img

Reissuluotto

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Selvitä mikä reissuluotto on
Toteuta unelmasi reissuluotolla
Hae reissuluottoa heti

Maisemanvaihdos on välillä todella tarpeen. Muutamankin päivän irtiotto lataa ihmeesti akkuja ja auttaa taas jaksamaan paremmin arjessa. Oletko kenties jo säästänyt rahaa sukanvarteen matkaa varten, mutta et ole vielä saanut kokoon tarpeeksi? Vai oletko tällä kertaa suunnittelemassa unelmien matkaa? Harvalla on niin runsaasti säästöjä, että loman voi toteuttaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

Sambla löytää sinulle edullisen reissuluoton, joka saa matkasi onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Samblan avulla haet ja kilpailutat kulutusluottoja, joita vertailemalla löydät itsellesi parhaan matkalainan. Samblan palvelu on sinulle aina maksutonta.

Mikä on reissuluotto?

Reissuluotto on kulutusluotto, joka on tarkoitettu matkustamiseen. Reissuluottoa hakiessa on hyvä arvioida matkan tai loman budjettia, jotta pystyt mitoittamaan lainan koon itsellesi sopivaksi. Asiakkaamme käyttävät reissuluottoa, kuten myöskin venelainaa ja mökkilainaa, vapaa-ajan laadun parantamiseen.

Sambla vertailee puolestasi, mikä pankki tai luotonantaja tarjoaa parhaan reissuluoton juuri sinun tarpeisiisi. Palvelussamme voit hakea jopa 60 000 euron kokoista luottoa. Luoton takaisinmaksu on joustavaa, koska autamme sinua valitsemaan taloustilanteeseesi sopivan kuukausimaksun.

Hae reissuluottoa Samblan kautta jo tänään.

Jos sinulla on jo reissuluotto

Mikäli olet jo ottanut reissuluoton, suosittelemme sinua tarkistamaan Samblan avulla, voisitko maksaa vanhan lainasi kerralla pois. Saatat hyvinkin saada uuden lainan, jolla on nykyistä luottoasi matalampi korko. Entä onko sinulla muita lainoja tai kalliita kulutusluottoja? Voit yhdistää ne ja hakea uutta lainaa, jolla on parempi korko ja alemmat kuukausimaksut.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on reissuluotto?
Reissuluotto on oiva rahoitusratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa matkustamista varten. Reissuluotto vastaa ominaisuuksiltaan perinteistä kulutusluottoa.
Mistä reissuluottoa voi hakea?
Voit hakea reissuluottoa yli 22 eri lainantarjoajalta palvelumme kautta. Tehtyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen me kilpailutamme luoton puolestasi, jotta sinä voit saada edullisimman lainan.
Kenen kannattaa hakea reissuluottoa?
Jos pystyt budjetoimaan maksueräsi sellaisiksi, että ne eivät rasita talouttasi liikaa voit harkita reissuluoton ottamista.
Kuinka paljon reissuluottoa voi saada?
Voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti palvelumme kautta. Matkustamista varten et todennäköisesti kuitenkaan tarvitse yli 5000 euroa.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää