img

Yhdistelylaina

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Turvallinen ja luotettava palvelu
Nopea prosessi
Lainaa jopa 10 minuutissa
Turvallinen ja luotettava palvelu
Nopea prosessi
Lainaa jopa 10 minuutissa

Lainaa voi hakea moniin tarkoituksiin, mutta erityisen vastuullinen käyttökohde on yhdistelylaina. Tämä auttaa pienentämään lainan kokonaiskuluja sekä jouduttamaan sen takaisinmaksua.

Luoton ja osamaksujen otto on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Yllättävien menojen rahoittaminen pikalainoilla on usein houkutteleva, ja akuuteissa tilanteissa kannattava vaihtoehto. Tästä voi kuitenkin seurata se, että lainoja tulee otettua usein yksittäisin sopimuksin, joiden setvintä jälkeenpäin on haastavaa.

Ongelmaan löytyy onneksi luotettava ja kannattava ratkaisu: yhdistelylaina.

Miten yhdistelylaina toimii?

Yhdistelylainan ottaminen tapahtuu hakemalla uutta, edullisella korolla saatavaa lainaa, jolla maksetaan pois kaikki nykyiset lainat, luotot ja osamaksut. Näin jäljelle jää maksettavaksi vain yksi yhdistelylaina ja sen kulut.

Rahoituslaitosten välillä vaihtelua on siinä, siirretäänkö yhdistelylaina pankista suoraan entisten lainojen maksuun vaiko hakijan tilille. Jotta yhdistämisen hyödyt todella näkyisivät omassa elämässä, on tärkeää varmistaa, että luotot todella tulevat kokonaisuudessaan maksetuiksi.

Mitä hyötyä yhdistelylainasta on?

Yhdistelylainan ottoa pidetään luottojen maailmassa yhtenä vastuullisimmista teoista, joihin lainoja aiemmin ottanut voi ryhtyä. Mikäli yhdistelylainan käsite on sinulle uusi, on tässä sinulle kiteytys lainojen yhdistämisen hyödyistä:

 • Pienemmät kulut: Lainojen yhdistäminen uuden, edullisemman lainan alle tarkoittaa, että luottojen kokonaistaakka pienenee. Yhdistelylainan avulla sinun tarvitsee maksaa vain yhden lainan korkoa ja sivukuluja. Säästöt voivat yltää useisiin satoihin euroihin, kun taustalla on isompia lainoja.
 • Takaisinmaksun selkeytys: Useiden lainojen takaisinmaksu on helposti sekavaa ja stressaavaa. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yhtä lainaa, johon varautuminen oman talouden suunnittelussa on helpompaa.
 • Lainan suhteutus: Tulo- ja menotilanteilla on tapana muuttua. Jos siis oma taloutesi on jo ehtinyt muuttua edellisten lainojen tai osamaksusopimusten otosta, voit yhdistelylainan avulla suhteuttaa kuukausierät nykyhetkeen sopiviksi.
 • Eroon riistokoroista: Hetken mielijohteesta otettujen osamaksusopimusten kulut voivat olla hyvinkin korkeita. Yhdistelylainan avulla maksat nämä pois kertaheitolla.

Mikäli jokin näistä eduista kuulostaa houkuttelevalta, voit yhdistää vakuudettomat lainatvieläkin suuremmilla hyödyillä Samblan avulla. Lainavertailumme käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään, eli menetettävää ei todellakaan ole!

Hae yhdistelylainaa Samblalta

Voit tehdä lainahakemuksen verkossa tai soittamalla meille. Varaudu siihen, että hakemuksessa kysytään lainanhaulle tyypillisiä tietoja, kuten asumismuotoa, tulotietoja sekä henkilötunnusta. Kerro myös tiedot entisistä lainoista ja siitä, että hakemasi luotto on nimenomaan yhdistelylaina.

Lainaa voit toki hakea enemmänkin, kuin mikä nykyisten lainojen yhteissumma on. Kun hakemuksesi on lähetetty, välitämme tietosi yli 20 yhteistyöpankillemme. Tiedot lainatarjouksista saat yleensä jo vain 24 tunnin sisällä.

Valitse sitten henkilökohtaisista tarjouksista se vaihtoehto, jolta löytyy juuri sinulle paras yhdistelylaina. Kun olet hyväksynyt lainaehdot ja allekirjoittanut sopimuksen, maksaa valitsemasi pankki vanhat lainasi suoraan pois tai siirtää rahat omalle tilillesi. Yhdistelylainan siirto tulisi tapahtua kummassakin tapauksessa 1-3 päivän kuluessa allekirjoittamishetkestä.

Yhdistelylainan kilpailutus tuo monia hyötyjä

Netistä mitään ei kannata hankkia ilman vertaamista, ja sääntö pätee myös lainojen hakuun. Samblan lainavertailu on nopea, näppärä ja tuo käyttäjälleen monia etuja.

 1. Luotettavuus: Yhdistelylaina löytyy uskomattoman monen rahoituslaitoksen tuotetarjonnasta. Näistä luotettavien toimijoiden seulonta itse on vaivalloista ja viivyttää turhaan lainojen yhdistämisen toteutusta. Samblan lainavertailun yli 20 yhteistyöpankkia ovat kaikki Suomessa tunnettuja ja luotettavia toimijoita, joilta yhdistelylaina irtoaa reiluin ehdoin.
 2. Säästöt: Yhdestä lainasta tarvitsee maksaa vain yhtä korkoa ja lisäkuluja, ja siksi yhdistelylaina tuo jo itsessään suuria säästöjä lainojen kuluissa. Kun ottamansa yhdistelylainan vielä on kilpailuttanut alimman mahdollisen koron löytämiseksi, ovat säästöt usein merkittäviä.
 3. Nopeus: Voisit toki kilpailuttaa yhdistelylainan itse lähettämällä yksittäisiä hakemuksia eri rahalaitoksille, mutta tämä veisi turhaan aikaa ja vaivaa. Samblan kautta hakemasi yhdistelylaina kilpailutetaan useilla toimijoilla yhdellä hakemuksella, jonka täyttö vie sinulta vain muutaman minuutin.

Kun lainojen yhdistäminen on tehty, on uuden, isomman luoton takaisinmaksu edullisempaa ja selkeämpää. Yhteen kuukausierään on helppoa varautua. Näin vältyt turhilta maksuviivästyksiltä, jotka korkoineen söisivät muutoin elämästä nauttimiseen käytettäviä varoja.

10 syytä valita Sambla

 • Käyttö täysin ilmaista
 • Et sitoudu mihinkään
 • Voit hakea juuri itsellesi sopivaa summaa 500 ja 60 000 euron väliltä
 • Ei vakuuksia tai takaajapakkoa
 • Selkokielinen hakuprosessi
 • Nopea lainapäätös
 • Rahat tilille 1-3 päivän kuluessa
 • Laaja yhteistyöpankkien verkosto
 • Maksuton neuvonta
 • Satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Muista tämä yhdistelylainan haussa

1. Laske edellisten lainojen yhteissumma

Jotta yhdistelylaina tulisi otettua oikean suuruisena, on sinun tiedettävä, kuinka paljon entisten lainojen poismaksu kokonaisuudessaan maksaa. Selvitä siis huolella lainojen yhdistämisen kokonaishinta. Tarkista tämä summa vielä pariin kertaan, jottet törmää ongelmiin jo yhdistelylainan saatuasi.

2. Selvitä taloudellinen tilanteesi

Lainanhaussa kysytään aina maksukykyysi viittaavia tekijöitä, kuten tulotietoja, asumismuotoa sekä siviilisäätyä. Jos siis tähtäimessä on yhdistelylaina, selvitä aiempien lainojen ohella myös nämä tiedot.

3. Arvioi laina-aika

Kun tiedät yhdistelylainan kokonaissumman, on sinun seuraavaksi selvitettävä, millä kuukausierällä yhdistelylaina tulisi maksetuksi ilman suuria ponnisteluja. Pidemmällä laina-ajalla yhdistelylaina maksetaan takaisin pienemmissä erissä, mutta tämä nostaa lainan kokonaiskuluja. Yhdistä lainat mieluummin pidemmällä laina-ajalla, sillä näin säästyt viivästysmaksuilta.

Kuka voi saada yhdistelylainaa Samblalta?

Samblan yhteistyöpankit edellyttävät lainojen hakijoilta alalle yleisten kriteerien täyttymistä. Ilman takaajaa haettavien lainojen saanti on tiukasti kytköksissä arvioituun maksukykyysi, ja tähän vaikuttavat monet tekijät asumismuodosta siviilisäätyysi.

Perustason kriteerejä ovat kuitenkin:

 • Vähintään 18 vuoden ikä, joskin ikäkriteeri voi olla ylempi pankista tai lainan suuruudesta johtuen.
 • Suomalainen pankkitili, jolle laina voidaan maksaa.
 • Yli 1000 euron säännölliset kuukausitulot, vaikkakin suuremman lainan saantiin kriteeri voi olla tiukempi.
 • Vakituinen kotiosoite Suomessa, jossa olet asunut vähintään vuoden ajan.

Näiden ehtojen täyttyessä voit odottaa saavasi ainakin pienemmän yhteissuman yhdistelylainaa. Kriteerien tiukkuus kuitenkin vaihtelee rahoituslaitoksittain, eikä yhdestä kielteisestä lainapäätöksestä tule siksi lannistua.

Mahdollisuuksiasi yhdistelylainan saantiin voit kasvattaa hakemalla lainaa heti useilta, suurilta rahoituslaitoksilta. Tämä onnistuu kaikkein helpoiten Samblan lainavertailulla.

Miksi en saanut yhdistelylainaa?

Ilman takaajaa tai vakuuksia saatavissa lainoissa lainapäätös on tiukasti kytköksissä hakijan maksukyvyn arvioon. Tähän vaikuttavat monet tekijät, joilla voidaan nähdä olevan joko taloutta vakauttavia tai horjuttavia vaikutuksia.

Vaikka perhe-elämän kulut ovat sinkkuseikkailua korkeampia, nähdään lapset ja aviokumppani vakauttavina tekijöinä. Yllättävää voi olla myös työtilanteen arviointi. Yrittäjyys nähdään yleisesti omatoimisuuden ja kasvavien tulomahdollisuuksien merkkinä, mutta luotonantajille tämä viestii epävarmasta taloustilanteesta.

Ideaali yhdistelylainan hakija onkin siis pitkäaikaisessa ja vakaassa työsuhteessa oleva henkilö. Tärkeää on sekin, ettei lainoja hae useista eri paikoista, sillä toistuva luottojen kilpailutus on sekin positiivisen päätöksen saantia hankaloittava tekijä.

Eläkkeellä olo nähdään erityisen ideaalina tilanteena, mutta yli 75 vuoden ikä on usein kielteiseen lainapäätökseen kallistava tekijä.

Yhdistelylainan saannilla on kuitenkin niin monia hyötyjä, ettei yhdestä kielteisestä päätöksestä tule lannistua.

Paranna mahdollisuuksiasi saada yhdistelylainaa

Vaikkei omien tulojen muuttaminen hetkessä ole mahdollista, on silti keinoja, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin.

Ensimmäinen näistä on se, että vältät lainojen kilpailutusta useilla lainasivustoilla. Parhaiten tämä onnistuu Samblan lainavertailua hyödyntämällä, sillä näin haet lainaa yli 20 pankilta – kuitenkin vain täyttämällä yhden hakemuksen.

Toinen keino on lainasumman pienentäminen. Jos yritit ensin hakea lainaa hieman enemmän, kuin mitä lainojen yhdistäminen edellyttää, voit koittaa poistaa tämän lisäosuuden yhdistelylainasta. Voit myös jättää yhden olemassa olevista lainasopimuksistasi yhdistysprosessin ulkopuolelle, mikäli muistat tämän maksuerät erilläänkin.

Kolmas ja tehokkain keino on hakea yhdistelylainaa jonkin luotettavan henkilön kanssa. Yhteishakija alentaa rahoituslaitokseen kohdistuvaa taloudellista riskiä, koska oman maksukykysi heikentyessä toinen henkilö vastaa yhdistelylainan maksusta.

Yhteishakijan ansiosta voit saada yhdistelylainaa helpommin sekä edullisemmilla ehdoilla.

Ilmenikö kysyttävää?

Mikäli törmäsit lainanhaussa johonkin ongelmaan tai sinulla ilmeni kysyttävää, on Sambla apunasi. Mikäli vastausta ei löydy sivustomme alaosiin sijoitetuista vastausosioista, voit ottaa yhteyttä neuvontaamme.

Ilmainen ja suomenkielinen asiakasneuvontamme toimii verkossa sekä puhelimitse. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka laskee lainasi korkoa, pudottaa kuukausimaksua sekä mahdollisesti myös lyhentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Sambla on auttanut jo satoja tuhansia ihmisiä löytämään edullisinta lainaa. Asiantunteva neuvontamme onnistuu siis taatusti neuvomaan myös sinua – tilanteesta riippumatta. Ajantasaiset yhteystietomme löydät sivuston alareunasta.

Hae yhdistelylainaa jo tänään!

Yhdistelylaina voi parantaa taloudellista tilannettasi monin tavoin. Kun aikaa menee vähemmän useiden eri lainojen maksuerien setvintään, vapautuu aikaa uusiin kokeiluihin. Lainojen yhdistämisellä säästetyt varat voivat tulla tässä hyödyksi, muuttaen elämän suuntaa pysyvästi.

Kun yhdistelylainan vielä kilpailuttaa, ovat säästöt vieläkin suurempia. Samblan lainavertailu säästää tässä huomattavan paljon aikaa ja vaivaa, sillä sitä käyttämällä voi verrata yli 20 rahoituslaitoksen pankit, vain yhdellä hakemuksella. Näin tiedät, että saamasi yhdistelylaina on todella itsellesi paras vaihtoehto – aikaa haaskaamatta.

Uudella yhdistelylainalla saat myös kätevästi suhteutettua lainan ehdot juuri tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Mikäli taloustilanteesi on ehtinyt parantua aiempien luottojen otosta, voit saada lainaa nyt paremmilla ehdoilla. Jos tilanteesi on sittenkin heikentynyt, voit hakea yhdistelylainaa pidemmällä takaisinmaksuajalla ja näin alentaa yksittäisen kuukausierän suuruutta.

Kun lainoja on vähemmän, nousee luottokelpoisuutesi huomattavasti. Yhdistelylainan avulla voit siis saada uusia luottoja vieläkin edullisimmin ehdoin, mikäli lisäluoton tarve ilmenee tulevaisuudessa.

On jopa suositeltavaa, että teet lainavertailun uudestaan muutaman kuukauden kuluttua tämän yhdistelylainan otosta. Luottokelpoisuustiedot päivittyvät rahoituslaitosten rekistereissä kuukausittain, ja voit siksi saada luottoa vieläkin paremmilla ehdoilla.

Samblan käyttö on ilmaista, nopeaa ja vaivatonta – kilpailuta yhdistelylaina siis jo tänään!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mitä yhdistelylaina on?
Yhdistelylaina on entisten lainojen poismaksuun otettavaa lainaa. Kun luotot on maksettu pois, jäljelle jää yksi, suurempi laina, eli lainat on ”yhdistetty”.
Miten löydän edullista yhdistelylainaa?
Edullisin yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla. Samblalla kilpailutat yli 22 rahoituslaitoksen ja pankin yhdistelylainat ilmaiseksi.
Millaista yhdistelylainaa voin saada Samblalta?
Samblalta voit saada vakuudetonta yhdistelylainaa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Voit käyttää halutessasi osan luotosta lainojen yhdistämiseen ja osan itse valitsemaasi tarkoitukseen.
Kuka voi hakea yhdistelylainaa Samblalta?
Samblalta lainaa voit hakea jos olet yli 18-vuotias, asunut Suomessa vähintään vuoden ajan, omistat suomalaisen pankkitilin sekä saat säännöllisiä kuukausituloja yli 1000 euron edestä.
Mikä on Samblan yhdistelylainojen maksuaika?
Maksuajan voit valita itse 1 ja 15 vuoden väliltä.
Millainen on yhdistelylainan korko?
Yhdistelylainan korko vaihtelee yhteistyöpankkiemme välillä. Välittämiemme lainojen nimelliskorot ovat kuitenkin aina 4,9 ja 20 prosentin välillä.
Onko Samblan käyttö ilmaista?
Kyllä! Samblan käyttö on täysin ilmaista, eikä se myöskään sido sinua itse lainan ottoon.
Miten Samblan lainavertailu voi olla ilmainen?
Mikäli päädyt valitsemaan yhdistelylainan joltakin kanssamme yhteistyössä toimivalta pankilta, saamme heiltä tästä palkkion. Näin maksutaakka ei jää sinun kontollesi.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää