Yhdistä lainat - Paranna talouttasi

Rahan säästäminen rahaa lainaamalla saattaa ensin kuulostaa erikoiselta. Älä silti hämäänny. Lainojen ja luottojen yhdistäminen säästää sinun rahojasi, kun korvaat aiemmat lainat edullisemmalla uudella lainalla. Sambla auttaa sinua etsimään uuden lainan, jonka korko on vanhoja matalampi ja kuukausimaksut aiempaa pienemmät. Lainojen vertaileminen voi säästää sinulle jopa satoja euroja kuukaudessa.

Samblan kautta lainojen yhdistäminen on helppoa, vaivatonta ja maksutonta.

Billån

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainojen yhdistäminen auttaa sinua pääsemään eroon kalliista pikavipeistä, kulutusluotoista tai muista korkeakorkoisista luotoista. Mitä useampi laina tai luotto sinulla on, sitä enemmän maksat kuluja. Jokaisesta luotosta kertyy korkomaksuja, tilinhoitokuluja ja muita lainanhoitomenoja. Monen lainan kanssa eläminen on hankalaa jo sen takia, että kaikilla lainoilla on eri eräpäivät ja niiden muistaminen tuottaa helposti ongelmia.

Sambla auttaa sinua pääsemään eroon kalliista luotoista yhdistämällä lainat. Taloudellinen tilanteesi helpottuu, kun korkomenosi laskevat ja lainanhoitokulut pienenevät. Useiden lyhennysten sijaan sinun tarvitsee muistaa ainoastaan yhden lainan eräpäivä.

Me Samblassa autamme ja neuvomme sinua henkilökohtaisesti. Ilmainen palvelumme alkaa, kun teet lainahakemuksen verkossa tai soitat meille. Me autamme sinua löytämään tarjouksen, joka laskee lainasi korkoa, pudottaa kuukausimaksua ja halutetassasi myös lyhentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Näin asiakkaamme taloustilanne helpottaa

Asiakkaamme luvalla näytämme nyt tyypillisen esimerkin siitä, miten lainojen yhdistäminen vaikuttaa yksityisihmisen talouteen.

Asiakkaamme otti yhteyttä Samblaan ja halusi tietää, voisimmeko helpottaa hänen taloudellista tilannettaan. Hänellä oli luottovelkaa 3000 euroa ja lainaa 12 500 euroa. Me autoimme häntä yhdistämään vanhat lainat yhdeksi uudeksi lainaksi, jonka korko oli huomattavasti entisiä korkoja alhaisempi.

Kuten taulukosta näkee, uusi laina laski korkoa 2,72 prosenttia, mikä puolestaan pienensi kuukausimaksuja 48 euroa. Säästöstä tyytyväinen asiakkaamme päätti lyhentää takaisinmaksuaikaa vuodella. Kokonaisuudessa hän säästi korkokuluissa 1200 euroa. Samanlaisia tuloksia syntyy Samblassa päivittäin.

Haluatko myös sinä yhdistää lainasi? Vertaile lainoja Samblan kautta.

9 syytä yhdistää lainat Samblassa

  • eroon kalliista pienlainoista, luotoista ja osamaksuista
  • voi maksaa vain yhtä lainaa, jossa edellisiä paremmat lainaehdot
  • kuukausimaksu pienenee
  • lainan takaisinmaksujan saa valita itse
  • pääsee monista laskuista eroon
  • helppo ja yksinkertainen palvelu
  • nopea lainapäätös
  • rahat nopeasti tilille
  • henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa

Miten lainat yhdistetään?

Tee hakemus verkossa tai soittamalla meille. Uutta lainaa varten tarvitsemme sinulta henkilökohtaisten tietojen lisäksi tiedot tämänhetkisistä lainoista. Teemme lainavertailun yhteistyöpankkiemme kanssa ja ilmoitamme parhaista tuloksista sinulle 24 tunnin kuluttua.

Kun olet hyväksynyt edullisimman lainan lainaehdot, pankki joko maksaa vanhat lainasi suoraan pois tai saat rahat omalle tilillesi, josta voit maksaa vanhat lainat pois itse. Rahat siirtyvät tilillesi muutaman päivän kuluttua lainatarjouksen hyväksymisestä.

Lainaehtosi voivat parantua monta kertaa

Tunnetko luottoluokituksesi? Se tarkoittaa sitä, että pankit ja lainanmyöntäjät arvioivat jokaisen lainantarjouksen kohdalla hakijan luottoriskiä, jonka mukaan ne laativat lainatarjouksensa. Jotta voit saada vakuudettomalle lainalle todella alhaisen koron, sinun luottoluokituksesi on oltava hyvä. Lainaehtoihin vaikuttavat niin lainanhakijan työsuhde, asuminen, nykyiset lainat sekä maksumääräykset.

Ihmisten elämäntilanteet vaihtelevat ja lainatarjoukset muuttuvat niiden mukaan. Jos saat palkankorotuksen, maksukykysi paranee. Jos siirryt koeajalta vakituiseen työhön, luottoriskisi pienenee. Molemmissa tapauksissa kannattaa tehdä uusi lainavertailu, koska olosuhteet lainallesi ovat parantuneet.

Kun yhdistät lainat Samblan avulla ja korvaat usean pienen lainan yhdellä suurella, suosittelemme sinua tekemään uuden lainavertailun muutaman kuukauden kuluttua. Lainanottajien tiedot päivittyvät luottorekisterissä kuukausittain, eli pian vanhat tietosi katoavat näkyvistä. Kun lainoja on vähemmän, luottokelpoisuutesi nousee ja voit jatkossa saada nykyistäkin parempia lainaehtoja.

Vertaile lainoja jo tänään ja yhdistä velat!

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.