img

Remonttilaina – kilpailuta laina ilman vakuuksia

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainaa remonttitarpeisiin
Edulliset korot ja kulut
Kilpailuta jopa 60 000 € laina
Lainaa remonttitarpeisiin
Edulliset korot ja kulut
Kilpailuta jopa 60 000 € laina

Remonttilaina auttaa, kun tarvitset rahoitusta kodin tai vaikka kesämökin kunnostukseen. Sambla auttaa sinua kilpailuttamaan remonttilainan jopa 60 000 € asti.

Täytä kauttamme remonttilainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään, niin kilpailutamme puolestasi yli 20 pankkia ja lainanmyöntäjää. Voit valita itse kirsikan kakun päältä saaden lainallesi parhaan mahdollisen koron.

Saat kilpailutettua meidän kauttamme remonttilainan ilman vakuuksia. Testaa remonttilaina-laskuria sivun yläreunasta ja hae lainaa tarpeisiisi!

Millainen on remonttilaina?

Remonttilaina on vakuudeton laina, jota voit hakea esimerkiksi keittiö- tai kylppäriremonttiin, asunnon yleiseen kunnostamiseen tai oikeastaan mihin tahansa. Koska et tarvitse lainaa varten vakuuksia, käyttötapaa ei rajoiteta.

Yleisesti haettua rahoitusta käytetään sekä remonttitarvikkeiden että työn kustannusten kattamiseen. Lainaa voi hakea sekä itse tehtävään remonttiin että ammattilaisella teetettävään remonttiin.

Remonttilainaa voi hakea haluamillaan parametreillä ja säätää niin lainamäärän kuin laina-ajankin juuri itselleen sopivaksi. Meidän kauttamme voit kilpailuttaa lainasi aina 500 eurosta 60 000 euroon, joten laina on todellakin sinun, ja remonttisi, näköinen.

Remonttilaina on pähkinänkuoressa:

 • Laina remonttitarpeisiin
 • Käytettävissä vapaasti
 • Ei vaadi vakuuksia

Remonttilaina korko – kilpailutus kannattaa

Remonttilainan korko on tärkeää ottaa huomioon lainaa hakiessa. Tutustu aina lainatuotteen todelliseen vuosikorkoon, jotta tiedät, paljonko oikeasti joudut maksamaan lainastasi.

Kaikissa vakuudettomissa lainoissa korkoon vaikuttaa useat eri tekijät aina henkilön omasta elämäntilanteesta lainan kokoon ja laina-aikaan.

Lainan kustannuksiin vaikuttavat esimerkiksi:

 • Omat tulosi
 • Luottotietosi
 • Elämäntilanteesi
 • Lainan koko
 • Lainan maksuerät

Älä turhaan maksa korosta liikaa, vaan kilpailuta lainasi Samblan avulla. Palvelumme käyttö on sinulle ilmaista, ja saat sen avulla kilpailutettua remonttilainan yli 20 pankilla ja lainanmyöntäjällä.

Kilpailuttamisen ei todellakaan tarvitse olla vaikeaa tai aikaa vievää. Samblan kautta voit saada lainaa nopeasti jo muutamassa päivässä.

Miten lasken remonttilainan todelliset kustannukset?

Vakuudettoman lainan kustannukset lasketaan lainan nimelliskoron ja muiden lainakustannusten avulla. Todellinen vuosikorko kertoo lainakustannukset vuoden ajalta lainasummaan nähden.

Lainakustannuksia miettiessä kannattaa huomioida myös lainan kokonaiskustannukset pelkän vuosikoron ohella. Pitkällä maksuajalla varustetun lainan kokonaiskustannukset voivat nousta suuriksi, vaikka vuosikorko olisikin maltillinen.

Tutustu lainaehtoihin huolella ja löydä halvin mahdollinen remonttilaina kilpailuttamalla lainanmyöntäjät ja pankit Samblan kautta!

Remonttilaina – laskuri

Voit katsoa suuntaa antavaa tietoa mahdollisista lainakustannuksista remonttilainalaskurin avulla. Löydät sivun yläreunasta lainanhakutyökalumme, jonka kautta voit katsoa esimerkkikustannukset haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle.

Todelliset lainakustannukset määräytyvät aina tietojesi ja lainakumppaniemme tekemien tarjousten mukaan. Esimerkkilainasta saat kuitenkin osviittaa mahdollisista kustannuksista.

Remonttilaina-laskurin käyttäminen tai lainahakemuksen tekeminen kauttamme ei sido sinua mihinkään. Olet vapaa hylkäämään vaikka kaikki tarjoukset, jos ne eivät ole mielestäsi tarpeeksi hyviä.

Näin käytät remonttilainalaskuria:

 • Valitse sopiva lainasumma
 • Muokkaa kuukausikustannuksia laina-ajan perusteella
 • Tarkasta esimerkkilainan tiedot laskurin alta

Mihin remonttilainaa voi hakea – tyypillinen esimerkki

Remonttilainaa voi hakea oikeastaan minkälaiseen remonttiin tahansa. Remonttilaina on vakuudeton laina, joten sen käyttö on vapaata.

Voit hakea remonttilainaa esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Kattoremontti
 • Ostetun asunnon kunnostaminen
 • Pintaremontit

Remonttirahoituksen määrä suhteutetaan remonttitarpeisiin sopivaksi. Pieniin pintaremontteihin haettavat lainat ovat pienempiä kuin esimerkiksi isoihin kylpyhuoneen tai keittiön remontteihin vaadittavat summat. Remonttilainaa tai mökkilainaa voidaan myöskin käyttää kesälomaunelmien toteuttamiseen, mikäli mökkisi tarvitsee kunnostusta.

Muista kotitalousvähennys

Joitain remontteja on mahdollista tehdä itse, mutta usein etenkin vaativammat remontit kannattaa teettää ammattilaisilla.

Mikäli teetät remontin ammattilaisilla, muista että voit hakea remonttitöistä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen avulla voit vähentää henkilökohtaisessa verotuksessasi osan remontin työstä.

Kotitalousvähennyksen korvausprosentti sekä maksimisumma ovat nousemassa vuonna 2022 uuden kokeilun myötä, joten juuri nyt voi olla loistava aika aloittaa kauan mietitty remppa.

Vuonna 2022-2023 kotitalousvähennys toimii seuraavasti:

 • Kotitalousvähennyksen maksimi 3 500 euroa henkilöltä
 • Omavastuu 100 euroa vuodessa
 • Saat 60 % vähennyksenä työn osuudesta ostaessasi yritykseltä

Haluatko kilpailuttaa vanhan remonttilainasi koron?

Lainojen korkokaton astuttua voimaan syksyllä 2019 erilaisten kulutusluottojen korot ovat laskeneet. Nykyisin lainan korko voi olla maksimissaan 20 % vuosittain, ja usein remonttilainaa saa paljon alhaisemmallakin korolla.

Jos sinulla on vanha, ennen korkokattoa otettu laina, sen korkokustannukset voivat kuitenkin olla huomattavasti kalliimmatkin.

Mikäli sinulla on vanha remonttilaina, voit kilpailuttaa sen ja muut lainasi Samblan avulla. Kilpailutuksen myötä lainaeräsi ja korkokustannuksesi saattavat pienentyä.

Sambla auttaa kilpailuttamaan myös kaikki muut vanhat lainat. Voit hakea myös yhdistelylainaa, jolla maksat vanhat korkeakorkoiset lainasi ja pikavippisi pois edullisemmalla korolla.

Näin haet remonttilainaa 4 vaiheessa

Sambla-palvelun avulla voit kilpailuttaa ja hakea remonttilainaa kätevästi yhdellä nopealla hakemuksella. Saat lainatarjouksia jo nopeasti hakemuksen jälkeen, ja voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Näin homma toimii:

 1. Täytä lainahakemus remonttilainaa varten Täytä Samblan lainahakemus. Kysymme sinulta perustietoja, joita lainanmyöntäjät tarvitsevat lainatarjouksen tekemistä varten. Lisäksi tarvitsemme yhteystietosi, jotta voimme olla yhteydessä saamiesi lainatarjousten tiimoilta.
 2. Pyydämme puolestasi lainatarjouksia Hakemuksen tekemisen jälkeen voit ottaa rennosti, kun kilpailutamme remonttilainan puolestasi. Verkostoomme kuuluu yli 20 erilaista lainanmyöntäjää, joten tarjontaa riittää. Kilpailutus on sinulle täysin ilmaista. Et joudu maksamaan hakemuksesta tai kilpailutuksesta mitään.
 3. Valitset lainatarjouksista mieleisesi Seuraavaksi alat saamaan lainatarjouksia eri lainanmyöntäjiltä. Sinulla on täydet vapaudet valita haluamasi remonttilaina. Suosittelemme tietenkin valitsemaan lainan, jossa on kaikista alhaisin korko ja lainakustannukset.
 4. Allekirjoitat lainasopimuksen ja saat rahat Löydettyäsi itsellesi parhaiten sopivan remonttilainatarjouksen allekirjoitat suoraan lainanmyöntäjän kanssa lainasopimuksen. Sambla ei enää tässä vaiheessa ole mukana, etkä joudu tekemään meidän kanssamme mitään erillistä sopimusta. Lainasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä voit sopia rahojen maksusta haluamallesi tilille. Saat rahat käyttöösi usein vain muutamassa päivässä.

Kannattaako remonttilaina ottaa asuntolainan yhteydessä?

Monet pankit tarjoavat vaihtoehtona remonttilainan ottamista myös asuntolainan yhteydessä. Tällöin asuntolainaa myönnetään samalla myös remonttitarpeisiin hieman isommalla summalla.

Vakuudellisen remonttilainan etuna on usein alhaisemmat vuosikorot. Toisaalta kannattaa kuitenkin huomioida myös asuntolainan pitkä laina-aika, kokonaiskorkokustannukset nousevat isommiksi, kun laina-aikakin on pidempi.

Erillinen lyhyemmän maksuajan vakuudeton remonttilaina voi siis olla kokonaiskustannuksiltaan edullisempi vaihtoehto. Vakuudettoman remonttirahoituksen voi hakea missä tahansa vaiheessa myös myöhemmin asunnon ostamisen jälkeen.

Laadi remonttisuunnitelma ajoissa

Remontti on aina syytä suunnitella huolella. Huolellisella suunnittelulla voit ennaltaehkäistä ongelmatilanteita ja odottamattomia lisäkuluja.

Kun hoidat remontin rahoituksen kuntoon jo ajoissa, remontti etenee sujuvasti ilman viivästyksiä ja rahoitusongelmia. Oikean kokoinen remonttilaina kattaa myös tarvikehankinnat ja muut kulut, joita remontin edetessä voi syntyä.

Aina yllätyksiltä ei kuitenkaan voi välttyä. Meiltä saat tarvittaessa remonttilainaa myös nopealla aikataululla, jos lisäkulut pääsevät yllättämään.

Muista aina lainaa hakiessasi miettiä tarkoin myös lainakustannuksia. Mieti millaista kuukausierää sinulla on varaa maksaa ja miten remonttilainan korko vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

Kuka voi saada remonttilainaa?

Samblan kautta voit hakea remonttilainaa, jos olet vähintään 18-vuotias, säännölliset tulosi ovat vähintään 1 000 euroa kuukaudessa ja luottotietosi ovat kunnossa. Lisäksi sinun on oltava ollut rekisteröityneenä Suomessa vähintään vuoden ajan.

Lainaa voi hakea remontin tyypistä riippumatta. Lainatarjouksiin vaikuttavat haettavan lainan suuruus ja haettu laina-aika sekä henkilökohtaiset tietosi.

Hoida remonttilainojen kilpailutus kätevästi Samblan kautta.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on remonttilaina?
Remonttilainalla voit nimensä mukaisesti rahoittaa remontit. Se sopii esimerkiksi keittiön tai rantamökin uudistamiseen.
Ketkä voivat hakea remonttilainaa?
Remonttilainaa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa säännöllisesti asuvat yksityishenkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Miten haen remonttilainaa?
Voit tehdä hakemuksen remonttilainasta netissä. Saat lainapäätöksen yleensä jo lainanhakupäivänä.
Mikä on remonttilainan korko?
Lainan korko määräytyy haetun lainan, takaisinmaksuajan sekä lainantarjoaman tekemän luottoarvion mukaan. Sambla etsii sinulle parhaimman remonttilainan kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden valikoimasta yhdellä hakemuksella.
Mistä halvin remonttilaina?
Samblan avulla voit kilpailuttaa remonttilainasi helposti yhdellä hakemuksella. Teemme kilpailutuksen puolestasi ilman sitoumuksia – voit valita parhaan ja edullisimman vaihtoehdon yli 20 lainanmyöntäjän ja pankin joukosta.
Voiko asuntolainaa käyttää remonttiin?
Joskus pankista voi saada asuntolainan yhteydessä myös vakuudellista remonttilainaa remonttikustannusten kattamiseksi. Remonttilainaa voi kuitenkin hakea myös ilman vakuuksia erillisenä lainana.
Mihin remonttilainaa saa käyttää?
Vakuudetonta remonttilainaa voi käyttää vapaasti haluamallaan tavalla esimerkiksi remonttitarvikkeiden ja -töiden kattamiseksi, mutta myös muihin käyttötarkoituksiin.
Voiko remonttilainan yhdistää asuntolainaan?
Remonttilainaa on usein mahdollista hakea asuntolainan kylkiäisenä, jolloin vakuutena toimii asunto. Lisäksi remonttilainaa voi hakea myös vakuudettomana eri pankeilta ja muilta lainanmyöntäjiltä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää