Remonttilaina - Koti kuntoon

Jokainen remontti on erilainen. Oletko kenties uusimassa seinäpaneeleita, kunnostamassa kylpyhuonetta tai perustamassa asuntosi ensimmäistä lastenhuonetta? Jokaisella remontoijalla on oma suunnitelmansa, mutta kaikki remontit parantavat kodin viihtyisyyttä ja nostavat asunnon arvoa.

Omakotitalon omistaja suunnittelee ja aikatauluttaa remonttinsa itse. Kerros- ja rivitalojen asukkaille remontointi voi tulla eteen myös ennakoimatta, kun taloyhtiön hallitus päättää aloittaa vaikkapa putki-, julkisivu-, tai kattoremontin. Kunnostustyöt toki kohentavat kiinteistön kuntoa ja arvoa, mutta osakkaille remonteista koituu ylimääräisiä kuluja. Me Samblassa autamme sinua löytämään fiksun remonttilainan.

Billån

Monta tapaa rahoittaa remontti

Onko sinulla jo asuntolaina? Voitko kenties suurentaa sitä? Näin saisit kätevästi remonttivaroja. Valitettavasti pienikin lisä asuntolainaan voi tarkoittaa useiden satojen eurojen kasvua kuukausimaksuihin.

Toinen tapa saada remonttirahaa on ottaa yhteyttä pankkiin, jonka asiakkaana jo olet. Pankki ottaa sinut varmasti ilolla vastaan, mutta sen tarjoama laina ei välttämättä ole sinulle edullisin ratkaisu. Ethän tiedä, millaisia lainatarjouksia olisit saanut muualta.

Kolmas tapa on valita vakuudellinen kulutusluotto. Harkitse tarkasti, oletko valmis ja halukas panttaamaan asuntosi lainanvakuudeksi. Sitä tämän lainamuodon lainanantaja yleensä vaatii, jotta saat remonttirahat.

Neljäs vaihtoehto on vertailla ja kilpailuttaa vakuudettomia luottoja Samblan kautta. Maksuton palvelumme etsii sinulle matalakorkoisen ja kuukausimaksuiltaan halvimman lainan. Sinä voit halutessasi käyttää lainaa joustoluottona. Näin se käy: sovimme kanssasi luoton maksimimäärän. Voit rauhassa aloittaa remonttisi, tehdä useita rakennustarvikkeidesi ja muiden kulujesi vaatimia nostoja. Joustoluotossa on usein samankokoiset korot kuin muissakin kulutusluotoissa, joten se soveltuu oivallisesti remonttilainaksi. Sinä maksat korkoa vain nostamastasi lainaosuudesta. Yksi tapa on hakea lainaa pankilta suoraan esim. Nordax sivun kautta.

Ainoa tapa löytää markkinoiden edullisin lainatarjous on vertailla pankkeja ja lainantarjoajia. Yksityishenkilölle lukuisien tarjousten pyytäminen on hidasta ja erilaisten ehtojen vertaileminen voi olla vaikeaa. Samblasta saat vaivattoman ja nopean lainavertailun. Me vertaamme yhdellä toimeksiannolla lukuisia pankkeja puolestasi, eikä palvelumme maksa sinulle mitään. Et sitoudu mihinkään, mutta näet jo 24 tunnin sisällä, millaisia lainatarjouksia pankit remonttiasi varten tarjoavat.

Tee hakemus verkossa jo tänään. Saat lainarahat tilillesi jo muutamassa päivässä.

Kotitalousvähennys verotuksessa

Kodin ja vapaa-ajan asunnon remonttikulut pienenevät mukavasti kotitalousvähennyksen ansiosta. Voit vähentää verottajalla monenlaiset ammattilaisella teetettämäsi remontointi- ja kunnostustyöt, kuten keittiö- ja kylpyhuoneremontit, saunan kunnostamisen ja sähköjen uusimisen. Kotitalousvähennystä voi saada vuodessa 2400 euroa. Jos asunnossa on kaksi aikuista, molemmat voivat tehdä omat vähennyksensä, yhteensä siis 4800 euroa.

Vertaile remonttilainoja Samblan kautta

Samblan avulla voit hakea kulutusluottoa remonttiasi varten jopa 60 000 euroon asti. Etsimme puolestasi useiden pankkien ja lainanantajien lainatarjouksista sinulle parhaan vaihtoehdon. Palvelumme on maksutonta, tehokasta ja luotettavaa.

Aloita lainavertailu nyt. Pian pääset nauttimaan remontoidusta kodista!

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.