Lainavertailu auttaa järkevissä päätöksiä

Kukapa ei haluaisi lainaa, jonka korko on markkinoiden matalin ja kuukausimaksu sopivan pieni. Sambla on uuden sukupolven lainanvälittäjä, joka kilpailuttaa ja vertailee lainoja asiakkaan puolesta.

Järkevä lainanhakija pyytää tarjouksia useista pankeista ja rahoituslaitoksista. Lainavertailun teettäminen Samblassa säästää lainanhakijalta aikaa, vaivaa ja tietenkin myös rahaa, kun kilpailuttamalla löytyy se kaikkein edullisin laina.

Billån

Mitä lainavertailu tarkoittaa?

Lainojen vertaileminen on fiksu ja tehokas keino saada pankit kilpailemaan uuden lainanottajan asiakkuudesta. Kuluttajan ei koskaan kannata tyytyä ensimmäiseen tai ainoaan kysymäänsä tarjoukseen.

Pankit ja lainanantajat ehdottavat kullekin asiakkaalle erilaisia lainaehtoja riippuen asiakkaan haluamasta lainasummasta, takaisinmaksuajan pituudesta ja aiemmasta lainatilanteesta. Lisäksi pankit ovat kiinnostuneita lainanhakijan luottokelpoisuuteen liittyvistä seikoista kuten työtilanteesta, asumismuodosta ja maksuhäiriömerkinnöistä.

Samblan avulla saat yhdellä lainahakemuksella 24 tunnissa useita lainatarjouksia, joita vertailet yhdessä Samblan lainaneuvojan kanssa. Tavallisesti olennaisinta on tarkastella tarjottujen lainojen kuukausimaksuja, korkoja ja takaisinmaksuaikaa. Oletko jo kokeillut, millaisia lainatarjouksia sinä voisit saada?

Miten vertailemme lainoja?

Lainavertailu voi olla työläs ja aikaa vievä tehtävä, jos sen joutuu tekemään yksin ja jokaista pankkia erikseen lähestyen. Sambla kilpailuttaa ja vertailee lainat puolestasi. Me etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen useiden lainanantajien joukosta. Voit tehdä lainahakemuksen verkossa tai soittamalla numeroon +358(0)942456000.

Hakemusta täyttäessäsi meitä kiinnostaa, oletko yhdistämässä vanhoja lainojasi vai hakemassa uutta lainaa. Ilmoitathan hakemukseesi myös minkä kokoista summaa olet hakemassa. Täytä myös omat henkilötietosi. Lainahakemuksesi saatuamme etsimme sinulle parhaan lainatarjouksen.

Nopean palvelumme ansiosta voit saada uuden lainan maksetuksi tilillesi jo muutamassa päivässä. Tarjoamme aina henkilökohtaista palvelua, jotta varmistumme että asiakkaan toiveet ovat kuultu ja että löydämme sinulle sopivimman lainan.

Mitä lainoja voin vertailla?

Samblan avulla voit hakea aivan uutta lainaa tai yhdistää aikaisempia lainojasi. Vanhoja lainoja yhdistäessä voit ottaa mukaan kalliit kulutusluotot, pikalainat, osamaksut, luottovelat ja muut henkilökohtaiseen kulutukseen otetut lainat kuten autolainan. Etsimme sinulle lainatarjouksen, jolla maksat vanhat velkasi ja otat itsellesi aiempaa edullisemman kulutusluoton. Aikaisempaa matalampi korko ja pienemmät kuukausimaksut säästävät rahojasi joka kuukausi. Samblan avulla voit saada lainaa aina 60 000 euroon asti.

Lainavertailumme perustana on asiakastyytyväisyys - saat valita itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Palvelumme on nopea, vaivaton ja maksuton. Lainavertailun ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa lähettäessäsi lainahakemuksia yksi kerrallaan useisiin pankkeihin.

7 syytä aloittaa lainavertailu

  • Samblan lainavertailu on maksutonta
  • Lainavertailu kannattaa, kun haet uutta lainaa vanhojen tilalle
  • Lainavertailu kannattaa, kun haet uutta lainaa
  • Löydät itsellesi parhaat lainaehdot
  • Kilpailuttaminen ja vertailu auttavat painamaan korkoa alemmas
  • Löydät edullisen kuukausimaksun
  • Sovit sinulle sopivan laina-ajan

Vertaa lainoja jo tänään ja saa edullinen kulutusluotto!

Ei vakuuksia, ei rajoituksia

Samblan asiakkaana päätät itse mihin käytät rahat. Meidän välittämämme lainat ovat aina vakuudettomia. Kenties haluat säästää rahaa vaihtamalla kalliit vanhat luottosi alempikorkoiseen lainaan? Vai haluatko ostaa uuden auton ja saada sille alhaisimman mahdollisen kuukausimaksun? Vai onko nyt kodin remontoinnin aika? Riippumatta siitä mihin rahaa lainaat, Sambla auttaa sinua vertailemaan monia pankkeja ja saamaan sinulle parhaat lainaehdot.

Vertaile lainasi heti

Lainavertailu Samblan kautta on helppo aloittaa verkossa. Tee hakemus täällä. Kerro meille ensin, minkäkokoista summaa ajattelit ja minkäpituisen laina-ajan haluat. Täytä vielä henkilötietosi ja lähetä hakemus meille Samblaan. Pankit tekevät lainatarjouksensa 24 tunnin kuluessa. Sen jälkeen lainaneuvojamme käy lainatarjoukset sinun kanssasi läpi ja valitset sopivimman lainatarjouksen sinulle.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.