img

Lainojen yhdistäminen – yhdistä lainat helposti netissä

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Yhdistä lainoja jopa 60 000€ asti
Vältä päänsärky monen laskun maksamisessa
Yhdistä lainasi täysin ilmaiseksi ja ilman sitoutumista

Tee lainojen yhdistely – Paranna talouttasi

Rahan säästäminen rahaa lainaamalla saattaa ensin kuulostaa erikoiselta. Älä kuitenkaan hämäänny. Lainojen ja luottojen yhdistäminen säästää sinun rahojasi, kun korvaat aiemmin ottamasi lainat edullisemmalla uudella lainalla.

Sambla auttaa sinua etsimään uuden lainan, jonka korko on vanhoja lainojasi matalampi ja jonka kuukausimaksut ovat aiempia luottojasi pienemmät. Lainojen vertaileminen voi parhaimmillaan auttaa sinua säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa.

Samblan kautta lainojen yhdistäminen on helppoa, vaivatonta ja maksutonta. Lue alta, kuinka lainojen yhdistely onnistuu netissä ja kuinka Sambla voi auttaa sinua säästämään selvää rahaa.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua pääsemään eroon kalliista pikavipeistä, kulutusluotoista tai muista korkeakorkoisista luotoista. Mitä useampi laina tai luotto sinulla on, sitä enemmän maksat kuluja. Jokaisesta luotosta kertyy korkomaksuja, tilinhoitokuluja ja muita lainanhoitomenoja.

Monen lainan kanssa eläminen on hankalaa jo sen takia, että kaikilla lainoilla on eri eräpäivät ja niiden muistaminen tuottaa helposti ongelmia. Sambla auttaa sinua pääsemään eroon kalliista luotoista tarjoamalla mahdollisuuden yhdistää lainat. Taloudellinen tilanteesi helpottuu, kun korkomenosi laskevat ja lainanhoitokulusi pienenevät.

Me Samblalla autamme ja neuvomme sinua henkilökohtaisesti. Ilmainen lainanhakupalvelumme toimii sekä verkossa että puhelimessa. Me autamme sinua löytämään tarjouksen, joka laskee lainasi korkoa, pudottaa kuukausimaksua ja halutessasi myös lyhentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa aiemmin nostamiesi lainojen ja velkojen kokoamista yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhdistettyäsi lainat nykyiset lainasi rahoitetaan uudelleen ja sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina. Voit näin säästää huomattavia rahasummia, kun sinun ei tarvitse lyhentää lainojasi monille eri rahoitusyhtiöille joka kuukausi.

Lainojen yhdistämistä tarjotaan järjestelylainan tavoin rahoitusratkaisuna pankeissa ja rahoituslaitoksissa. Mutta toisin kuin järjestelylainan kohdalla, velkojen yhdistäminen on mahdollista ilman takaajaa tai vakuuksia.

Velkojen yhdistäminen ilman takaajaa on kuitenkin mahdollista vain, jos hakijan lainanhakukriteerit täyttyvät. Esimerkiksi myöhästyneet maksut voivat vaikeuttaa myönteisen lainapäätöksen saamista.

Siksi lainojen yhdistely kannattaisikin tehdä heti, kun sinulla on useampia lainoja tai muita velkoja maksettavana. Lainantarjoajat ovat valmiimpia myöntämään sinulle yhdistelylainan, kun nykyisten luottojesi maksuerät ovat kunnossa ja ajan tasalla.

Näin asiakkaamme taloudellinen tilanne helpottui

Asiakkaamme luvalla näytämme nyt tyypillisen esimerkin siitä, miten lainojen yhdistäminen vaikuttaa yksityisihmisen talouteen.

Asiakkaamme otti yhteyttä Samblaan ja halusi tietää, voisimmeko helpottaa hänen taloudellista tilannettaan. Hänellä oli luottokorttivelkaa 3000 euroa ja lainaa 12 500 euroa. Me autoimme häntä yhdistämään vanhat lainat yhdeksi uudeksi lainaksi, jonka korko oli huomattavasti entisiä korkoja alhaisempi.

Hänen uuden lainansa korko laski 2,72 prosenttia, mikä puolestaan pienensi kuukausimaksuja 48 euroa. Säästöstä tyytyväinen asiakkaamme päätti lyhentää takaisinmaksuaikaa vuodella.

Kaiken kaikkiaan hän säästi korkokuluissaan jopa 1200 euroa. Asiakkaamme saavat vastaavanlaisia tuloksia Samblassa päivittäin.

Haluaisitko sinäkin yhdistää lainasi? Tee lainavertailu ja yhdistä lainat – Samblalla.

9 hyvää syytä yhdistää lainat Samblalla

 • pääset eroon kalliista pienlainoista, luotoista ja osamaksuista
 • maksat vain yhtä lainaa, entistä paremmilla lainaehdoilla
 • pienemmät kuukausimaksut
 • valitset itse lainan takaisinmaksuajan
 • pääset eroon monista laskuista
 • helppo ja yksinkertainen palvelu
 • nopea lainapäätös
 • rahat nopeasti tilille
 • henkilökohtainen ja maksuton neuvonta

Miten lainojen yhdistely tapahtuu?

Täytä hakemus verkossa tai soita meille. Uutta lainaa varten tarvitsemme sinulta henkilökohtaisten tietojen lisäksi tiedot tämänhetkisistä lainoista. Teemme lainavertailun yhteistyöpankkiemme kanssa ja ilmoitamme parhaista tarjouksista sinulle 24 tunnin kuluttua.

Kun olet hyväksynyt edullisimman lainan lainaehdot, pankki joko maksaa vanhat lainasi suoraan pois tai saat rahat omalle tilillesi, josta voit maksaa vanhat lainat pois itse. Rahat siirtyvät tilillesi muutaman päivän kuluttua lainatarjouksen hyväksymisestä.

Näin lainojen yhdistäminen onnistuu Samblan avulla:

 • Yhdistele lainoja halutessasi jopa 60 000 € asti
 • Valitse laina-ajaksi 1-15 vuotta
 • Vertaile lainatarjouksia
 • Korko alkaen 4,9 %

Luottojen yhdistäminen ilman vakuuksia

Tiesitkö, että pystyt yhdistämään nostamasi pikavipit, luotot ja luottokorttivelkasi ilman takaajaa tai vakuuksia? Samblan kautta voit tavoittaa kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka voivat yhdistää lainasi ilman vakuuksia ja tarpeettomia vakuusjärjestelyitä helposti ennakoitavissa maksuerissä.

Tee lainojen yhdistäminen – saat pienemmän koron

Lainoja yhdistämällä voit useimmiten saada matalamman koron lainoillesi. Lopullisen lainan koron päättää kuitenkin viime kädessä pankki sen tekemän riskiarvion perusteella. Isompien lainasummien kohdalla, luottojen yhdistäminen on kuitenkin yleensä edullisempaa.

Yhdistämällä lainat pienennät muita kuluja

Velkojen maksaminen monille eri rahoituslaitoksille aiheuttaa tarpeettomia laskutuskuluja ja muita tilinhoitolisiä usein täysin turhaan. Vaikka yksittäisen lainan kuukausittaiset tilinhoitokulut eivät tuntuisi suurelta maksuerältä, kertyy niistä ajan myötä usein merkittävä rahasumma.

Lainojen yhdistäminen – 4 hyödyllistä vinkkiä lainojen yhdistelyyn

Vaikka lainojen yhdistely on nykyisin todella helppoa, kannattaa edetä vaiheittain, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä luottojen yhdistämisen suhteen.

Näin voit yhdistellä lainoja vastuullisesti verkossa:

Kilpailuta lainat

Lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa lainojen kilpailuttamisella ja vertailemisella. Ensimmäinen lainatarjouksesi on harvoin edullisin vaihtoehto.

Laadi budjetti

Ennen kuin lähdet hakemaan pankista lainaa lainojen yhdistämiseen sinun kannattaa laatia budjetti. Budjetti auttaa sinua seuraamaan menojasi ja valitsemaan sinulle parhaiten sopivat lainaehdot.

Tutustu lainaehtoihisi

On todella tärkeää, että luet lainasi ehdot ennen lainasopimuksesi allekirjoittamista. Näin tiedät varmasti mihin sitoudut allekirjoittaessasi lainasopimuksesi.

Hae lainaa

Kun olet päättänyt minkä lainan haluat valita, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Saat rahat tilillesi usein jo lainanhakupäivänä.

Ketkä voivat yhdistää lainoja?

Vaikka lainojen yhdistäminen on helpompaa kuin koskaan aiemmin, eivät lainantarjoajat suinkaan myönnä lainoja kaikille lainanhakijoille. Muutamien ehtojen tulee ensiksi täyttyä, ennen kuin yhteistyöpankkimme voivat myöntää sinulle lainaa, oli kyseessä sitten pikalaina, autolaina tai kulutusluotto. Samblan yhteistyöpankit voivat yhdistää lainasi, jos:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on suomalainen pankkitili
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa

Mikäli täytät nämä vaatimukset, voit hakea lainaa kauttamme täysin ilmaiseksi. Velkojen yhdistäminen on riskitöntä, eikä lainahakemuksen tekeminen sido sinua mihinkään.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka täyttäisitkin nämä vaatimukset, luotonmyöntäjät voivat silti kieltäytyä yhdistämästä lainojasi. Osa pankeista ja rahoitusyrityksistä saattaa esimerkiksi myöntää lainoja vain yli 25 vuotta täyttäneille henkilöille. Toiset lainantarjoajat saattavat puolestaan edellyttää lainanhakijoiltaan vähintään tietynsuuruisia säännöllisiä tuloja.

Itse lainahakemuksen tekeminen Samblalla kestää vain muutamia minuutteja. Tehtyäsi hakemuksen palvelussamme sinulle kerrotaan heti, onko velkojen yhdistäminen kauttamme mahdollista kohdallasi vai ei.

Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, saat yleensä ensimmäiset lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme jo samana päivänä. Lainojen yhdistely kauttamme onnistuu viikon jokaisena päivänä.

Yhdistelylainan hakeminen yhteishakijan kanssa

Voit helpottaa myönteisen lainapäätöksen saamista hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakijana voi toimia esimerkiksi lainanhakijan oma vanhempi, puoliso tai paras kaveri. Lähes kuka tahansa muu ihminen voi toimia yhteishakijana hakiessasi yhdistelylainaa, kunhan hän täyttää lainanmyöntäjän asettamat vähimmäisvaatimukset.

Luotonmyöntäjät ovat ennen kaikkea kiinnostuneita siitä, että yhteishakijallasi on vakaa taloudellinen tilanne ja hyvät edellytykset maksaa nostamasi laina takaisin, mikäli et itse kykene maksamaan lainaa takaisin. Kahden ihmisen tulot samassa hakemuksessa parantavat myös mahdollisuuksiasi saada paremmat lainaehdot yhdistelylainallesi.

Jos päätät hakea lainaa yhteishakijan kanssa, sinun on hyvä muistaa, että olette yhteisvastuussa lainasta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos et pysty itse maksamaan nostamaasi lainaa pois, yhteishakijasi joutuu maksamaan lainasi takaisin lainantarjoajalle.

Lainojen yhdistäminen netissä – helppoa ja nopeaa

Velkojen yhdistäminen netissä on lähes täysin syrjäyttänyt perinteiset lainaneuvottelut pankkien konttoreissa viime vuosien aikana. Lainanhakijat eivät tyydy enää perinteisten rahoituslaitosten tarjoamaan hitaaseen palveluun, vaan he vaativat luotonmyöntäjiltä enemmän. Eikä tämä ole yllättävää, sillä luottojen yhdistäminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa netissä.

Samblan kaltaiset lainavertailusivustot palvelevat lainanhakijoita juuri sillä hetkellä, kun he tarvitsevat taloudellista tukea eniten. Netissä lainahakemuksen voi myös täyttää milloin tahansa ja sen käsittelyaika on aina sama. Lainanhakija saa usein myös lainapäätöksen heti lainahakemuksen tehtyään yhdistäessään lainoja netissä.

Kokemuksia yhdistelylainoista

Kysymme palvelumme käyttäjiltä jatkuvasti heidän kokemuksistaan, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaidemme luvilla näytämme nyt, millaisia kokemuksia käyttäjillämme on lainojen yhdistämisestä Samblan kautta:

 • Suosittelen lainojen yhdistämistä Samblan kautta. Voit säästää helposti paljon rahaa! – Sara
 • Lainojen yhdistäminen oli todella helppoa ja nopeaa. Voin lämpimästi suositella palvelua kaikille lainanhakijoille – Jori
 • Vertailin lainojen yhdistämisen kuluja muilla lainavertailu sivustoilla, mutta sain Samblan kautta halvimman vakuudettoman yhdistelylainan itselleni. – Juulia
 • Sambla ilmoittaa selkeästi ja läpinäkyvästi eri lainojen korot ja muut kulut sekä lainantarjoajien luotonantokriteerit. – Pauli
 • Läpinäkyvyys ja reilu meininki tekevät Samblasta markkinoiden parhaimman lainavertailu sivuston. – Mervi

Yhdistelylainavertailu

Lainanhakijat haluavat yhdistää lainojaan monien eri syiden takia. Monet haluavat säästää rahaa esimerkiksi uutta autoa, remonttia, ulkomaanmatkaa, venettä tai moottoripyörää varten.

Suomen lainamarkkinoilla on nykyisin monia eri toimijoita, jotka mahdollistavat lainojen yhdistämisen. Koska lainamarkkinoilla on niin monia eri toimijoita, lainanhakijoiden voi olla vaikeaa löytää paras lainantarjoaja eri rahoitusyhtiöiden joukosta.

Ratkaistaksemme tämän ongelman, välitämme Samblan lainavertailusivustolla vain verkon parhaimpien luotonmyöntäjien lainoja. Samballa voit vertailla erilaisia lainojen ominaisuuksia toisiinsa, kuten korkoja, lainasummia ja takaisinmaksuaikoja. Palveluamme käyttämällä voit säästää tuntuvasti rahaa löytämällä edullisimman yhdistelylainan itsellesi.

Lainaehtosi voivat parantua

Tunnetko luottoluokituksesi? Se tarkoittaa sitä, että pankit ja lainanmyöntäjät arvioivat jokaisen lainantarjouksen kohdalla hakijan luottoriskiä, jonka mukaan ne laativat lainatarjouksensa.

Jotta voit saada vakuudettomalle lainalle todella alhaisen koron, sinun luottoluokituksesi on oltava hyvä. Lainaehtoihin vaikuttavat niin lainanhakijan työsuhde, asuminen, nykyiset lainat kuin kuukausittaiset kulut.

Ihmisten elämäntilanteet vaihtelevat ja lainatarjoukset muuttuvat niiden mukaan, jos esimerkiksi saat palkankorotuksen, maksukykysi paranee. Jos siirryt koeajalta vakituiseen työhön, luottoriskisi pienenee. Molemmissa tapauksissa kannattaa tehdä uusi lainavertailu, koska olosuhteet lainallesi ovat parantuneet.

Kun yhdistät lainat Samblan avulla ja korvaat usean pienen lainan yhdellä suurella lainalla, suosittelemme sinua tekemään uuden lainavertailun muutaman kuukauden kuluttua. Lainanottajien tiedot päivittyvät luottorekisterissä kuukausittain, eli pian vanhat tietosi katoavat näkyvistä. Kun lainoja on vähemmän, luottokelpoisuutesi nousee ja voit jatkossa saada nykyistäkin parempia lainaehtoja hakemillesi lainoille.

Vertaile siis lainoja jo tänään ja yhdistele lainasi!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miten monta ja miten isoja lainoja voin yhdistää?
Isoin yhdistelylaina mitä voit saada, on 60 000€. Tämä tarkoittaa että voit yhdistää niin monta lainaa kun haluat, kunhan summa ei ylitä 60 000€.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.
Miten lainojen yhdistäminen voi olla ilmaista Samblan kautta?
Sambla saa korvauksen pankilta, joka maksaa valitsemasi lainan. Sinulle ei koidu siitä lisäkuluja tai maksuja.
Kuinka nopeasti saan vastaukset pankeilta kun haen yhdistelylainaa?
Useammat vastaukset saapuvat muutamassa minuutissa. Koska työskentelemme yli 22 pankin ja luotonmyöntäjän kanssa, voi kestää jopa 24 tuntia ennen kuin kaikki lainanantajat ovat vastanneet hakemukseesi.
Sitoudunko johonkin hakemalla lainojen yhdistämistä Samblan kanssa?
Et! Hakemus on täysin ilmainen ja se ei vaadi sitoutumista. Vaikka et löytäisi lainatarjousta lainojen yhdistämiseen, se ei maksa sinulle mitään. Laina tulee sitovaksi vasta, kun olet valinnut ehdotuksen ja jatkanut asianomaisen pankin kanssa.
Minkä koron saan yhdistelylainalleni?
Lainan nimelliskorko on 4,9% ja 20% välillä ja se määrittyy asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Kaikki pankit ja lainanantajat käyttävät eri arviointeja, joten on viisasta verrata useita lainantarjoajia saadakseen parhaan lainatarjouksen.
Voinko pienentää kuukausikustannuksia yhdistämällä lainat?
Kyllä voit! Hajanaisten lainojen ja luottojen yhdistäminen johtaa yleensä pienempiin kuukausikustannuksiin, parempaan yleiskatsaukseen ja lopulta parempaan lainaan.
Mitkä ovat vaatimukset lainojen yhdistämiseen Samblan kautta?
Sinulla tulee olla ollut kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan ja kuukausitulosi tulee olla vähintään 1000€. Lisäksi on hyvä, mutta ei välttämätöntä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
Voiko korko muuttua yhdistelylainassa?
Lainan korko voi olla joko vaihtuva tai kiinteä. Vakuudettomissa kulutuslainoissa on yleensä vaihtuva korko. Tämä tarkoittaa, että pankki voi säätää korkoa, jos markkinaolosuhteet muuttuvat. Korko voi siis nousta ja laskea.
Voiko yhdistelylainan maksaa pois etuajassa?
Kun otat vakuudettoman kulutusluoton Samblan kautta, sinulla on aina oikeus lyhentää lainaasi nopeammin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tehdä suurempia lyhennyksiä tai maksaa lainan pois etuajassa ilman kustannuksia.

Yhteistyössä kanssamme:

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää