img

Pikalaina heti tilille

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Pikalaina heti jopa 60 000 € asti
Pikavippi tilille jopa samana päivänä
Vertaa lainoja ilmaiseksi
Pikalaina heti jopa 60 000 € asti
Pikavippi tilille jopa samana päivänä
Vertaa lainoja ilmaiseksi

Pikalaina on nopeasti saatavaa ja vakuudetonta lainaa, joka sopii erilaisten pienten ja suurten hankintojen rahoittamiseen. Samblan avulla voit hakea lainaa nopeasti ja edullisesti saaden ilmaisen vertailun jälkeen lainaa heti tilille sieltä, mistä pikavippi myönnetään kaikkein halvinten.

Pikalaina sopii moneen tarkoitukseen

Heti tilille saatavasta lainasta hyötyä on monissa tilanteissa. Yleisimpiä syitä nettiluoton hakemiselle ovat erilaiset arjen kustannukset, kuten kodinkoneiden hankinnat ja korjaukset, vuokralaskut sekä autolainan kuukausierät.

Toisinaan kohdalle voi osua jokin ainutlaatuinen mahdollisuus, jonka kattamiseen omat rahat eivät riitä. Esimerkiksi unelmatyöhön tarvittavien varusteiden ostot tai uudelle paikkakunnalle muutto voivat johtaa suuriin tulonkasvuihin, kunhan alun menoerät saa katettua.

Voit hakea lainaa toki myös itsesi hemmotteluun. Kunhan pikavippi tulee maksetuksi ajallaan ja ongelmitta, sen voi ottaa myös lomamatkoja, venettä tai kodin remontteja varten.

Samblan pikalaina lyhyesti

Pikalaina on lähes heti tilille maksettavaa lainaa, jota hakea voi ilman pankkikäyntejä ja muita hitaita välivaiheita. Samblan yhteistyöpankkien tarjoamien lainojen ominaispiirteitä ovat:

 • Lainasumma 500 – 60 000 euroa
 • Maksu tilille 1-3 päivän kuluessa allekirjoittamisesta
 • Ei vakuuksia tai takaajapakkoa
 • Haku sähköisellä lomakkeella

Nopea laina ei ole aina kallis pikavippi

Suomalaisen rahoitusalan alkuajat jättivät pikalainoille pahan maineen, johon sana ”pikavippi” vielä tänäkin päivänä usein yhdistetään. Pari vuosikymmentä sitten pikavippi myönnettiin yleensä tekstiviestitse, ja toiminnan säätely oli lähes olematonta. Lainan todellista vuosikorkoa ei tarvinnut ilmoittaa, eikä korkokatoista ollut tietoakaan.

Sääntely on sittemmin tiukentunut useaan kertaa, eikä nopeasti saatava laina ole enää huimien vuosikorkojen pikavippi. Netin ansiosta hakija voi yhä saada lainaa heti, mutta kuitenkin niin, että rahoituslaitos tarkistaa tämän maksutiedot sekä taloustilanteen perusteellisesti.

Netin ansiosta on myös aiempaa helpompaa vertailla eri pankkeja ja valita näistä se tarjoaja, jolta pikavippi irtoaa halvimmalla. Kun vielä tämän kilpailutuksen jättää asiantuntevan tahon, kuten Samblan kontolle, saa edullista lainaa heti ilman pienten printtien pelkoa.

Pikalainan hyvät ja huonot puolet

Edut:

 • Lisärahaa heti tilille
 • Ei tarvetta vakuuksille
 • Kuluton aika ja muut mahdolliset edut
 • Säästöjä akuuttien hankintojen kattamisesta
 • Ei pankkikäyntejä ja ajanvarauksia
 • Joustava lainasumma monenlaisiin hankintoihin

Haitat:

 • Kuluton aika ja muut edut voivat päättyessään johtaa äkillisiin kulunnousuihin
 • Korkeammat kulut, kuin vakuudellisilla lainoilla
 • Edellyttää hakijalta omaa talouden arviointia
 • Voi johtaa luottotietojen menetykseen, jos velan jättää maksamatta

Pikalaina tuo rahaa heti tilille

Netistä haettavien pikalainojen pääetuna on nopeus. Samblan kautta haetut rahat tilille voi saada jo saman päivän aikana. Maksuaika riippuu kuitenkin siitä, miten nopeasti hakija allekirjoittaa itselleen sopivan lainasopimuksen, ja mitä pankkia tämä käyttää – eri pankkien välisiin siirtoihin, kun voi mennä parikin arkipäivää.

Pikalainasta poikkeuksellisen suuri hyöty on silloin, kun sitä ottaa jotakin akuuttia ja ajan kanssa kasvavaa menoerää varten. Tällöin kilpailutettu ja edullinen pikalaina säästää ottajaltaan kulut, jotka muuten olisivat menneet tämän asteittaiseen kattamiseen.

Sambla tekee lainojen vertailusta helppoa

Eri pankkien tarjousten vertailu itse on aikaa vievää ja hankalaa, sillä rahoitusalalta toimijoita löytyy Suomessa jo pilvin pimein. Samblan ilmaisella lainavertailulla voit hakea lainaa sekä verrata luottotarjoukset yhdellä ja samalla lainahakemuksella!

Tässä muutama syy valita Sambla:

 • Ilmainen: Lainavertailu on hakijalle täysin maksutonta. Hakemuksen jättö ei myöskään sido sinua itse lainan ottoon, eli jos rahantarve muuttuu tai löydät edullisempaa luottoa muualta, voit jättää haun kesken.
 • Nopea: Sambla maksaa edullisella korolla haetun lainan tilillesi parin päivän aikana.
 • Mukautuva: Pikalaina heti voi olla suuruudeltaan 500 – 60 000 euroa, eli voit hakea lainaa monenlaisiin tarpeisiin.
 • Asiantunteva: Sambla toimii yhteistyössä yli 22 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, kooten näistä hakijalle parhaat lainat. Palvelumme avulla edullista lainaa heti tilille on saanut jo yli 390 000 lainanhakijaa, eli kokemuksemme edullisten lainojen metsästyksestä on laaja.

Pikalaina kannattaa kilpailuttaa

Pikalaina heti saatavana kuuluu jo monen rahoituslaitoksen tarjontaan. Mitä enemmän tarjoajia, sitä enemmän yleensä myös hintaeroja.

Heti tilille saatavissa vakuudettomissa lainoissa erot halvimman ja kalleimman vaihtoehdon välillä yltävät helposti useisiin satoihin – ellei jopa tuhansiinkin – euroihin. Samblan lainavertailulla voit hakea lainaa ja verrata lainatarjoukset samalla hakemuksella, ilman lisävaivaa.

Koska palvelun käyttö on täysin ilmaista ja tekee vertailutyön puolestasi, säästät sillä lainan kustannuksissa merkittäviä summia näkemättä itse vaivaa laisinkaan.

Muista kilpailuttaa pikalaina heti myös silloin, jos aiemmin ottamasi pienlainan hausta on vierähtänyt pidempi aika. Vakuudettomien lainojen kokonaiskustannukset perustuvat laajalti hakijan taloudelliseen tilanteeseen, ja riskitasosi alentuessa voit saada uutta lainaa heti tilille halvemmalla, kuin edellisellä kerralla.

Miten Samblan lainavertailu toimi?

Samblan lainavertailua varten täytät saman hakemuksen, kuin hakiessa lainaa heti tilille minkä tahansa tavallisen rahoituslaitoksen sivuilta. Erona on vain yksi lisävaihe, jossa valitset yksilöidyistä lainatarjouksista juuri itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Kilpailuta laina Samblalla näin:

 1. Täytä ja lähetä sähköinen hakemus. Lomakkeessa pyydetään muun muassa asumismuotoon, työtilanteeseen sekä koulutustaustaan liittyviä seikkoja. Tietojen syöttö vie yleensä vain muutaman minuutin.
 2. Vertaile lainatarjoukset. Tiedon lainatarjouksista saat 24 tunnin kuluessa joko sähköpostitse tai tekstiviestillä.
 3. Valitse sopivin laina. Sopimuksen allekirjoitettuasi laina siirretään tilillesi 1-3 päivän sisällä.

Näin helppoa ja nopeaa on kilpailuttaa ja hakea pikalaina heti tilille Samblalla. Ei konttorikäyntejä, palvelumaksuja tai hämmentäviä printtejä – Samblan selkokielisen hakemuksen voit täyttää missä vain, milloin vain.

Oikeasti ilmainen lainavertailu

On valitettavasti liian yleistä, että ilmaisina itseään mainostavat verkkopalvelut piilottavat toiminnan pyörittämiseen tarvittavat maksut pieniin printteihin ja piilotettuihin lisäkuluihin. Kun me puolestaan sanomme, että Sambla on ilmainen, myös oikeasti tarkoitamme tätä!

Jos valitset vertailumme tuloksena jonkin rahoituslaitoksen, saamme tältä palkkion. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse itse maksaa vertailusta senttiäkään. Voit siis verrata pikalainat vaivatta ja välittömästi, ja ottaa – tai jättää ottamatta – edullisen lainan haluamaltasi pankilta.

Pikalaina heti tilille pankkitunnuksilla

Pikalainaa saadakseen hakijalta on löydyttävä toimiva pankkitili ja tunnukset, joilla henkilöllisyys lopulta vahvistetaan. Sambla käyttää salattua yhteyttä, eli voit antaa tietosi hakemuksessa huoletta.

Pankkitunnuksilla vahvistamisen ansiosta voit saada pikalainaa ilman kasvottaista tapaamista rahoituslaitoksen työntekijän kanssa. Niiden avulla pankki varmistaa että olet, kuka kerrot olevasi.

Kuka voi saada Samblalta lainaa heti tilille?

Kullakin Samblan yhteistyöpankeista on omat kriteerinsä sille, millaiselle hakijalle pikalaina heti voidaan myöntää. On kuitenkin muutama perustason vaade, joka lainaa Samblalta hakevan tulee täyttää:

Yhteistyöpankkiemme edellyttämiä minimikriteerejä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Suomalainen pankkitili ja kotiosoite
 • Vähintään 1000 euron säännölliset kuukausitulot
 • Vähintään vuoden kestänyt asuminen Suomessa

Vaikka Samblan kautta haettu pikalaina heti myönnetään ilman vakuuksia, on etenkin suurta lainaa hakiessa pystyttävä todistamaan oma maksukyky tavallista paremmaksi. Hyvien tulojen, omistusasunnon ja perheellisyyden ohella lainansaannissa auttaa yhteishakijan lisääminen.

Hakemuksessa sinun annettava on yhteishakijaan liittyen samat tiedot, kuin yksinkin hakiessa. Tämä pidentää hakuprosessin viemää aikaa vain muutamalla minuutilla. Huomaathan, että yleinen käytäntö on maksaa yhdessä haettu pikalaina heti rinnakkaishakijan tilille väärinkäytösten minimoinniksi.

Pikalaina heti tilille lainojen yhdistämiseen

Ehkäpä yksi vastuullisimmista nettiluoton käyttökohteista on aiempien lainojen yhdistäminen. Kun aiemmat luotot maksaa pois yhdellä, suuremmalla lainalla, selkeytyy velanmaksu merkittävästi. Varautuminen kuukausittaisiin maksueriin on näin helpompaa, eikä viivästyksiä tapahdu yhtä helposti.

Jos lainoja ei muistanut kilpailuttaa aiemmilla kerroilla, voi yhdistelylainan kilpailutus tuoda lainojen kokonaistaakasta merkittäviä säästöjä. Rahaa yhdistelyllä säästää joka tapauksessa, sillä viivästyskorkojen ohella näin välttää ylimääräiset sivukulut – jokaisesta lainasta kun on maksettava omia lisämaksujaan.

Miten haen Samblan yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan haku edellyttää Samblalla vain muutaman lisävaiheen, joiden suoritus vie joitakin minuutteja.

Ennen hakemuksen täyttöä on laskettava jäljellä olevien velkojen kokonaissumma sekä kuukausittaiset lainakustannukset. Näin voit tietää, miten suuri luottojen poismaksuun käytettävän yhdistelylainan on oltava.

Luvut selvitettyäsi suuntaa Samblan lainalaskuriin. Kerro tässä, että olet hakemassa yhdistelylainaa. Ilmoita sitten vielä, kuinka suuri osa hakemastasi yhdistelylainasta on menossa entisten luottojen poismaksuun.

Tämän jälkeen täytettävänäsi on sama hakemus, kuin normaalistikin. Tällä yhdellä lomakkeella saat haettua yhdistelylainatarjoukset useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Pikalainaa ei kannata ottaa hätiköiden

Vaikka pikalainan erityisyytenä onkin se, miten nopeasti se maksetaan hakijan tilille, ei sitä tule hakea hetken mielijohteesta. Lainasta oikeasti hyötyä on vain silloin, kun sitä ottaa vastuullisesti oman taloustilanteen puitteissa.

Noudata seuraavia ohjeita, kun haet lainaa netissä:

 1. Kartoita oma taloustilanne. Paljonko sinulle jää kuukausittaista liikkumavaraa pakollisten menojen kattamisen jälkeen? Lainaa hakiessa muista määrittää kuukausierä tämän ylijämän mukaan.
 2. Pidempi laina-aika vs. edullisempi laina? Mitä pienempi kuukausierä, sitä pidempi laina-aika. Huomaa, että pidemmällä laina-ajalla myös korkoa ja lisämaksuja peritään enemmän. Suhteuta siis kuukausierä omaan taloustilanteeseen sopivaksi, mutta älä laske laina-aikaa liian pitkäksi.
 3. Tee hakemus ajoissa. Vaikka pikalainaa on mahdollista saada tavan lainoja lyhyemmällä varoitusajalla, kannattaa hakemus silti pyrkiä lähettämään heti tarpeen ilmetessä. Näin parannat mahdollisuuksiasi saada lainan tarpeeksi ajoissa menojesi kattamiseen.

Miten paljon pikalaina heti maksaa?

Netistä saatavan lainan hintaan vaikuttaa moni seikka. Eniten koron suuruuteen kuitenkin vaikuttaa hakijan arvioitu riskitaso. Mitä korkeampi riskitaso, sitä kalliimmalla lainaa voi saada – näin pankki pyrkii kompensoimaan hakijan mahdollisista maksuvaikeuksista aiheutuvia ongelmia.

Riskitasoa madaltaa moni asia. Perheellisyys ja omistusasunto viestivät vakaasta ja vastuullisesta elämäntyylistä, eli näillä ominaisuuksilla lainaa voi saada edullisemmin. Yrittäjyys puolestaan on lainanantajan silmissä taloudelliseen epävarmuuteen viittaava tekijä, mikä kohottaa riskitasoa.

Lopullinen korko kerrotaan lainasopimuksessa.

Todellinen vuosikorko kertoo paljon

Tarjouksia vertaillessa tärkeää on kiinnittää huomiota niin sanottuun todelliseen vuosikorkoon, jonka laskussa huomioitu on kuukausittaisen koron ohella erilaiset lisäkulut, kuten tilinhoitomaksut. Näin se antaa kokonaisvaltaisemman kuvan siitä, kuinka edullinen pikalaina todella on.

Lainaa netistä ottaessa kokonaishintaan vaikuttaa hakijan arvioidun maksukyvyn ohella itse pankki, lainan suuruus, mahdolliset väliaikaiset korkokatot sekä yleinen taloustilanne.

Asiakasneuvonta auttaa uutta hakijaa

Onko haussa pikalaina heti, muttet tiedä vielä, miten toimia? Samblan avulla myös ensikertalaisen on mahdollista löytää sopiva pikalaina heti menojen kattamiseen. Selkokielisen hakemuksen ohella lainanhakua helpottaa suomenkielinen asiakasneuvonta, josta apua voi saada kaikkina arkipäivinä.

Ennen asiakaspalveluun soittoa tai sähköpostiviestin laatimista, tutustu sivujemme eri osioihin lisättyihin ”Usein kysytyt kysymykset”-osioihin. Näistä voit löytää lisätietoa Samblaan, sen välittämiin lainoihin, kriteereihin sekä lainalomakkeeseen liittyen.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on pikalaina?
Pikalaina on yleisnimitys lainoille, jotka maksetaan hakijan tilille nopeasti, yleensä alle 3 arkipäivän sisällä.
Mikä ero on pikavipillä ja pikalainalla?
Pikalainalla tarkoitetaan yleisesti kaikkia nopeasti ja sähköisesti tarjottavia lainoja, kun taas pikavipit viittaavat pieniin ja lyhytaikaisiin luottoihin. Arkikielessä termejä käytetään sekaisin.
Miten verrataan pikalaina heti Samblalla?
Pikalainat voit verrata Samblalla samanlaisella sähköisellä lomakkeella, kuin millaisella sähköisiä lainoja yleensä haetaan. Hakemuksen lähetyksen jälkeen sinun on vain valittava lainatarjouksista itsellesi edullisin vaihtoehto, ja saat lainaa heti tilille.
Milloin Samblan pikalaina maksetaan tililleni?
Lainanmaksu vie yleensä noin 1-3 päivää lainasopimuksen allekirjoituksesta. Tähän vaikuttaa valitsemasi pankki.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää