimaksun, koron kuin laina-ajankin puitteissa.

Samblan asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä heti, kun olet saanut tarjouksen kaikilta pankeilta. Yhteydenotto voi tapahtua joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Asiantuntija esittelee sinulle eri tarjoukset yksityiskohtaisesti ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi lainasta.

Sopivan lainan löytyessä on sinun helppoa siirtyä vastaanottamaan laina suoraan palvelumme kautta. Sopivan ehdokkaan tullessa kohdalle, sinun tulee vain hyväksyä saamasi lainatarjous ja siirtyä allekirjoittamaan lainatarjous pankin tai muun luotonmyöntäjän palveluun.

Sinun ei kuitenkaan ole pakko hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista, mikäli et ole niihin tyytyväinen. Tällöin voit vain jättää lainan nostamatta. Koska lainojen vertailu ja lainan hakeminen on täysin kulutonta sinulle, ei sinun tarvitse tehdä asian eteen mitään.

Lainoja kannattaa aina vertailla, sillä se on aina ilmaista ja kokonaan riskitöntä.

Mikäli kuitenkin päädyt johonkin lainatarjoukseen ja päätät nostaa lainan tilillesi, ei sinun myöskään tarvitse jälkikäteen todistella sen käyttötarkoitusta, vaan voit käyttää sen, miten haluat. Lainanmyöntäjiä ei niinkään kiinnosta mihin lainasi kuluu, sillä heitä kiinnostaa ennen kaikkea kykysi maksaa laina ajallaan takaisin.

7 syytä aloittaa lainavertailu

 • Samblan lainavertailu on maksutonta
 • Lainavertailu kannattaa, kun haet uutta lainaa vanhojen tilalle
 • Lainavertailu kannattaa, kun haet uutta lainaa
 • Löydät itsellesi parhaat lainaehdot
 • Kilpailuttaminen ja vertailu auttavat painamaan korkoa alemmas
 • Löydät edullisen kuukausimaksun
 • Sovit sinulle sopivan laina-ajan

Vertaa lainoja jo tänään ja löydä edullinen kulutusluotto!

Millaisen koron lainalle voi saada lainavertailun avulla?

Sambla ei lainanvertailupalveluna voi vaikuttaa asiakkaan ja pankin välisiin asioihin, joten emme voi antaa lupauksia tietystä korosta. Lainaehdot vaihtelevat aina lainan hakijan sekä lainanmyöntäjän ominaisuuksien ja kriteerien mukaan.

Tärkeimmät korkoon vaikuttavat tekijät ovat hakijan omat tulot sekä aiempi maksuhistoria. Mitä suuremmat ja säännöllisemmät tulosi ovat, sitä paremmilla ehdoilla pankit lähtökohtaisesti myöntävät lainaa.

Lainavertailupalvelun kautta on mahdollista hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa haetulla lainalle on mahdollista saada parempaa korkoa, sillä lainan takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä. Tällöin myös tulot ovat yleensä korkeammat kuin yksittäisellä hakijalla, joten korko on todennäköisesti matalampi.

Lainanvertailupalvelua voi käyttää kokonaan uuden lainan hakemiseen tai sitten lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainan avulla sinun mahdollista saada useampia kertyneiden pienlainojen tilalle yksi isompi laina.

Pienissä lainoissa on yleensä korkeammat korot ja kulut. Jos näitä pienlainoja on päässyt kertymään, voit lainavertailun avulla selvittää, saisitko uuden lainan aikaisempaa pienemmällä korolla. Tässä yhteydessä lainojen kulujen osuus pienenee, sillä sinun ei tarvitse maksaa lainan kuluja kuin yhdestä yksittäisestä lainasta kuukausittain.

Lainavertailu tunnusluvut – todellinen vuosikorko ja nimelliskorko

Lainoista puhuttaessa yksi eniten lainanhakijoita mietityttäviä asioita on koron suuruus. Kun vertaa lainatarjouksia on tärkeää erotella kaksi eri termiä todellinen vuosikorko sekä nimelliskorko.

Lainanhakijan on mahdollista säästä isojakin summia pelkästään hintoja vertailemalla. Lainoihin kuuluu olennaisena aina tuo edelle mainittu korko, mutta myös kuluja, kuten lainanhoitomaksu tai nostokulu.

Samblan lainavertailupalvelussa näiden kahden eri koron esittämistavan ero on tuotu selkeästi esille. Nimelliskorolla tarkoitetaan korkoprosenttia, jonka pankki tai rahoituslaitos tarjoaa kuluttajalleen. Tämän koron määrä on sidoksissa lainasummaan. Nimelliskorko ei pidä sisällään lainaan kuuluvia muita kustannuksia, kuten avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Erityisen tärkeä asia lainojen vertailussa onkin keskittyä erityisesti todellisen vuosikoron suuruuteen. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä pienempi on myös lainan kokonaiskustannus lainanhakijalle.

Kaikkien vakuudettomien lainojen korko on Suomessa rajattu 20 %, joten tämän isompia nimelliskorkoja ei markkinoilla voi tulla vastaan. Kuitenkin todellinen vuosikorko voi nousta yli 20 %:n, jos lainaan sisältyy kalliita palkkioita tai kuluja.

Palvelussamme todellinen vuosikorko on aina osoitettu lainanhakijalle selkeästi. Täten lainoja on helppo vertailla palvelussamme todellisen vuosikoron kautta.

Takaisin maksettava summa laina-ajalta

Toinen tapa tutkia lainojen kokonaishintaa, todellisen vuosikoron lisäksi, on tutustua lainan takaisin maksettavaan summaan. Pankkien ja rahoituslaitosten on aina ilmoitettava koko takaisinmaksettava summa asiakkaalle jo lainan myöntövaiheessa koko laina-ajalta.

Takaisin maksettava summa sisältää kaikki rahoituslaitokselle tai pankille maksettavat erät eli alkuperäisen lainasumman, korot sekä erilaiset kulut koko laina ajalta. Tämä on myös hyvä tapa lainatarjousten vertailussa.

Laina-aika vaikuttaa lainan takaisin maksettavaan summaan erityisen paljon. Mitä pidempi laina-aika hakemukselle on valittu, sitä enemmän lainasta maksaa vuosikorkoja.

Pitkä laina-aika vaikuttaa kuitenkin myös siten, että lainan kuukausierä on huomattavasti pienempi kuin lyhyellä maksuajalla. Laina-aika kannattaakin aina valita siten, että lainan takaisinmaksu on helppoa eikä se vie liian suurta osaa kuukausittaisista tuloista.

Lainaa on aina mahdollisuus maksaa takaisin enemmän kuin, mitä on sovittu, joten tästäkään syystä kuukausierää ei kannata kasvattaa liian suureksi. Lainavertailun avulla voit helposti selvittää millaisen kuukausierän saisit minkäkin mittaisella maksuajalla ja tehdä päätöksesi niiden perusteella.

Kuka voi hakea lainaa Samblan kautta?

Lainavertailu on mahdollista tehdä helposti ja nopeasti sivuillamme tai puhelimen välityksellä soittamalla numeroon +358(0)942456000. Itse lainatarjouksien saamista varten sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Vähintään 18 vuoden ikä.
 • Kuukausitulojen tulee olla vähintään yli 1000 euroa.
 • Sinun tulee olla ollut Suomen kansalainen vähintään 1 vuoden ajan.
 • Hyvä maksuhistoria, maksuhäiriömerkintä ei ole välttämättä este, mutta puhdas maksuhistoria on etu.

Samblan kautta saatavat lainat ovat aina kaikki vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että lainan saamiseen et tarvitse takaajia tai vakuuksia koskaan.

Vakuudeton laina on nopea hakea, sillä se ei vaadi vierailua pankissa tai rahoituslaitoksen tiloissa. Voit suorittaa sen nopeasti tietokoneella tai puhelimella verkossa tai soittamalla suoraan Samblan lainapalveluun.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Myönnetyn lainan määrä vaihtelee jokaisen lainanhakijan ja pankin kohdalla erikseen. Samblan kautta voit hakea lainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Lainan takaisinmaksuajat vaihtelevat vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Lainan takaisinmaksuaika määrittää lainan kokonaiskulut sekä kuukausierän suuruuden. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä lainallasi on.

Lainaa hakiessa on myös syytä tutkailla erilaisten lainamäärien korkoja. Monesti pienet lainat voivat tulla suurempia lainoja kalliimmiksi korkeampien korkojensa takia. Lainavertailu kannattaa tehdä eri suuruisia lainasummia käyttäen, jotta näet millainen laina olisi paras juuri sinulle.

Ei vakuuksia, ei rajoituksia

Samblan asiakkaana päätät itse mihin käytät rahat. Me välitämme aina vakuudettomia lainoja. Kenties haluat säästää rahaa vaihtamalla kalliit vanhat luottosi alempikorkoiseen lainaan? Vai haluatko ostaa uuden auton ja saada sille alhaisimman mahdollisen kuukausimaksun? Vai onko nyt kodin remontoinnin aika? Riippumatta siitä mihin lainaat rahaa, Sambla auttaa sinua vertailemaan monia pankkeja ja saamaan sinulle parhaat lainaehdot.

Vertaile lainasi heti

Lainavertailu Samblan kautta on helppo aloittaa verkossa. Tee hakemus täällä. Kerro meille ensin, minkä kokoista summaa ajattelit ja minkä pituisen laina-ajan haluat.

Täytä tämän jälkeen vielä henkilötietosi ja lähetä hakemus meille Samblaan. Pankit myöntävät lainatarjouksensa 24 tunnin kuluessa. Sen jälkeen lainaneuvojamme käy lainatarjoukset kanssasi läpi ja valitset sopivimman lainatarjouksen sinulle. Kaikkiaan palvelussamme on tarjolla 23 eri pankkia tai rahoituslaitosta, joiden tarjouksista voit valita itsellesi parhaimman.

Nopeimmat pankit maksavat lainan parhaimmassa tapauksessa jo lainanhaku hetkellä. Kuitenkin käytännössä kaikki maksut ovat näkyvillä tilillä viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä. Lainan saapumiseen tilille vaikuttaa moni asia, mutta pääsääntöisesti maksut ovat hyvin nopeita.

Alla on vielä listattuna usein kysyttyjä kysymyksiä palvelustamme. Mikäli et löydä tätä kautta apua kaikkiin kysymyksiisi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kokeilla palveluamme itse. Se on sinulle täysin riskitöntä ja kulutonta.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miksi vertailla lainoja?
On aina hyvä vertailla lainoja ennen uuden lainan ottamista tai lainojen ja luottojen yhdistämistä. Jos vertailet lainaa luotonantajaan, saat useita lainatarjouksia pankeilta ja lainanantajilta, joiden kanssa lainanvälittäjä tekee yhteistyötä.
Pitäisikö minun vertailla lainoja usean lainanvälittäjän kautta samanaikaisesti?
Ei! Tämä on yleinen virhe, jonka monet ihmiset tekevät. Vertailu useisiin lainanvälittäjien kautta samanaikaisesti tarkoittaa, että monessa tapauksessa tietosi lähetetään useita kertoja samoille pankeille. Pankkien arviointi sinusta asiakkaana altistuu usealle sovellukselle samanaikaisesti, mikä voi pankkien silmissä olla merkki henkilöllisyysrikokselle.
Voinko saada paremman koron vertailemalla lainoja?
Teemme yhteistyötä yli 22 kumppanin kanssa Suomessa ja kun haet lainaa Samblan kautta, voit valita sinulle parhaiten sopivan lainanantajan.
Miten vertailen lainoja?
Lainojen vertailu ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja se on myös täysin ilmaista. Täytät hakemuksen, jossa ilmoitetaan, haluatko ottaa uuden lainan vai yhdistää aikaisemmat lainasi sekä lainasummasi. Tämän jälkeen täytät tarvittavat tiedot, jotta lainanantajat voivat käsitellä hakemuksesi. Kun olet valmis, napsauta lähetä. Tämän jälkeen hakemuksesi lähetetään pankeille ja lainanantajille, joiden kanssa Sambla tekee yhteistyötä. Pankit puolestaan ​​kisaadakseen sinulle parhaan tarjouksen.
Mitkä lainat voin ottaa lainavertailuun?
Samblalla vertailemme sinulle useita erityyppisiä lainoja. Vakuudettomista lainoista auto-, yksityis- tai yrityslainoihin tai hakemalla lainaa yhdistämällä lainasi ja luottosi yhdeksi lainaksi.
Voinko vertailla lainoja maksuhäiriömerkinnästä huolimatta?
Jos sinulla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä, Yhteistyöpankkimme eivät myönnä lainaa. Voit tarkistaa luottotietosi kerran vuodessa ilmaiseksi asiakastietorekisteristä.
Miten nopeasti voit vertailla lainoja?
Saat vastauksia / tarjouksia kaikilta pankeilta 24 tunnin kuluessa lainan hakemisesta.
Sitoudunko johonkin tekemällä lainavertailua Samblan kautta?
Et! Se on täysin ilmaista ja ilman sitoutumista. Vaikka et löytäisi sopivaa lainatarjousta, se ei maksa sinulle mitään. Laina tulee sitovaksi vasta, kun olet valinnut ehdotuksen ja jatkanut asianomaisen pankin kanssa.
Kuinka monta pankkia ja luotonmyöntäjää vertailemme?
Teemme yhteistyötä yli 22 lainanantajan kanssa jotta löydetään paras korko lainallesi
Kuinka kauan lainavertailu kestää?
Alle 2 minuutissa voit käynnistää prosessin. Palaamme lainatarjouksilla normaalisti 24 tunnin sisällä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää