Reissuluotto

Maisemanvaihdos on välillä todella tarpeen. Muutamankin päivän irtiotto lataa ihmeesti akkuja ja auttaa taas jaksamaan paremmin arjessa. Oletko kenties jo säästänyt rahaa sukanvarteen matkaa varten, mutta et ole vielä saanut kokoon tarpeeksi? Vai oletko tällä kertaa suunnittelemassa unelmien matkaa? Harvalla on niin runsaasti säästöjä, että loman voi toteuttaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

Sambla löytää sinulle edullisen reissuluoton, joka saa matkasi onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Samblan avulla haet ja kilpailutat kulutusluottoja, joita vertailemalla löydät itsellesi parhaat matkalainan. Samblan palvelu on sinulle aina maksutonta.

Billån

Mikä on reissuluotto?

Reissuluotto on kulutusluotto, joka on tarkoitettu matkustamiseen. Reissuluottoa hakiessa on hyvä arvioida matkan tai loman budjettia, jotta pystyt mitoittamaan lainan koon itsellesi sopivaksi.

Sambla vertailee puolestasi, mikä pankki tai luotonantaja tarjoaa parhaan reissuluoton juuri sinun tarpeisiisi. Palvelussamme voit hakea jopa 60 000 euron kokoista luottoa. Luoton takaisinmaksu on joustavaa, koska autamme sinua valitsemaan taloustilanteeseesi sopivan sopivan kuukausimaksun.

Hae reissuluottoa Samblan kautta jo tänään.

Jos sinulla on jo reissuluotto

Mikäli olet jo ottanut reissuluoton, suosittelemme sinua tarkistamaan Samblan avulla, voisitko maksaa vanhan lainasi kerralla pois. Saatat hyvinkin saada uuden lainan, jolla on nykyistä luottoasi matalampi korko. Entä onko sinulla muita lainoja tai kalliita kulutusluottoja? Voit yhdistää ne ja hakea uutta lainaa, jolla on parempi korko ja alemmat kuukausimaksut.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.