img

Pikavippi – nopeaan rahantarpeeseen

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Pikavippi jopa 60 000€ asti
Yhdistä pikavippejä
Ilmaiseksi ja helposti
Pikavippi jopa 60 000€ asti
Yhdistä pikavippejä
Ilmaiseksi ja helposti

Pikavipillä tarkoitetaan pientä ja nopeaa lainaa, jota haetaan äkilliseen rahantarpeeseen. Tyypilliset pikavipit ovat kooltaan muutamia satasia, ja ne voi saada tilille nopeastikin.

 • Laina nopeasti tilille
 • Kilpailuta yli 20 pankkia ja lainanmyöntäjää kerralla
 • Yhdistä vanhat ja kalliit pikavipit helposti

Pikavipin nopeasti tilille voi kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, sillä lainan voi saada todella nopeasti ilman vakuuksia tai ylimääräistä byrokratiaa. Pikavippien ongelmana on kuitenkin ollut isot korot ja kulut – kokonaiskustannukset kasvavat nopeasti niin isoiksi, että pieni pikavippi muuttuu kulujen myötä kalliiksi takaisin maksettavaksi lainaksi, jonka korot juoksevat joka kuukausi.

Samblan kautta saat lainaa nopeasti, yleensä vanhaa pikavippiä paremmalla korolla. Me kilpailutamme puolestasi lainanmyöntäjät, jotta voisit valita mahdollisimman edullisen lainan.

Mikä pikavippi on?

Pikavippi on nopea ja pieni vakuudeton laina, johon liittyy tyypillisesti korkeat lainakustannukset ja korot. Pikavipin avulla voi saada lainaa heti, pian lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Pikavipit ovat erilaisista vakuudettomista lainoista huonomaineisimpia, ja ne on monesti yhdistetty kalliisiin kustannuksiin, velkakierteisiin ja maksuhäiriömerkintöihin. Tyypillisesti niiden kustannukset ovat muita lainoja huomattavasti korkeammat.

Pikavippien lainsäädäntö on tiukentunut viime vuosina, ja tyypilliset korkokustannukset ovat sitä myötä laskeneet. Uusi lainsäädäntö onkin vähentänyt vanhan tyylin pikavippien tarjontaa – ja maltillisempien kustannusten kulutusluotot ovat kuluttajalle aina parempi vaihtoehto.

Pikavippi tarkoittaa:

 • Nopeaa ja pienen summan lainaa
 • Vakuudetonta lainaa lyhyehköllä maksuajalla
 • Yksityishenkilölle suunnattua lainaa

Pikavipit on tarkoitettu lyhyiksi lainoiksi. Lainan saa nopeasti, mutta tyypillisesti myös laina-aika on varsin lyhyt – tai pidemmällä laina-ajalla kustannukset nousevat korkeiksi. Se ei siis sovi vaihtoehdoksi, jos haet isompaa lainaa pidemmällä maksuajalla.

Laina nopeasti Samblalta – parempi vaihtoehto kuin vanha pikavippi

Sambla auttaa sinua myös nopeassa rahantarpeessa. Meiltä saat lainapäätökset nopeasti, sillä lähetämme hakemuksesi samalla kertaa yli 20 lainanmyöntäjän käsittelyyn.

Moni jättää lainojen kilpailutuksen tekemättä, koska epäilee kilpailutuksessa kestävän pitkään tai ajattelee sen olevan kovin vaivalloista. Todellisuudessa lainan kilpailutus on todella helppoa ja yksinkertaista – eikä se vie sinulta sen enempää aikaa.

Lainojen kilpailutus ei myöskään maksa sinulle mitään. Lainahakemuksen tekeminen on kauttamme ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit vapaasti valita parhaan lainatarjouksen – tai jättää kaikki tarjoukset pöydälle, jos siltä tuntuu.

Täytettyäsi lainahakemuksen me lähetämme sen heti lukuisille pankeille ja lainanmyöntäjille. Teemme yhteistyötä yli 20 eri toimijan kanssa löytääksemme sinulle parhaat mahdolliset lainat parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Näin nopeaa on lainan hakeminen Samblalta:

 1. Täytä lainahakemus sivustollamme
 2. Lähetämme hakemuksesi yli 20 pankille ja lainanmyöntäjälle samalla kerralla
 3. Saat tarjouksia lähes välittömästi ja voit valita niistä sopivimman – rahat ovat tililläsi yleensä muutamassa päivässä

Miten Samblan lainat eroavat tavallisista pikavipeistä?

Sambla kilpailuttaa lainasi automaattisesti yhdellä hakemuksella. Sen sijaan, että yksi pikavippiyhtiö määrittäisi lainan korot ja kustannukset, lainasi kilpailutetaankin avoimilla markkinoilla. Luotettavat yhteistyöpankit ja -lainanmyöntäjät voivat tarjota juuri sinulle lainaa, ja sinä voit itse valita kirsikan kakun päältä.

Yhdellä hakemuksella voit hakea monenlaisia kulutusluottoja pikalainoista pidemmän maksuajan lainoihin.

Vanhoihin pikavippeihin verrattuna voit saada Samblan kautta huomattavasti edullisempaa lainaa. Toisin kuin pikavipeissä, voit myös hakea kauttamme isompia lainoja – ja vaikka yhdistää vanhat lainat edullisemmaksi isoksi lainaksi.

Yhdistä pikavipit ja säästä Samblan avulla

Erityisen kalliiksi pikavippien kustannukset kasvavat, jos niitä on useita. Jos pikavipit on vielä otettu ennen uusimpia korkosäädöksiä, saattavat niitten korot ja muut kustannukset juosta kovaa vauhtia joka kuukausi aiheuttaen merkittäviä kulueriä.

Samblan avulla voit yhdistää vanhat pikavippisi ja säästää rahaa joka kuukausi. Me autamme sinua pääsemään kalliista pikavipeistä eroon yhdellä, edullisemman kustannuksen lainalla.

Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella yli 20 eri pankkia ja lainanmyöntäjää ja valita edullisimman lainavaihtoehdon hetkessä.

Näin vanhojen lainojen yhdistäminen tapahtuu:

 1. Syötä haluamasi lainasumma ja haluttu laina-aika
 2. Kerro aikaisempien lainojesi summa ja viimeistele lainahakemus tiedoillasi
 3. Kilpailutamme lainahakemuksesi puolestasi ja otamme sinuun yhteyttä
 4. Valitse sinulle parhaiten sopiva lainatarjous
 5. Vanhat lainat maksetaan pois, jolloin maksat vain yhtä lainaa pois

Lainat yhdistämällä voit maksaa vähemmän korkoa ja pienentää kuukausittaisia kustannuksia. Yhdistelylaina on usein koroilta ja kustannuksilta edullisempi vaihtoehto, mutta varmista kuitenkin, että pystyt maksamaan sen takaisin. Uusi laina ei ole ratkaisu rahaongelmiin.

Pikavipin kustannukset – tiedä, mistä kaikesta maksat

Moni ei edes tiedä, mitä kaikkia maksuja ja kuluja lainoihin voi liittyä. Erityisesti pikavipit ovat tulleet surullisen kuuluisiksi erilaisista kuluista ja korkeista koroista, jotka voivat nousta pahimmillaan moninkertaisiksi lainasummaan nähden.

Pieni pikavippi voi osoittautua todella kalliiksi vaihtoehdoksi, jos sen lainakustannukset ovat kalliit. Vielä kalliimmiksi kustannukset koituvat, jos vanhoja pikavippejä paikkaa uusilla pikavipeillä.

Pikavippejä on viime vuosina ruvettu sääntelemään kovemmalla kädellä, joten niihin liittyvät kulut eivät enää voi olla yhtä korkeita kuin vielä joitakin vuosia sitten. Uusi lainsäädäntö ei kuitenkaan koske aiemmin myönnettyjä pikavippejä.

Näin pikavipin lainakustannukset voivat muodostua:

 • Lainan korko
 • Mahdollinen avausmaksu
 • Kuukausittainen tilinhoitomaksu

Varsinkin vanhoissa pikavipeissä kustannukset voivat olla korkeat, sillä uudet korkokatot ja kustannusrajoitukset eivät koske niitä. Tarkista aina lainasta mahdollinen avausmaksu ja erilaiset lisäkustannukset pelkän koron ohella.

Esimerkki kalliin vanhan pikavipin kustannuksista:

Esimerkki vanhasta pikavipistä: 500 € pikavippi. Korko 40 %, avausmaksu 10 €, lainanhoitokustannukset 5 €/kk, 1v maksuaikaa.

Kokonaiskustannukset lainasumman lisäksi esimerkissä ovat vuodessa 270 €, josta 200 € on korkokustannuksia ja loput muita kustannuksia. Todellinen vuosikorko tässä tapauksessa on siis 54 %.

Uuden, 1.9.2019 jälkeen myönnetyn, pikavipin korko voi olla maksimissaan 20 % ja lainakustannukset on rajattu 0,01 %:iin per päivä.

Uuden pikavipin kustannukset ilmoitetaan usein näin:

Esimerkki uudesta pikavipistä: 500 € pikavippi. Korko 20 %, lainakustannukset 0,01 % per päivä, 1v maksuaikaa.

Kokonaiskustannukset lainasumman lisäksi esimerkissä ovat vuodessa 118,25 €, josta 100 € on korkokustannuksia ja loput muita kustannuksia. Todellinen vuosikorko tässä tapauksessa on siis 23,65 %.

Kokonaiskustannukset näkee lainan todellisesta vuosikorosta. Tutustu siis erityisesti tähän summaan, sillä se kertoo lainan todellisen vuosikoron ja kustannukset yhteenlaskettuna.

Edullisempi laina Samblalta

Samblalta voit saada pikavippiä edullisempaa lainaa nopeasti. Mikäli tarvitset rahaa heti, voit tehdä kauttamme lainahakemuksen, jolloin kilpailutamme sen yhteistyöpankkien ja lainanmyöntäjien kautta.

Lainaa haetaan aina omilla henkilökohtaisilla tiedoilla, jotka vaikuttavat siihen, millaisella korolla voit saada lainaa. Lainahakemukseen voi lisätä myös rinnakkaishakijan, jolloin voit saada vieläkin paremmat ehdot.

Kauttamme voit saada kulutusluoton huomattavasti pikavippiä alhaisemmalla korolla. Lainahakemuksen tekeminen ei myöskään sido sinua mihinkään, joten voit vapaasti katsoa, millaista lainaa saisit tiedoillasi.

Milloin olet viimeksi tarkastanut lainasi kustannukset? Samblan kautta voit yhdistää kalliit pikavippisi yhdeksi kulutusluotoksi.

Pikavippi heti tilille – miten pikavippi toimii?

Pikavippi on netistä haettava laina, johon ei liity vakuuksia. Kyseessä on nopea, pienen summan, laina, jota voi hakea ilman takaajia.

Lainahakemus täytetään netissä, ja se käsitellään yleensä automaattisesti, joten lainapäätöksen voi saada todella nopeallakin aikataululla. Pikavipin voi saada jopa heti tilille – tyypillinen maksuaika on 1-3 päivää.

Tavallista pikavippiä parempaa lainaa voit hakea Samblan kautta. Sambla kilpailuttaa kymmenet pankit ja lainanmyöntäjät löytääkseen sinulle parhaat lainaehdot.

Näin teet lainahakemuksen Samblalla:

 1. Täytä lainahakemuksesi.

Pyydämme mm. henkilötietojasi, yhteistietojasi sekä tietoa elämäntilanteestasi ja kuukausituloistasi. Jos haluat yhdistää vanhoja lainoja, pyydämme tietoa myös niistä.

 1. Me kilpailutamme lainanmyöntäjät puolestasi.

Kilpailutamme lainahakemuksesi puolestasi kymmenien pankkien ja lainanmyöntäjien kautta. Lainantarjoajat tekevät luottopäätökset tietojesi perusteella ja tarjoavat lainatarjouksia nopeasti.

 1. Valitse haluamasi laina.

Voit itse valita parhaan lainan useiden vaihtoehtojen joukosta. Allekirjoitettuasi lainatarjouksen, rahat maksetaan tilillesi yleensä 1-3 päivän sisällä. Säästösi korkokuluissa ja muissa lainakuluissa voivat olla merkittävät.

Pikavippien turvallisuus

Pikavipeillä on varsin kyseenalainen maine. Nopeasti maksettavien, korkeiden kulujen ja aggressiivisen mainonnan pikavippien turvallisuus puhuttaa.

Isojen pankkien ja tunnettujen lainanmyöntäjien kulutusluotot ja pikavipit ovat turvallisia. Suomessa finanssivalvonta valvoo, että lainayhtiöt noudattavat lakia esimerkiksi korkokaton ja lainakustannusten suhteen.

Nykyään sekä pikavippejä että isompia kulutusluottoja koskee sama lainsäädäntö. Kaikki vakuudettomat lainat ovat siis lähtökohtaisesti samalla viivalla – joskin pienemmistä pikavipeistä joutuu silti tyypillisesti maksamaan suhteessa enemmän.

Sambla tekee yhteistyötä vain turvallisten luotonmyöntäjien kanssa. Voit katsoa listan yhteistyöpankeista ja -lainanmyöntäjistä sivuston alareunasta.

Pikavippi ennen vs nykyään

Pikavippi viittaa terminä yleensä nopeaan pikalainaan, jonka summa on pieni. Varsinkin pikavippien alkuvaiheessa homma meni juuri niin: lainaa saattoi hakea vaikka vain satasen edestä ja maksuaikaa oli muutama kuukausi.

Pikavippienkin osalta tyypilliset lainasummat ovat kasvaneet ja lainoja saa myös pidemmällä maksuajalla. Lainsäädäntö on vaikuttanut tarjontaan ja lainojen maksimikustannuksiin.

Pikavippejä pystyi alkuaikoina ottamaan suoraan tilille vaikka keskellä yötä. Nykyisin lainoja ei kuitenkaan voida maksaa tilille keskellä yötä, vaan rahojen saamista on odotettava viimeistään aamuun asti.

Vaatimukset pikavipin saamiseen

Pikavipin saaminen vaatii yleisesti ainakin sitä, että luottotietosi ovat kunnossa. Nykyään pikavipin saaminen voi olla hankalampaa kuin joitakin vuosia sitten – korkokaton ja uuden lainsäädännön myötä lainanmyöntäjät tarkistavat asiakkaiden tiedot tarkemmin.

Samblan vaatimukset lainanhakijalle:

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias
 • Kuukausittaisten säännöllisten tulojen on oltava vähintään 1 000 €
 • Sinun täytyy olla rekisteröitynyt Suomeen vähintään vuoden ajan
 • Luottotietojen on tärkeää olla kunnossa

Eri lainanmyöntäjillä on erilaiset vaatimukset lainanhakijalle. Myös korot ja kustannukset voivat vaihdella merkittävästi samoillakin lähtötiedoilla. Lainat kannattaakin ehdottomasti kilpailuttaa Samblan kautta.

Voiko pikavipin saada ilman luottotietoja?

Lainan saaminen ilman luottotietoja on todella vaikeaa. Kaikki luotonmyöntäjät tarkistavat lainanhakijan luottotiedot valtakunnallisen rekisterin kautta.

Ilman luottotietoja tarvitset lainaasi ainakin rinnakkaishakijan, joka toimii lainan takaajana.

Mitä, jos pikavipin maksaa takaisin myöhässä?

Lisäkustannuksia syntyy nopeasti, jos lainan maksaa takaisin myöhässä. Maksumuistutuksista peritään ylimääräisiä kuluja ja lopulta laskut päätyvät perintään – mojovin lisäkustannuksin.

Jos lainaa ei maksa muistutustenkaan jälkeen takaisin, on seurauksena maksuhäiriömerkintä. Menetät silloin luottotietosi, ja esimerkiksi uuden lainan saaminen muuttuu todella vaikeaksi.

Ole siis tarkkana myös pikavippien kanssa. Vaikka lainasummat ovatkin niissä pienempiä, pitää ne pystyä maksamaan takaisin. Voit myös neuvotella lainanmyöntäjän kanssa uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta, jos et pysty maksamaan lainaa ajallaan.

Milloin pikavippiä ei kannata ottaa?

Pikavippiä ei kannata ottaa, jos et usko pystyväsi maksamaan lainaa takaisin. Myös hetken mielijohteesta tehdyt päätökset ovat aina huono idea.

Pikavippi tarjoaa nopeaa apua akuuttiin rahantarpeeseen. Hetken helpotus ei kuitenkaan auta pidemmän päälle, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin. Älä myöskään ota aina vain uusia pikavippejä toisten perään.

Älä ota pikavippiä:

 • Hetken mielijohteesta
 • Kattamaan heräteostoksia
 • Jos et tarvitse sitä

Pienlainan todelliseen vuosikorkoon on myös tärkeää tutustua. Älä suostu liian huonoihin lainaehtoihin, vaan valitse paras vaihtoehto esimerkiksi Samblan lainakilpailutuksen avulla.

Pikavipit ja lainsäädäntö (2021)

Kun pikavipit ensimmäisen kerran tulivat markkinoille, ei alaa vielä säädelty miltei lainkaan. Melkein kuka tahansa pystyi saamaan nopeita pikavippejä, joiden todelliset kustannukset olivat helposti moninkertaisia vipin määrään verrattuna.

Nykyään kaikkia vakuudettomia kulutusluottoja, myös pikavippejä, koskee yleinen 20 %:n korkokatto. Lisäksi lainan muut kustannukset on rajoitettu maksimissaan 150 euroon vuodessa ja 0,01 prosenttiin (lainasta tai luottorajasta laskettuna) päiväkohtaisesti.

Vanhat lainat kannattaa kilpailuttaa heti. Lainsäädäntö ei nimittäin koske vanhoja lainoja, joiden todelliset vuosikorot voivat olla merkittävästi uusia lainoja kalliimmat.

Samblan kautta voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella usean luotettavan pankin ja luotonmyöntäjän lainat ja vaihtaa kalliit vanhat lainat nykylainsäädännön mukaisiin lainoihin.

Väliaikainen korkokatto 2020-2021 – korona ja pikavipit

Koronan aikana kulutusluottojen korkoja päätettiin rajoittaa vieläkin ankarammalla kädellä. Heinäkuusta 2020 aina syyskuun loppuun 2021 asti kaikkia kulutusluottoja koski yhteinen 10 %:n korkokatto.

”Korona-pikavippien” korkokustannukset olivat maksimissaan 10 %.

Tämä koski kuitenkin ainoastaan uusia lainoja, eikä esimerkiksi vanhoja joustolimiittejä ja muita pitkäaikaisia luottoja.

Huom! Korona-aikana otettujen pikavippien ja muiden kulutusluottojen kustannukset ovat voineet nousta väliaikaisen korkokaton päätyttyä 30.09.2021. Tarkista siis lainasi nykyinen korko ja kilpailuta se tarvittaessa Samblan kautta.

Pikavipin hyvät ja huonot puolet tiivistettynä

Pikavippeihin liittyy sekä hyviä että huonoja puolia. Keräsimme tähän pikavipin hyvät ja huonot puolet tiivistettynä. Ennen lainan ottamista on aina tärkeää pohtia omaa taloustilannetta ja lainan käyttötarkoitusta.

Hyvät puolet:

 • Pikavipin saa tilille yleensä nopeasti
 • Lainaa saa myös pieniä summia
 • Lainatarjouksen saa nopeasti

Huonot puolet:

 • Korkeat kustannukset
 • Lyhyet maksuajat
 • Ei sovi isompiin hankintoihin

Miten pikavippi eroaa muista lainoista – katso vaihtoehdot

Pikavippi on tarkoitettu äkilliseen rahantarpeeseen ja yllättäviin tilanteisiin. Pikavippi heti tilille tarjoaa helpotusta väliaikaiseen rahaongelmaan, mutta se ei sovellu pidemmän ajan lainaksi.

Lainsäädännöllisesti kaikki vakuudettomat kuluttajille suunnatut lainat ovat nykyään samalla viivalla. Sekä pankin myöntämiä vakuudettomia lainoja, kulutusluottoja että pikavippejä koskee sama korkokatto ja kulusäännöt.

Käytännössä pikavippi on kuitenkin yleisesti kalliimpi, pienemmän summan ja lyhyemmän maksuajan laina kuin muut luotot.

Pikavippi voidaan myöntää todella nopeasti, sillä siihen ei liity yhtä tarkkaa taustatutkimusta kuin muihin kertalainoihin. Nykyään myös kulutusluottohakemukset käsitellään kuitenkin nopeasti luottolaitoksissa ja pankeissa.

Verrattuna vakuudelliseen lainaan pikavipin saaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Vakuudellisissa lainoissa, kuten asuntolainassa, pankki ottaa vakuutena lainan käyttökohteen ja lainaa voi käyttää vain yhteen asiaan. Samalla lainanhakijan taustat tarkistetaan todella tarkasti.

Jos haluat mieluummin edullisempien kulujen lainan, isomman lainan tai pidemmän maksuajan lainallesi, ei pikavippi ole sinulle oikea vaihtoehto.

Vaihtoehtoja pikavipille ovat esimerkiksi:

 • Kulutusluotto
 • Joustoluotto
 • Pienlaina
 • Yksityislaina
 • Yhdistelylaina useiden pikavippien sijaan

Hae parempaa lainaa Samblan avulla

Samblalla voit hakea vakuudetonta lainaa nopeasti ja vaivattomasti suoraan netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat lainatarjouksia nopeasti kymmeniltä yhteistyökumppaneiltamme.

Voit valita itse parhaan lainan matalimmalla korolla ja alhaisimmilla kustannuksilla.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä pikavippi on?
Pikavippi on vakuudeton laina, joka tarjoaa nopean avun yllättävään rahan tarpeeseen. Normaalisti tähän liittyy korkea korko sekä muita kuluja.
Ovatko pikavippien korot huomattavasti korkeammat kuin kulutusluotoissa?
Pikvipit ovat kalliita lainoja, jossa on korkeat korot sekä kalliit kulut. Sambla haluaa varmistaa, että sinulle asiakkaana ei koidu maksuvaikeuksia. Tarjoamme palvelua, jonka avulla voit yhdistää aiemmat pikavipit ja tehdä niistä edullisemman kulutusluoton.
Miksi et aina ottaisi pikavippiä?
Pikavipissä on usein korkeampi korko kuin tavallisessa kulutusluotossa. Pikavipin etu on että voit saada lainan maksettua tilillesi erittäin nopeasti sekä lyhyellä takaisinmaksuajalla. Samblan kautta voit hakea lainaa ja saada lainan maksettua tilillesi 1-3 päivässä.
Voinko nopeasti saada lainaa ilman säännöllistä tuloa?
Lainaaminen ilman tuloja voi olla vaikeaa. Jos haluat lainata rahaa nopeasti Samblan kautta, tarvitset vähintään 1000€ kuukausitulon. Rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen voi parantaa mahdollisuuksia saada lainatarjous sekä nopeuttaa prosessia.
Minulla on kalliita pikavippejä. Voinko yhdistää nämä Samblan avulla?
Kyllä voit! Jos yhdistät olemassa olevia lainoja ja luottoja, johtaa tämä yleensä pienempään kuukasimaksuun sekä parempaan taloudelliseen tilanteeseen.
Mitkä ovat vaihtoehdot pikavipeille?
Jos haluat lainata suuremman summan, ovat kulutusluotot hyvä vaihtoehto. Löydät parhaan lainan vertailemalla ensin lainanantajia. Sambla on lainanvälittäjä, joka auttaa sinua vertailemaan pankkeja ja luotonmyöntäjiä, jotta löydät parhaan koron ja ehdot lainallesi.
Mitkä ovat vaatimukset lainan saamiseksi Samblan kautta?
Sinun tulee olla vähintään 18 vuotta ja kuukausitulosi tulee olla vähintään 1000€. Sinulla tulee olla rekisteröitynä Suomessa vähintään vuoden ajan. Lisäksi on hyvä, mutta ei välttämätöntä, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.
Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?
Teemme yhteistyötä yli 20 kumppanin kanssa Suomessa ja kun haet lainaa Samblan kautta, voit valita lainanantajan, joka maksaa lainasi nopeiten! Normaalisti lainan maksussa kestää 1-3 päivää.
Voinko käyttää lainan mihin itse haluan?
Kyllä! Voit käyttää lainaa mihin itse haluat - esimerkiksi uuden auton ostamiseen tai olemassa olevien lainojen ja luottojen maksamiseen.
Maksaako Samblan palvelujen käyttö minulle mitään?
Ei! Palvelumme on 100% ilmainen. Se mistä maksat, on koron ja lyhennyksen sille luotonantajalle, jonka lainatarjouksen päätät ottaa.
Edellyttääkö 70000 laina vakuuksia?
Sambla keskittyy vakuudettomien lainojen välittämiseen. Lainaa 70000 euroa saadaksesi sinulta on kuitenkin löydyttävä luottotiedoiltaan moitteeton rinnakkaishakija.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää