Pikavippi - äkilliseen rahantarpeeseen

Ethän halua ajautua maksuvaikeuksiin tai joutua pikavippien takia velkakierteeseen? Sambla säästää asiakkaan rahoja yhdistämällä vanhat pikavipit ja vaihtamalla ne taloudellisesti kannattavampaan kulutusluottoon. Matalakorkoisen lainan valinta säästää sinulle rahaa joka kuukausi.

Lyhyellä aikavälillä pikavipit voivat tarjota äkillisiin menoihin taloudellista helpotusta, mutta pidemmän päälle ne ovat kalliita ja epäkäytännöllisiä lainoja. Jos sinulla on useita pikavippejä, pienlainoja ja muita luottoja, joudut huolehtimaan useista eräpäivistä ja selviytymään korkeista koroista ja kuluista. Monen lainan kanssa eläminen ei paranna asiakkaan luottokelpoisuutta, vaan päinvastoin heikentää sitä.

Billån

Korvaa pikavipit paremmalla lainalla

Omaa taloutta kannattaa vaalia, koska se takaa hyvän luottokelpoisuuden myös pankkien silmissä. Pankit ja lainanantajat arvioivat asiakkaan luottokelpoisuutta, kun ne harkitsevat lainan myöntämistä. Valitettavasti luottorekisterin maksuhäiriömerkinnät estävät lainansaannin.

Samblan avulla voit yhdistää pienlainasi. Maksa vanhat lainat pois uudella, taloutesi kannalta edullisemmalla lainalla. Säästät rahaa ja taloutesi kohenee.

Palvelumme on helppo, vaivaton ja maksuton.

Pikavippien ominaisuudet

Pikavippi on vakuudeton laina, joka tarjoaa nopean avun yllättävään rahantarpeeseen. Alunperin pikavippien lainasummat olivat pieniä ja laina-ajat varsin lyhyitä. Viime aikoina pikavippien kautta myönnetyt lainasummat ovat suurentuneet ja takaisinmaksuajat pidentyneet.

Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen alle 2000 euron pikavippien todelliset vuosikorot eivät enää saa nousta yli 50 prosentin. Käytännössä pikavipit ovat kuitenkin edelleen kalliita lainoja, joissa on todella korkeat korot ja kalliit kulut.

Sambla haluaa varmistaa, että sinä et asiakkaanamme ajaudu maksuvaikeuksiin. Tarjoamme palvelun, jonka avulla voit yhdistää aiemmat pikavipit ja muuttaa ne edullisemmaksi kulutusluotoksi. Valitettavasti Sambla ei voi auttaa ketään saamaan pikavippiä ilman luottotietoja, mutta pystymme tarjoamaan parempaa lainaa heti.

Samblan avulla varmistat, että saat lainallesi matalimman mahdollisen koron ja taloutesi kannalta parhaat kuukausimaksut. Paranna lainehtojasi ja tee lainavertailuhakemus verkossa jo tänään.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.