img

Pankkilaina

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Selvitä mikä pankkilaina on
Kilpailuta pankkilainat
Hae pankkilaina tilille heti
Selvitä mikä pankkilaina on
Kilpailuta pankkilainat
Hae pankkilaina tilille heti

Perinteisen näkemyksen mukaan pankkilainaa varten astutaan sisään kivijalkapankkiin, istutaan nöyrästi tiukan pankkivirkailijan eteen ja pyydetään hattu kourassa rahallista tukea äkkinäiseen tai pitempiaikaiseen rahantarpeeseen. Onneksi tänä päivänä lainanhakeminen ei ole enää yhtä vaikeaa.

Samblan lainavertailun avulla keräät kaikki sinulle sopivat lainatarjoukset kymmeniltä pankeilta ja rahalaitoksilta kerralla – suoraan kotisohvalta.

Lainaa pankista Samblan avulla

Edullisin pankkilaina on taatusti jokaisen etsimä asia. Se tarkoittaa yleensä kuukausimaksuiltaan ja kokonaiskuluiltaan halvinta lainaa. Sambla auttaa sinua hakemaan pankkilainaa aina 60 000 euroon asti. Entä mitä sinun pitää tietää ennen lainanhakemista?

Pankkilainaa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat aikuiset, joilla on vähintään 1 000 euron säännölliset kuukausitulot. Hakijalta edellytetään myös vakituista osoitetta Suomessa ja puhtaita luottotietoja, joka ei kuitenkaan ole välttämättömyys – ainoastaan voimassa olevat maksuhäiriömerkinnät vaikuttavat.

Sambla kilpailuttaa alan johtavimmat lainanmyöntäjät ja tarjoaa sinulle realistisia vaihtoehtoja, joiden joukosta etsimäsi halvin pankkilaina taatusti löytyykin. Palveluun on sitoutunut 21 eri pankkia ja rahalaitosta.

Vertaile pankkilainat lainalaskurilla

Jos täytät kaikki lainanhakijan vaatimukset, voit tehdä hakemuksen tai kokeilla ensin lainalaskuria. Laskurissa tutustut ilmaiseksi eri lainasummien korkotasoon ja kuukausittaisten lainanlyhennyksien suuruuksiin.

Laskurista näet myös kaikki lainaan liittyvät muut kulut ja lainan kokonaiskorkokulut: näin pystyt vaivattomasti suunnittelemaan kuukausibudjettisi. Jos lainalaskurin tulokset miellyttävät, oletkin valmis täyttämään hakemuksen ja pankkilaina on tililläsi nopeammin kuin kuvitteletkaan; ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Lainanhakemisen rinnalla voit saada apua myös lainojen yhdistämiseen. Sen avulla saat taloutesi taas hallintaasi ja voit säästääkin siinä sivussa.

Kilpailuta pankkilaina – Säästä rahaa

Pankkilainan kilpailuttaminen on nopein tie löytää paras pankkilaina. Sen avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa, etenkin jos kyseessä ovat suuret lainasummat.

Voit tehdä vertailun yksi kerrallaan jokaisen pankin sivustolta ja verrata tuloksia itse tai vaihtoehtoisesti siirtyä vain Samblan sivustolle ja näppäillä hakulomakkeeseen tarvittavat tiedot yhden ainoan kerran. Haettaessa on hyvä käydä läpi ensin kuukausitulot bruttoina ja nettoina, pääomatulot, tuet ja kuukausittaiset menot. Myös muut lainat ja luotot tulevat vaikuttamaan maksukykyysi.

Ennen pankkilainan hakemista

Ennen kuin lähdet hakemaan lainaa pankista, mieti vielä näitä asioita: kuinka suuren lainasumman tarvitsen ja kuinka nopeasti pystyn maksamaan lainan takaisin. Pankkilainaa ei koskaan pidä hakea enempää kuin sille on tarvetta, eikä laina-aikaa kannata pitkittää liikaa, sillä se lisää lainan kokonaiskuluja.

Pienempien lainojen, kuten muutaman sadan euron rahantarvetta varten, jousto- ja pikaluotot ovat parempi vaihtoehto. Ne myönnetään vakuudettomina ja yleensä 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta pankkilaina Samblan kautta ja voit hakea 500-60 000 euron suuruisia joustoluottoja. Et sitoudu sillä mihinkään, vaan voit keskeyttää lainanhakemuksen milloin vain ennen allekirjoittamista.

Pankkilaina ilman vakuuksia

Vakuudettomat lainat ovat erittäin suosittu lainatyyppi. Niillä saat nopean parannuksen elämänlaatuun, avustuksen lomamatkaan ja harrastuksiin tai avun kiireellisiin kuluihin, kuten vesivahingon aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen tai tarvittavaan uuteen kodinkoneeseen rikkoutuneen tilalle.

Voit hakea pankkilainaa ilman vakuutusta suoraan netistä, ilman murheita siitä, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa. Samblan avulla tehtyjen lainahakemuksien tuottamat lainatarjoukset ovat edessäsi 24 tunnin sisällä – vaivattomasti ja ilmaiseksi. Jokainen rahalaitos tekee kilpailukykyisen tarjouksen perustuen hakijan taustatietoihin.

Vakuudettomien lainojen ehdot vaihtelevat pankeittain, etenkin pankkilainan korko voi heilahdella merkittävästi. Voit kuitenkin itse päättää, haluatko hyväksyä annetun tarjouksen vai et.

Samblan tarjoamat pankkilainat

Samblan tarjoamat pankkilainat ovat joko tasalyhennys- tai annuiteettilainoja. Yleisin on annuiteettilaina, joka on sidoksissa lainan viitekorkoon. Tämä halpakorkoinen pankkilaina maksetaan takaisin samansuuruisissa kuukausierissä, jotka sisältävät lainapääoman lyhennyksen sekä korkokulut.

Annuiteettilainan viitekorko tarkastetaan yleensä vuosittain, jolloin mahdollisten muutosten myötä tehdään uudet laskelmat ja maksujärjestely loppulaina-ajalle. Tasalyhennyslainassa taas laina maksetaan takaisin tasasuuruisina lainapääoman lyhennyksinä, ja kuukausittaisen maksuerän sisältämän koron osuus vähenee maksettujen erien myötä.

Heräsikö kysymyksiä? Saat vastauksia ja neuvoja Samblan lainaneuvojilta kaikissa lainahakemiseen liittyvissä asioissa.

Halvin pankkilaina tilille nopeasti

Pankkilainan vertailu kannattaa, jotta voit saada edullisimman luoton. Samblan lainavertailu auttaa sinua löytämään aina edullisimman pankkilainan, joka siirtyy tilillesi heti, kun olet vahvistanut lainatarjouksen allekirjoittamalla lainasopimuksen joko sähköisesti tai perinteisenä paperiversiona.

Muista kuitenkin se, että mitä nopeammin lainantarjoaja vastaanottaa lainasopimuksen, sitä nopeammin rahat siirtyvät käyttöösi.

Vuodesta 2014 lähtien toiminnassa ollut Sambla on avustanut luotettavasti ja turvallisesti yli 320 000 asiakasta löytämään helpotusta rahatilanteeseensa. Erityisesti pohjoismaisia asiakkaita varten suunnitellut palvelut ovat erittäin suosittuja, mistä yrityksen erinomainen Trustpilot-luokitus kertookin. Sen mukaan yli yhdeksän kymmenestä Samblan asiakkaasta ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Edullisin laina vain parilla klikkauksella

Alkujaan Ruotsissa toimintansa aloittanut, sieltä ensin Norjaan ja sitten myöhemmin Suomeen levittäytynyt yritys toimii myös Suomen lakien mukaisesti. Kyseessä on täysin uudenlainen tuoreimman sukupolven lainanvälittäjä, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan vain parilla klikkauksella – ilman sitoumuksia.

Näet jokaisen tarjouksen ehdot ja kulut tarkasti ennen allekirjoittamista, joten et tule koskaan ostamaan sikaa säkissä. Laina pankista ei ole koskaan ollut yhtä edullinen ja hakeminen yhtä vaivatonta, joten tee lainavertailu jo tänään!

Yhteenveto – Pankkilaina

Pankkilainojen kilpailuttaminen perinteisesti vaatisi lainanhakijoilta tapaamisten järjestämistä pankkien konttoreihin, asiointia sekä monien lomakkeiden täyttämistä. Sinä voit kuitenkin hakea pankkilainaa helposti Samblan kautta ja saat lainapäätöksen parhaimmillaan jopa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Pankkilainojen kilpailuttaminen Samblalla säästää lainanhakijat turhalta päänsäryltä ja ajan haaskaukselta.

Oletko siis valmis sanomaan ikuiset hyvästit mutkikkaille paperisille lomakkeille ja hakemuksille? Haluatko alkaa säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa? Se on mahdollista Samblan lainavertailun avulla. Tee siis ilmainen hakemus Samblassa jo tänään! Elämäsi paras pankkilaina on vain yhden hakemuksen päässä.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea pankkilainaa?
Pankkilainaa tarjoamme sinulle joka on vähintään 18 vuotias. Olet myös ollut kirjoilla suomessa vähintään vuoden ajan, sinulla on riittävän säännölliset tulot (vähintään 1000 € kuukausittain) sekä puhtaat luottotiedot. Jos sinulta puuttuu puhtaat luottotiedot, sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada pankkilainaa takaajan avulla.
Kuinka paljon pankkilainaa voin hakea?
Voit hakea pankkilainaa 60 000 € asti Samblan kautta. Suurempien lainasummien hakemuksissa tulee pankit ja lainanantajat tarkastelemaan erityisesti kuinka paljon sinulle jää rahaa elämiseen joka kuukausi kun olet maksanut kiinteät kulusi.
Kuinka nopeasti saan pankkilainan tililleni?
Normaalisti saat pankkilainan tilillesi 1-3 päivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää