Pikalaina – takaa nopeat rahat

Pikalaina on vakuudeton laina, jota varten ei tarvita takaajia eikä pankissakäymistä. Luottopäätöksen saa nopeasti eli rahat ovat asiakkaan tilillä joko heti tai muutamassa päivässä.

Vakuudeton laina tarkoittaa luottoa, jonka saa ilman panttia tai vakuutta. Pikalaina on pankkilainaa nopeampi ja helpompi tapa saada rahaa, mutta samalla tavalla lainanhakija joutuu kantamaan vastuunsa ja maksamaan lainan takaisin.

Billån

Pikalainan käyttö

Pikalainan käyttötarkoituksia voi olla monenlaisia, mutta yhteistä niille on äkillinen rahantarve. Yllättävät menot voi olla laskuja, vuokraa tai mitä tahansa kulutusta, johon henkilö ei aikaisemmin ole osannut varautua. Pikalaina voi äkillisen rahapulan keskellä tuntua hyvältä vaihtoehdolta.

Pikalainoissa, kuten kaikissa pienlainoissa korkoprosentti saattaa olla hyvinkin korkea. Lainanhakijan kannattaa aina tarkistaa suunnittelemansa lainan todellinen vuosikorko ja vertailla olisiko hänen mahdollista saada parempaa korkoa ja alempia kuukausieriä.

Sambla on uuden sukupolven lainanvälittäjä, joka auttaa sinua lainojen vertailussa. Samblan avulla löydät itsellesi taloudellisesti järkevimmän lainan.

Huolellisesta suunnittelusta huolimatta rahantarve saattaa yllättää kenet tahansa. Niissä hetkiin tilanteissa pikalaina voi olla paras ratkaisu. Ethän koskaan ota vastaan ensimmäistä tai ilman vertailua löytämääsi lainatarjousta. Anna Samblan vertailla pikalainat puolestasi. Palvelumme on aina nopeaa, luotettavaa ja maksutonta.

Hae lainaa heti ja saa lainatarjous 24 tunnin sisällä.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.