img

Yhdistä lainat ja muut velkasi

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Yhdistä lainat jopa 60 000€ asti
Helppo ja turvallinen palvelu
Tarjoukset yli 23 lainantarjoajalta
Yhdistä lainat jopa 60 000€ asti
Helppo ja turvallinen palvelu
Tarjoukset yli 23 lainantarjoajalta

Katoavatko kuukausittaiset tulosi korkeakorkoisten pienlainojen tai pikavippien maksuihin? Monet erilliset takaisinmaksuerät ja lisäkulut tekevät velasta helposti ylitsepääsemättömän tuntuisen.

Tehokas keino välttyä tältä on lainojen yhdistäminen. Kun yhdistät lainat yhdeksi voit säästää merkittävästi rahaa lainamenoissasi.

Menoeriä selkeyttämällä saat omasta taloudellisesta tilanteestasi selkeämmän kokonaiskuvan säästäen samalla selvää rahaa. Tutustu ensin alle listattuihin tietoihin ja neuvoihin, ja yhdistä lainasi sitten.

Yhdistä lainasi ja selkeytä taloudenhallintaa

Lainanotolle on tavallisesti jokin hyvä syy. Auton korjaus, työssä käytetyn tietokoneen hankinta tai pesukoneen korjaus ovat kaikki hankintoja, jotka helpottavat arkea huomattavasti.

Näin ne ovat myös täysin oikeutettuja, kannattavia investointeja.

Jotta kaikki kuitenkin menisi sujuvasti, on eri lainojen takaisinmaksamisesta pystyttävä pitämään huolellisesti kirjaa. Kun useiden menoerien sijaan maksamista odottaa kuukausittain yksi selkeä menoerä, on tähän varautuminen helppoa.

Sekaannuksilta vältyttäessä rahaa ei mene viivästysmaksuihin, ja lainan voi nähdä lyhenevän kuukausi toisensa jälkeen.

Lainan lyhennykseen kannustaa ja sitä myös helpottaa se, että lainasummia on vain yksi. Kokonaiskuvaa voi olla vaikeaa hahmottaa, mikäli lainataakka koostuu monista veloista, joihin kuhunkin kytkeytyy omat lisämaksunsa.

Suosituksemme on siis: yhdistä lainat yhdeksi!

Yhdistä lainat – Halvin tapa

Lainojen yhdistäminen helpottaa velkojen takaisinmaksua monin eri tavoin. Yhdistä lainat, ja pääset nauttimaan monista merkittävistä hyödyistä:

 • Alempi korko usealle lainasopimukselle, kuin mitä yksittäisiin maksusopimuksiin olisi mahdollista saada
 • Pienempi kuukausierä, koska yhdistelylaina on joustavammin sovellettavissa juuri omaan talouteesi sopivaksi
 • Laskutuslisiltä ja tilinhoitomaksuilta välttyminen, sillä yhdistettyäsi lainat yhdeksi sinun tarvitsee maksaa vain yhden lainan sivukuluja
 • Yhdistä lainat – helpotat talouden suunnittelua
 • Joustava maksusuunnitelma, sillä yhdistelylainan voi maksaa takaisin myös pitkällä maksuajalla
 • Säästät selvää aikaa. Aika on tärkein voimavaramme, sillä sitä ei voi koskaan saada takaisin. Sen sijaan, että joka kuukausi joudut etsimällä etsimään eri lainojen laskuja tai menettämään yöunia viivästysmaksujen vuoksi, yhdistä lainat ja voit viettää aikaa itsellesi tärkeimpien asioiden parissa

Kuten minkä tahansa muunkin lainan kohdalla, kannattaa eri luotonmyöntäjiä vertailla huolellisesti parhaan mahdollisen koron löytämiseksi.

Vertailua tehdessä kannattaa tutustua myös takaisinmaksuaikoihin. Mikäli yhdistelylainan pyrkii maksamaan pois lyhyessä ajassa, voi kuukausittaisesta lainanlyhennyksestä muodostua suuri taloudellinen taakka.

Mikäli yhdistät lainat sittenkin pidemmällä takaisinmaksuajalla, eivät kuukausierät edellytä aivan niin tiukkaa säästökuuria. On kuitenkin tärkeää muistaa, että mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä suuremmat ovat korkokustannukset.

Useiden lainojen monet piilokulut

Yhdistä lainat, etkä enää maksa jokaisesta pienlainasta erikseen niistä veloitettavia laskutusmaksuja. Tähän tarkoitukseen sopii toki myös e-laskun tai suoraveloituksen käyttö.

Suoraveloituksella varmistat, etteivät lainan lyhennykset ainakaan jää maksamatta.

Yhdistä lainasi yhdeksi ja maksat vain yhden lainan oheiskuluja. Näin ollen et myöskään maksa useita tilinhoitokuluja.

Mikäli yhdessä lainassa kuukausittainen tilinhoitomaksu on 6 euroa, muodostuu tästä viiden vuoden laina-ajalla jo 360 euroa – varsin merkittävä summa monelle taloudelle.

Summasta vieläkin tuntuvamman saa, jos huomioi, mitä sillä olisi voinut tehdä. Sijoittamalla kuukausittaisista lisäkuluista olisi voinut kerryttää mukavan turvakassan, jolla kattaa tulevaisuuden yllättäviä kuluja ilman tarvetta uusien lainojen otolle.

Näistä lainoista olisi muutoin joutunut maksamaan jälleen uusia lisäkuluja, jotka kaikki syövät toimeentulosta ison osan. Oheiskulujen vaikutusta ei siis tule aliarvioida etenkään silloin, kun lainoja on monia.

Vertaa pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kun kyseessä on rahoitus- ja luottoalan kaltainen, laajan kilpailun ala, on eri toimijoiden välillä huomattaviakin eroja. Yhdistä lainat siis vasta vertailtuasi eri pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Yhdistelylainoja kilpailuttamalla voit varmistua siitä, että saat uudelle lainallesi parhaan mahdollisen koron. Kun kerran kartoitat perusteellisesti kaikkien nykyisten lainojesi – niin pikavippien, osamaksusopimusten kuin luottokorttienkin – yhteissuuruuden ja kulut, on niistä helppo pysyä ajan tasalla uuden, aiemmat luotot kattavan lainan avulla.

Samblan lainavertailu on maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Teemme yhteistyötä yli 22 pohjoismaalaisen pankin ja lainantarjoajan kanssa.

Yhdistä lainat, mikäli saavuttamasi säästöt näyttävät hyviltä, tai jätä lainasi halutessasi yhdistämättä, mistä tahansa syystä.

Yhdistä lainat ja sijoita säästämäsi rahat

Yhdistä lainat ja voit säästää lainojen oheiskuluissa sekä korkomenoissa. Monet palvelumme käyttäjät säästävät jopa satoja euroja vuosittain yhdistämällä lainat palvelussamme.

Laittamalla nämä varat lainojen liikakulujen sijaan vaikkapa luotettaviin sijoituksiin, voi omaan talouteen luoda arkea helpottavaa liikkumavaraa. Kuukausittainen säästäminen toimii vararahaston ohella myös kannustimena, joka muistuttaa siitä, että olet hallinnassa omasta taloudestasi.

Kun sijoitustensa sitten näkee kasvavan, tarjoaa tämä aivan uudenlaista luottoa omiin taloudenhallinnan kykyihin.

Rahaa voi säästää ja sijoittaa monilla tavoilla. Markkinoilla on tarjolla erilaisia säästötilejä, rahastoja ja osakkeita, joihin voi sijoittaa rahaa. Tavallista suurempi riski tarkoittaa suurempia tienausmahdollisuuksia.

Omaa talouttaan vasta tasapainoon saavan olisi kannattavaa valita näistä mahdollisimman riskitön ja varma vaihtoehto, ja tällaisen neuvonnassa avuksi voi olla oma pankki tai erilaiset sijoittamista käsittelevät nettisivustot.

Kun sopiva sijoitustapa sitten löytyy, voi tällä kerryttää vararahastoa tulevaisuuden yllättäviä menoja varten. Aivan heti kaikkia sijoittaen kerrytettyjä säästöjä ei kannata alkaa kuluttaa – usein sanotaan, että sopivan kokoinen vararahasto vastaa kahden kuukauden palkkaa.

Yhdistä lainat ja tee lyhennykset ajoissa

Yhden lainan lyhentäminen aiheuttaa huomattavasti vähemmän häslinkiä ja stressiä, kuin monen erisuuruisen ja -korkoisen luoton lyhentäminen. Kun yhdistät lainat, sinun ei enää tarvitse pitää kirjaa osamaksujen ja lainanlyhennysten eräpäivistä, sillä keskityt maksamaan vain yhdistelylainaa.

Sekaannusten ja unohtumisten mahdollisuus on pienempi, kun mielessä on pidettävä joka kuukausi vain yhden lyhennyserän suuruus sekä eräpäivä. Näin turvaat säästösi viivästysmaksuilta ja -koroilta.

Yhdistä lainat – Se on näin helppoa!

 1. Selvitä kaikki nykyiset lainat. Lainaa voi ottaa monessa eri muodossa. Selvitä kaikkien osamaksusopimusten, luottokorttivelkojen sekä pienlainojen yhteissumma, kuukausierät sekä jäljellä olevat maksettavat. Millaisia ovat lainojen korot? Entäpä hoitokulut?
 1. Laske, paljonko rahaa tarvitset lainojesi yhdistämiseen. On suositeltavaa, että perehdyt tilanteesi huolella. Näin pystyt vertailemaan kauttamme löytyneitä lainatarjouksia ja valitsemaan niistä itsellesi parhaimman vaihtoehdon.
 1. Arvioi kuukausittainen tulovirtasi. Kuinka paljon varaa voit käyttää lainan lyhennykseen kuukaudessa? Vaikka moni tahtoo maksaa lainan takaisin niin pian kuin mahdollista, ole tarkkana, ettet vaadi itseltäsi liikoja. Maksamatta jäänyt lyhennys on ikävämpi juttu, kuin muutaman kuukauden lisäaika.
 1. Valitse yhdistelylainalle sopiva suuruus, laina-aika ja kuukausilyhennys. Tässä apuna toimii Samblan sivuilta löytyvä lainalaskuri, jolla voit tehdä arvioita uuden lainan kuukausilyhennyksen suuruudesta eri laina-ajoilla ja -summilla.
 1. Vertaa lainat! Täytä hakemus ja valitse sitten annetuista vaihtoehdoista itsellesi sopivin. Samblan lainavertailu ei sido sinua mihinkään, eli halutessasi voit jättää lainatarjoukset täysin huomiotta.

Missä tilanteessa lainojen yhdistäminen kannattaa?

Lainan yhdistäminen on erityisen suositeltavaa silloin, kun mielen päällä ovat useat erikorkoiset, -suuruiset ja -tyyppiset lainat. Lainat yhdistettyäsi sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausierästä ja lainasummasta, mikä tekee oman talouden kokonaiskuvan hahmottamisesta helpompaa.

Kun yhdistelylainan vielä kilpailuttaa, saa uudelle lainalle mahdollisimman alhaisen koron. Oikein ajoitettuna tämä sekä sivukulujen pois karsinta tuovat vuositasolla huomattavia säästöjä, jotka oikein sijoittamalla arkeen saa mukavan vararahaston.

Mikä on järjestelylaina?

Kun puhutaan yhdistelylainasta, on kyseessä tyypillisesti tavallinen kulutusluotto, jota haetaan useamman pienen lainan yhdistämiseen. Tarkoituksena on saada näin lainanlyhennykset sekä lainanhoidosta koituvat kustannukset pienemmiksi.

Toisinaan lainanhakijan on mahdollista myös yhdistää aiemmat lainansa edullisemmalla järjestelylainalla.

Järjestelylainaa saa kuitenkin harvoin yksin ja usein sitä hakeva tarvitseekin toisen yhteisvastuullinen lainanhakijan. Tällöin sekä lainanhakija, että yhteisvastuullinen lainanhakija ovat vastuussa lainan maksamisesta silloin, jos hakija ei kykenekään noudattamaan laadittua maksusuunnitelmaa.

Yhdistelylainaa yhteishakijan kanssa

Älä lannistu, vaikka olisit aiemmin saanut kieltävän vastauksen hakiessasi lainaa – vaihtoehtoja lainan saamiseen on yhä saatavilla!

Yksi näistä on hakea lainaa yhdessä jonkun toisen ihmisen kanssa. Mikäli saat mukaan yhteishakijan, on se luotonmyöntäjän silmissä todella hyvä asia.

Maksuvastuun jako sinun ja yhteishakijan kesken vähentää luotonantajaan kohdistuvaa riskiä huomattavasti.

Mahdollisuutesi parempien lainatarjousten saantiin kasvavat yhteishakijan avulla huomattavasti. Lainantarjoajia vertaillessa yllättävää saattaa kuitenkin olla se, että jotkin toimijat hyväksyvät rinnakkaishakijaksi myös muita kuin kanssasi samaan talouteen kuuluvia ihmisiä.

Yhteishakija voi siis olla esimerkiksi ystäväsi, sukulaisesi tai vaikkapa toinen vanhemmistasi. Lainojen yhdistäminen kanssahakijan tuella parantaa merkittävästi mahdollisuuksiasi edullisempaan lainaan, sillä lainanmyöntäjä tavallisesti palkitsee matalan riskin asiakkaita edullisemmilla koroilla.

Yhdistä lainat kokemuksia

Lainojen yhdistämisellä voi olla omaan talouteen monia kauaskantoisia, positiivisia vaikutuksia. Seuraavaksi esittelemme kuinka paljon rahaa yksi Samblan asiakas onnistui säästämään yhdistämällä lainat.

Asiakkaan talous oli ajautunut tiukkaan tilanteeseen kahden kulutusluoton ja luottokorttivelan seurauksena.

Lainat aiheuttivat hänelle suurta stressiä. Tästä huolimatta hän maksoi silti aina ahkerasti kunkin lainanmyöntäjän pyytämän summan.

Tunnollinen velanmaksu ei silti auttanut häntä pienentämään lainavelkaa.

Etsiessään ratkaisua ongelmiinsa asiakas törmäsi Samblan lainavertailu palveluun. Koska palvelu on maksuton eikä sido käyttäjiään mihinkään, asiakas päätti kokeilla auttaisiko se häntä.

Summa Kuukausierä Korko Korko (euroissa)
Luotto 3 000 € 100 € (3 vuotta) 12,57% 582 €
Laina 12 500 € 167 € (8 vuotta) 6,70% 3 564 €
Yhteensä 15 500 € 267 € (8 vuotta) 7,84% 4 146 €
Uusi laina 15 500 € 219 € (7 vuotta) 5,12% 2 904 €

Kuten voit nähdä, ratkaisu oli asiakkaalle erittäin hyvä, koska yhdistämällä lainansa asiakas onnistui luomaan jopa 50 euron edestä säästöjä kuukausittain.

Asiakas oli aiemmin maksanut luottokorttivelastaan ja kulutusluotoistaan 7,84% korkoa. Lainojen yhdistämisen seurauksena hän onnistui kuitenkin pudottamaan korot vain 5,12%:iin.

Järjestelylaina auttoi asiakasta etenemään omassa elämässään, ja uuden lainan ansiosta asiakas onnistui säästämään jopa 1241€ lainamenoissaan.

Haluatko sinäkin säästää rahaa lainamenoissasi? Selvitä millaisia säästöjä lainojen yhdistäminen voi tarjota sinulle kilpailuttamalla aiemmat lainasi ilmaiseksi palvelussamme!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Miksi lainat kannattaa yhdistää?
Kun yhdistät lainasi, lainamenosi pienenevät ja taloutesi hallinta helpottuu. Monista eri lainoista ja luotoista kertyvät korot ja tilinhoitomenot jäävät lainojen yhdistämisen kautta pois, kun maksettavaksi jää ainoastaan yksi suurempi laina.
Mikä on yhdistelylaina korko?
Lainantarjoajat päättävät aina itse yhdistelylainan koron. Yhdistelylainan korko määräytyy lainanhakijan takaisinmaksukyvyn sekä luottohistorian perusteella.
Voiko mitä tahansa lainoja yhdistää?
Samblan kautta voit yhdistää haluamasi lainat, luotot tai osamaksusopimukset jopa 60 000 euroon asti. Yhdistämällä lainat saat kulutusluotoista, pienlainoista, luottokorteista tai osamaksusopimuksista kertyvät korot ja lainakustannukset kuriin.
Voinko yhdistää lainani pankissani?
Myös perinteiset pankit tarjoavat yhdistelylainoja asiakkailleen. Pankit eivät yleensä kuitenkaan keskity niin vahvasti yhdistelylainojen myöntämiseen. Siksi saat yhdistettyä lainasi luultavasti edullisemmin Samblan yhteistyökumppaneilla.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää