img

Pienlaina – Suosittu ja kiistelty luottomuoto

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Selvitä mikä pienlaina on
Tutustu erilaisiin pienlainoihin
Hae edullista pienlainaa

Pikavippi, pikalaina, reissuluotto. Nimiä on monta, mutta yhteistä 2000-luvulla yleistyneille pienlainoille on keino saada rahaa nopeasti. Lainan voi saada tilille jopa alle vuorokaudessa.

Pienlainoja voi hakea verkossa tai tekstiviestillä. Lainasummat ovat usein pienehköjä ja ne on tarkoitettu kulutuskäyttöön. Nopean lainanoton seurauksena osa lainaajista on yllättynyt pikalainansa korkeaa korkoa ja lyhyttä takaisinmaksuaikaa.

Mikä on pienlaina?

Pienlaina tarjoaa rahoitusta äkillisiin menoihin. Se onkin nopea vaihtoehto pankkilainalle. Pikaluottojen rahamäärä vaihtelee yleensä muutamasta sadasta tuhansiin euroihin.

Pienlainan hakeminen on helppoa. Osa pienlainayrityksistä myöntää lainaa jopa tekstiviestillä, minkä vuoksi termi tekstiviestilaina on yleistynyt. Aikaisemmin pikavippejä pystyi hakemaan ja saamaan ympäri vuorokauden, minkä takia kaikki lainanottajat eivät olleet täysin tietoisia ottamansa lainan koroista ja takaisinmaksuajasta. Nykyisin pikavippien myöntäminen on keskitetty aamuseitsemän ja iltayhdentoista väliselle ajalle.

Sambla on vastuullinen uuden sukupolven lainanvälittäjä. Tarjoamme ainoastaan hyviä lainaehtoja luotettavilta luotonantajilta ja autamme sinua löytämään juuri oikean lainasumman. Samblan palvelu on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Aloita Samblan lainavertailu jo tänään.

Mikä on paras pienlainatyyppi sinulle?

Pikavippi on yleisin pienlainatyyppi. Nimensä mukaisesti pikavipit on tarkoitettu nopeaan rahantarpeeseen, joten sen saaminen onnistuu äkilliselläkin aikataululla. Lyhyellä aikavälillä pikavipit voivat tarjota yllättäviin menoihin taloudellista helpotusta, mutta pidemmän päälle ne ovat kalliita ja epäkäytännöllisiä lainoja.

Pikaluotto ja pikalaina ovat pikavipin tapaan pienehköjä lainoja. Kaikki pikalainat ovat vakuudettomia eli niitä varten lainanottajan ei tarvitse pantata omaisuuttaan. Pienlainaa varten ei tarvita takaajia. Korkoprosentti pikalainoissa saattaa olla korkeampi kuin jousto- ja kulutusluotoissa. Pikaluottojen takaisinmaksuaika on usein lyhyt, noin vuoden mittainen.

Kulutusluotto on yleensä pikaluottoa matalakorkoisempi laina. Sen maksuaika on usein pidempi kuin pikalainalla eli sen voi maksaa takaisin hitaammin. Kulutusluoton saa ilman vakuuksia ja takaajia. Sambla tarjoaa kulutusluottoja 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kulutusluotto on järkevä valinta, jos sinulla on pikavippejä tai muita kalliita pienlainoja. Ne kannattaa yhdistää ja maksaa pois matalakorkoisemmalla kulutusluotolla. Reissuluotto on pienlainatyyppi, joka on tarkoitettu matkustamiseen tai lomamatkakuluihin. Kun edessä on matka, jolle tarvitset lisärahoitusta, reissuluotto voi olla sopivin lainatyyppi. Pienlainoille tyypillisesti reissuluotto on vakuudeton laina, jota varten ei tarvita takaajia.

Joustoluotto on rahoitusmarkkinoilla uudempi tuote. Joustoluoton ottaessasi saat haluamastasi summasta luottolimiitin, mutta sinun ei tarvitse nostaa koko summaa kerralla. Lainaa voi ottaa käyttöön erissä aina tarpeen mukaan. Joustoluoton yläraja onkin eräänlainen rahoitusvaihtoehto pahan päivän varalle.

Pienlainojen ominaisuuksia

Pienlainoilla on monia nimiä, mutta niille on yhteistä pienehkö lainasumma ja lyhyt maksuaika. Pienlaina on yleensä nopeaan rahantarpeeseen tarkoitettu kertalaina ja luotto maksetaan yleensä pois vuoden sisällä.

Suomen lain mukaan pikalainan ottajan on oltava 18-vuotias. Osa lainanmyöntäjistä vaatii laina-asiakkailtaan 20 vuoden ikää. Lainanhakijan luottotietojen on oltava kunnossa. Maksuhäiriömerkintä luottorekisterissä on aina este lainanmyöntämiselle.

Mitä matalampi korko ja pienemmät kuukausimaksut, sitä edullisempi laina. Sambla auttaa sinua hakemaan, kilpailuttamaan ja vertailemaan lainasi. Palvelumme on helppoa käyttää eikä se maksa sinulle mitään.

Vanhojen pienlainojen yhdistäminen tuo säästöä, kun Sambla etsii sinulle lainan, jonka korko ja kuukausimenot ovat aiempaa pienemmät.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on pienlaina?
Pienlainalla tarkoitetaan pientä lainaa lyhyellä muutaman kuukauden mittaisella laina-ajalla.
Milloin pienlainaa kannattaa hakea?
Pienlainaa haetaan useimmiten, silloin kun rahaa tarvitaan pikaisesti. Ennen pienlainan ottamista lainanhakijan on kuitenkin syytä miettiä lainansa tarpeellisuutta.
Kuinka suurta pienlainaa voin hakea?
Yleensä pienlainaa haetaan korkeintaan noin 2000 euron edestä. Lainanhakijat voivat kuitenkin hakea palvelumme kautta lainaa jopa 60 000 euron edestä.
Maksaako lainojen kilpailuttaminen?
Lainojen kilpailuttaminen ei maksa palvelussa mitään. Kilpailuttamalla lainat varmistat, että saat edullisimman lainan itsellesi.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää