Pankkilaina - perinteisempi rahoitusmuoto

Perinteinen tapa rahoittaa ylimääräisiä menoja on anoa pankilta lainaa. Tavallisesti pankit edellyttävät, että luotonhakija ryhtyy kyseisen pankin asiakkaaksi saadakseen lainaa kyseisestä pankista.

Monet pankit kehittävät verkkopalvelujaan, mutta edelleen osa suurpankeista voi vaatia asiakasta käymään konttorissa. Lainanhakijan on neuvoteltava, täytettävä lomakkeita ja allekirjoitettava sopimuksia.

Billån

Pankkilainojen tarkoitus

Lainan tarkoituksena on tarjota asiakkaan arkeen taloudellista helpotusta ja mahdollistaa hänen tarvitsemansa hankinnat. Näin toimii myös pankkilaina. Yleensä pankkilaina otetaan joko asuntoa tai lomamatkaa varten, pienempien lainojen yhdistämiseen tai yrityksen kehittämiseen.

Pankkien tarjoamat korot ja lainaehdot vaihtelevat. Sopivimman lainan löytäminen edellyttää useissa pankeissa asioimista sekä tarjousten pyytämistä ja vertailemista. Yksityisasiakkaalle se voi olla työlästä ja aikaavievää.

Perinteiselle lainanhaulle on uusi, nopeampi ja halvempi vaihtoehto, Sambla. Uuden sukupolven lainanvälittäjänä me haemme lainaa samanaikaisesti monelta pankilta sinun puolestasi. Se säästää sinulta aikaa, vaivaa ja rahaa.

Pankkilainojen risut ja ruusut

Pankkilainat ovat usein hieman pienlainoja kilpalukykyisempiä, koska pankkilainossa hakijan taustat selvitetään perusteellisesti. Kun olet hakemassa asuntolainaa, pankkilaina on erinomainen ratkaisu. Pankin asiakkaaksi ryhtymiselle on järkevä peruste, koska asuntolainan ottaja sitoutuu pankin kanssa pitkäaikaiseen suhteeseen.

Sen sijaan vakuudettoman kulutusluoton ottaminen perinteisestä pankista voi olla työlästä, koska asiakkuuden siirtäminen uuteen pankkiin pienehkön lainasumman takia vaatii paljon työtä.

Lainantarjoajasta riippumatta lainanottajan kannattaa aina perehtyä lainansa korkoon. Jos asiakkaan luotonmaksukyky ei ole paras mahdollinen, pankki saattaa veloittaa lainasta kiinteää korkoa. Sen vuoksi asiakas voi joutua maksamaan pankkilainasta korkeampaa korkoa kuin tavallisesta kulutusluotosta. Lainan nostaminen ensimmäisestä pankista on aina riskialtista, koska et tiedä, millaisia lainoja muut rahoituslaitokset sinulle tarjoaisivat.

Kulutusluotot kannattaa aina kilpailuttaa usealta lainanantajalta. Vertaile lainat Samblan kautta jo tänään.

Vertaile lainoja heti ja saa nopea lainapäätös

Sambla vertailee sinun puolestasi pankkeja sekä lukuisia muita luotonmyöntäjiä. Mitä useamman lainanantajan tarjouksia pyydät, sitä todennäköisemmin niiden joukosta löytyy laina, jonka ehdot ovat sinulle kaikkein parhaimmat.

Lainatarjoukset saapuvat 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lainaneuvojamme palvelee sinua henkilökohtaisesti ja maksutta. Jos mikään lainatarjouksista ei miellytä sinua, voit keskeyttää palvelun koska tahansa.

Haluatko nyt tarkistaa, miten paljon voit säästää rahaa kuukaudessa, kun Sambla löytää sinulle edullisen lainan?

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.